You are currently viewing Ήλιος & Αφροδίτη στον Κριό

Ήλιος & Αφροδίτη στον Κριό

Κριός: Χρόνια πολλά! Ήλιος & Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνουν επίκεντρο του ενδιαφέροντος! Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, νέοι έρωτες! Γεμίζετε ενέργεια, λαμβάνετε πρωτοβουλίες και βγαίνετε δυναμικά στο προσκήνιο! Βελτιώστε την εμφάνιση σας, το σώμα σας, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας! Βελτιώνεται η διάθεση σας, νιώθετε περισσότερο θελκτικοί και τραβάτε τους άλλους σαν μαγνήτες. Αναθέρμανση αισθηματικής ζωής για τους δεσμευμένους, ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες για τους αδέσμευτους!

Ταύρος: Βελτιώνεται η καθημερινότητα σας, γίνεται πιο γλυκειά. Βελτίωση στον εργασιακό χώρο αλλά και των εργασιακών σχέσεων-συνεργσιών. Η περίοδος μπορεί να σημαίνει την δημιουργία κρυφών, ερωτικών συναισθημάτων για κάποιο πρόσωπο. Πιθανώς δεν θέλετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας ή να νιώθετε άβολα όταν τα εκδηλώσετε. Φροντίστε για την υγεία σας. Η παρουσία Ήλιου & Αφροδίτης στον Κριό σημαίνει την επίλυση σε ένα ζήτημα υγείας. Περίοδος εσωστρέφειας όπου ετοιμάζετε κάτι μεγάλο που θα βγει στο προσκήνιο από τα μέσα Απρίλη και έπειτα.

Δίδυμοι: Ιδιαίτερα δυναμική περίοδος, γεμάτη νέα ξεκινήματα και καινούριους στόχους για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ήλιος και Αφροδίτη στον Κριό φέρνουν στο πλευρό σας φίλους και εισπράττετε την συμπαράσταση τους. Μία ερωτική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μία φιλική γνωριμία. Θέστε νέους στόχους, σχεδιάστε με αισιοδοξία για το μέλλον. Μακροπρόθεσμα σχέδια ξεδιπλώνονται και τίθενται σε εφαρμογή. Σχέσεις και συνεργασίες δέχονται τονωτικές ενέσεις. Ο έρωτας φλερτάρει με την καθημερινή ζωή.

Καρκίνος: Όλα μα όλα για την καριέρα! Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης εκτοξεύει την δημοτικότητα σας στα ύψη. Εύνοια από συνεργάτες, συναδέλφους και ανωτέρους. Επαγγελματικές διακρίσεις και επιτυχίες στο μενού της περιόδου. Εκμεταλλευτείτε της εύνοιας του αστρολογικού ουρανού και προωθήστε την δημόσια εικόνα σας και το προφίλ σας. Ο μήνας στο υπόλοιπο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις επί του επαγγελματικού σας.

Λέων: Αισιοδοξία, εξωστρέφεια, ανάκτηση θάρρους και δυναμισμού. Οι ιδέες σας, ο τρόπος σκέψης σας και η επικοινωνία αναδεικνύονται στα δυνατά σας σημεία. Επιτυχία σε ζητήματα σπουδών, σε μία νομική εκκρεμότητα αλλά και εύνοια σε ζητήματα εύρεσης εργασίας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ύστερα από μία περίοδο περισσότερο εσωστρεφή ανακτάτε την αισιοδοξία και το κέφι σας. Ο έρωτας είναι προ των πυλών. Τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι ελεύθεροι έχετε τις ευλογίες να περάσετε όμορφες στιγμές.

Παρθένος: Περίοδος με ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά σας. Η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου-Αφροδίτης στον Κριό αυξάνει την καταναλωτική σας μανία και σας οδηγεί σε δαπάνες για όλους ικανοποίησης και ιδιόχρησης. Θέλετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Η νέα θέση των πλανητών τονίζει την ανάγκη σας να διαφυλάξετε την προσωπική σας ζωή και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Έσοδα, διεκδικήσεις οφειλομένων αλλά και εύρεση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος.

Ζυγός: Σχέσεις, συνεργασίες και αισθηματική ζωή στο προσκήνιο. Δέχεστε την εύνοια και συμπαράσταση από τρίτα πρόσωπα. Μέσα στο υπόλοιπο του Μαρτίου και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη θα πραγματοποιήσετε νέες συνεργασίες ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, που θα σας προσελκύσει ερωτικά και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Ανάκτηση αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και ενίσχυση των δυνάμεων στις ικανότητες σας.

Σκορπιός: Έμφαση στην καθημερινότητα σας φέρνουν το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό. Βελτίωση της καθημερινότητας, αντιμετώπιση στις αντιξοότητες και περισσότερη αισιοδοξία. Οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά ενώ θα δείτε και τα επίπεδα παραγωγικότητας σας να αυξάνονται. Γίνεστε περισσότερο παραγωγικοί και αποδοτικοί. Προωθήστε τη δράση σας και τα σχέδια σας. Εάν αναζητάτε εργασία οι ημέρες κρύβουν ευκαιρίες και κυρίως κοντά στα τέλη του Μάρτη. Προκύπτει ένα ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο.

Τοξότης: Το πέρασμα του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό φέρνει την άνοιξη στη ζωή σας. Έρωτας, φλερτ, αισιοδοξία, αν άκτηση δυνάμεων και περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Τονίζεται και τονώνεται το επιχειρηματικό σας ένστικτο. Νέα, δυναμικά ξεκινήματα και αναναέωση στον κοινωνικό σας κύκλο! Δικτύωση! Οι δεμσευμένοι έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία με έντονα συναισθήματα και πάθος!

Αιγόκερως: Βελτιώνεται η ψυχολογία σας, ανακτάτε τις δυνάμεις σας και την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Το σπίτι γίνεται νούμερο ένα τομέας ενδιαφέροντος και εκεί είναι που βρίσκετε καταφύγιο καθώς απολαμβάνετε την αγάπη της οικογένειας σας ή όσων θεωρείτε οικογένεια σας. Ανακαίνιση ή αναδιαμόρφωση του προσωπικού σας χώρου ώστε να περνάτε καλύτερα. Εύνοια σε αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας. Βρίσκετε λύση σε ένα πρόβλημα υγείας.

Υδροχοος: Ιδιαίτερα επικοινωνιακό και παραγωγικό διάστημα. Η εισοδος Ήλιου και Αφροδίτης στον Κριό τονίζει την ανάγκη σας για έκφραση και επικοινωνία. Ο λόγος σας κερδίζει τους γύρω σας μέσω της πειθούς και αυτό σας αβαντάρει σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς βελτιώνονται με αποτέλεσμα να θέλετε να αφιερώσετε χρόνο για τα άτομα της καρδιάς σας. Έρωτας με διαφορά! Οι δεσμευμένοι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας επικοινωνιακά ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να πονταρετε αυτό το διάστημα σε μία γνωριμία που θα σας διεγείρει εγκεφαλικά.

Ιχθείς: Έμφαση στον οικονομικό τομέα σημαίνει η διέλευση του Ήλιου και της αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού. Οι ανάγκες σας αυξάνονται, πολλαπλασιάζονται με αποτέλεσμα να δαπανάτε περισσότερα από όσα χρειάζεται ή πραγματικά έχετε ανάγκη. Ωστόσο, μπορείτε να διεκδικήσετε μία αύξηση μισθού ή να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Τα εισοδήματα σας φαίνεται να ανακάμπτουν. Η αισθηματική σας ζωή σταθεροποιείται. Όσοι είχατε κάνει μία νέα γνωριμία φαίνεται να παίρνετε τις απαντήσεις που θέλετε για την μελλοντική εξέλιξη της σχέσης.