You are currently viewing Αστρολογία και Φήμη – Ενδείξεις Τύχης

Αστρολογία και Φήμη – Ενδείξεις Τύχης

Οι άνθρωποι από τη φύση μας είμαστε όντα κοινωνικά και ερχόμαστε πολλές φορές αντιμέτωποι με διάφορα φιλοσοφικά ζητήματα. Θέτουμε ερωτήματα ρητορικά και αναζητάμε τους τρόπους και τα μέσα για να πάρουμε τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε στα μεγάλα μας ερωτήματα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά καιρούς θα έχετε διερωτηθεί εάν έχετε τις προϋποθέσεις και το ωροσκόπιο που εξασφαλίζει φήμη και δημοτικότητα! Ο ρόλος της αστρολογίας είναι καίριος καθώς υπάρχουν όψεις και σημειοδότες που εξασφαλίζουν φήμη, δημοτικότητα και αναγνώριση. Το άρθρο αυτό ασχολείται με αυτό το ζήτημα και δίνει απαντήσεις στο μείζον θέμα της «φήμης».

Δίας & Αφροδίτη

Παραδοσιακά, ο Δίας και η Αφροδίτη στην αστρολογία χαρακτηρίζονται «ευεργέτες» πλανήτες χαρίζοντας δημοτικότητα, φήμη, επιτυχία και αναγνώριση. Μυθολογικά, η Αφροδίτη ήταν η θεά του έρωτα και της αγάπης. Μία ισχυρή Αφροδίτη σε ένα ωροσκόπιο από άποψη ζωδίου και οίκου δίνει τη δυνατότητα για διακρίσεις. Η Αφροδίτη στα ζώδια του Ταύρου, του Ζυγού και του Λέοντα αποτελεί θετικό οιωνό. Από άποψη οικοθεσίας μία Αφροδίτη στον 2ο, στον 5ο, στον 7ο και στον 10ο μπορεί να αποδώσει φόρο τιμής σε μία προσωπικότητα. Από την άλλη πλευρά, ο Δίας σχετίζεται με την τύχη και τις ευκαιρίες επομένως σε ένα ωροσκόπιο αποτελεί δείκτη δημοτικότητας. Ιδιαίτερα τυχερές θέσεις για τον Δία από άποψη ζωδίου είναι ο Δίας στον Καρκίνο, τον Λέοντα, τον Τοξότη και τους Ιχθείς. Τυχεροί όσοι έχουν Δία στον 4ο οίκο καθώς διακρίνονται για μία ιδιαίτερη γλυκύτητα και ευγένεια, όσοι έχουν Δία στον 9ο οίκο που διακρίνονται για τα υψηλά ιδανικά τους. Εξαιρετική θέση αποτελεί αυτή του Δία και της Αφροδίτης στον 10ο οίκο ή ακριβώς επάνω στο μεσουράνημα. Θετικές όψεις μεταξύ των δύο πλανητών χαρίζουν τύχη, φήμη, δημοτικότητα και απήχηση στο κοινωνικό σύνολο. Το τρίγωνο, το εξάγωνο και η σύνοδος θεωρούνται θετικοί σχηματισμοί. Η αντίθεση δεν αποτελεί κακή όψη απλώς μπορεί να οδηγήσει σε αλαζονεία και έπαρση.

Ζώδια & Οίκοι

Τα ζώδια του Λέοντα, του Σκορπιού, του Υδροχόου και του Καρκίνου φέρουν αυξημένη τύχη και κάνουν τα άτομα ιδιαίτερα λαμπερά και τυχερά. Καθένα από τα τέσσερα αυτά ζώδια ξεχωρίζει για τους δικούς του λόγους. Ο Καρκίνος διακρίνεται για το συναίσθημα και ξεχωρίζει για την συναισθηματική του λάμψη, ο Λέοντας για την βασιλική και αυτάρκη προσωπικότητα του. Ο Σκορπιός για το μυστήριο και την αινιγματική προσωπικότητα και ο Υδροχόος για το υψηλό κοινωνικό φρόνημα του.

Όψεις & Σχηματισμοί

Παραδοσιακά στην αστρολογία υπάρχουν όψεις και σχηματισμοί που αυξάνουν τη φήμη και την δημοτικότητα. Αφροδίτη και Δίας σε όψη μεταξύ τους χαρίζουν διακρίσεις και τυχερές κοινωνικές ή διαπροσωπικές σχέσεις. Ο Δίας σε όψη με τον Ουρανό αποτελεί μία όψη απότομων εναλλαγών της τύχης και ξαφνικής επιτυχίας. Οι γεννημένοι με γενέθλια σύνοδο Δία-Ουρανού αποτελείτε ιδιαίτερα τυχερές προσωπικότητες και σίγουρα δεν μένετε απαρατήρητοι. Ένα παράδειγμα αποτελείτε εσείς του Φεβρουαρίου του 1983 με την γενέθλια σύνοδο Δία-Ουρανού στον Τοξότη. Είστε άτομα που αποτελούν έμπνευση για τους άλλους και ο παράγοντας της τύχης δεν σας εγκαταλείπει.

Ωροσκόπος & Μεσουράνημα

Ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα αποτελούν σημαντικά σημεία που μας προϊδεάζουν για φήμη και δημοτικότητα. Η παρουσία του Δία και της Αφροδίτης σε αυτά τα σημεία υπόσχεται διακρίσεις, τιμές, μία λαμπερή και τυχερή προσωπικότητα. Μερικές ακόμα ενδείξεις, αποτελούν αυτές της εύρεσης αυτών των πλανητών στον 1ο, τον 5ο, τον 7ο και τον 10ο οίκο. Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη στο μεσουράνημα (MC) δείχνουν αναγνώριση, λάμψη, φήμη και δημοτικότητα. Φατνταστείτε λοιπόν, κάποιον που έχει γεννηθεί με σύνοδο Ήλιου-Σελήνης (νέα σελήνη) επάνω στο μεσουράνημα. 

Κρίσιμες Μοίρες & Σταθεροί Αστέρες

Υπάρχουν κάποιες μοίρες, οι οποίες καλούνται «κρίσιμες» μοίρες μέσα σε έναν αστρολογικό χάρτη και χαρίζουν ευμάρεια, επιτυχία, αναγνώριση και δημοτικότητα. Όσοι έχετε πλανήτες στην 5ο, την 17ο και την 29ο σίγουρα έχετε κάθε λόγο να νιώθετε χαρούμενοι και τυχεροί. Ειδικότερα, όταν βρίσκουμε τον Δία και την Αφροδίτη σε αυτά τα σημεία μέσα στον ζωδιακό κύκλο μπορούμε να ελπίζουμε σε επιτυχείς στιγμές στη ζωή μας.

Alpheratz: 14ο Κριού Ένδειξη καλής τύχης, τιμών και πλούτου.

Aldebaran: 9ο 47’ Διδύμων. Ένδειξη τιμών και δόξας. Βασιλικής προέλευσης αστέρι.

Rigel: 16ο 51’ Διδύμων. Χαρίζει επινοητικότητα και εφευρετικότητα.

Sirius: 14ο Καρκίνου. Φέρνει λάμψη, τύχη, φήμη, δόξα.

Regulus: 29ο 51’ Λέοντα. Φέρνει λάμψη, δύναμη, διακρίσεις, δόξα, τιμές και πλούτη.

Spica: 23ο 50Ζυγού. Επιτυχία, νίκη, πλούτη, τιμές, δόξα και διακρίσεις.

Arcturus: 24ο 14’ Ζυγού. Επιτυχία, νίκη, πλούτη, τιμές, δόξα και διακρίσεις.

Antares: 9ο 46’ Τοξότη. Βασιλικής προέλευσης σταθερός αστέρας. Υψηλή νοημοσύνη, οξυδέρκεια, πλούτη και δόξα.

Διασημότητες

Ελένη Μενεγάκη: Γεννημένη 29/10/1969, δεν το κρύβει εξάλλου. Γενέθλιος Ερμής στην 24ο του Ζυγού σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Spica και Arcturus. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την επιτυχία της στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του θεάματος; Εξαιρετική στις δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία και τη διπλωματία.

Άση Μπήλιου: Γεννημένη 3/12/Χ1 όπως όλοι γνωρίζουμε. Ο γενέθλιος Ήλιος της κοντά στον Antares. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει το χάρισμα της στην αστρολογία και την ευστοχία στις προβλέψεις; Υψηλή νοημοσύνη. Σεβόμενος το προσωπικό απόρρητο δεν αποκαλύπτω περισσότερες λεπτομέρειες.

Αλέξης Τσίπρας: 28/7/1974. Γενέθλιος Ουρανός στην 23ο του Ζυγού, Δίας στην 17ο Ιχθύων και Άρης στην 0 της Παρθένου, κοντά στον σταθερό Regulus.

Κυριάκος Μητσοτάκης: 4/3/1968. Γενέθλιος Δίας στην 29ο του Λέοντα. Ο πλανήτης της τύχης, της αναγνώρισης και της επιτυχίας στον σταθερό αστέρα βασιλικής καταγωγής Regulus. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την φήμη, την δημοτικότητα και τη θέση που κατέχει;