You are currently viewing Δίας & Κρόνος στον Υδροχόο

Δίας & Κρόνος στον Υδροχόο

Κριός: Δίας & Κρόνος περνούν στον Υδροχόο αλλάζοντας τις ισορροπίες στο χώρο της φιλίας και στην ανάμειξη σας στα κοινά. Ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει στο πλευρό σας νέους φίλους και ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά όνειρα, κοινούς στόχους και φιλοδοξίες. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και θέτετε καινούριους στόχους για τους οποίους βάζετε έναν μακροπρόθεσμο ορίζοντα επιτυχίας και υλοποίησης. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε μία περαιτέρω κατάρτιση σε ότι σχετίζεται με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις γνώσεις ηλεκτρονικών προγραμμάτων με απώτερο σκοπό την απόκτηση συγκριτικού πλεονεκτήματος έναντι άλλων στη δουλειά. Ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σας κύκλο και κάνει τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές, με εσάς να κάνετε πιο συνετές και συγκροτημένες επιλογές. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 μιλάει για την γέννηση νέων σχέσεων και συνεργασιών. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας ενώ παράλληλα σας βοηθάνε στην εκπλήρωση στόχων και φιλοδοξιών. Μία νέα εποχή σημαίνει για εσάς ανεξαρτήτως δεκαημέρου. Ανάκτηση αισιοδοξίας και μία νέα δυναμική σας ωθούν να θέσετε καινούριους στόχους με απώτερο σκοπό την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ζωής.

Ταύρος: Δίας & Κρόνος στον Υδροχόο αλλάζουν τις ισορροπίες στον τομέα της καριέρας και της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας. Ο Δίας στον Υδροχόο μιλάει για επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες ανακύπτουν με απώτερο σκοπό την πνευματική σας εξέλιξη και ανέλιξη. Πολλοί Ταύροι ενώ έχετε ήδη μία δουλειά δεν αποκλείεται να σας γίνει μία νέα επαγγελματική προσφορά και να βρεθείτε σε ένα δίλημμα. Εξετάστε προσεκτικά τις προοπτικές της νέας αυτής πρότασης και τολμήστε την μόνο εφόσον είστε σίγουροι ότι μπορεί να τελεσφορήσει. Υπάρχουν και οι Ταύροι που θα φανούν πολυπράγμονες αυτήν την χρονιά κάνοντας δύο δουλειές είτε για λόγους φιλοδοξίας είτε για λόγους βιοποριστικούς. Ο Κρόνος στον Υδροχόο μιλάει για επαγγελματικές προκλήσεις, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ακολουθώντας ένα πιστό πρόγραμμα οργάνωσης. Οι προκλήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα αρνητικές εξελίξεις, έχουν απώτερο σκοπό την κινητοποίηση μας και την πρόοδο μας, βοηθώντας μας να πατήσουμε στα πόδια μας και να εμπιστευτούμε τις ικανότητες μας. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο υπόσχεται μία επωφελή επαγγελματική ευκαιρία, που θα σας καταξιώσει και θα αναδείξει την αξία σας και τις ικανότητες σας. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και η πρόοδος είναι προϊόν σκληρής εργασίας και αυστηρής δουλειάς.

Δίδυμοι: Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο στηρίζουν τα όνειρα σας, τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, τα επαγγελματικά σας σχέδια και την προσωπική σας ζωή. Ο Δίας στον Υδροχόο σας βοηθάει στο κομμάτι των ανώτερων σπουδών και υπόσχεται επιτυχία σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει να εμβαθύνετε στο κομμάτι που ειδικεύεστε. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών, ο οποίος υπόσχεται επαγγελματική εξέλιξη μιας και σας παρέχει όλα τα εφόδια για την απόκτηση πλεονεκτήματος στην καριέρα σας και την ανάδειξη των ικανοτήτων σας. Υπάρχουν και εκείνοι οι Δίδυμοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς έναν κύκλο σπουδών, δίνοντας εξετάσεις και πετυχαίνοντας. Όλα αυτά υπόσχονται αυτοπεποίθηση, ανάκτηση δυνάμεων και καλύτερες οικονομικές απολαβές στο μέλλον. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σας και το ιδεολογικό σας σύστημα ενώ γίνεστε πιο προοδευτικοί, καινοτόμοι με αποτέλεσμα να κερδίζετε διακρίσεις. Η αισθηματική ζωή υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις, προδιαγράφονται νέες γνωριμίες καθώς μπαίνουν στη ζωή σας άνθρωποι με πνευματικότητα και ανοιχτούς ορίζοντας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο παρόλα αυτά δοκιμάζει όλα τα ζητήματα που προαναφέραμε. Χρειάζεται να είστε εγκρατείς, συγκρατημένοι, προσγειωμένοι, να δουλέψετε σκληρά χωρίς διαμαρτυρίες και παράπονα. Ο τρόπος σκέψης σας ωριμάζει και σκέφτεστε πιο συγκροτημένα, φιλτράροντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Αυτό είναι το νόημα του Κρόνου στον Υδροχόο για εσάς, να μην μένετε στην επιφάνεια της πληροφόρησης, να εμβαθύνετε και να κρίνετε σωστά ώστε να επωφελείστε. Η σύνοδος Δία-Κρόνου που ολοκληρώνεται στον Υδροχόο υπόσχεται επαγγελματική επιτυχία και φέρνει ένα δώρο για εσάς μέσα από έναν αγώνα. Η προσωπική ζωή σταθεροποιείται. Πιθανή επισημοποίηση ενώ σχέσεις κάθε είδους αντιμετωπίζονται πιο ώριμα.

Καρκίνος: Κρόνος και Δίας περνούν στον Υδροχόο αλλάζοντας τις ισορροπίες στον οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα στα οικονομικά που αφορούν τρίτους όπως δάνεια, διατροφές, εφορία, επενδύσεις και ακίνητα. Ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει έσοδα, υπόσχεται καλύτερες ημέρες στα οικονομικά σας μέσα από θετικές ρυθμίσεις και διευθετήσεις ή αντίστοιχα οικονομικές διευκολύνσεις. Βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και μπορείτε να επιτύχετε ρυθμίσεις με όρους ευνοϊκούς και συμφέροντες. Πολλοί Καρκίνοι μπαίνετε στην διαδικασία να πάρετε ένα δάνειο ή να δανειστείτε ένα ποσό ενώ υπάρχετε και εσείς που αποφασίζετε για μία καινοτόμα επένδυση. Η ψυχολογία σας είναι ένας τομέας που ενισχύεται ενώ παράλληλα ενεργοποιείται η διαίσθηση σας. Εύνοια αναμένεται στην ερωτική και στην σεξουαλική σας ζωή, η οποία γίνεται ουσιαστική και σας καλύπτει συναισθηματικά. Πιθανή λύση και θεραπεία σχετικά με ένα ζήτημα τεκνοποίησης. Ο Κρόνος στον Υδροχόο απαιτεί να είστε προσεκτικοί και μετρημένοι στα οικονομικά ανοίγματα. Εξετάστε προσεκτικά τους όρους ενός δανείου ή μιας οικονομικής συμφωνίας. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό αναλυτή ή έναν οικονομικό σύμβουλο. Εξετάστε προσεκτικά τι σας συμφέρει και φυσικά εάν μπορείτε να αποπληρώσετε την οικονομική αυτή δέσμευση. Τα επόμενα δύο με δυόμισι χρόνια έρχονται να σας μάθουν σωστό ταμειακό προγραμματισμό και σωστή ταμειακή διαχείριση. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/11 υπόσχεται μία επωφελή οικονομική συμφωνία, μία οικονομική ρύθμιση με όρους επωφελείς προς εσάς ή και ενίσχυση των οικονομικών του/της συντρόφου σας. Επιπλέον, η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο και η ταυτόχρονη παραμονή τους στο ίδιο ζώδιο στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς μιλάει για πιο ώριμη προσέγγιση στις πολύ στενές σχέσεις καθώς θέτετε υψηλά τον πήχη και αναζητάτε σχέσεις ουσίας.

Λέων: Από τους πλέον τυχερούς των πλανητικών αυτών μετατοπίσεων. Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο αλλάζουν τις ισορροπίες στις σχέσεις, στις συνεργασίες σας και στην προσωπική σας ζωή. Ο Δίας απέναντι σας, στον Υδροχόο φέρνει στο πλευρό σας καινούριους ανθρώπους, με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία, κάτι που σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης με αποτέλεσμα να γίνετε πιο προοδευτικοί και καινοτόμοι. Εισπράττετε την θετικότητα τους και αυτό λειτουργεί ενισχυτικά καθώς σας αφυπνίζει. Πολλοί Λέοντες θα γοητευτείτε από ένα νέο πρόσωπο, που ενδέχεται να κατέχει και κάποιον τίτλο ή εξουσία. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε και να ξεκινήσετε μία νέα πορείας ζωής. Δέχεστε εύνοια από τρίτους καθώς σας θαυμάζουν και στηρίζουν τις προσπάθειες σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Ο Κρόνος στον Υδροχόο λειτουργεί στην αντίπερα όχθη καθώς δοκιμάζει σχέσεις και συνεργασίες και κυρίως αυτές που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε την επισημοποίηση ή θα τολμήσετε μία συγκατοίκηση, ωστόσο, στην πορεία των επόμενων δυόμισι ετών θα κριθεί εάν αυτός ο άνθρωπος είναι αυτός που πραγματικά αξίζει να έχετε δίπλα σας. Ο τρόπος που φτιάχνετε σχέσεις αλλάζει καθώς έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, τις οποίες εάν δεν πληρούν τελικά δεν θα διστάσετε να χωρίσετε και να ακολουθήσετε μία εργένικη πορεία. Σχέσεις επαγγελματικές επίσης δοκιμάζονται και τώρα θα καταλάβετε ποιοι άνθρωποι είναι πραγματικοί υποστηρικτές σας ώστε να εμπιστευτείτε και να δουλέψετε μαζί τους. Είστε περισσότερο επιλεκτικοί στις επιλογές συντρόφων αλλά και φίλων. Η σύνοδος Δία-Κρόνου που ολοκληρώνεται στις 21/12 υπόσχεται την απαρχή μιας καινούριας σχέσης, ερωτικής ή επαγγελματικής, η οποία υπόσχεται μακροβιότητα και σταθερότητα. Προτιμάτε την ποιότητα έναντι της ποσότητας, εξάλλου από την φύση σας είστε επιλεκτικοί.

Παρθένος: Δίας και Κρόνος στο Υδροχόο αλλάζουν τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας και στον εργασιακό τομέα. Αλλάζουν οι σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους αλλά και οι συνθήκες εργασίας. Ο Δίας στον Υδροχόο σημαίνει πρόοδο και ευκαιρίες για εξέλιξη στον εργασιακό σας τομέα. Πολλοί από εσάς θα εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και δουλεύετε με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας σας και της απόδοσής σας. Επιπλέον, νέοι άνθρωποι έρχονται στον χώρο που εργάζεστε με αποτέλεσμα να προκύψουν νέες συνεργασίες. Καθώς οι νέοι συνεργάτες σας είναι άρτια καταρτισμένοι δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί το έδαφος για να ξεκινήσετε μία κατάρτιση πάνω σε τεχνολογικά ευρήματα και advanced IT skills. Ευνοείται ο τομέας της υγείας. Το νέο έτος προσφέρεται για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα υγείας. Φροντίστε το σώμα σας και τον εαυτό σας. Ο Κρόνος στον Υδροχόο από την άλλη πλευρά σημαίνει εργασιακές προκλήσεις και δεσμεύσεις. Περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, λιγότερος ελεύθερος χρόνος σημαίνουν υψηλές απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς. Είναι μία επιρροή που θα σας απασχολήσει τα επόμενα δυόμισι χρόνια και θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο απαιτητική, με περισσότερες υποχρεώσεις, αγγαρείες και λάντζα. Επιδείξτε προσοχή στον εργασιακό τομέα, ακολουθήστε το πρόγραμμα σας χωρίς να παρεκκλίνετε και θα αναγνωριστούν οι κόποι σας. Η θέση δεν ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική ζωή καθώς στρέφει το ενδιαφέρον σας σε πρακτικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας. Εξασφαλίζετε χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυλα και μην καταπονείτε τον οργανισμό σας. Τα επόμενα δύο χρόνια δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν ζητήματα υγείας, όχι όμως κάτι που πρέπει να σας φοβίζει. Η σύνοδος Δία-Κρόνου που κορυφώνεται στις 21/12 υπόσχεται την υπογραφή ενός μακροπρόθεσμου συμβολαίου που σας φέρνει αντιμέτωπους με δεσμεύσεις ωστόσο αναδεικνύει τις ικανότητες σας.

Ζυγός: Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν αλλαγές στην προσωπική στην προσωπική σας ζωή, στον έρωτα αλλά και στα δημιουργικά σας πλάνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναπνέετε στον οικογενειακό τομέα καθώς τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται. Ο Δίας στον Υδροχόο αυξάνει την αισιοδοξία σας και αφυπνίζει την δημιουργικότητα σας. Στην διάρκεια αυτής της χρονιάς μπορείτε να τολμήσετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο και καθώς αυξάνετε η διάθεση για ρίσκο είναι πολύ πιθανόν να το τολμήσετε. Για τους αδέσμευτους η νέα θέση του Δία υπόσχεται διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και των γνωριμιών σας. Είναι μία χρονιά που θα πειραματιστείτε στον έρωτα για να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο για εσάς. Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν απόγονο μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτήν σας την επιθυμία. Ο Κρόνος στον Υδροχόο από την άλλη σας κάνει πιο επιλεκτικούς και δύσκολους στην επιλογή ερωτικού συντρόφου καθώς έχετε υψηλές προσδοκίες από το πιθανό σας ταίρι. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας σχέσεις αλλάζει και ωριμάζει με αποτέλεσμα να είστε λιγότερο επιπόλαιοι και παρορμητικοί. Επιπλέον, η νέα θέση του Κρόνου, ο οποίος διελαύνει από τον Υδροχόο τα επόμενα δυόμισι χρόνια υπόσχεται σκληρή δουλειά και την ανάληψη ενός πρότζεκτ που απαιτεί σκληρή ατομική δουλειά, προσπάθεια και οργάνωση. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο σημαίνει την αρχή μιας σχέσης γεμάτης προοπτικές και μακροβιότητα, την έναρξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου αλλά και την απόκτηση ενός απογόνου. Η διάθεση σας να πειραματιστείτε και να ρισκάρετε συναντάει την λογική σας και το πνεύμα πρακτικότητας σας. Εάν καταφέρετε να συνδυάσετε αυτές τις αρετές σας το αποτέλεσμα θα είναι η επιτυχία, η βελτίωση της προσωπικής σας και επαγγελματικής σας ζωής.

Σκορπιός: Η παρουσία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο αλλάζει τις ισορροπίες στην οικογενειακή σας ζωή αλλά και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ο Δίας στον Υδροχόο υπόσχεται βελτίωση σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μέσα στο 2021 θα βρείτε λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε κατοικία ή και τόπο διαμονής ενώ υπάρχετε και εσείς που θα ανακαινίσετε το σπίτι σας για να αλλάξει η διάθεση σας. Προωθήστε θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων και κυνηγήστε την πώληση ενός ακινήτου σε υψηλότερη τιμής της τιμής στόχου ή την αγορά ενός ακινήτου σε χαμηλότερη τιμής της τιμής στόχου. Η απόκτηση απογόνου στο μενού της χρονιάς και η αύξηση των μελών της οικογένειας σας. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται και η σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο βάζει τις οικογενειακές σας σχέσεις στο μικροσκόπιο φέρνοντας στην επιφάνεια τυχόν προβλήματα. Η οικογενειακή σας ζωή περνάει μέσα από δοκιμασίες και τυχόν προβλήματα που αγνοούσατε απαιτούν λύση και ειλικρινή προσέγγιση. Εάν ο γάμος σας και η οικογενειακή σας ζωή στηρίζεται σε γερά θεμέλια τότε υπάρχουν οι προοπτικές να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να βρείτε μία μέση λύση που θα εξομαλύνει τις διαφορές σας. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο στις 21/12 υπόσχεται την διευθέτηση ενός οικογενειακού προβλήματος και υπόσχεται καλύτερες ημέρες στο σπίτι. Επιπλέον, προωθήστε ζητήματα αγοραπωλησιών καθώς θα βγείτε κερδισμένοι. Η σχέση που έχετε εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας βελτιώνεται με αποτέλεσμα την ανάκτηση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης σας. Το 2021 είναι σαφώς πιο υποστηρικτικό για ζητήματα οικογενειακά και υπόσχεται διευκολύνσεις σε τυχόν προβλήματα που θα ανακύψουν καθώς δέχεστε και την στήριξη του Δία.

Τοξότης: Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο έρχονται να φέρουν αλλαγές στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεστε εσείς οι ίδιοι και η σχέση σας με την πληροφορία και την πληροφόρηση αντίστοιχα. Ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί την επικοινωνία, το διάλογο, τις συζητήσεις και σας βοηθάει σε θέματα αυτοέκφρασης. Η νέα χρονιά δίνει την ικανότητα να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και να επικοινωνήσετε με έναν τρόπο αυτά που σκέφτεστε ή τις γνώσεις σας. Η διανοητική εγρήγορση και η τάση σας να εξερευνάτε οποιαδήποτε πληροφορία αντλείτε αποτελούν δυναμικό στοιχείο για αυτήν την χρονιά. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς ενώ μέσα σε αυτήν την χρονιά θα πραγματοποιήσετε πολλές μετακινήσεις. Δεν αποκλείεται η αγορά ενός οχήματος αλλά και η καθημερινή σας μετακίνηση για λόγους επαγγελματικούς.  Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος σας κάνει πιο προσεκτικούς στον τρόπο έκφρασης και επικοινωνίας με αποτέλεσμα κάποιες φορές να νιώθετε μπλοκαρισμένοι. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην μετακίνηση σας ενώ δεν αποκλείεται το κομμάτι αυτό, των ταξιδιών να σας κουράζει και να απορροφά κομμάτι της ενέργειας σας. Οι σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς σοβαρεύουν και γίνονται πιο ουσιαστικές ενώ δεν αποκλείεται να βιώσετε μια απόσταση λόγω πρακτικών ζητημάτων. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο έρχεται να σας διδάξει πώς να επικοινωνείτε σωστά! Δεν αρκεί η πληροφορία αλλά πρέπει να διεξάγετε και την κατάλληλη έρευνα ώστε να τεκμηριώνετε τις απόψεις σας και τις γνώσεις σας. Ένα πτυχίο δεν αποτελεί απαραίτητα απόδειξη γνώσης. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι στην παρατήρηση και στην τεκμηρίωση. Αύξηση του πελατολογίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιτυχία για αυτούς που ασχολούνται με την εκπαίδευση, το εμπόριο, την ειδησεογραφία, την δημοσιογραφία ή την συγγραφή.

Αιγόκερως: Η παρουσία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο φέρνει ουσιαστική αναδιάρθρωση στον οικονομικό τομέα αλλά και σε ζητήματα σχετικά με την διαχείριση των πόρων σας. Ο Δίας στον Υδροχόο σημαίνει την αύξηση των εσόδων και των αποδοχών σας ενώ φέρνει επιτυχία σε θέματα οικονομικών διαπραγματεύσεων. Πολλοί Αιγόκεροι θα καλλιεργήσετε μία δεξιότητα σας και θα την εκμεταλλευτείτε ώστε να συμπληρώσετε το εισόδημα σας. Είναι μία χρονιά που προσφέρεται για σταθεροποίηση των αλλαγών που τολμήσατε το 2020. Δίνει έμφαση στο κομμάτι των αξιών σας και στο πόσο αυτές ταιριάζουν με τους ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας. Δεν αποκλείονται οικονομικά ανοίγματα αλλά θα πρέπει να προσέξετε την υπερβολή σας και τις κακές εκτιμήσεις για να μην βρεθείτε ζημιωμένοι. Ο Κρόνος στον Υδροχόο από την άλλη πλευρά φέρνει οικονομική συρρίκνωση και λιτότητα. Σας καλεί να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης απέναντι στα οικονομικά σας και στους οικονομικούς χειρισμούς σας. Φυσικά, από τη  φύση σας είστε άνθρωποι που δεν ανοίγεστε και δεν αναλαμβάνετε μία οικονομική υποχρέωση εφόσον δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι θα την φέρετε εις πέρας και θα την αποπληρώσετε. Η επόμενη διετία σας βάζει στην διαδικασία να κάνετε μία επένδυση και σας φέρνει αντιμέτωπους με μία οικονομική υποχρέωση την οποία θα πρέπει να τηρήσετε. Η αυτοπεποίθηση σας πολλές φορές δοκιμάζεται ενώ ανακαλύπτετε πως υπάρχουν διαφορές στις αξίες με ανθρώπους που έχετε στη ζωή σας, κάτι που θα δημιουργήσει θέματα και θα δοκιμάσει κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Η σύνοδος Δία-Κρόνου που κορυφώνεται στις 21/12 υπόσχεται μία οικονομική ευκαιρία ή την υπογραφή μιας επωφελούς οικονομικής συμφωνίας. Μπορείτε να πραγματευτείτε ένα οικονομικό ζήτημα υπέρ σας. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο, το οποίο υπόκειται σε φορολογία και φέρει οικονομικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος: Η παρουσία του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο σας σημαίνει ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Αλλάζετε εσείς, αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Ο Δίας στον Υδροχόο υπόσχεται ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε γνωριμίες και να πειραματιστείτε στον τομέα αυτόν αποφασίζοντας ποιος ή ποια είναι αυτός ή αυτή που σας ταιριάζει. Οι έχοντες ήδη μία σχέση δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε αυτήν την σχέση. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε μία καινούρια συνεργασία και αυτό θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας από την άλλη πλευρά τα επόμενα δυόμισι χρόνια σημαίνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική σας ζωή. Τίθενται αμφισβητήσεις και ερωτήματα του τύπου πόσο ουσιαστικές είναι οι σχέσεις μου; Στηρίζονται σε γερά θεμέλια; Είναι ουσιαστικές ή τρίζουν και δεν προάγουν την εξέλιξη μου. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταλάβετε ποιοι είναι πραγματικά οι σύμμαχοι σας και ποιοι όχι; Μέσα σε αυτό το διάστημα θα αντιληφθείτε με ποιους έχετε ένα κοινό όραμα, έναν κοινό στόχο ώστε να συνεχίσετε μια από κοινού πορεία. Ο τρόπος που προσεγγίζετε σχέσεις, συνεργασίες και την ερωτική σας ζωή ωριμάζει καθώς θέτετε υψηλά στάνταρ και έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άλλους. Η σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο αποτελεί έναν οιωνό μιας νέας σχέσης επαγγελματικής ή προσωπικής που υπόσχεται μακροβιότητα. Επιπρόσθετα, μπορεί να δείχνει την ανάληψη μιας ευθύνης, μίας επαγγελματικής δέσμευσης που απαιτεί χρόνο, θυσίες και σκληρή δουλειά. Σε κάθε περίπτωση εσείς οι ίδιοι είστε που αλλάζετε με αποτέλεσμα να αλλάζει και η συμπεριφορά των απέναντι σας. Γνωριμίες και ευκαιρίες για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου υπάρχουν, ωστόσο εσείς επιλέγετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Ιχθύς: Η παρουσία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο σημαίνει το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Είναι αυτό που λέμε αναπροσαρμογή στην καθημερινότητα και προσπάθεια για προσαρμογή σε έναν νέο τρόπο ζωής. Η παρουσία του Δία στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο σημαίνει τύχη και προστασία από δυσκολίες, αναποδιές και κακοτυχίες. Είναι αυτό που λέμε σαν να έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας που σας προστατεύει από τα χειρότερα. Η χρονιά ευνοεί την ατομική προσπάθεια και την εργασία σε προσωπικό επίπεδο υιοθετώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ. Είναι η εποχή ενός ατομικού αγώνα, ο οποίος καταβάλλεται με απώτερο σκοπό την βελτίωση της επαγγελματικής σας ζωής και ενός πιο άνετου τρόπου ζωής. Θέματα εργασιακά ευνοούνται ενώ παράλληλα έχετε την στήριξη συνεργατών σας. Η δουλειά σας και οι προσπάθειες σας μπορεί να μην αναγνωρίζονται άμεσα αλλά υπάρχει το μάτι εκείνο ή τα μάτια εκείνα που το αναγνωρίζουν χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Ο Κρόνος στον Υδροχόο λειτουργεί στην αντίπερα όχθη και δημιουργεί ψυχολογικό βάρος καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με ανασφάλειες και φοβίες σας. Ο φόβος μπροστά στην αποτυχία είναι αυτός που σας κυριεύει και σας καθοδηγεί πολλές φορές και όχι οι ικανότητες σας. Τα επόμενα δυόμισι χρόνια αποτελούν το τέλος καταστάσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι να αποφεύγετε την ανάμειξη σας σε μυστικές επαφές και συμφωνίες καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να υπάρχουν άτομα που σας εποφθαλμιούν. Παρόλα αυτά το 2021 υπάρχει ισχυρή προστασία και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε καθώς ο Δίας συμβαδίζει στον Υδροχόο και σας προστατεύει από τις κινήσεις τους. Η σύνοδος Δία-Κρόνου που ολοκληρώνεται στις 21/12 υπόσχεται θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα και σημαίνει την πραγματοποίηση ενός ονείρου για το οποίο έχετε δουλέψει σκληρά. Η όψη βοηθάει στην αυτογνωσία και στο να καταλάβετε τον εαυτό σας και τις βαθύτερες επιθυμίες σας νικώντας ή καλύτερα ξεπερνώντας ανασφάλειες και φοβίες. Ναι! Το 2021 είναι ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία για να αρχίσετε την ζωή που είχατε πάντα όνειρο σας. Όσο για την προσωπική και ερωτική σας ζωή; Ιδιωτικότητα! Η ανάγκη σας να προστατεύσετε την προσωπική σας ζωή είναι έντονη.