You are currently viewing Δίας στον Υδροχόο & Προβλέψεις

Δίας στον Υδροχόο & Προβλέψεις

Σημαντική ημέρα η σημερινή με τον Δία να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου! Δίας στον Υδροχόο, μία θέση που ταιριάζει αρκετά στην αισιόδοξη και επεκτατική φύση του πλανήτη. Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, μυθολογικά ήταν ο γιος του Κρόνου που ήρθε σε /σύγκρουση με τον πατέρα του, τον Κρόνο. Αστρολογικά αποτελεί σύμβολο επέκτασης, αισιοδοξίας, δημιουργικότητας. Ο πλανήτης της τύχης, της διάνοιξης πνευματικών και όχι μόνο οριζόντων. Αναμένονται μεγάλες ανακαλύψεις στην επιστήμη, σημαντική πρόοδος στην τεχνολογία και στα τεχνολογικά επιτεύγματα. Ήδη έχουμε δει την ψηφιοποίηση των μέσων, την ανάπτυξη της τηλεκπαίδευσης, της τηλεργασίας αλλά και την ψηφιοποίηση της λογιστικής με την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος MyData της ΑΑΔΕ για την διαβίβαση των λογιστικών βιβλίων στις δημόσιες αρχές. Μία θέση που ενισχύει την αισιοδοξία και προάγει το πνεύμα έναντι της ύλης. Ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιο του Υδροχόου έως τις 29/122021.  Αναλυτικότερα για τον καθένα:
 
Κριός: Διεύρυνση φιλοδοξιών, νέοι στόχοι, μεγαλόπνοα σχέδια για την μελλοντική σας πρόοδο. Εύνοια από φιλικά πρόσωπα και ένταξη σε έναν νέον χώρο συλλογικών διαπραγματεύσεων. Ανάπτυξη κοινωνικής συνείδησης ή ευσυνειδησίας. Ο έρωτας κρύβεται σε φιλικές σχέσεις ή μπορεί να προέρχεται από το εξωτερικό.
 
Ταύρος: Κοινωνική άνοδος, επαγγελματική αναγνώριση και καταξίωση. Επαγγελματική διεύρυνση, ανάλυψη δυναμικών πρότζεκτ και μιας θέσης που αναδεικνύει τις ικανότητες σας. Ευκαιρίες για αυτονομία στα επαγγελματικά, ενίσχυση πελατολογίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Βελτίωση σχέσεων με ανωτέρους και προισταμένους.
 
Δίδυμοι: Διεύυρυνση πνευματικών οριζόντων, ενίσχυση του επικοινωνιακού σας χαρίσματος, ανάπτυξη διπλωματίας και εύνοια μέσα από τις διαπραγματεύσεις. Αισιοδοξία και νέοι στόχοι που προάγουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Επιτυχία σε ζητήματα ανώτερων σπουδών ή απόκτηση ενός τίτλου. Η νέα θέησ του Δία στον Υδροχόο ευνοεί ταξίδια στο εξωτερικό ή σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους και εταιρείες του εξωτερικού.
 
Καρκίνος: Βελτίωση των οικονομικών και των πρόρων. Ευνοικές και συμφέορυσες ρυθμίσεις πάνω σε ζητήματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών ή επενδύσεων. Η νέα θέση του Δία από τον Υδροχόο στηρίζει τις οικονομικές επενδύσεις και την τσέπη του/της συντρόφου σας. Πιθανές χορηγίες και ενίσχυση μέσω τρίτων. Βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης.
 
Λέων: Διεύρυνση κοινωνικών σχέσεων και επιτυχίες στην αισθηματική ζωή. Η νέα θέση του Δία στον Υδροχόο αυξάνει τη δημοφιλία σας και φέρνει στο πλευρό σας συμμάχους και ισχυρούς συνεργάτες που μόνο προώθηση φέρνουν στη ζωή σας. Πιθανή η έναρξη μιας νέας αισθηματικής σχέσης. Ευνοική μεταχείριση από τρίτους και στήριξη στα εγχειρήματα σας. Γάμος, σταθεροποίηση ή και ένας χωρισμός από μία σχέση που δεν προάγει την πνευματική σας εξέλιξη.
 
Παρθένος: Αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας σας. Εύνοια σε εργασιακά ζητήματα, εργασιακές διευκολύνσεις και ευκαιρίες στον χώρο της εργασίας. Αφοσίωση στην εργασία σας και στην παροχή υπηρεσιών. Πιθανώς να αυτονομηθείτε εργασιακά ή να τολμήσετε μια εργασιακή αλλαγή-πρόκληση. Βελτίωση της υγείας υπόσχεται η νέα θέση του Δία από τον Υδροχόο. Δυνατότητα απαλλαγής από κακή διατροφή αλλά και τοξικές σχέσεις.
 
Ζυγός: Θεαματική η είσοδος του Δία στον Υδροχόο. Τονίζει την ανάγκη σας για δημιουργία και αφυπνίζει τον αισιόδοξο ή επεκτακτικό χαρακτήρα σας. Νέα επαγγελματικά σχέδια, νέες φιλοδοξίες για βελτίωση των συνθηκών στη ζωή σας. Επικοινωνιακά ανοίγματα, εκσυγχρονισμός. Πολλά υποσχόμενη η αισθηματική σας ζωή. Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, δέσμευση για αυτούς που ενδιαφέρονται. Τεκνοποίηση και θετικές ειδήσεις από τον τομέα παιδί.
 
Σκορπιός: Διευκολύνσεις σε ζητήματα οικογένειας και οικογενειακών δυστροπιών που είχαν ανακύψει την περασμένη χρονιά. Εύνοια και κέρδη μέσα από τη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας. Επικερδείς πωλήσεις και αγορές ακινήτων. Μετακόμιση ή ανακαίνιση. Επαγγελματικές διευκολύνσεις. Τόνωση αυτοεκτίμησης και αυτοαποδοχής. Πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας.
 
Τοξότης: Επικοινωνιακές διευκολύνσεις φέρνει η είσοδος του κυβερνήτη σας στον Υδροχόο. Ανάκτηση αισιοδοξίας, αυτοπεποίθησης και ευακιρίες να εκφράσετε τις απόψεις σας φέρνει η νέα θέση του Δία. Μετακινήσεις, συζητήσεις, κέρδη μέσα από διαπραγματεύσεις, μέσα από τη συγγραφή και το λόγο. Εκσυγχρονισμός γνώσεων και καλύτερη επαφή με τα μέσα χρήσης των υπολογιστών. Ευνοούνται σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια. Βρίσκετε πρόσφορο έδαφος έκφρασης.
 
Αιγόκερως: Οικονομικές διευκολύνσεις και κέρδη μέσω εναλλακτικών ή συμπληρωματικών πηγών εισοδήματος. Ευκαιρίες για σταθεροποίηση στην προσωπική σας ζωή και τον έρωτα. Τα συναισθήματα σας μεστώνουν και οι σχέσεις περνάνε στο κομμάτι της ωρίμανσης. Εξασφάλιση κεκτημένων και όσων χτίσατε. Οικονομική ενίσχυση και βελτίωση εισοδήματος. Ανανέωση συστήματος αξιών και σύγκλιση σε επίπεδο αξιακό με τους γύρω σας. Ενίσχυση αυτοεκτίμησης και αντιμετώπιση μειονεξίας.
 
Υδροχόος: Διάνοιξη πνευματικών οριζόντων. Ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και κέρδη μέσω της δικής σας αλλαγής αντιμετώπισης απέναντι σε νέους ανθρώπους. Επαγγελματικές ευκαιρίες ή αυτονομία στα επαγγελματικά. Πολλοί θα ακολουθήσετε το ελεύθερο επάγγελμα. Μία νέα ερωτική γνωριμία πολλά υποσχόμενη στο προσκήνιο. Σε περίπτωση που διατηρείτε μία σχέση συμβατικά δεν θα διστάσετε να την τερματίσετε.
 
Ιχθύς: Περίοδος απολογισμού και κλεισίματος κύκλων και υποθέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μπαίνετε σε μία νέα εποχή, στη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να εργαστείτε προσωπικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες για την μελλοντική σας εξέλιξη. Εύνοια στην εργασία και καλυτέρευση εργασιακών συνθηκών ή στην καθημερινότητα σας. Ετοιμάζετε κάτι μεγάλο που μπορεί να σχετίζεται με έναν τίτλο που θα σας αναδείξει επαγγελματικά. Αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη αυτογνωσία. Τύχη και προστασία από την σκληρότητα της εποχής. Στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή! Η ψυχολογία σας βελτιώνεται.