You are currently viewing ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δευτέρα 18/01/21 κορυφώνεται το τετράγωνο Δία-Ουρανού. Ο μεν πρώτος στον Υδροχόο, βρίσκεται σε ζώδιο χαράς και αποδίδει πληθωρικά τα θετικά του χαρακτηριστικά. Ο Δίας στον Υδροχόο αγαπάει την αλλαγή, την επέκταση, την πρωτοτυπία, την πρωτοπορία και υπόσχεται αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις για όλους ανεξαρτήτως ζωδίου. Ο δύτερος στον Ταύρο αντιστέκεται στις αλλαγές, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα και να ρισκάρει. Ο πλανήτης της αλλαγής (Ουρανός) στον Ταύρο βρίσκει ιδιαίτερη αντίσταση ως προς τις αλλαγές. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με διλήμματα και διττές ευκαιρίες ή επιλογές! Τι σημαίνει αυτό; Εκεί που βαδίζουμε και έχουμε φτάσει συναντάμε κάτι άλλο! Λόγου χάρη κάποιος εργάζεται σε μία εταιρεία και δέχεται μία απρόσμενη επαγγελματική πρόταση-προσφορά. Τι θα επιλέξει; Αυτό είναι θέμα προσωπικής επιλογής! Χρειάζεται να ελέγξουμε την υπερβολή, να μετριάσουμε την παρόρμηση και την υπερβολή μας! Δώστε προσοχή στις πληροφορίες που συλλέγετε και αξιολογήστε ρεαλιστικά τα δεδομένα που σας παρέχονται.
 
Κριός: Ευκαιρίες για μία οικονομική συμφωνία που θα δώσει πόντους στην τσέπη σας και θα χαρίσει εισοδηματική δυναμικότητα. Προσοχή στην κακή, επιπόλαιη και σπάταλη διαχείριση του χρήματος. Μην εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους! Νέες φιλίες, νέοι άνθρωποι στο πλευρό σας. Άνοιγμα αισιοδοξίας και αύξηση του παράγοντα της τύχης. Θέστε νέους στόχους που θα βελτιώσουν το βιοτικό σας επίπεδο στο μέλλον.
 
Ταύρος: Αλλαγές και ανατροπές, όχι κακές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Όσοι εργάζεστε αναμένετε μία νέα επαγγελματική πρόταση-προσφορά. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, συλλέξτε την κατάλληλη πληροφόριση και αποφασίστε πως θα πράξετε. Στην προσωπική ζωή μπορεί να προκύψει μια ξαφνική ευκαιρία που σας ανανεώνει και σας συναρπάζει. Πιθανός ένας χωρισμός για πρακτικούς λόγους και όχι για ουσιαστικούς. Τι εννοώ με αυτό; Αλλαγή κατοικίας λόγω εργασιακών ζητημάτων και μία άνω τελεία σε μία σχέση. Μην εμπλέξετε προσωπικά-επαγγελματικά.
 
Δίδυμοι: Προσοχή σε νομικά ζητήματα, στην αλληλογραφία σας, στα email σας και στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε. Να είστε φειδωλοί με τη διαχείριση του λόγου. Προσέχετε στην οδήγηση και στις σχέσεις σας με άτομα της δουλειάς. Φροντιστε για την υγεία σας και εξασφαλίστε χρόνο για ανάπαυλα. Άγχη και αγωνίες για μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, η όψη υπόσχεται πνευματική διαύγεια! Προοδευτικός τρόπος σκέψης και πρωτοποριακές αντιλήψεις σας δίνουν πλεονέκτημα στη δουλειά. Ανακαλύψεις πρακτικές και ψυχολογικές οδηγούν στην πρόοδο.
 
Καρκίνος: Είστε από τα ζώδια που καλείστε να μην εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα καθώς μπορεί να μην σας επιστραφούν στο μέλλον. Προσοχή στην καταναλωτική μανία και σε επενδύσεις για λογαριασμό δικό σας ή τρίτων. Πιθανώς να σας γίνει μία επαγγελματική πρόταση ή μία πρόταση να επενδύσετε ένα ποσό σε μία ομάδα ή για ένα πρότζεκτ. Φροντίστε να συγκεντρώσετε την κατάλληλη μαρτυρία, τα κατάλληλα τεκμήρια για να αποφασίσετε. Καινούριες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας και φέρνουν ανανέωση.
 
Λέων: Σίγουρα από τα ζώδια που επηρεάζεστε άμεσα. Σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά ιδιαίτερα τονισμένα. Ίσως νιώθετε ότι δημιουργείτε σχέσεις με περισσότερο αντισυμβατικά κριτήρια, έξω από την ιδεολογία σας και το σύστημα αξιών σας. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Επαγγελματικά έχετε να περιμένετε αλλαγές και ανακατατάξεις. Μία νέα επαγγελματική προσφορά που κυνηγάτε εδώ και καιρό ή μία πρόταση που δεν περιμένετε στο προσκήνιο. Φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι σε αλλαγές και νέα δεδομένα.
 
Παρθένος: Αλλαγές, ανακατατάξεις και αιφνίδιες εξελίξεις στην καθημερινότητα σας αλλά και σε ζητήματα εργασίας. Προσέχετε λίγο παραπάνω τις εργασιακές σας σχέσεις. Προσοχή σε δικόγραφα και νομικά ζητήματα καθώς ενδέχεται να προκύψουν διάφορα θέματα και επιπλοκές. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε καθώς μπορεί εύκολα να ανάψουν τα αίματα. Ωστόσο, η όψη χαρίζει διανοητική διαύγεια και σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Εκσυγχρονίστε τον τρόπο που δουλεύετε και αποκτήστε πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
 
Ζυγός: Άλλο ένα ζώδιο που πρέπει να προσέχει την οικονομική διαχείριση και τα μεγάλα επιχειρηματικά ανοίγματα αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε αλλόγιστες επενδύσεις και εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα που έχετε προς επεξεργασία. Είστε περισσότερο επεκτατικοί, τολμηροί και ριψοκίνδυνοι με αποτέλεσμα να παραλείπετε παραμέτρους που μπορεί να σας κοστίσουν αργότερα σε χρήμα. Μην εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα. Έκτακτα έξοδα από το μέτωπο παιδί, οι ανάγκες τους μπορεί να αυξάνονται. Ωστόσο, η όψη βοηθάει στην συναισθηματική απελευθέρωση και ανοίγει νέους δρόμους μπροστά σας.
 
Σκορπιός: Σχέσεις, συνεργασίες και οικογενειακός βίος περνάνε αλλαγές και ανακατατάξεις. Πιθανή μία μετακόμιση ή αλλαγή κατοικίας, απρόσεμενες εξελίξεις σε ζητήματα αγοραπωλησίας ακινήτων και στέγης. Μπορεί να αναμορφώνετε τον χώρο σας και να κάνετε το σπίτι σας χώρο εργασίας. Ξαφνικές γνωριμίες που προάγουν την εξέλιξη σας αλλά και ένας χωρισμός ή αποχωρισμός που δεν περιμένατε. Οι σχέσεις κρύβουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Επωφεληθείτε των αλλαγών και μην διστάσετε να ρισκάρετε εφόσον το ρίσκο είναι σωστά μελετημένο.
 
Τοξότης: Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Ουρανό ζητάει να κάνετε ή σας οδηγεί σε αλλαγές στην καθημερινότητα σας κι στις καθημερινές σας συνήθειες. Αλλαγή κατοικίας, μία μετακόμιση και αλλαγή στις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Μπαίνετε σε μία διαδικασία καθημερινών μετακινήσεων και συνεχούς πληροφόρισης. Πολλές επαφέ,ς πολλές συζητήσεις και επικοινωνίες βοηθούν ή καλύτερα υπόσχονται μία νέα καθημερινότητα. Στην δουλειά και την εργασία οι πιέσεις είναι αρκετές και καλείστε να φανείτε περισσότερο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι. Εκσυγχρινιστείτε και μάθετε να δουλεύετε με ταχύτερους ρυθμούς. Οι καροί απαιτούν ταχύτητα και ευελιξία.
 
Αιγόκερως: Ο Δίας από τον τομέα των οικονομικών σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό κάτι που μιλάει για οικονομικά σκαμπανεβάσματα, ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Μπαίνετε στη διαδικασία εύρεσης εναλλακτικών πηγών εισοδήματος ή καλείστε να αλλάξετε δουλειά. Αλλάζουν οι πόροι σας και η σχέση σας με το χρήμα. Προσέξατε την ανάγκη σας για επάκταση και κατάκτηση. Ωστόσο, όμως η όψη μιλάει για συναισθηματικές και πρακτικές ανακαλύψεις που θέλουν να αλλάξουν τις συνήθειες σας. Μία νέα, πιο ευχάριστη και πιο σε εγρήγορση καθημερινότητα. Πιθανές νέες σχέσεις στο προσκήνιο που σας βοηθάνε να εξελιχτείτε αλλά και ένας απρόσμενος χωρισμός λόγω πρακτικών ζητημάτων.
 
Υδροχόος: Αλλαγές, ανατροπές και εκπλήξεις στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, προσωπική και οικογενειακή ζωή. Προσέχετε τις απότομες συμπεριφορές με άτομα στον οικογενειακό σας χώρο αλλά και τις σχέσεις σας γενικότερα. Μία νέα γνωριμία σας ενθουσιάζει, σας συνεπαίρνει και σας οδηγεί σε εκσυγχρονισμό, πρόοδο και κερδοφορία. Δεν αποκλείεται ένας χωρισμός αλλά μαθαίνετε να λειτουργείτε με περισσότερη άνεση και διαλλακτικότητα στις σχέσεις σας. Αποφύγετε διαπραγματεύσεις ακίνητης περιουσίας. Πιθανώς να προκύπτουν ζητήματα σπιτιού και οικογένειας που σας προβληματίζουν ή δεν περιμένατε.
 
Ιχθείς: Αλλαγές στην καθημερινότητα σας φέρνει το τετράγωνο Δία-Ουρανού. Ανεβάζετε ταχύτητα και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας ανεβάζουν παλμούς. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις μετακινήσεις σας αλλά και σε ασχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προσέχετε τις εκφράσεις σας, τον τρόπο που τοποθετείστε σε συζητήσεις και την ιδεολογία σας. Μην εμπλέκεστε σε παρασκηνιακές συζητήσεις ή σε υποθέσεις τρίτων, σε ξένα ύδατα. Άγχος, ψυχολογική αναστάτωση και αγωνίες για οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Ωστόσο, η όψη σας αφυπνίζει διανοητικά και σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια γνώσης και μάθησης. Μαθαίνετε να γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί και εύγλωτοι. Ο λόγος και η επικοινωνία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.