You are currently viewing Κρόνος στον Υδροχόο & Προβλέψεις

Κρόνος στον Υδροχόο & Προβλέψεις

Μεγάλη ημέρα η σημερινή! Ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου! Περίοδος διαμονής στον Υδροχόο: 17/12/2020-07/03/2023. Ο Κρόνος παραδοσιακά βρίσκεται σε ένα ζώδιο που κυβερνά και εκφράζει τα θετικά του χαρακτηριστικά. Ωστόσο, με τελείως διαφορετικό τρόπο από τον Κρόνο στον Αιγόκερω! Αναμένονται ρηξικέλευθες αλλαγές στον τομέα της επιστήμης, της ιατρικής, της τεχνολογίας, της διαστημικής, της ρομποτικής! Τα τεχνολογικά επιτεύγματα, ο εκσυγχρονισμός στην εργασία & η ψηφιοποίηση των πάντων θα παίξουν σημαντικό ρόλο!
Κριός: Σταθεροποίηση σχεδίων, νέοι στόχοι και προοπτικές. Αρωγή από ανθρώπους σημαντικούς που θα γίνουν φίλοι μας. Ευνοική η νέα θέση. Ένα βήμα προς την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό. Ξεκαθαρίσματα σε φιλίες.
Ταύρος: Επαγγελματικές προκλήσεις αλλά και καταξίωση. Νέοι επαγγελματικοί στόχοι και φιλοδοξίες. Ανάδειξη ικανοτήτων. Προσπάθεια για αναρρίχηση και σκληρή δουλειά.
Δίδυμοι: Νέοι τρόποι επικοινωνίας, ωρίμανση ιδεών και διάκριση για τις ιδεολογίες που φέρετε. Ανάληψη ενός επαγγελματικού πρότζεκτ και εμβάθυνση σε σπουδές που σας ανεβάζουν επαγγελματικά. Προσοχή σε νομικά ζητήματα!
Καρκίνος: Αναπροσαρμογές και αλλαγές σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και πόρων. Οικονομικές ρυθμίσεις και τακτοποίηση οφειλών προς τρίτους. Ανάγκη για προφύλαξη της ιδιωτικής σας ζωής.
Λέων: Ο τομέας σχέσεων, συνεργασιών και του γάμου γίνεται σημαντικός και απαιτεί σωστή διαχείριση. Περίοδος δέσμευσης, επισημοποίησης ή ενός χωρισμού που λυτρώνει. Οι άλλοι γίνονται σημαντικοί για εσάς.
Παρθένος: Ο τομέας της εργασίας περνάει μέσα από αναδιάρθρωση. Αλλαγή τρόπου εργασίας και μεθόδων αποτελεσματικότητας. Εξετάζετε τις λεπτομέρειες (ειδικότητα σας) με προσοχή. Υψηλές απαιτήσεις με σκοπό την εργασιακή πρόοδο. Ξεκαθαρίσματα στα εργασιακά και αποφάσεις που καλείστε να πάρετε.
Ζυγός: Ανακούφιση γύρω από οικογενειακά ζητήματα. Πρόοδος και δεσμεύσεις που οδηγούν στην επιτυχία, την αναγνώριση και την καταξίωση. Αναδεικνύοντας ένα σοβαρό προφίλ δεσμεύεστε απέναντι σε ένα πρότζεκτ και κεερδίζετε σε επιχειρηματικές κινήσεις.
Σκορπιός: Οικογενειακές προκλήσεις! Μέσα σε αυτήν την διετία οι οικογενειακές σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ξεκαθαρίζουν. Προβλήματα ή ρυθμίσεις επί ακίνητης περιουσίας. Οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις τεστάρονται. Ψυχολογικές πιέσεις που σας καλούν να δράσετε και να αποφασίσετε για τη ζωή σας.
Τοξότης: Οικονομική ανάκαμψη. Η νέα θέση του Κρόνου σας υποστηρίζει. Ωριμάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Ο λόγος σας αποτελεί δέσμευση και κερδίζετε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Η γνώση και η πληροφόρια παίζουν σημαντικό ρόλο. Σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς χρήζουν προσοχής ή γίνεστε πιο επιλεκτικοί. Εύνοια για σπουδαστές, συγγραφείς. Η επαφή με την τεχνολογία αποτελεί περιουσία σας.
Αιγόκερως: Ανακούφιση σε σχέσεις και συνεργασίες. Οικονομικές δεσμεύσεις. Μπαίνετε σε μία διετία που τα οικονομικά χρήζουν προσεκτικής διαχείρισης. Εκμετάλλευση ταλέντων για ανάκτηση πόρων. Αλλαγές στο αξιακό σας σύστημα.
Υδροχόος: Το βαρύ πυροβολικό στο ζώδιο σας. Μεθαύριο, 19/12 περιμένετε και το κυριολεκτικό πυροβολικό, τον Δία (ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος). Σχέσεις και συνεργασίες στο μικροσκόπιο. Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις αλλάζει, γίνεστε πιο επιλεκτικοί και αναζητάτε σχέσεις ουσίας. Πιθανές δεσμεύσεις ή χωρισμοί.
Ιχθείς: Μπαίνετε σε μία σημαντική περίοδο για τη ζωή σας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά για να διασφαλίσετε όσα κερδίσατε τα προηγούμενα δύο χρόνια. Εργασιακές ζυμώσεις & προκλήσεις που αναδεικνύουν τις ικανότητες σας. Ψυχολογικά βάρη και διαχείριση θυμού χρήζουν προσοχής.