Kyriakos Koktzidis

Ετήσιες Προβλέψεις

Κριός

Νέοι στόχοι & Οικονομικές προκλήσεις

Το 2021 αποτελεί μία χρονιά με περισσότερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και την ευρύτερη δικτύωση σας με έναν τρόπο λιγότερο έντονο και επίπονο σε σύγκριση με την χρονιά που προηγήθηκε. Το 2020 υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, στην διάρκεια της οποίας βρεθήκατε προ εκπλήξεων και αναγκαστήκατε να προβείτε σε αναθεωρήσεις. Ο θυμός, η ένταση και η αγωνία που μάστιζε τον τομέα των σχέσεων καταλαγιάζει και την θέση του έρχεται να λάβει ο ενθουσιασμός, η επέκταση και η παγίωση μέσα σε έναν νέο κύκλο γνωριμιών και διεπαφών. Ωστόσο, η νέα χρονιά σας καλεί να είστε μετρημένοι με τις φιλίες σας και με ανθρώπους που μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις καθώς υπάρχουν διαφορές που σας γεμίζουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οικονομικά είναι μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής με την έννοια της αποφυγής ανοιγμάτων και κυρίως της εμπλοκής του τομέα των οικονομικών με τον τομέα της φιλίας. Επαγγελματικά φαίνεται να παγιώνεστε και να χτίζετε μια πορεία αναγνώρισης και επιβεβαίωσης των προσπαθειών σας.

Ταύρος

Διλήμματα, Επαγγελματικές προκλήσεις & Επιτυχία

Το 2021 είναι μία χρονιά σταθμός για το δικό σας ζώδιο, στη διάρκεια της οποίας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ο τομέας των επαγγελματικών, της καριέρας και της κοινωνικής προβολής. Η ανάγκη σας να λάμψετε, να διακριθείτε και να ξεχωρίσετε επαγγελματικά για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας είναι το μείζον θέμα τη νέα αυτή χρονιά. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που θα βρεθείτε σε διλήμματα και θα έρθετε αντιμέτωποι με διπλές καταστάσεις. Τι εννοώ «διπλές καταστάσεις». Από τη μία πλευρά, φαίνεται πως εδραιώνεστε στον επαγγελματικό τομέα, μέσα σε ένα χώρο με συνεργάτες και από την άλλη, θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας. Αυτή η αντίφαση θα σας φέρει αντιμέτωπους με δύο επιλογές. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και διασφάλιση των κεκτημένων σας έρχεται σε σύγκρουση με τη διάθεση σας για αλλαγή και ανανέωση. Ο τομέας των οικονομικών φαίνεται να χρειάζεται προσοχή καθώς τα οικονομικά σας περνάνε από σκαμπανεβάσματα και έντονες διακυμάνσεις. Άλλοτε έχετε οικονομική ευχέρεια ενώ κάποιες άλλες στιγμές είστε περισσότερο πιεσμένοι οικονομικά. Στο τέλος της χρονιάς φαίνονται να σας ανοίγουν νέοι ορίζοντες ενώ θα αρχίσετε να δικτυώνεστε σε έναν καινούριο κύκλο γνωριμιών και επαφών. Οι δύο τελευταίοι μήνες της χρονιάς είναι πολλά υποσχόμενοι και φέρουν αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Δίδυμος

Διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, σχέσεων και περισσότερη οικονομική ασφάλεια

Περισσότερη αισιοδοξία, εξωστρέφεια και διεύρυνση πνευματικών οριζόντων έρχεται να φέρει το 2021. Επαγγελματικές ευκαιρίες, πρόοδος και θετικές εξελίξεις αναμένονται στην καριέρα σας, ενώ σχέσεις-συνεργασίες και αισθηματική ζωή φαίνεται ότι περνάνε μέσα από αλλαγές και ανακατατάξεις. Οι αλλαγές δεν είναι απαραίτητα κακές, μπορεί να σημαίνουν ότι αφήνετε στο παρελθόν ανθρώπους με τους οποίους υπήρχαν διαφορές και συναντάτε νέους, με τους οποίους έχετε πιο πολλά κοινά. Επέκταση κοινωνικών σχέσεων, νέες γνωριμίες και συνεργασίες φέρνουν αέρα ανανέωσης και σας βοηθάνε να εξελιχθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο τομέας των οικονομικών εξακολουθεί να σας απασχολεί καθώς υπάρχουν οικονομικά ανοίγματα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν, συνεπώς χρήζει σωστής διαχείρισης και ελεγχόμενων καταναλωτικών συμπεριφορών. Το τέλος της χρονιάς φαίνεται να σας αποζημιώνει οικονομικά με μια αλλαγή στο εισόδημα και τους πόρους σας. Οικογενειακά ζητήματα φαίνεται πως σας πιέζουν την περίοδο από τις 30/7 έως τις 15/9 ενώ καλείστε να φροντίσετε την υγεία σας στο διάστημα από την 1/11 έως τις 15/12.

Καρκίνος

Οικονομικές διευκολύνσεις & έμφαση σε πρακτικά ζητήματα

Χρονιά σταθεροποίησης και προσαρμογής σε νέα δεδομένα αποτελεί το 2021. Η περασμένη χρονιά κρίθηκε καθοριστική και μεγάλων αλλαγών τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το νέο έτος έρχεται να σταθεροποιήσει τις αλλαγές που βιώσατε. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε τροχιά σταθεροποίησης με εσάς να φιλτράρετε γνωριμίες που έλαβαν χώρα το 2020. Ο τομέας των οικονομικών αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα σας αυτή τη χρονιά, με τα έσοδα σας να αυξάνονται και να βρίσκετε πρόσθετες παροχές ενώ σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε δαπάνες και επενδύσεις. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα. Ιδανική χρονιά για να βρείτε ισορροπίες με τον ίδιο σας τον εαυτό και να δώσετε προτεραιότητα στην κάλυψη των δικών σας συναισθηματικών αναγκών. Χρονιά που στρέφεστε στην οικογένεια σας και σε ότι εσείς νομίζετε ότι έχει αξία για εσάς.

Λέων

Χρονιά σταθμός για τις σχέσεις & επαγγελματικές αλλαγές

Χρονιά επέκτασης, ευκαιριών, κοινωνικής δικτύωσης και κοινωνικής ανόδου μέσα από επαγγελματικές προκλήσεις και διλήμματα είναι ο κατάλληλος τίτλος για το 2021. Η πολυαστρία στον Υδροχόο σημαίνει ένα νέο κεφάλαιο σχέσεων και συνεργασιών, οι οποίες φέρνουν ανανέωση και αισιοδοξία στην προσωπική σας ζωή. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, με αποτέλεσμα να φέρουν έναν αισιόδοξο τόνο, ωστόσο, έχοντας περάσει αρκετά, εσείς κάνετε το ξεσκαρτάρισμα σας τεστάροντάς τους και βάζοντας στη ζωή σας αυτούς που κυριολεκτικά το αξίζουν. Το επαναλαμβανόμενο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού μέσα στο νέο έτος τους μήνες Φεβρουάριο, Ιούνιο και Δεκέμβριο φέρνει εντάσεις, διλήμματα και αμφιβολίες στην προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Τι πρέπει να διατηρήσετε ακέραιο χωρίς να το αλλάξετε; Τι πρέπει να αλλάξετε; Που πρέπει να καινοτομήσετε βάζοντας λίγο παραπάνω ρίσκο στη ζωή σας; Όλα αυτά αποτελούν ερωτήματα που θα σας απασχολήσουν έντονα το νέο έτος. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μιλάνε για αλλαγές στην ερωτική σας ζωή αλλά και τον κοινωνικό σας κύκλο με ιδιαίτερη έμφαση στις φιλίες. Μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν φανταζόσασταν.

Παρθένος

Εργασιακές διευκολύνσεις & διστακτικά ανοίγματα

Καλύτερες οικονομικές συνθήκες και περισσότερη οικονομική ασφάλεια φέρνει το 2021 καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις φαίνονται να διευθετούνται και εσείς από τη δική σας πλευρά έχετε τον έλεγχο των πόρων και των εισοδημάτων σας. Ο τομέας των επαγγελματικών περνάει μέσα από αλλαγές και ζυμώσεις, τις οποίες πολλές φορές επιδιώκετε και εσείς οι ίδιοι. Μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας απορροφά ο εργασιακός τομέας καθώς αντιμετωπίζετε προκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να ξεπεράσετε εάν εργαστείτε μεθοδικά. Παρόλες τις εργασιακές προκλήσεις υπάρχει πρόοδος και καλείστε να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε και αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα σας. Νέες σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο για τους Παρθένους του Αυγούστου στο διάστημα από τις 13/5 έως τις 29/7 ενώ οι γεννημένοι από τις 14/9 έως τις 18/9 βιώνετε βαθιές, ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές στον έρωτα. Οι γεννημένοι Παρθένοι με γενέθλια από τις 12/9 έως τις 16/9 χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην αισθηματική σας ζωή καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξιδανικεύσεων και απογοητεύσεων. Η νέα χρονιά αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια της προηγούμενης, στη διάρκεια της οποίας προσπαθείτε να δώσετε μορφή στα σχέδια που τολμήσατε το 2020. Η παραγωγικότητα αλλά και η αποδοτικότητα σας μπορούν να φανούν χρήσιμες στην ενίσχυση της καριέρας σας ώστε να ανέλθετε ένα σκαλοπάτι.

Ζυγός

Δημιουργικότητα & Ανακτηση δυνάμεων

Ύστερα από ένα κουραστικό, απαιτητικό και αγχώδες 2020 το νέο έτος φέρνει ευκαιρίες προόδου, επέκτασης και εκμετάλλευσης των δημιουργικών σας ταλέντων. Δίας και Κρόνος στον Υδροχόο τονίζουν την ανάγκη σας να δημιουργήσετε, να ρισκάρετε, να επεκταθείτε και να διευρύνετε τόσο τον κοινωνικό σας περίγυρο όσο και τον πνευματικό σας κόσμο. Η χαρά και η αισιοδοξία επιστρέφουν στη ζωή σας κάτι που σας δίνει ανάσες ύστερα από ένα δύστροπο 2020. Η αισθηματική σας ζωή κρύβει εκπλήξεις. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε μία νέα γνωριμία ενώ υπάρχετε και εσείς που θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ο επαγγελματικός τομέας δέχεται σημαντική εύνοια καθώς ανακτάτε τη δημιουργικότητα σας και αυτό σας βοηθάει να ανέλθετε. Νιώθετε απαλλαγμένοι από οικογενειακά βάρη καθώς η οικογενειακή σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Τι σημαίνει αυτό; Εξομάλυνση σχέσεων και διαφωνιών στην οικογενειακή σας ζωή με ανθρώπους της οικογένειας σας, απαλλαγή από ένα άγχος που αφορά ένα μέλος της οικογένειας ή τα παιδιά σας και τέλος, την επωφελή ρύθμιση μιας αγοραπωλησίας ακινήτου. Ο τομέας των οικονομικών σας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και σωστής διαχείρισης καθώς δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό για ένα επαγγελματικό άνοιγμα-εγχείρημα που θα κληθείτε να διευθετήσετε και να αποπληρώσετε μακροπρόθεσμα. Αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας ευνοούνται και υπόσχονται κέρδη. Ιδιαίτερα έντονη ενασχόληση με οικονομικά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Φροντίστε μέχρι πριν τα Χριστούγεννα να έχετε κλείσει ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

Σκορπιός

Οικογενειακή πρόοδος & Προκλήσεις στις σχέσεις

Το 2021 αποτελεί μία χρονιά με περισσότερες προκλήσεις ενώ παράλληλα απαιτεί από εσάς υπευθυνότητα και οργάνωση. Οι προκλήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα δυσκολίες, απαιτούν όμως σύνεση, οργάνωση και πειθαρχία. Μπαίνετε σε μία νέα κατάσταση πραγμάτων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή όπου χρειάζεται να επιδείξετε τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας και της ευελιξίας. Το νέο έτος φέρνει αλλαγές και σας καλεί να προσαρμοστείτε σε μία νέα καθημερινότητα, σε ένα νέο τρόπο ζωής. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς Δίας και Κρόνος διελαύνουν τον Υδροχόο με αποτέλεσμα να βιώνετε αλλαγές σε οικογενειακά ζητήματα. Πολλοί Σκορπιοί θα αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ άλλοι θα αλλάξετε κατοικία ή τόπο διαμονής. Ο ανέμελος χαρακτήρας, όσο ανέμελος μπορεί να χαρακτηρισθεί ο χαρακτήρας ενός Σκορπιού, μένει στο παρελθόν. Έρχεστε αντιμέτωποι με ευθύνες και υποχρεώσεις ενώ οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα σας αυξάνονται με αποτέλεσμα να διαθέτετε λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Οι Σκορπιοί με γενέθλια τον Οκτώβριο διανύετε μία μοναδική περίοδο ανανέωσης από τις 13/5 έως τις 29/7. Στη διάρκεια της περιόδου αυτής θα επιχειρήσετε ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας στην προσωπική ζωή. Οι αδέσμευτοι ποντάρετε στο διάστημα αυτό καθώς είναι ευεργετικό ώστε να πραγματοποιήσετε μία νέα γνωριμία που θα φέρει χαρά και αισιοδοξία. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο επιδιώκετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και έρχεστε αντιμέτωποι με ξαφνικά γεγονότα στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών. Ο τομέας των οικονομικών σας αγχώνει ιδιαίτερα καθώς υπάρχει ρευστότητα, αβεβαιότητα και πλεονάζοντα έξοδα. Ο λόγος σας εξακολουθεί να γοητεύει και να κερδίζετε σε επικοινωνιακό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του λόγου σας και περάστε τις απόψεις σας χωρίς όμως να τις επιβάλλετε αυταρχικά ή απολυταρχικά.

Τοξότης

Έμφαση στην επικοινωνία & αλλαγές στις σχέσεις

Το 2021 αποτελεί χρονιά διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου, στη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε ανθρώπους με παρόμοιες ιδέες προς τις δικές σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Οι εκλείψεις στον άξονα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μιλάνε για παρέλαση ανθρώπων από τη ζωή σας. Η νέα χρονιά δίνει έμφαση στο επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο και αναδεικνύει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, έτσι μπορείτε να βρείτε συμμάχους για να πορευτείτε παράλληλα. Ο λόγος σας γοητεύει, κερδίζετε σε πειθώ και αυτό κάνει τους άλλους να σας εμπιστεύονται με αποτέλεσμα την ανάδειξη των ταλέντων σας. Στον εργασιακό τομέα χρειάζεται να υιοθετήσετε πιο καινοτόμες μεθόδους και να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε ώστε να εξασφαλίσετε ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι ανταγωνιστών ή συνεργατών. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθείς θολώνει την κρίση σας και δημιουργεί εικόνα ασάφειας ή παρεξηγήσεων. Επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 10 έως τις 16 Δεκεμβρίου. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί στη διαπραγμάτευση θεμάτων ακίνητης περιουσίας ή αγοραπωλησίας ακινήτων. Ο τομέας των οικονομικών εξακολουθεί να σας αγχώνει με την παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω να επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Χρειάζεται να προβείτε σε οικονομική αναδιάρθρωση και σε αλλαγή διαχείρισης των οικονομικών σας.

Αιγόκερως

Οικονομικές Ζυμώσεις

Χρονιά σταθεροποίησης και παγίωσης των όσων διαδραματίστηκαν το περασμένο έτος αποτελεί το 2021. Για εσάς που βγήκατε από μία σχέση που σας κρατούσε δέσμιους και στάσιμους το νέο έτος αποτελεί χρονιά ελευθερίας και απελευθέρωσης. Σας βρίσκει έτοιμους για μία νέα αρχή. Εάν πάλι επισυνάψατε μία σχέση την περασμένη χρονιά, μέσα στο 2021 θα δείτε πως θα εξελιχθεί και εάν υπόσχεται μακροβιότητα. Ο τομέας των οικονομικών αποτελεί το μείζον και νούμερο ένα θέμα της χρονιάς. Το νέο έτος χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς μπορεί να επιχειρήσετε οικονομικά ανοίγματα που θα χρειαστεί να αποπληρώσετε. Αποφύγετε τις κακές εκτιμήσεις και την παρόρμηση καθώς θα σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Φροντίστε να είστε σίγουροι στην περίπτωση οικονομικών ρίσκων και επενδύσεων. Εργασιακά υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας και αυτό σας αποσυντονίζει, κάνοντας σας να νιώθετε αδύναμοι και τρωτοί. Ο έρωτας και η κοινωνική σας ζωή καλά κρατούν, με τα πιο ευοίωνα και θετικά διαστήματα αυτά των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου όπου έχετε την στήριξη του Άρη και της Αφροδίτης αντίστοιχα.

Υδροχόος

Ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από προκλήσεις

Χρονιά σταθμός το 2021 για το δικό σας ζώδιο. Ο Δίας στον Υδροχόο μιλάει για επέκταση, δράση, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία ενώ παράλληλα ανοίγει ένα νέο κύκλο γνωριμιών και επαφών, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, βοηθώντας σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στο ζώδιο σας μιλάει για ωρίμανση και σας κάνει πιο συνετούς, πιο συγκροτημένους. Ο τομέας σχέσεις-συνεργασίες και αισθηματική ζωή απαιτεί σοβαρότητα, κάτι που σας κάνει αυστηρούς πολλές φορές με τους άλλους. Επιστρατεύστε τη λογική και την αντικειμενικότητα σας ώστε να κρίνετε σωστά και να μην αδικείτε τους γύρω σας. Χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, ευκαιρίες και επέκταση. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, ωστόσο εσείς αποφασίζετε να κρατήσετε όσους έχουν να σας προσφέρουν κάτι ποιοτικό. Ο οικονομικός σας τομέας δεν δέχεται ιδιαίτερα δύσκολες επιρροές και τα οικονομικά σας είναι προστατευμένα αυτή τη χρονιά αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν αλλαγές, εξελίξεις και νέες καταστάσεις, τις οποίες πολλές φορές επιδιώκετε και εσείς οι ίδιοι. Η νέα χρονιά προσφέρεται για καινούρια ξεκινήματα και δυναμικές εκκινήσεις, οι οποίες απαιτούν οργάνωση και πειθαρχία. Ο χρόνος αποτελεί εκείνο το κόστος ευκαιρίας που σας οδηγεί στην κοινωνική καταξίωση.

Ιχθύς 2021 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Προσαρμογή σε μία νέα καθημερινότητα πριν την μεγάλη αλλαγή

Το νέο έτος σας βρίσκει αντιμέτωπους με τη νέα ζωή που επιλέξατε να ζήσετε τη χρονιά που μας πέρασε. Πολλοί από εσάς αλλάξατε δουλειά, κάτι που συνεπάγεται μία νέα καθημερινότητα αλλά και νέες συνεργασίες, στις οποίες πρέπει να προσαρμοστείτε. Άλλοι από εσάς αλλάξατε σπίτι και πραγματοποιήσατε μία μετακόμιση κάτι που φυσικά άλλαξε την καθημερινότητα σας. Σε κάθε περίπτωση το νέο έτος μιλάει για την προσπάθεια σας να προσαρμοστείτε σε μία νέα καθημερινότητα γεμάτη από καινούρια δεδομένα. Η επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα απαιτεί προσωπική εργασία και θυσίες έτσι θα χρειαστεί να εργαστείτε ατομικά για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο δέχεστε την ευεργετική επίδραση του Ουρανού, ο οποίος σας χαρίζει έμπνευση και πρωτοποριακές ιδέες κάτι που σας κάνει αρεστούς και δημοφιλείς. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δέχεστε αντιφατικές επιρροές. Πολλοί από εσάς νιώθετε την απόλυτη επιτυχία καθώς η ζωή σας έχει αλλάξει ριζικά και υλοποιείτε ένα σχέδιο ζωής ενώ στην αντίπερα όχθη υπάρχετε και εσείς που βιώνετε απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών από τους άλλους που διαψεύδονται.