You are currently viewing ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ 2024

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ 2024

Πολλά ζευγάρια είναι ιδιαίτερα αγχωμένα για το εάν έχουν επιλέξει την κατάλληλη ή μια καλή ημερομηνία γάμου. Παραδοσιακά, στην αστρολογία υπάρχουν κάποιοι κανόνες που μας φανερώνουν εάν ένας γάμος έχει επιλεγεί μία καλή ημερομηνία. Θετικές όψεις μεταξύ των φώτων (Ήλιου-Σελήνης), ορθόδρομοι πλανήτες όπως ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής, ένας δυνατός ωροσκόπος αλλά και ισχυρές θέσεις για τους πλανήτες από θεμελιώδη άποψη (όπως λόγου χάρη ένας γάμος με Αφροδίτη στον Ζυγό, η ένας γάμος με Άρη στον Αιγόκερω) ή από άποψη οικοθεσίας (λόγου χάρη ένας Ερμής στον 6ο οίκο, μία Αφροδίτη στον 2ο οίκο) αποτελούν ενδείξεις ενός πετυχημένου και πολλά υποσχόμενου γάμου. Σε αυτό το άρθρο δεν θα αναπτύξουμε τις όψεις εκείνες που υπόσχονται έναν τυχερό γάμο αλλά θα σας δώσω τις καλύτερες ημερομηνίες γάμου για το επερχόμενο έτος, για το 2024. Θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο αναλυτικά για τα κριτήρια επιλογής ενός ισχυρού και με θετικές προοπτικές γάμου.

Οι περίοδοι του «ΟΧΙ» ανακεφαλαιωτικά:

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ-ΖΥΓΟΥ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024: ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ & ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΔΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ-ΙΧΘΥΩΝ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2024: ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ-ΖΥΓΟΥ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2024: ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ & ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ & ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Προτεινόμενες Ημερομηνίες Γάμου

Ιανουάριος

22/1: Ήλιος και Σελήνη στον Υδροχόο, λίγο μετά τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο. Τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) συνεργάζονται, καθώς βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Ένας γάμος αντισυμβατικός που στηρίζεται στη φιλία και την εκτίμηση του ενός προς τον άλλον. Το εξάγωνο Σελήνης-Άρη χαρίζει δυναμισμό στην κοινή πορεία του ζευγαριού. Αφροδίτη σύνοδος Κρόνος στον Υδροχόο, μία όψη που σχετίζεται με την σταθεροποίηση, την επισημοποίηση, την μακροβιότητα, τον γάμο, τους αιώνιους όρκους αγάπης, πίστης και αφοσίωσης. Η όψη λειτουργεί σαν κόλλα, είναι καρμική. Οι συναισθηματικές εκδηλώσεις μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα έκδηλες, ωστόσο επικρατεί ο σεβασμός.

26/1: Σελήνη σύνοδος Δίας στον Κριό και εξάγωνο Σελήνης-Ήλιου. Οι όψεις υπόσχονται έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο, αμοιβαία ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον. Επικρατούν η ζεστασιά, η αισιοδοξία, ευνοείται η απόκτηση απογόνων και η συμβίωση. Ο ενθουσιασμός, το πάθος, ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια είναι δυνατά στοιχεία της ημέρας.

27/1: Σελήνη εξάγωνο Κρόνος, μία όψη που εξασφαλίζει σταθερότητα και μακροβιότητα στον γάμο. Τα συναισθήματα είναι ελεγχόμενα ενώ ο γάμος μπορεί να στηριχτεί σε γερά θεμέλια. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, στο ζώδιο που εκφράζεται. Στα θετικά της ημέρας το τρίγωνο Ήλιου-Άρη που χαρίζει πάθος, δυναμισμό και μία πετυχημένη από κοινού δράση.

29/1: Συνίσταται με επιφύλαξη. Ήλιος στον Υδροχόο σε τρίγωνο με την Σελήνη στους Διδύμους. Μία όψη που εξαίρει την επικοινωνία και βοηθάει έναν γάμο να στηριχτεί στην ορθή επικοινωνία. Η επιφύλαξη αφορά την παρουσία του Άρη στο ίδιο ζώδιο με την Σελήνη που δείχνει πιθανές συναισθηματικές εξάρσεις, κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα στη διάθεση του ζευγαριού. Ο ερωτισμός, το πάθος και η έντονη σεξουαλικότητα μπορούν να κρατούν τη φλόγα διαρκώς αναμμένη. Ωστόσο, χρειάζεται το ζευγάρι να επιδείξει διάθεση συμβιβασμού.

Φεβρουάριος

10/2: Ήλιος στον Υδροχόο, Σελήνη στον Ζυγό! Μία ημέρα που εξαίρει τον γάμο, την συμβίωση, την αρμονία και ισορροπία στη σχέση. Ένας γάμος με σπουδαίες προοπτικές στην επικοινωνία του ζευγαριού. Το τρίγωνο Σελήνης-Άρη χαρίζει πάθος στον γάμο και προσδίδει έντονη σεξουαλικότητα. Ο λόγος και η επικοινωνία αποτελούν τα δυνατά στοιχεία του γάμου.

11/2: Ήλιος τρίγωνο Σελήνη και Σελήνη τρίγωνο Κρόνος! Η ημέρα ευνοεί έναν γάμο καθώς υπάρχει σταθερότητα συναισθηματική, καλή επικοινωνία και μακροβιότητα. Μία σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση του ενός προς τον άλλον και τον σεβασμό. Ερμής και Πλούτωνας σε σύνοδο δείχνουν έναν γάμο όπου το ζευγάρι έχει τα μυστικά του προς τρίτους, εξωτερικούς παράγοντες. Η επικοινωνία παίζει σπουδαίο ρόλο στον γάμο αυτόν, ενώ το ζευγάρι συνδέεται με ιδιαίτερα μυστικά.

20/2: Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Τα φώτα σε συνεργασία! Ένας γάμος παραμυθένιος, με έντονα συναισθήματα, αγάπη, τρυφερότητα. Συν τοις άλλοις, στα θετικά προσμετράται το συγκλίνον τρίγωνο Ερμή-Άρη που ενισχύει την επικοινωνία και υπόσχεται ουσιαστικούς διαλόγους μεταξύ του ζευγαριού.

22/2: Τριπλή σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης-Δία στον Κριό! Ένας σχηματισμός που ευνοεί την συμβίωση, τον γάμο, την αμοιβαία ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον. Η όψη υπόσχεται αυθορμητισμό, πάθος, ειλικρίνεια και έκδηλες εκδηλώσεις συναισθήματος. Η παιδικότητα και η ζωντάνια αποτελούν θετικά στοιχεία του γάμου. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη χαρίζει εξαιρετική επικοινωνία στον γάμο, ωστόσο τα καυγαδάκια δεν λείπουν (τετράγωνο Ερμή-Ουρανού).

23/2: Σελήνη εξάγωνο Άρης, μία όψη που χαρίζει πάθος, δυναμισμό και υπόσχεται αμοιβαία έκφραση θετικών-ζεστών συναισθημάτων. Η επικοινωνία αποτελεί δυνατό χαρακτηριστικό σε αυτόν τον γάμο. Ευνοείται ο έγγαμος βίος και η απόκτηση οικογένειας!

24/2: Εξαιρετική ημερομηνία γάμου, με τα φώτα (Σελήνη-Ήλιο) σε αρμονία. Η Σελήνη στον Ταύρο υπόσχεται σταθερότητα στον γάμο και μακροβιότητα ενώ ο Ήλιος στους Ιχθύες μιλάει για συναίσθημα, έντονο ρομάντζο. Ένας γάμος που στηρίζεται σε αγνά συναισθήματα αλλά και σε κοινες αντιλήψεις για τις αξίες της ζωής. Αφροδίτη και Δίας σε συγκλίνουσα σύνοδο στον Κριό μιλάνε για αγνά συναισθήματα, πάθος, έντονο ερωτισμό και αυθορμητισμό. Ένας γάμος με πολλές προοπτικές όπου δεν υστερεί ούτε σε σταθερότητα, ούτε σε συναίσθημα ούτε σε πάθος και ενθουσιασμό. Το ζευγάρι μπορεί να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής από κοινού.

Μάρτιος

1/3 & 2/3: Εξαιρετικές ημέρες για τον γάμο σας! Αφροδίτη και Δίας σε απόλυτη σύνοδο ιδιομοιρίας στον Κριό! Μία όψη που εξυμνεί τον έρωτα, την αγάπη, το πάθος. Ο ενθουσιασμός, η εξωστρέφεια και η αμοιβαία εκδήλωση των συναισθημάτων του ενός προς τον άλλον αποτελούν δυνατά σημεία του γάμου. Η όψη μιλάει για μία μεγάλη αγάπη, για έναν έρωτα που μένει άσβεστος και η φλόγα μένει διαρκώς αναμένη. Ωστόσο, το συναίσθημα δεν λείπει καθόλου. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες μιλάει για έντονο συναισθηματισμό και ρομαντισμό. Η συμβίωση και η απόκτηση οικογένειας ευνοούνται. Επιπρόσθετα, Ερμής και Κρόνος σε σύνοδο στον Υδροχόο μιλάνε για σοβαρή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα στο γάμο, μεταξύ του ζευγαριού. Θέματα ηθικής, αξιοπρέπειας και σεβασμού παίζουν σημαντικό ρόλο στον οικογενειακό βίο.

4/3: Η Σελήνη στον Λέοντα σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον Κριό! Το πάθος, ο ερωτισμός, ο ενθουσιασμός, η εξωστρέφεια αποτελούν δυνατά σημεία του γάμου αυτού. Χρειάζεται να μετριαστούν η αδιαλλαξία και οι υψηλές απαιτήσεις του ενός από τον άλλον μέσα στον γάμο. Αυτό είναι εφικτό, καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθύες σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μία όψη που χαρίζει ελευθερία, ευελιξία και ανοχή του ενός προς τον άλλον.

11/3: Μία ημέρα που υπόσχεται πάθος, έρωτα, δυναμική και αξιοζήλευτη επικοινωνία. Αφροδίτη και Άρης σε εξάγωνο μεταξύ τους από τα ζώδια του Κριού και των Διδύμων. Μία όψη που μιλάει για δυνατά, παθιασμένα συναισθήματα μεταξύ του ζευγαριού. Η επικοινωνία κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και στηρίζεται σε γερά θεμέλια χωρίς να εκλείπουν η κατανόηση και η σταθερότητα. Τα μέλη του γάμου διαθέτουν ισχυρή ενσυναίσθηση καθώς μπορούν ο ένας να μπουν στη θέση του άλλου.

12/3: Τα φώτα (Ήλιος & Σελήνη) σε τρίγωνο από τα ζώδια των Ιχθύων και του Σκορπιού μιλάνε για σύμπνοια των μελών του γάμου. Η Σελήνη αν και πτωτική στον Σκορπιό δέχεται υποστηρικτικές όψεις από τον Ερμή, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Η επικοινωνία είναι ισχυρή, διαισθητική, υπάρχει ενισχυμένη ενσυναίσθηση των μελώ του γάμου. Ο ρομαντισμός και το συναίσθημα δεν λείπουν, ωστόσο πρέπει να αποφευχθούν οι ζήλιες, οι χειριστικές συμπεριφορές και οι εμμονές μέσα στην σχέση. Ο έρωτας, το πάθος και ο ενθουσιασμός υπόσχονται πολλά.

22/3: Λίγο κοντά στην εαρινή ισημερία, επάνω στη νέα σελήνη στον Κριό! Ήλιος και Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, άντρας και γυναίκα σε συνεργασία. Η νέα σελήνη στον Κριό υπόσχεται ευτυχία αρκεί να μετριαστεί ο εγωισμός και οι κυριαρχικές διαθέσεις του ενός προς τον άλλον. Ο Πλούτωνας από τις αρχές του Υδροχόου στηρίζει το φαινόμενο, έτσι εξασφαλίζει πάθος, σταθερότητα, μακροβιότητα. Ένας γάμος ανθεκτικός σε δυσκολίες, κακουχίες όπου κυριαρχούν το πάθος και η καλή επικοινωνία. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της διακυβέρνησης της (Ταύρος) υπόσχεται συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια στον γάμο και την σχέση των μελών.

24/3: Συνίσταται καθώς υπόσχεται σταθερότητα, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στα μέλη του γάμου. Αφροδίτη σύνοδος Σελήνη στον Ταύρο υπόσχονται αγνά συναισθήματα, πρακτικότητα στον γάμο. Τα μέλη της σχέσης αυτής μπορεί να έχουν κοινές αντιλήψεις σε θέματα αξιών ενώ μπορούν να δημιουργήσουν μαζί σημαντική και αξιόλογη περιουσία. Ο Άρης στην αναιρετική μοίρα των Διδύμων μιλάει για κάποια εμπόδια σε επικοινωνιακό επίπεδο που πρέπει να ξεπεραστούν αλλά λίγα χρόνια αργότερα η σταθερότητα θα κερδίσει έδαφος.

26/3: Ήλιος στον Κριό σε εξάγωνο με την Σελήνη στους Διδύμους. Ο ενθουσιασμός, ο αυθορμητισμός, το πάθος, η ειλικρίνεια αποτελούν δυνατά σημεία του εν λόγω γάμου. Ο Άρης στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο υπόσχεται μακροβιότητα, έντονο συναίσθημα και δυνατότητα στα μέλη να κατανοούν το ένα τις ανάγκες του άλλου. Η επικοινωνία είναι υποστηρικτική (σύνοδος Ερμή-Δία) ενώ τα συναισθήματα στηρίζονται σε γερά θεμέλια (Αφροδίτη στον Ταύρο). Χρειάζεται να αναπτυχθεί ένα αίσθημα ελευθερίας μέσα στον γάμο, ώστε να υπάρχει ανεξαρτησία και δυνατότητα επιλογής.

27/3: Η εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού αποτελεί θετικό χαρακτηριστικό του γάμου αυτού. Η Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με την σύνοδο Ερμή-Δία στον Κριό μιλάει για αμοιβαία ενθάρρυνση μέσα στον γάμο. Τα μέλη της σχέσης στηρίζουν τις αποφάσεις του άλλου. Ένας γάμος που στηρίζεται στη δυνατή, δυναμική και ενθουσιώδη επικοινωνία, ένας γάμος αρκετά πνευματικός και με δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του γάμου αυτού. Άρης-Κρόνος σε τρίγωνο υπόσχονται μακροβιότητα, αμοιβαίο σεβασμό και δείχνουν έναν γάμο που στηρίζεται στη φιλία.

31/3: Εξαιρετική ημέρα για γάμους και επισημοποιήσεις. Το πύρινο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς (ήλιος στον Κριό, Σελήνη στον Λέοντα) χαρίζει ενθουσιασμό, πάθος, δυνατά συναισθήματα, αμοιβαία ζεστασιά και υποστήριξη του ενός προς τον άλλον. Η σχέση στηρίζεται στην ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός δεν λείπει ενώ η παιδικότητα αποτελεί δυνατό στοιχείο του γάμου. Ο ένας υποστηρίζει ένθερμα τον άλλον, τον ενθαρρύνει και τον θαυμάζει. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου (Καρκίνος-Ιχθύες) υπόσχεται σταθερότητα και μακροβιότητα ενώ αποτελεί δείκτη πως τα δύο μέλη στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε επαγγελματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο υπόσχεται συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα αλλά με έναν τρόπο λιγότερο κτητικό και πληκτικό. Η ελευθερία είναι απαραίτητα ώστε να μακροημερεύσει ο γάμος.

Απρίλιος

1/4: Συνίσταται με επιφύλαξη! Τα φώτα (Σελήνη & Ήλιος) βρίσκονται σε πύρινα ζώδια, στον Λέοντα και τον Κριό αντίστοιχα. Η Σελήνη από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία από τον Κριό, μία όψη που στηρίζει τον οικογενειακό βίο, την απόκτηση οικογένειας και απογόνων. Ο ενθουσιασμός, το πάθος, η χαρά, η αισιοδοξία και η ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον δεν λείπουν. Ωστόσο, η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη μιλάει για συναισθηματικές προκλήσεις, για ένα αίσθημα ελευθερίας που μπορεί να διαταράσσει την αρμονία. Χρειάζεται μέσα στο γάμο να αναπτυχθεί ένα αίσθημα υποχωρητικότητας και διαλλακτικότητας μεταξύ του ζευγαριού.

7/4: Εξαιρετική ημέρα! Ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού μεταξύ Άρη-Σελήνης-Κρόνου από τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων υπόσχεται έντονες ευαισθησίες, συναισθηματισμό, πάθος, ερωτισμό και συναισθηματική αρμονία. Μέσα στον γάμο το συναίσθημα ρέει ανεμπόδιστα και τα μέλη της σχέσης καταφέρνουν να κατανοήσουν τις ανάγκες αμφότεροι. Το πάθος, ο ερωτισμός εναλλάσσονται με τον ερωτισμό και όλα αυτά σταθεροποιούνται, υπόσχονατι αντοχή στον χρόνο. Μάλιστα, στο μεγάλο τρίγωνο συμμετέχει και ο Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζοντας έναν μοναδικό σχηματισμό (χαρταετός). Ο Χαρταετός αποτελείται από μία αντίθεση, δύο εξάγωνα και τρία τρίγωνα. Ένας γάμος πολλά υποσχόμενος σε επικοινωνιακό επίπεδο, που μέσα από αντιθέσεις τα μέλη του γάμου καταφέρνουν να συμπληρώσουν ο ένας αδυναμίες και ατέλειες του άλλου. Ο Ήλιος κονά στον Δία υπόσχονται στιγμές χαράς, ευτυχία, αισιοδοξία και αλληλουποστήριξη. Προτιμήστε τις απογευματινές ώρες ή μετά τις 12:00 το μεσημέρι.

10 & 11/4: Δύο ημερομηνίες με παρόμοια χροιά. Η Σελήνη από τον αισιόδοξο Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό υπόσχεται επιτυχία στον γάμο και εξαιρετικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των μελών της σχέσης. Επιπλέον, ο Ήλιος πλησιάζει στην καρδιά του Δία (μία από τις πιο τυχερές όψεις). Ο ενθουσιασμός, η χαρά, η αισιοδοξία, η ευγένεια, η αγάπη για τα ταξίδια αποτελούν δυνατά στοιχεία του γάμου. Μία όψη με έμφαση στην επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων, αντιλήψεων και πεποιθήσεων. Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα καλή αυτές τις ημέρες. Όσον αφορά την ημέρα στις 11/4 η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και σχηματίζει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Το πάθος, ο ερωτισμός αναμειγνύονται με την ανάγκη για ελευθερία και σεβασμό στην διαφορετικότητα του άλλου.

15/4: Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό και από κοντά ο Δίας να στηρίζει τα φώτα. Ένας γάμος πολλά υποσχόμενος όπου ο ενθουσιασμός, το πάθος, ο δυναμισμός είναι έμφυτα χαρακτηριστικά. Η αμοιβαία ενθάρρυνση του ενός προς τη δράση και τις ιδέες του άλλου ενισχύει το καλό κλίμα και υπόσχεται μακροβιότητα, ευτυχία και έναν χαρούμενο οικογενειακό βίο. Το ζευγάρι έχει κοινή προσέγγιση στη ζωή, αντιμετωπίζει τα προβλήματα με διάλογο ενώ μεταξύ τους κυριαρχούν συναισθήματα φιλίας.

Μάιος

19/5: Εξαιρετική ημέρα για γάμους! Νέα Σελήνη στον Ταύρο, ένα φεγγάρι που ευνοεί την σταθεροποίηση και την μακροβιότητα, υπόσχεται συναισθηματική αρμονία και δείχνει σύμπνοια σε επίπεδο αξιών και σταθερών. Το ζευγάρι από κοινού μπορεί να αποκτήσει σημαντική περιουσία και υλικά αγαθά ενώ μπορεί να απολαμβάνει τα απλά, καθημερινά πράγματα. Οι θετική συμμετοχή του Άρη από τον Καρκίνο και του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς ενισχύει την ρομαντική διάθεση, δίνει πινελιές πάθους. Η πρακτικότητα εναλλάσεται με το συναίσθημα κάτι που εξασφαλίζει ένα όμορφο μέλλον. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ενισχύει και σταθεροποιεί την επικοινωνία, έτσι πιθανά προβλήματα επιλύονται μέσα από τον διάλογο. Χρειάζεται να περιοριστούν η αδιαλλαξία και το πείσμα.

24/5: Συνίσταται! Σελήνη και Αφροδίτη σε σύνοδο στον Καρκίνο και σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Οι όψεις ευνοούν την συναισθηματική αρμονία, την ηρεμία, την απόκτηση οικογένειας και απογόνων. Υπόσχονται έναν τυχερό ενδοοικογενειακό βίο, όπου το συναίσθημα εναλλάσσεται με την ενθάρρυνση και την στήριξη του ενός προς τον άλλον. Η σχέση παρόλες τις δεσμεύσεις χρειάζεται ελευθερία και αυτό φαίνεται να επιτυγχάνεται μέσα από τον αμοιβαίο σεβασμό και την εκτίμηση των μελών. Ο Ήλιος στους Διδύμους σε σε εξάγωνο με τον Άρη στον Λέοντα και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο υπόσχεται πάθος, ανθεκτικότητα, δυναμική, ερωτισμό και καλή επικοινωνία. Ωστόσο, μόλις έχει σχηματιστεί η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα με συμμετοχή του Δία από τον Ταύρο ένας σχηματισμός που ενδεχόμενα δείχνει παιχνίδια επιβολής και εξουσίας του ενός προς τον άλλον. Το ζευγάρι ενδέχεται να έχει μυστικά από τρίτους και να υπάρχουν βαθύτερα κίνητρα και ζητήματα που έχουν ενώσει αυτούς τους δυο ανθρώπους.

30/5: Μία πολύ καλή ημέρα για έναν γάμο! Ωδή στον έρωτα, την συντροφικότητα και την επικοινωνία. Ήλιος στους Διδύμους, Σελήνη στον Ζυγό σε τρίγωνο μεταξύ τους. Το ζευγάρι μπορεί να συνεργαστεί, να συμβιώσει, να έχει κοινές ασχολίες και κοινά ενδιαφέρονται. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων παίζει σημαντικό ρόλο στην μεταξύ τους σχέση. Έχουμε, μία ακόμα θετική όψη, το εξάγωνο Δία-Κρόνου από τον Ταύρο και τους Ιχθύες μία όψη που δημιουργεί προϋποθέσεις σταθεροποίησης ενώ μπορεί να δείχνει την αμοιβαία στήριξη του ενός σε επαγγελματικά θέματα του άλλου. Το συναίσθημα δεν λείπει αλλά και η ικανότητα για την δημιουργία μιας διόλου ευκαταφρόνητης περιουσίας.

Ιούνιος

11/6: Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας στους Ιχθύες υπόσχονται έναν παραμυθένιο και ονειρικό γάμο, όπου το συναίσθημα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο της διακυβέρνησης του (Δίδυμοι) και σχηματίζει ενισχυτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Η όψη υπόσχεται πολύ καλή, ικανοποιητική και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού. Άρης και Αφροδίτη διασχίζουν τον Λέοντα (σε ίδιο ζώδιο) έτσι ο έρωτας και το πάθος υπάρχουν. Χρειάζεται προσοχή στις δαπάνες, στα έξοδα και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης σε αυτόν τον γάμο.

12/6: Συνίσταται! Η Σελήνη στον Κριό σε τρίγωνο με τον Άρη στον Λέοντα προσδίδει στον γάμο πάθος, ειλικρίνεια, θερμά συναισθήματα. Υπάρχει ισχυρή σεξουαλική έλξη ανάμεσα στο ζευγάρι ενώ ο ένας ενθαρρύνει τον άλλον. Ο Ερμής στους Διδύμους υπόσχεται καλή επικοινωνία μέσα στον γάμο, κατανόηση ενώ πολλά θέματα αφορούν την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του ζευγαριού. Η κατανόηση του ενός προς τον άλλον είναι αμοιβαία.

14/6: Συνίστανται γάμοι τις πρωινές ώρες με την σύνοδο Σελήνης-Δία στον Ταύρο! Παρόλες τις συναισθηματικές διαφορές και τις διαφορές ως προς θέματα διασκέδασης και ψυχαγωνίας ευνοείται η απόκτηση οικογένειας και η δημιουργία απογόνων. Εύνοια σε θέματα απόκτησης περιουσίας, ακινήτων και υλικών αγαθών. Χρειάζεται να μετριαστεί η αδιαλλαξία και η διάθεση επιβολής, ελέγχου και κυριαρχίας του ενός προς τον άλλον.

17/6: Κοντά στην Νέα Σελήνη στους Διδύμους! Ένας γάμος που στηρίζεται στην καλή επικοινωνία και στην ανταλλαγή απόψεων. Το πάθος, ο ερωτισμός και η έλξη μεταξύ του ζευγαριού είναι αξιοζήλευτα. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία και υπόσχεται αρμονία ενώ οι συναισθηματικές εκφράσεις αγάπης του ενός προς τον άλλον είναι διάχυτες. Το εξάγωνο Κρόνου-Δία υπόσχεται σταθερότητα, μακροβιότητα στον γάμο ενώ δείχνει ότι ο ένας μπορεί να λειτουργήσει σαν μέντορας για τον άλλον, βοηθώντας τον σε επαγγελματικά ζητήματα ή καριέρας.

23/6: Συνίσταται με επιφύλαξη! Δεν είναι κακή μέρα, ωστόσο πρέπει να περιοριστεί η κριτική του ενός προς τον άλλον για να μειωθεί η γκρίνια και η ρουτίνα. Η Σελήνη στην Παρθένο σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο, μία όψη που ευνοεί την συνεργασία των μελών για θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας και εργασιακά. Υπάρχει στήριξη του ενός προς τον άλλον. Συν τοις άλλοις, το εξάγωνο Κρόνου-Δία υπόσχεται σταθερότητα, μακροβιότητα στον γάμο ενώ δείχνει ότι ο ένας μπορεί να λειτουργήσει σαν μέντορας για τον άλλον, βοηθώντας τον σε επαγγελματικά ζητήματα ή καριέρας.

28/6: Ένα μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού, που με την συμβολή του Δία στον Ταύρο μετατρέπεται σε χαρταετό. Ήλιος, Ερμής, Σελήνη και Κρόνος σε τρίγωνο από τα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων αντίστοιχα υπόσχονται σταθερότητα στον γάμο, συναισθηματική αρμονία, συναισθήματα ελεγχόμενα και καλές επικοινωνιακές προοπτικές. Υπάρχουν διέξοδοι σε προβλήματα της καθημερινότητας ή πρακτικής φύσεως. Το ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει μία δεμένη οικογένεια όπου η αγάπη, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Η αισιοδοξία και η ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον δεν θα απουσιάσει ποτέ.

Ιούλιος

1 & 2/7: Συνίσταται με επιφύλαξη! Ήλιος και Ερμής σε σύνοδο στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Δία στον Ταύρο υπόσχονται χαρά, αισιοδοξία, αγάπη για την απόκτηση οικογένειας και τη συμβίωση. Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά σε θέματα ανατροφής των παιδιών, του τρόπου ζωής εντός οικογένειας αλλά και σχετικά με τα υλικά αγαθά και τα οικονομικά ζητήματα. Ευνοείται η δημιουργίας ακίνητης περιουσίας και περιουσίας γενικά. Η Σελήνη στον Τοξότη χαρίζει αισιοδοξία και δημιουργεί ένα πιο φιλελεύθερο κλίμα, όπου το ζευγάρι χρειάζεται χρόνο και χώρο ώστε να μην νιώθει καταπιεσμένο. Το δύσκολο έγκεται στην τάση αυτήν που πολλές φορές μπορεί να καταλήγει σε τρόπο ζωής και να μην υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς. Τα άτομα χρειάζεται να έχουν αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία ώστε να μην καταχρώνται την ελευθερία εις βάρος της συγκατοίκησης ή του γάμου.

7/7: Ωδή στο συναίσθημα και την συμβίωση. Το τρίγωνο Σελήνης-Ήλιου από τα ζώδια των Ιχθύων και του Καρκίνου ευνοεί την απόκτηση οικογένειας, την συμβίωση και την ανάπτυξη τρυφερών συναισθημάτων μέσα στον γάμο. Στο τρίγωνο συμμετέχει και ο Δίας υποστηρικτικά, όπου αυξάνει την αισιοδοξία, την ζωτικότητα, το χιούμορ και την αμοιβαία κατανόηση ή ενθάρρυνση. Η επικοινωνία λειτουργεί σε ικανοποιητικό επίπεδο ενώ ο γάμος έχει να προσφέρει πολλά σε υλικό και πνευματικό επίπεδο στα μέλη της σχέσης.

8/7: Μία ημέρα, πάνω κάτω με παρόμοια χροιά με την χθεσινή με την διαφορά ότι το ζευγάρι πρέπει να προσέξει την εξιδανίκευση του ενός προς τον άλλον και τις πιθανές απογιητεύσεις που μπορεί να βάλλον τον γάμο στο μέλλον. Ωστόσο, το συναίσθημα ρέει αβίαστα ενώ ο γάμος μοιάζει ονειρικός, παραμυθένιος.

11/7: Σταθερότητα, προστασία, χαρά, αισιοδοξία σε ρεαλιστικές βάσεις και πρακτικότητα προσφέρει η ημέρα αυτή σε έναν γάμο. Η σύνοδος Σελήνης-Δία στον Ταύρο υπόσχεται οικογενειακή γαλήνη, αρμονία, ισορροπία και αγάπη για τα επίγεια και υλικά αγαθά. Η μακροβιότητα, η εκτίμηση και ο σεβασμός αποτελούν δυνατές πτυχές αυτού του γάμου. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού σταδιακά συγκλίνει και η όψη υπόσχεται ανανέωση και συγκροτημένη ελευθερία σε λογικά πλαίσια μέσα στον γάμο. Το ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ δυνατή οικογένεια ενώ μαζί τα μέλη της σχέσης μπορούν να αποκτήσουν οικονομική δύναμη.

15/7: Υπάρχουν δύο υποστηρικτικές όψεις αυτήν την ημέρα, το εξάγωνο Σελήνης-Αφροδίτης από τα ζώδια των Διδύμων και του Λέοντα και το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού από τα ζώδια του Καρκίνου και του Ταύρου. Οι όψεις ευνοούν την συναισθηματική αρμονία, την επικοινωνία και την εγκάρδια εκδήλωση συναισθήματος. Ένας γάμος που παρόλα τα αιτήματα σταθερότητας χρειάζεται ελευθερία και σεβασμό στην διαφορετικότητα του άλλου. Το ζευγάρι ενδιαφέρεται για την απόκτηση οικογένειας ενώ μπορεί να αποκτήσει μαζί σημαντική περιουσία. Χρειάζεται προσοχή στην εξιδανίκευση του ενός προς τον άλλον αλλά και σε πιθανές απογοητεύσεις, κάτι που ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην συνέχεια.

17/7: Ένας γάμος αρκετά προστατευμένος από προβλήματα και δυσκολίες καθώς τελείται με την σφραγίδα της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο. Ένα νέο ξεκίνημα όπου ευνοείται η απόκτηση οικογένειας και ο οικογενειακός βίος. Τα συναισθήματα, ο ρομαντισμός, το πάθος αναμειγνύονται με ένα αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας σε οργανωμένο πλαίσιο. Τα μέλη στηρίζουν αμοιβαία τις επιθυμίες του άλλου με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται οικειότητα και αλληλοκατανόηση.

20/7: Συνίσταται με επιφύλαξη! Το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί έντονα συναισθήματα, ρομαντισμό και κάνει τον γάμο ππαραμυθένιο, του ονείρου ενώ η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στον Λέοντα, σε σύνοδο με τον βασιλικό αστέρα «Regulus» κρατάει την φλόγα του γάμου αναμμένη. Ο θαυμασμός του ενός προς τον άλλον κρατάει τον γάμο δεσμένο ενώ το πάθος και η εξωτερίκευση των συναισθημάτων είναι έκδηλα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν οικονομικά προβλήματα στην αρχή ενώ δεν αποκλείεται το ζευγάρι να αντιμετωπίζουν αμφότεροι προβλήματα στην καριέρα τους. Η ιεράρχιση προτεραιοτήτων είναι σημαντική ώστε να μην αμελούν τα μέλη τον γάμο στον βωμό των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Αύγουστος

Δεν συνίσταται για γάμους και σοβαρές δεσμεύσεις καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον Λέοντα. Η Αφροδίτη συμβολίζει τις σχέσεις έτσι είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Η περίοδος της αναδρομής εκτείνεται από τις 23/7 έως τις 4/9 έτσι αυτό το διάστημα καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν μυστήρια. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι ένας γάμος θα διαλυθεί αλλά ενδεχόμενα να υπάρχουν προβλήματα οικονομικά στον γάμο ή σύμπνοιας και ταύτισης αξιών που θα προκύψουν στην πορεία της συμβίωσης.

Σεπτέμβριος

25/9 & 26/9: Ωδή στον γάμο, ωδή στην συμβίωση! Το τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης από τα ζώδια του Ζυγού και του Υδροχόου ενισχύει την συντροφικότητα, την καλή επικοινωνία. Ο διάλογος είναι ουσιαστικός και βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων ενώ τα μέλη της σχέσης έχουν αμφότερα μία θετική στάση μεταξύ τους. Το τρίγωνο Ερμή-Δία στηρίζει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία, την οργανώνει και την δομεί σε στέρεο έδαφος. Η αμοιβαία ενθάρρυνση παίζει σπουδαίο ρόλο ενώ το χιούμορ δεν λείπει. Τέλος, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μιλάει για ένα δυνατό πάθος καθώς η φλόγα του έρωτα δύσκολα σβήνει. Κοινές αξίες, κοινές αρχές, παρόμοιος τρόπος διασκέδασης, όλα συνηγορούν υπέρ ενός ευτυχισμένου γάμου. Οι δύο ημέρες είναι που συνίστανται, έχουν παρόμοια απόχρωση ως προς τις δονήσεις και υπόσχονται έναν πετυχημένο γάμο.

Οκτώβριος

3/10 & 4/10: Ο Ήλιος στο ζώδιο που συμβολίζει τον γάμο (Ζυγός) σε τρίγωνο με την Σελήνη στους Διδύμους, μία όψη που εξαίρει την επικοινωνία και την συντροφική ζωή. Στο μενού προστίθενται το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα που χαρίζει ουσιαστική επικοινωνία, κάνοντας το ζευγάρι να εμβαθύνει στα προβλήματα της καθημερινότητας και να τα επιλύει από τη ρίζα ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη κρατάει τη φλόγα του έρωτα και το πάθος αναμμένο. Δύο ημέρες που μπορούμε να υπολογίζουμε χωρίς επιφυλάξεις μέσα στη νέα χρονιά.

8/10 & 9/10: Η Σελήνη από τον Λέοντα (χαρά, διασκέδαση, δημιουργία, απόγονοι) σε θετική γωνία με τους Ερμή, Ήλιο και Άρη στον Ζυγό υπόσχονται έναν γάμο εξωστρεφή, με έντονη κοινωνική ζωή αλλά και σχετικά δυνατό υπόβαθρο όσον αφορά την επικοινωνία. Ασφαλώς, υπάρχουν κάποια συναισθηματικά εμπόδια και βραχυκυκλώματα, κάποιες φορές μπορούν να εκδηλωθούν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας μέσα στον γάμο αλλά όλα αυτά αποτελούν το αλατοπίπερο σε μία σχέση και δείχνουν το συναισθηματικό βάθος και την έλξη μεταξύ ενός ζευγαριού. Από τις δύο ημερομηνίες, συνίσταται με περισσότερη συγκατάβαση η 8η Οκτωβρίου, όχι ότι η 9η Οκτώβρη είναι κακή.

Νοέμβριος

2/11: Ένας γάμος με έντονο συναίσθημα και βαθιά συναισθήματα αγάπης. Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τον οικογενειακό βίο και την απόκτηση οικογένειας. Οι θετικές γωνίες της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Άρη, τον Ερμή και τον Δία δημιουργεί ένα εξαιρετικό υπόβαθρο όπου προβλήματα, εμπόδια και προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία και ταύτιση απόψεων. Υπάρχει ισχυρή ενσυναίσθηση και τα μέλη του γάμου μπορούν να μπουν ο ένας στη θέση του άλλου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξει το ζευγάρι είναι οι εμμονές, η αδιαλλαξία και η ισχυρογνομωσύνη. Το ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει σημαντική περιουσία ενώ έχουν τα μυστικά τους αμφότεροι από τρίτους.

3/11: Παρόμοια ανάλυση με τον γάμο που τελείται στις 2/11. Συναισθηματικές αντιθέσεις υπάρχουν αλλά υπάρχουν και εκείνοι οι τρόποι και τα μέσα για να ξεπεραστούν και να κρατήσουν έναν γάμο. Εξάλλου, δεν υπάρχουν μόνο θετικές και εύκολες όψεις, αντιθέτως και μέσα από τις λιγότρεο θετικές εκδηλώνονται οι ενέργειες και κινητοποιούμαστε σε μία σχέση.

4/11: Μία ημέρα που λίγοι θα συνιστούσαν! Στον αστρολογικό ουρανό σχηματίζεται ένα κρυφό παραλληλόγραμμο μεταξύ Αφροδίτης-Ερμή-Ουρανού-Ποσειδώνα. Μία όψη που βοηθάει στην έκφραση συναισθημάτων και την επικοινωνία, που δημιουργεί ρομαντισμό σε έναν συνδυασμό με ανεξαρτησία. Τα συναισθήματα βρίσκουν διεξόδους, το ζευγάρι βρίσκει λύσεις σε προκλήσεις που θα συναντήσει στον έγγαμο βίο.

7/11 & 8/11: Ημέρες με παρόμοιες δονήσεις αστρολογικά! Η Σελήνη στην Παρθένο σε θετικές όψεις με τους Δία, Ήλιο, Ουρανό, Ποσειδώνα, Ερμή και Αφροδίτη βοηθάει στην συμβίωση, την απόκτηση οικογένειας ενώ ανοίγει δρόμους όπου ο ένας διευκολύνει τον άλλον. Το συναίσθημα ρέει εύκολα, η επικοινωνία υποβοηθάται. Οι ημέρες εξασφαλίζουν σταθερότητα, αρμονία και ενδιαφέρον. Μία ευχάριστη καθημερινότητα προβλέπεται, αρκεί να μην δίνετε τόση έμφαση στις λεπτομέριες και να ξεπερνάτε την κριτική ή καλύτερα την επικριτική διάθεση αμφότεροι.

9/11: Συνίσταται μετά το μεσημέρι! Αφροδίτη και Σελήνη μαζί στον Ζυγό που εξυμνεί τις σχέσεις, τον γάμο, την συντροφική ζωή και την συμβίωση!

17/11: Εξαιρετική ημέρα, εξασφαλίζει έναν δυνατό γάμο, όπου επικρατούν βαθειά συναισθήματα, πάθος και αγωνιστική διάθεση. Το ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει υλική υπεροχή, σημαντική περιουσία, απολαμβάνουν τον έρωτα τους ενώ δεν λείπουν ο ρομαντισμός και ο ρεαλισμός. Η επικοινωνία και το συναίσθημα εκφράζονται με τρόπο ορθό, ρεαλιστικά ενώ ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία στηρίζουν τον γάμο αυτόν.

21/11: Συνίσταται, με κάποιες επιφυλάξεις καθώς υπάρχουν ορισμένα επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα αλλά και ισχυρή θέληση ώστε να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες. Η αισιόδοξη προσέγγιση στον γάμο μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση διαφωνιών.

25/11: Συνίσταται με κάποιες επιφυλάξεις! Πρόοδος, οικονομική και οικογενειακή ευημερία θα υπάρξουν ωστόσο το ζευγάρι πρέπει να ξεπεράσει κάποια προβλήματα πρακτικής φύσεως. Η καθημερινότητα μπορεί να είναι ευχάριστη και γεμάτη ωστόσο μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες σε θέματα οικογενειακής ζωής και αντίληψης ως προς την ανατροφή των παιδιών. Χρειάζεται ισχυρή αυτογνωσία και σοφία ώστε να αντέξει ο γάμος.

Δεκέμβριος

2/12: Ένας γάμος με αισιοδοξία, εγκάρδιότητα, φλογερά συναισθήματα και πάθος όπου η αγωνιστική διάθεση και η μαχητικότητα βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα προσδίδουν λάμψη σε αυτό το μυστήριο. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου (Αιγόκερως-Ιχθύες) επισφραγίζει την καλή επικοινωνία, τον ρεαλισμό, την πρακτικότητα που αναμειγνύεται με την διαίσθηση και την κατανόηση του ενός προς τον άλλον.

7/12 & 8/12: Ένας γάμος με καλές προοπτικές, ανάγκη για συμπόρευση και συμβίωση, όπου τα μέλη της σχέσης στηρίζουν ο ένας τον άλλον και τον ενθαρρύνουν αμοιβαία. Η καλή διάθεση, η θετική προσέγγιση του ενός προς τον άλλον αποτελούν εφαλτήρια ενός επιτυχημένου γάμου. Η καλή επικοινωνία, η ανοχή και η ανεκτικότητα του ενός προς τον άλλον μετατρέπουν τον γάμο εκτός από γάμο σε μία ισχυρή φιλία. Ταξίδια, κινηματογράφος, σπουδές, ενασχόληση με τον πολιτισμό μπορούν να ενώσουν το ζευγάρι. Η επικοινωνία στηρίζεται σε γερά θεμέλια, είναι ουσιαστική. Τα μέλη της σχέσης αλληλουποστηρίζονται σε επαγγελματικά προβλήματα που ενδεχόμενα αντιμετωπίζουν ενώ μπορούν να αποκτήσουν αξιόλογη περιουσία από κοινού.

9/12: Ένας γάμος που το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Σελήνη και Αφροδίτη στον Σκορπιό σε σύνοδο και σε αντίθεση προς τον Δία μιλάνε για μία μεγάλη, βαθιά, ουσιαστική αγάπη. Το αισθήματα κτητικότητας μπορούν να οδηγήσουν σε εντάσεις και συναισθηματικές υπερβολές. Χρειάζεται προσοχή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης καθώς το ζευγάρι μπορεί να χάνει τον έλεγχο σε θέματα αγορών και διαχείρισης πόρων. Ωστόσο, ο διάλογος μπορεί να είναι ουσιαστικός και αποτελεί την διέξοδο σε τυχόν προβλήματα που ελλοχεύουν.