Kyriakos Koktzidis

Φίλες και φίλοι μου καλώς ήρθατε στο νέο μου εγχείρημα, το ASTROALCHEMY! Ονομάζομαι Κοκτζίδης Κυριάκος, είμαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι Τοξότης! Αστρολογική ιστοσελίδα χωρίς ζώδιο; Δεν γίνεται! Έχω σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες, Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική και εργάζομαι πάνω στα λογιστικά ωστόσο η μεγάλη μου αγάπη είναι η Αστρολογία!

Από μικρό παιδί με θυμάμαι να έχω ιδιαίτερη αγάπη για τα άστρα και τις αλχημείες τους. Μελετάω αστρολογία από το 2007 ενώ από το 2011 διατηρώ το προσωπικό μου ιστολόγιο, το https://astroalximies.blogspot.com/. Να λοιπόν, είμαι εδώ με το ASTROALCHEMY.GR για μία καλύτερη γνωριμία μαζί σας. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με τη λογιστική δεν μου απαγορεύουν να διαβάζω, να μελετάω και να γράφω αστρολογία. Η ανάγκη μου για επικοινωνία, γνώση και πληροφορία μαζί σας αποτελεί το βασικό μου κίνητρο για την δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. 

Στο Astroalchemy.gr θα βρείτε ποικιλία αστρολογικών θεμάτων, ετήσιες & μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις αλλά και την αστρολογική ατζέντα κάθε μήνα, το Astro-calendar. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια ιστοσελίδα ο έρωτας, η συναστρία και οι ανθρώπινες σχέσεις. Τι πιο όμορφο και δύσκολα διαχειρίσιμο συνάμα! Μαζί θα γνωρίσουμε καλύτερα την αστρολογία αλλά και θα μάθουμε τους τρόπους ανάλυσης και πρόβλεψης. 

Η αστρολογία για εμένα αποτελεί βασικό εργαλείο αυτογνωσίας και με βοηθάει να καταλάβω καλύτερα τις ανθρώπινες σχέσεις και τους ανθρώπους. Παράλληλα μου δίνει τη χαρά και την ικανοποίηση να προσφέρω ένα χέρι βοηθείας σε όσους το χρειάζονται, σε εκείνους που βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής στη ζωή τους. Το κυριότερο όμως που μου δίδαξε είναι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να απαντάω στις προκλήσεις της ζωής με ένα χαμόγελο! Μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου και να οργανώσουμε μία συνεδρία ώστε να βρούμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί!  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μανώλη Γκιώνη, που δημιούργησε την ιστοσελίδα και τον Νίκο Σεΐδαρίδη για την εξαιρετική φωτογράφιση. Περισσότερα για τη δουλειά του Μανώλη Γκιώνη μπορείτε να δείτε στο dmm.gr και για τη δουλειά του Νίκου Σεΐδαρίδη στο www.sofinis.com

Αφιερώνεται στον πατέρα μου και τη μητέρα μου…

Σας προσκαλώ λοιπόν στο νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα και εύχομαι να είστε συνοδοιπόροι μου στο ταξίδι αυτό γιατί πολύ απλά εσείς είστε η επαλήθευση των προβλέψεων μου και μέσα από εσάς γίνομαι καλύτερος…..

Καλή περιήγηση….