Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Τοξότης

 
Βελτίωση της ρευστότητας & σταθεροποίηση κεκτημένων
Το 2020 προβλέπεται χρονιά εδραίωσης, παγίωσης & καρποφορίας. Το προηγούμενο έτος αποτέλεσε χρονιά εξελίξεων και σας οδήγησε σε αποφάσεις ζωής ή οι κινήσεις σας προκάλεσαν ένα ντόμινο εξελίξεων & αλλαγών σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο. Το νέο έτος έρχεται για να σας προσφέρει ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση καθώς τα ταλέντα σας & οι ικανότητες σας αναγνωρίζονται. Πιθανό σενάριο η αύξηση του μισθού σας, ένα μπόνους ή ένα κουπόνι που θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος σας. Πολλοί Τοξότες θα επωφεληθείτε των ταλέντων σας, θα τα αξιοποιήσετε & θα αντλήσετε οικονομικά οφέλη. Αύξηση της ρευστότητας και του κύκλου ροής των μετρητών σας πιθανά σενάρια. Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα τον Ιανουάριο του 2020 μπορεί να σημαίνει οικονομική λιτότητα, στέρηση ή έλλειψη πόρων. Το νέο έτος ξεκινάει κάπως μουδιασμένα & φειδωλά αλλά η άνοιξη, το καλοκαίρι και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς υπόσχονται πιθανά κέρδη, έσοδα, αύξηση των αποδοχών σας με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα να στηρίζει τις εισοδηματικές σας πηγές. Η ανάγκη σας για οικονομική ευημερία μπορεί να σας οδηγήσει στο να αναζητήσετε μια καλύτερη δουλειά με περισσότερες αποδοχές ή στο να εργάζεστε διπλά.
Η τελευταία διετία έπαιξε πολύ με τις αξίες σας και πολλές φορές ήρθατε σε ρήξη με ανθρώπους λόγω διαφορετικών αξιών & σταθερών στη ζωή σας. Σίγουρα, το νέο έτος νιώθετε πλούσιοι ή κερδισμένοι σε επίπεδο αξιών και πλέον αξιολογείτε τους ανθρώπους που θέλετε γύρω σας με έναν διαφορετικό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, το νέο έτος υπόσχεται καλύτερες οικονομικές συνθήκες αλλά παρ όλα αυτά πρέπει να παραμείνετε συντηρητικοί σε δαπάνες και έξοδα περικόπτοντας τα περιττά και εξασκώντας ένα πνεύμα οικονομίας. Το διάστημα από τις 20/3 έως τις 15/7 μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες ή να διεκδικήσετε μια αύξηση μισθού. Το προαναφερθέν διάστημα μπορείτε να ποντάρετε στην διπλωματία σας, στο επικοινωνιακό σας χάρισμα & στις ιδέες σας καθώς ξεχωρίζουν για την ωριμότητα. Τα όσα έχετε ζήσει μέχρι τώρα σας έχουν ενηλικιώσει και αυτό ενδέχεται να φέρει διακρίσεις στον επαγγελματικό τομέα, όπου θα αναγνωριστούν οι κόποι σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς η πολυαστρία στον Αιγόκερω & η σύνοδος Κρόνου-Δία φέρνει επαγγελματική σταθερότητα, αναγνώριση και σας καταξιώνει. Πιθανή η σταθεροποίηση μιας νέας σχέσης, γεμάτης προοπτική & ελπίδα.
Ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει εσάς του Νοεμβρίου και όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές Δεκέμβρη. Εσείς, καλείστε να αλλάξετε τρόπο εργασίας, να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι, πρωτοποριακοί και να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο εργασίας σας. Η χρήση της τεχνολογίας ή η ενίσχυση του τομέα «τεχνολογία» – «καινοτομία» μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να ξεχωρίσει η δουλειά σας με απόρροια την αύξηση του μισθού σας. Η καθημερινότητα σας είναι απαιτητική, με γρήγορους ρυθμούς και καλό είναι να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια σας προσθέτοντας την γυμναστική ή την άσκηση στη ζωή σας. Εσείς οι έρημοι Τοξότες με γενέθλια από τις 7 έως τις 14 Δεκεμβρίου έρχεστε αντιμέτωποι με τον «Ουτοπικό» Ποσειδώνα, κάτι που σας αποσυντονίζει καθώς χάνετε την ευθυκρισία σας και τον ρεαλισμό σας. Πολλές φορές μπορεί να παρασύρεστε σε λάθος αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον και την επαγγελματική σας ζωή ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που απογοητεύεστε από ανθρώπους ου εξιδανικεύετε. Είστε από την φύση σας πρόσχαροι άνθρωποι και επενδύετε σε ανθρώπους και καταστάσεις, που πολλές φορές πάσχουν, είναι αναληθείς ή κρύβουν την αλήθεια. Καλό είναι να πάψετε να έχετε προσδοκίες από τους άλλους και να έχετε προσδοκίες από τον εαυτό σας και πάλι με μέτρο γιατί γίνεστε αδυσώπητοι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Από την άλλη πλευρά ευνοούνται οι καλλιτέχνες του ζωδίου στις προαναφερθείσες ημερομηνίες. Ο Πλούτωνας φέρνει τεράστιες αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Αλλάζει η σχέση που έχετε με το χρήμα αλλά και οι αξίες σας. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Το νέο έτος ξεκινάει μουδιασμένα οικονομικά με κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις αλλά συνάμα αποτελεί & χρονιά εσόδων ή αύξησης της οξείας ρευστότητας σας.
 Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα αλλά και εκείνον της κοινωνικής σας ζωής, το 2020 είναι μία πλούσια, πολλά υποσχόμενη χρονιά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο υπόσχεται έρωτες, φλερτ, νέες σχέσεις & συνεργασίες. Στο διάστημα Μαΐου-Ιουνίου δεν αποκλείονται επιστροφές από το παρελθόν, επανασυνδέσεις αλλά και επαναξιολογήσεις σε σχέσεις & συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι φαίνεται πως εισέρχονται στη ζωή σας και ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς ο Άρης από τον Κριό φέρνει νέους έρωτες, δυνατά & παθιασμένα φλερτ. Το φθινόπωρο του 2020 δεν αποκλείονται επιστροφές ερώτων από το παρελθόν αλλά και αναθεωρήσεις στον τομέα σχέσεις ή συνεργασίες. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα το φθινόπωρο καθώς θα υπάρξουν εμπόδια και προκλήσεις ή τα πράγματα δεν θα βαίνουν όπως ακριβώς θέλετε. Αποφύγετε να αλλάξετε δουλειά, μην ρισκάρετε για πράγματα στην καριέρα σας και αναβάλλετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας κλειδί όπου θα πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε για ζητήματα καρδιάς & επαγγελματικά. Οι εκλείψεις σταδιακά περνάνε στον άξονα σας και αυτό σημαίνει αλλαγές στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Σε κάθε περίπτωση το νέο έτος είναι μια από τις πιο σπουδαίες χρονιές της τελευταίας δεκαετίας.
© 2020 Astroalchemy