Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Σκορπιός

Κοινωνική εδραίωση & εργασιακές προκλήσεις
Το 2020 προβλέπεται μία χρονιά δικτύωσης & επέκτασης του κοινωνικού σας κύκλου. Ο Δίας από τον Αιγόκερω δίνει έμφαση στο επικοινωνιακό σας στοιχείο και σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, κοινωνικούς κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, μερικοί εκ των οποίων θα φανούν χρήσιμοι για την πορεία σας. Οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε χαρές από τον πολύ κοντινό σας κύκλο. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν για την μεγαλοπρέπεια και το αισιόδοξο κάτι που μπορεί να σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Κέρδη έχετε να περιμένετε μέσα από επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, ειδήσεις και μετακινήσεις. Πιθανό σενάριο αυτό της μετακόμισης ή της μετακίνησης. Ιδανική χρονιά για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας και να κάνετε πιο ανταγωνιστικό το βιογραφικό σας. Δίας & Πλούτωνας σε στενή σύνοδο ολόκληρη την διάρκεια της άνοιξης, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο & Νοέμβριο μπορεί να σημαίνει ότι ο λόγος σας γοητεύει και δεν αποκλείεται να βρείτε συμμάχους στην καριέρα σας. Υιοθετήστε νέες ιδέες, να είστε περισσότερο δεκτικοί σε νέες γνωριμίες και δεν θα φανείτε χαμένοι.
Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον Αιγόκερω χαρίζει σοφία στις σκέψεις σας, ενηλικιώσει τις ιδέες σας και σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Επαγγελματικές επιτυχίες, αναγνώριση, σταθερότητα & παγιοποίηση στο μενού της επιρροής του Κρόνου. Οι σχέσεις με συγγενείς & αδέλφια μπορεί να περνάνε κρίση κατά καιρούς και κατά περιόδου αλλά στηρίζονται στην αλήθεια και είναι περισσότερο ουσιαστικοί. Τακτοποιήστε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, μετακομίσεων και αγοραπωλησιών ακίνητης περιουσίας μέχρι τα μέσα Μαρτίου καθώς ο Κρόνος στον Υδροχόο από τις 22/3 έως τις 2/7 μιλάει για αναβολές, καθυστερήσεις, ματαιώσεις ή λιγότερο επωφελείς διακανονισμούς. Το εν λόγω διάστημα κρύβει περισσότερες προκλήσεις και έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για ζητήματα καριέρας και επαγγελματικά. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, μπορεί να σημαίνει την αλλαγή εργασίας ή χώρου εργασίας ενώ από την άλλη μπορεί να σημαίνει περισσότερες ευθύνες, υποχρεώσεις που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν στην αναγνώριση, την καταξίωση & την επιτυχία. Ο Νοέμβριος κρύβει σταθερότητα, επιτυχία και αναγνώριση για ζητήματα επαγγελματικά και στην προσωπική σας ζωή ενώ ο Δεκέμβριος προάγει ζητήματα αγοράς ή πώλησης ακινήτων.
Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο και στις αρχές Νοεμβρίου έρχεστε αντιμέτωποι με ξαφνικές, αιφνίδιες εξελίξεις τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κάτι που σας ανανεώνει. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές γνωριμίες, ανανέωση του κοινωνικού σας κύκλου υπόσχονται πρόοδο, καινοτομία και εξέλιξη. Γίνεστε περισσότερο τολμηροί & ριψοκίνδυνοι ώστε να εξελιχτείτε επαγγελματικά και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα. Πιθανά σενάρια; Αλλαγή καριέρας, αλλαγή χώρας, τόπου κατοικίας αλλά και μία ευχάριστη-απρόσμενη έκπληξη. Οι γεννημένοι τον Νοέμβριο δέχεστε την εύνοια του Ποσειδώνα, κάτι που σημαίνει την πραγματοποίηση ονείρων και σχεδίων. Μία ιδανική, ονειρική σχέση, έτσι όπως την φαντάζεστε έρχεται στο προσκήνιο και αυτό σας γεμίζει συναισθηματικά. Τονώνεται το δημιουργικό σας χάρισμα και ταλέντο ενώ δεν διστάζετε να βάλετε σε εφαρμογή ένα μεγάλο επαγγελματικό-επιχειρηματικό σχέδιο. Ο Πλούτωνας σταθερά από τον Αιγόκερω αλλάζει άρδην την ιδεολογία σας, τις σκέψεις σας, τις αντιλήψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Ο λόγος σας αποκτά δύναμη και γίνεστε περισσότερο αξιόπιστοι. Βαθιές αλλαγές στις σχέσεις σας με αδέλφια & συγγενείς. Παροδικά, μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα τον Ιανουάριο και τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο όπου Κρόνος & Πλούτωνας δοκιμάζουν τις ιδέες σας.
Κεφάλαιο Άρης & Αφροδίτη. Το διάστημα Απριλίου-Αυγούστου η Αφροδίτη από τους Διδύμους τονώνει την ερωτική-σεξουαλική σας ζωή ενώ παράλληλα προσφέρει καλύτερες οικονομικές απολαβές. Ιδανικό διάστημα για να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς εσάς το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου. Αλλαγές στα εισοδήματα σας αλλά και ρυθμίσεις επί του οικονομικού σας. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε. Η ερωτική – σεξουαλική σας ζωή είναι ιδιαίτερα πλούσια και νιώθετε μια χ ανανέωση. Το δεύτερο μισό της χρονιάς είναι πιο απαιτητικό καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκεται στον Κριό, ένα ζώδιο που σας καλεί να φτιάχνετε διαρκείς αναπροσαρμογές και δει στον τρόπο που εργάζεστε και δουλεύετε. Ιδιαίτερα αυξημένα ωράρια, εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες αλλά και περισσότερη καταξίωση στο μενού της νέας διέλευσης. Αναθεωρήσεις σε εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες φέρει το φθινόπωρο του 2020 ενώ καλό είναι να αποφύγετε εκκινήσεις στον εργασιακό χώρο. Ιδανικό διάστημα για να αλλάξετε εικόνα για κάποιες σχέσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Θωρακίστε την υγεία σας, φροντίστε το σώμα σας, προσθέστε την άσκηση και ένα πιο ισορροπημένο σύστημα διατροφής στη ζωή σας.
Τέλος, οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, κάτι που σημαίνει για αλλαγές στα οικονομικά σας, στα εισοδήματα σας αλλά στον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα. Αλλάζει το σύστημα αξιών σας και σταδιακά θα δείτε πως διαφοροποιείστε από ανθρώπους που πιστεύατε ότι μοιάζετε. Ανακεφαλαιώνοντας, μπορούμε να πούμε ότι το νέο έτος χαρίζει πόντους στο επικοινωνιακό κομμάτι, σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και σας δίνει την δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μεριμνήστε για ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και αγοραπωλησιών. Αποφύγετε εργασιακές αλλαγές και ρίσκα το φθινόπωρο και σίγουρα θα ανταμειφτείτε. Η αισθηματική ζωή είναι πιο πολλά υποσχόμενη το πρώτο μισό της χρονιάς όπου δεν αποκλείονται και επιστροφές ερώτων από το παρελθόν. Το δεύτερο μισό της χρονιάς είναι πιο γκρίζο, με λιγότερο ελεύθερο χρόνο και λιγότερο φλερτ.
© 2020 Astroalchemy