Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Παρθένος

Αισθηματική Ανανέωση & Οικονομικές Προκλήσεις
Χρονιά επέκτασης, προόδου και ευκαιριών αναμένεται το 2020 καθώς ο Δίας από τον Αιγόκερω τονώνει την δημιουργικότητα σας αλλά και την δημοτικότητα σας. Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη σε αισθηματικό επίπεδο και υπόσχεται την σταθεροποίηση ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. Οι εργένηδες του ζωδίου δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας συνεπάρει ενώ οι δεσμευμένοι δεν θα διστάσετε να κοιτάξετε σοβαρά το μέλλον μιας σχέσης. Τονώνεται η αισιοδοξία σας και ξυπνάει μέσα σας το κρυμμένο παιδί που έχετε. Η δυναμική σύνοδος Δία-Πλούτωνα καθ όλη την διάρκεια της άνοιξης αλλά και τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο υπόσχεται μια νέα, ερωτική γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σας ή και την έναρξη ή ολοκλήρωση  ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Ευνοείται η δράση και η λήψη πρωτοβουλιών. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω στηρίζει τη δράση σας, τα σχέδια σας και προσφέρει μία υπεροχή σε ζητήματα καταξίωσης & καριέρας. Πολλοί είναι οι Παρθένοι που θα σταθεροποιήσουν την αισθηματική τους ζωή ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που σταθεροποιήσουν ζητήματα καριέρας.
Οι μήνες Ιανουάριος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος μπορεί να φέρουν ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σας ζωή ή σχετικά με ζητήματα καριέρας. Εάν η σχέση που διατηρείτε στηρίζεται στην ουσία, την ποιότητα και την κατανόηση τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Στο διάστημα από τις 22/3 έως την 1/7 ο Κρόνος κάνει μια δοκιμαστική κούρσα στον Υδροχόο. Στο διάστημα αυτό ο ελεύθερος χρόνος σας θα μειωθεί σημαντικά ενώ δεν αποκλείεται να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες & υποχρεώσεις στη δουλειά κάτι που θα σας βοηθήσει να καταξιωθείτε στα μάτια σας αλλά και στην εργοδοσία σας. Καλό θα ήταν στο διάστημα αυτό, από τις 22/3 έως την 1/7 να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε και δουλεύετε, να γίνετε περισσότερο μεθοδικοί, οργανωτικοί.
Ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει εσάς του Αυγούστου αλλά και όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου προσφέροντας ανανέωση στην ιδεολογία σας, απελευθέρωση και συναισθηματική καθαρότητα. Γίνεστε περισσότερο προοδευτικοί, αναζητάτε την ελευθερία και πολλές φορές εντείνεται το αίσθημα της περιέργειας για το καινούριο, το διαφορετικό. Θετικές εξελίξεις έρχονται από το εξωτερικό ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θα δοκιμάσουν το επαγγελματικό τους μέλλον στο εξωτερικό ή σε μία πολυεθνική εταιρία. Ευνοούνται θέματα νομικής φύσεως και ασφαλώς η επιρροή βοηθάει στο να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με κάποια μετεκπαίδευση. Αλλάξτε τον τρόπο που εργάζεστε, γίνετε περισσότερο καινοτόμοι και αυτό θα σας χαρίσει πόντους σε επίπεδο αναγνώρισης. Κέρδη από την επικοινωνία, την εξωστρέφεια και την δικτύωση. Ο λόγος σας γοητεύει και οι ιδέες σας ξεχωρίζουν. Αισθηματικά νιώθετε ανανεωμένοι και δεν αποκλείεται η αναθέρμανση στην ήδη υπάρχουσα σχέση ή το γάμο σας ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία για τους αδέσμευτους. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 8/9 έως τις 14/9 χοντρικά κάτι που σας βγάζει λίγο εκτός εαυτού με την έννοια του ότι υστερείστε σε ευθυκρισία και ρεαλισμό. Δέχεστε μια επιρροή, η οποία σας κάνει  περισσότερο υποκειμενικούς και ευαίσθητους είτε σε προβλήματα δικά σας ή στων γύρω σας. Διανύετε μια περίοδο όπου γνωρίζετε ανθρώπους τελείως διαφορετικούς στην δική σας τεχνοκρατική φύση, περισσότερο κοντά στην τέχνη και την μεταφυσική. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανακαλύπτετε και άλλες πτυχές του εαυτού σας.
Χρειάζεται να αφήσετε περιθώριο στον χρόνο ώστε να καταλάβετε εάν αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεκάθαρες και υγιείς προθέσεις απέναντι σας. Πολλοί δεν αποκλείεται να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας κάνει να ζήσετε το «τέλειο», ωστόσο καλό είναι να επιστρατεύσετε την λογική σας καθώς δεν αποκλείεται αργότερα να απογοητευτείτε γιατί το νέο αυτό άτομο θα φανεί κατώτερο των προσδοκιών σας. Προσεκτικά πρέπει να κινείστε και στον εργασιακό τομέα καθώς μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές καταστάσεις ή να σας βάλει κάποιος συνεργάτης. Οι γεννημένοι μετά τις 12/9 δέχεστε την δυναμική παρουσία του Πλούτωνα, ο οποίος σε ένα μεγάλο κομμάτι της χρονιάς (άνοιξη, Ιούνιος, Ιούλιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος) συμπορεύεται μαζί με τον Δία και τον Κρόνο. Το αποτέλεσμα; Μεγάλες, βαθιές, κυτταρικές αλλαγές στην καριέρα σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Αλλάζετε εσείς, αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ζωή και τους ανθρώπους ενώ παράλληλα μπορεί να δείτε πρόοδο και αναγνώριση σε ζητήματα καριέρας ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Ένας μεγάλος έρωτας γεμάτος πάθος, ένταση αλλά και προδιαγραφές για σταθεροποίηση σας χτυπάει την πόρτα ενώ παράλληλα χτίζετε πολύ δυνατές σχέσεις (ουσιαστικές) με ανθρώπους που έρχονται για να σας αλλάξουν.
Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5/4 έως τις 7/8 δίνει έμφαση σε ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας και αναγνώρισης. Αναγνωρίζονται οι ικανότητες σας και οι αξίες σας έτσι μπορείτε να ζητήσετε μια αύξηση στις αποδοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις γύρω από οικονομικούς όρους από τις 20/5 έως τα τέλη Ιουνίου με την αναδρομή της Αφροδίτης. Το προαναφερθέν διάστημα δεν αποκλείονται αναθεωρήσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες ή εσείς να αλλάξετε εικόνα για κάποιους συναδέλφους. Οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στο δεύτερο μισό της χρονιάς και αυτό μιλάει για αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στην καριέρα. Πιθανή αλλαγή πόστου, αντικειμένου εργασίας ή και χώρου επαγγελματικού.
Προωθήστε ζητήματα οικονομικά στο πρώτο μισό της νέας χρονιάς καθώς ο Άρης από τον Κριό στο δεύτερο εξάμηνο μιλάει για έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καλύψετε τρύπες σχετικά με ζητήματα εφορίας, δανείων και διατροφής. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται γύρω από ζητήματα οικονομικά και οι οικονομικές σας ανησυχίες ενισχύονται. Αποφύγετε τις σοβαρές οικονομικές αποφάσεις και δεσμεύσεις το φθινόπωρο, μην προβείτε στη λήψη ενός δανείου. Το φθινόπωρο είναι ιδανικό για να διεκδικήσετε τυχόν οφειλόμενα προς εσάς. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο το φθινόπωρο και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αναθεώρηση σε ζητήματα καρδιάς. Η ψυχολογία σας μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα και να είστε ανήσυχοι, κάτι που θα σας ξεβολεύει. Ωστόσο, το δεύτερο μισό της χρονιάς είναι ερωτικό και υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις, στιγμές πάθους. Πιθανές επανασυνδέσεις το φθινόπωρο.
© 2020 Astroalchemy