Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Καρκίνος

Χρονιά προόδου μέσα από προκλήσεις
Το 2020 αναμένεται μία από τις σπουδαιότερες χρονιές της τελευταίας δεκαετίας καθώς δέχεστε ιδιαίτερα έντονες επιρροές. Ο Δίας απέναντι σας, από το ζώδιο του Αιγόκερω, στηρίζει τον πολύπαθο τομέα των σχέσεων & συνεργασιών σας φέρνοντας ανανέωση, εξωστρέφεια και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε νέες επαγγελματικές ή διαπροσωπικές συνεργασίες ενώ στο αισθηματικό κομμάτι οι αδέσμευτοι δεν είναι διόλου απίθανο να επισυνάψετε μια σχέση ζωής. Τέλος, οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την σχέση σας, επισημοποιώντας την ή ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Το διάστημα Μαρτίου-Αυγούστου μπορεί να σταθεί πολύ τυχερό μέσα από την συλλογική δράση ή μπορεί να δεχτείτε δυναμική βοήθεια από τρίτους. Οι σχέσεις αποτελούν πηγή πλούτου και επένδυσης αυτήν την χρονιά. Πολύ τυχερό και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου θα διαπιστώσετε ότι έχετε την δυναμική στήριξη τρίτων.
Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες κάθε είδους έτσι κάνετε ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο και στις διαπροσωπικές σας επαφές. Σχέσεις έχουν δοκιμαστεί, άνθρωποι έχουν αποχωρήσει από την ζωή σας ενώ και εσείς παράλληλα έχετε θέσει τον πήχη ψηλά κάτι που σας κάνει απαιτητικούς σε αυτό το κομμάτι. Η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με την βαριά σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάτι που σημαίνει κρίση στην αισθηματική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Γίνεστε περισσότερο ποιοτικοί ή καλύτερα επιλεκτικοί. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση το 2020 αναμένεται χρονιά εξωστρέφειας & κοινωνικής δικτύωσης. Στο διάστημα από τις 22/3 έως τις 30/6 και πιο ευρέως την άνοιξη και τον Ιούνιο αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα ή εγχειρήματα καθώς ο Κρόνος κάνει μια δοκιμαστική κούρσα στον Υδροχόο. Καλό είναι αυτήν την χρονιά να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή εκκρεμότητες επί των οικονομικών σας ή κληρονομικών σας καθώς έχετε μια μεγαλύτερη ευχέρεια και ευκολία σε μια πιθανή επίλυση.
Ειδικότερα, ο Δεκέμβριος του 2020 μπορεί να σημαίνει μια οικονομική ευκαιρία, μια επικερδή επένδυση ή μια επαγγελματική επιτυχία. Κέρδη έχετε να αναμένετε από τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει περισσότερο εσάς του Ιούνη και όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές Ιουλίου φέρνοντας σας ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις και ανανέωση τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν είστε λίγοι εκείνοι που θα νιώθετε διαρκώς σε εγρήγορση και θα θέλετε να διευρύνετε την πνευματική σας εξέλιξη ή να εκσυγχρονίζετε τον τρόπο που εργάζεστε & δουλεύετε. Παράλληλα, δέχεστε στήριξη από φιλικά πρόσωπα ή από ομοϊδεάτες ενώ δεν αποκλείεται να δείτε ένα σχέδιο σας ή έναν στόχο σας να υλοποιείται, κάτι που σας δίνει ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι γεννημένοι στο δεύτερο & τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την ευεργετική επίδραση του Ποσειδώνα και αυτό επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε ή την ιδεολογία σας. Σε κάθε περίπτωση συμφιλιώνεστε με ιδέες του παρελθόντος ή με ανθρώπους που έχετε ιδεολογικές διαφορές. Κέρδη μπορείτε να αντλήσετε από τα ταξίδια σας στο εξωτερικό ή από σπουδές και επιπρόσθετη κατάρτιση. Ευνοείστε όσοι ασχολείστε με την τέχνη, την συγγραφή ή το θέατρο. Ο Πλούτωνας, επηρεάζει σταθερά εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας βαθιές, ουσιαστικές, κυτταρικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο τρόπος που χτίζετε τις σχέσεις σας αλλάζει, αλλάζουν δηλαδή τα κριτήρια που επιλέγετε ανθρώπους δίπλα σας. Άνθρωποι φεύγουν από τη ζωή σας και νέοι έρχονται, οι σχέσεις μοιάζουν ένα πεδίο άκρως ενδιαφέρον. Ο τρόπος που προσεγγίζετε τους ανθρώπους αλλάζει ενώ παράλληλα αλλάζουν και οι άλλοι απέναντι σας. Μέσα στην νέα χρονιά το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένονται σημαντικές ζυμώσεις στον τομέα «σχέσεις-συνεργασίεςς» & συντροφική ζωή.
Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στο διάστημα Μαρτίου-Ιουλίου και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου μπορεί να σημάνει πολύ σημαντικές εξελίξεις, με τρόπο ραγδαίο. Ένας μεγάλος έρωτας ζωής, ένας χωρισμός που στοιχίζει, συνθέτουν το τοπίο της  πρόβλεψης. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς σας βρίσκει περισσότερο στρεσαρισμένους με το μυαλό σας και το ενδιαφέρον σας να είναι στραμμένο στην καριέρα σας, στον επαγγελματικό σας τομέα ή σε θέματα κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Αποφύγετε τις επαγγελματικές αλλαγές, διεκδικήσεις ή τα ρίσκα το φθινόπωρο καθώς θα υπάρξουν εμπόδια, αναβολές, καθυστερήσεις ή ματαιώσεις ενώ δεν αποκλείεται ένα σχέδιο σας να μην εξελιχθεί όπως εσείς φαντάζεστε. Ο Ιανουάριος φέρει μια σχετική ένταση και δυσφορία λόγω της έκλειψης στον άξονα σας, κάτι που μπορεί να δημιουργήσεις σεισμικές δονήσεις στο σπίτι, τα επαγγελματικά και τις σχέσεις. Προσοχή χρήζει και η έκλειψη στις 20/6 καθώς επηρεάζει εσάς στις αρχές του ζωδίου. Ωστόσο, εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε να αναμένετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους το τετράμηνο Απριλίου-Ιουλίου μπορεί να φέρει έναν παράνομο έρωτα ή να σας κάνει να τρέφετε συναισθήματα, που ούτε εσείς θέλετε να τα παραδεχτείτε για ένα πρόσωπο στον εργασιακό τομέα. Τέλος, οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη κάτι που φέρνει αλλαγές & ανακατατάξεις σε ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες & τρόπο ζωής. Μία χρονιά πολλά υποσχόμενη για τις σχέσεις, με απότομες εναλλαγές, απότομα γκρεμίσματα στις σχέσεις αλλά και νέους ανθρώπους να μπαίνουν στη ζωή σας.
© 2020 Astroalchemy