Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Ταύρος

Επιτυχίες μέσω προκλήσεων αλλά & ανανέωση
Το 2020 είναι μία θετική χρονιά για το ζώδιο σας, με ευκαιρίες προόδου, επέκτασης και διεύρυνσης των οριζόντων σας. Ο Δίας από τον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς φέρνει ευκαιρίες, επέκταση, πρόοδο και τυχερά ανοίγματα στην προσωπική σας ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σας. Μία χρονιά που ευνοεί τις σπουδές, την μετεκπαίδευση & την διεύρυνση του βιογραφικού σας ή των ικανοτήτων σας. Πολλοί Ταύροι θα θελήσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και μέσω των εν λόγω αποδράσεων να έρθετε σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες, κάτι που θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Τύχη & εύνοια σας στηρίζουν σε επίπεδο ψυχολογικά ενώ μπορείτε να επιλύσετε εκκρεμείς νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η διέλευση του Δία στον Αιγόκερω τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθάει ώστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προωθήστε επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες σας έως τις 22/3 και από τον Ιούλιο έως τις 15/12 καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω βοηθάει στην σταθερότητα, την ωρίμανση ενώ οι καταστάσεις έρχονται περισσότερο αβίαστα υπερ σας ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην επαγγελματική αρένα. Μάθημα  πρώτο; Η είσοδος του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, στον Υδροχόο από τις 22/3 έως το τέλος Ιουνίου. Ο Κρόνος από την νέα θέση του φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση και σας καλεί να οργανωθείτε ώστε να διακριθείτε και να ανέλθετε επαγγελματικά. Πολλοί Ταύροι θα αναλάβετε ένα περισσότερο υπεύθυνο πόστο, έτσι θα πρέπει να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που θα σας ανατεθούν ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Η καταξίωση είναι προ των πυλών. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες και καθήκοντα ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία.
Οι γεννημένοι Ταύροι του Απριλίου δέχεστε την σαρωτική επιρροή του Ουρανού, κάτι που σας καλεί να ρισκάρετε, να αλλάξετε, να βγείτε ένα βήμα μπροστά. Σαν σταθερό ζώδιο, έχετε ανάγκη από μια ήρεμη ζωή, χωρίς πολλές εναλλαγές, ωστόσο, όμως η διέλευση του Ουρανού σας κάνει περισσότερο φιλελεύθερους και διεκδικείτε αλλαγές στα επαγγελματικά & στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε τρόπο εργασίας, να υιοθετήσετε πιο μοντέρνες μεθόδους και να διακριθείτε. Στον ερωτικό τομέα, ο Ουρανός επηρεάζει εσάς του πρώτου δεκαημέρου, φέρνοντας κεραυνοβόλους έρωτες, ενθουσιασμούς και έντονα φλερτ αμφιβόλου διάρκειας αλλά ισχυρής έντασης. Ο Ποσειδώνας από την άλλη στηρίζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου (πρώτο δεκαήμερο Μαΐου),  έτσι πολλοί από εσάς πραγματοποιείτε ένα όνειρο σας ή δέχεστε εύνοια και στήριξη από φιλικά σας πρόσωπα. Αν μη τι άλλο το 2020 αποτελεί μια χρονιά σταθμό, άκρως μεταμορφωτική, όπου πολλοί Ταύροι & κυρίως εσείς του δευτέρου & τρίτου δεκαημέρου θα ζήσετε θεαματικές, ριζικές αλλαγές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, Καθ όλη την διάρκεια του έτους, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας θα βρίσκονται σε στενή προσέγγιση μεταξύ τους και οι θετικοί σχηματισμοί προς το ζώδιο σας δρουν θεραπευτικά. Ειδικότερα, το διάστημα Μαΐου-Σεπτεμβρίου η στενή σύνοδος Δία-Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει μπροστά σε μεγαλόπνοες και ισχυρές ιδέες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να βελτιωθεί το βιοτικό σας επίπεδο και να εκτοξευθεί η επαγγελματική σας πορεία. Επωφεληθείτε των επιρροών ,υιοθετήστε πιο ευέλικτες & επαναστατικές μεθόδους στην επαγγελματική σας ζωή και αυτό θα αναδείξει την δυναμική σας. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου η σύνοδος Κρόνου-Δία στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω σημαίνει επαγγελματική αναγνώριση, καταξίωση και ένα βήμα παραπέρα στην εξέλιξη σας. Χρειάζεται να δουλέψετε σκληρά, να εργαστείτε με μεράκι. Εάν γίνετε περισσότερο ριζοσπάστες, καινοτόμοι και φυσικά διατηρώντας το παραδοσιακό σας προφίλ ως έναν βαθμό, αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για το έργο σας.
Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Κριό και τον 12ο ηλιακό σας οίκο σημαίνει πως ετοιμάζετε κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο απαιτεί απομόνωση και όχι τυμπανοκρουσίες. Φροντίστε για την υγεία σας, για το σώμα σας στο διάστημα της αναδρομής του Άρη στον Κριό από τις 15/9 έως τις 15/11. Το εν λόγω διάστημα αποφύγετε καινούρια επαγγελματικά εγχειρήματα καθώς θα βρείτε εμπόδια και αντιστάσεις, κάτι που θα σας βγάζει εκτός εαυτό κατά καιρούς. Αποφύγετε τις επενδύσεις, τα οικονομικά ανοίγματα ή να δανείσετε το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου με την αναδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους. Παρόλα αυτά, το δίμηνο αυτό είναι ιδανικό ώστε να διεκδικήσετε οφειλόμενα προς εσάς ή να αλλάξετε το σύστημα αξιών & σταθερών στη ζωή σας. Η ηλιακή έκλειψη & νέα σελήνη στις 14/12/2020 σημαίνει πιθανώς μια ευχάριστη εξέλιξη ή συγκυρία για τα οικονομικά σας & τα εισοδήματα σας. Δεν αποκλείεται μια τυχερή συμφωνία που θα αυξήσει την ρευστότητα σας και θα βελτιώσει το βιοτικό σας επίπεδο. Η ηλιακή έκλειψη στις 10/1/2019 σας καλεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στον διάλογο και στις μετακινήσεις σας. Αποφύγετε ή καλύτερα αναβάλλετε ταξίδια. Πιθανές νομικές επιπλοκές, φροντίστε να ακολουθείτε τη νόμιμη οδό.
Η πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σε συνδυασμό με την Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα & οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψετε. Ανακεφαλαιώνοντας, το 2020 χαρακτηρίζεται ως μια εξωστρεφής χρονιά, όπου επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ενώ αναμένονται και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Πολλοί Ταύροι θα στραφείτε στο εξωτερικό ή σε μία μετακόμιση εκεί, δεν είναι λίγοι οι Ταύροι που θα ρισκάρουν να φύγουν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω χαρίζει δύναμη λόγου, νου και σας βοηθάει να αναπλάσετε τις ιδεολογίες σας. Αποφύγετε τις εμμονές και τον δογματισμό. Χρονιά ιδιαίτερων φιλοδοξιών, επαγγελματικής επιτυχίας και αναγνώρισης και μιας απαιτητικής άνοιξης για τα επαγγελματικά σας. Ερωτικά είναι μία θετική χρονιά, με δυνατότητες για νέες γνωριμίες. Τυχερά διαστήματα στον έρωτα, διάστημα από 5/3 έως 10/5, οι μήνες Οκτώβριος-Νοέμβριος και το διάστημα από τις 21/11 έως τις 15/12. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και εσείς μαζί του.
© 2020 Astroalchemy