Ζυγός

Το 2022 έρχεται να φέρει διεξόδους σε εργασιακά ζητήματα, μιλάει για διευκόλυνση της καθημερινότητας σας, ενώ παράλληλα σας βοηθάει να διευρύνετε και να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Επιπλέον, ο χειμώνας σας βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στο σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να σταθεροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται και η υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μιλάνε για αλλαγές στα εισοδήματα σας.

Επαγγελματικά

Ο Δίας στους Ιχθείς μέχρι τις 10/5 φέρνει σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες και μιλάει για αύξηση της παραγωγικότητας σας. Όσοι αναζητάτε εργασία μπορείτε να ποντάρετε στο διάστημα Φεβρουαρίου-Μαΐου, καθώς υπάρχουν οι συνθήκες εκείνες που βοηθάνε στην εύρεση εργασίας. Εάν πάλι επιθυμείτε να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον, εκμεταλλευτείτε το πιο πάνω διάστημα. Από την άλλη πλευρά, εάν απασχολείστε σε έναν εργοδότη δεν αποκλείεται να σας ανατεθούν περισσότερες αρμοδιότητες, καθώς έχετε κερδίσει τις εντυπώσεις. Σε κάθε περίπτωση οι συνθήκες στον χώρο εργασίας βελτιώνονται σημαντικά, ενώ η καθημερινότητα σας γίνεται περισσότερο ευχάριστη και διασκεδαστική. Όσον αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, το πρώτο πεντάμηνο έχετε να αναμένετε αύξηση του πελατολογίου σας. Ο Ιανουάριος δεν ενδείκνυται για καινούρια επαγγελματικά εγχειρήματα και εκκινήσεις για αυτό καλό είναι να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να δεσμευτείτε όσον αφορά μία συνεργασία. Προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο και πάρτε παράταση εάν είναι εφικτό για Φλεβάρη. Ο Φεβρουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, δεν αποκλείεται να σας γίνει μία συμφέρουσα πρόταση με καλύτερες οικονομικές απολαβές, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε μία αύξηση λόγω καλής εκτέλεσης καθηκόντων και υψηλής αποδοτικότητας. Εξαιρετικό για ζητήματα δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας μπορεί να αποδειχθεί το διάστημα από τις 6/3 έως τις 15/4 με την Αφροδίτη και τον Άρη να στηρίζουν τη δράση σας, να σας γεμίζουν με θάρρος και ενεργητικότητα. Η δημιουργικότητα σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αποφασίστε να προωθήσετε τις ικανότητες σας. Θετικό για τα επαγγελματικά σας αλλά και για τη δημόσια εικόνα σας είναι το διάστημα από τις 18/7 έως τις 11/8 με την Αφροδίτη να χαρίζει γοητεία και δύναμη. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε συνεργασίες, την καθημερινότητα σας αλλά και τις σχέσεις σας με όσους συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση στο διάστημα από τις 15/4 έως τις 24/5, καθώς ο Άρης φέρνει αρκετές ευθύνες, υποχρεώσεις και κούραση. Το εν λόγω διάστημα καλείστε να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας, καθώς μπορεί να μην έχετε ανοχή και υπομονή με αποτέλεσμα να γίνεστε επιθετικοί κάτι που θα δημιουργήσει προστριβές. Η άνοιξη είναι εντυπωσιακή με αποτέλεσμα να φέρνει πολλές ευκαιρίες για αναβάθμιση της εργασίας σας και των ικανοτήτων σας. Οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να βρείτε δουλειά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αυξήσετε το πελατολόγιο σας, ενώ και όσοι εργάζεστε θα αναγνωριστούν ο κόπος και οι προσπάθειες σας. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Η άνοιξη είναι πολλά υποσχόμενη για όσους εργάζεστε στους τομείς της τέχνης, του θεάτρου, της υποκριτικής, της φιλανθρωπίας.

 

Οικονομικά

Ο τομέας των οικονομικών σας δέχεται κάποιες πιέσεις με αποτέλεσμα να επικρατεί ρευστότητα και αβεβαιότητα μέσα στο 2022. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο μιλάνε για οικονομικά σκαμπανεβάσματα και έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν. Μπαίνετε σε μία διαδικασία οικονομικών εκκαθαρίσεων και ξεκαθαρισμάτων, αναζητώντας συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος. Μπορεί να έχετε μία σταθερή πηγή εισοδήματος, ωστόσο αναζητάτε εναλλακτικές πηγές κέρδους όπως μία εναλλακτική επένδυση, μία ενοικίαση ή μία συνεργασία σε ελεύθερο στυλ και μοτίβο. Η νέα χρονιά σας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και δοσοληψίες που σχετίζονται με τρίτους ή με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Καθώς οι ανάγκες σας είναι αυξημένες αυτή τη χρονιά, αυξάνονται τα έξοδα σας, ωστόσο καλείστε να φανείτε προνοητικοί και να αποταμιεύσετε την άνοιξη και το καλοκαίρι που τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα. Η έκλειψη ηλίου στις 30/4 στον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποια έκτακτη και ανόργανη οικονομική ενίσχυση, ένα έσοδο που δεν αναμένατε. Δείξτε πνεύμα αποταμίευσης και μην κάνετε περιττές σπατάλες, καθώς το φθινόπωρο και ο χειμώνας του 2022 αναμένονται πιο λιτοί. Η ηλιακή έκλειψη στις 30/4 μπορεί να σημαίνει μία νέα εργασιακή προσφορά με καλύτερες απολαβές, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε ένα μπόνους στη δουλειά που εργάζεστε. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο οχτάμηνο αναμένονται κάποια κέρδη. Κοντά στις 15/5 και τη σεληνιακή έκλειψη προσέξτε ένα έξοδο που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε ένα επιχειρηματικό άνοιγμα στα μέσα Μάιου ή τουλάχιστον φροντίστε να είστε σίγουροι για το επενδυτικό σας πλάνο. Η νέα σελήνη και η έκλειψη ηλίου στις 24-25/10 επηρεάζει περισσότερο εσάς του πρώτου δεκαημέρου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και πόρων. Μπαίνετε στη διαδικασία αναζήτησης νέων οικονομικών πόρων. Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς ο κυβερνήτης των οικονομικών σας κινείται ανάδρομος με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις στις εισπράξεις αλλά και έκτακτα που δεν έχετε προϋπολογίσει με αποτέλεσμα να χρειάζεται να προβείτε σε αναθεώρηση του προϋπολογισμού σας. Αρκετή πίεση και μεγάλη ρευστότητα παρατηρείται κοντά στις 8/11 με τη σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αποφύγετε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς και να είστε εγκρατείς και επιφυλακτικοί σε θέματα επενδύσεων. Τον μήνα Ιανουάριο πρέπει να δείξετε διαχείριση «φειδούς» όσον αφορά τα οικονομικά σας, ενώ και ο Οκτώβριος σας αγχώνει για θέματα οικονομικής φύσεως.

 

Αισθηματικά

Σημαντική χρονιά για τα αισθηματικά και την κοινωνική σας ζωή. Η αναδρομή του κυβερνήτη σας (Αφροδίτη) τον Ιανουάριο μπορεί να σημάνει την επιστροφή κάποιου προσώπου από το παρελθόν. Ωστόσο, το πρώτο δίμηνο της χρονιάς είναι αρκετά μουδιασμένο και χλιαρό στον αισθηματικό τομέα και σε καμία περίπτωση δεν σας προϊδεάζει για το τι επακολουθεί. Η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Υδροχόο στο διάστημα από τις 6/3 έως τις 15/4 εκτοξεύει την ερωτική σας ζωή. Πάθος, ερωτισμός και νέες σχέσεις στο μενού της άνοιξης. Η ανάγκη σας να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να νιώσετε δημιουργικοί είναι κύριο μέλημα σας με αποτέλεσμα να παρευρίσκεστε σε κοσμικά γεγονότα και κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά με τον/τη σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο ιδανική για νέες γνωριμίες, γεμάτες ενθουσιασμό, πάθος και συναίσθημα. Τα ιδιαίτερα καλά νέα έρχονται λίγο αργότερα. Ο Δίας στον Κριό από τις 10/5 έως τις 28/10 φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα πραγματοποιήσετε νέες γνωριμίες, θα βρείτε καινούργιους συνεργάτες και θα χτίσετε νέες συμμαχίες. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, κάτι που χρειάζεστε καθώς έχετε βρεθεί σε αδιέξοδο από άποψη συνεργασιών. Οι αδέσμευτοι σε αυτό το διάστημα θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας προσελκύσει ιδιαίτερα καθώς θα νιώσετε πνευματική και φιλοσοφική ταύτιση. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας αποφασίζοντας μία συμβίωση. Ένα φαινόμενο που μπορεί να εκπλήξει πολλούς Ζυγούς στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, είναι ένας γάμος λόγω απόκτησης ενός απογόνου, κάτι που δεν προβλέπατε. Ιδιαίτερα καλοί και θετικοί για την αισθηματική και κοινωνική σας ζωή αναμένονται οι μήνες Μάιος, Ιούνιος αλλά και το πρώτο μισό του Ιουλίου. Ιδιαίτερη δυναμική για ζητήματα καρδιάς διαφαίνονται τον Οκτώβριο, καθώς το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης-Ήλιου-Άρη-Κρόνου υπόσχεται μακροβιότητα και σταθερότητα. Οι γεννημένοι Ζυγοί του Οκτωβρίου δέχεστε την υποστηρικτική επιρροή του Κρόνου μέσα στο 2022 κάτι που σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή, ενώ οι γεννημένοι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου έρχεστε μπροστά σε νέες ερωτικές γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Η ανάδρομη πορεία του Άρη το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς (Νοέμβριος-Δεκέμβριος) μπορεί να σημαίνει την επιστροφή ενός προσώπου, όχι απαραίτητα ερωτικού συντρόφου, από το παρελθόν. Ένα άλλο πιθανό σενάριο για την άνοιξη του 2022 είναι η ανάπτυξη μιας σχέσης όπου λανθάνει το ερωτικό στοιχείο στον εργασιακό χώρο. Χρειάζεται να διατηρήσετε ισορροπίες και να μην εμπλέξετε τα αισθηματικά με τα εργασιακά εκτός και εάν αυτό δεν σας επηρεάζει. Ανακεφαλαιώνοντας, μπορούμε να επισημάνουμε ότι το 2022 φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες, προσφέρεται για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου αλλά και για σταθεροποίηση, κάτι που σας καθιερώνει κοινωνικά.