You are currently viewing ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ιωάννα Τούνη, Ιωάννα Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εκείνος γεννημένος 13/5/1987, εκείνη γεννημένη 10/8/1993, εκείνος Ταύρος, εκείνη Λέων. Ένας συνδυασμός αρκετά αντισυμβατικός, δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος. Εκείνη ως Λέων γοητεύτηκε από το image, την εικόνα του, το δημόσιο προφίλ του, εκείνος πάλι γοητεύτηκε από την ζεστασιά της ενώ του δημιούργησε έντονα την ανάγκη για δημιουργία οικογένειας (ο Ήλιος της στον 4ο ηλιακό οίκο του Δημήτρη Αλεξάνδρου). Από άποψη ζωδίων (Ταύρος με Λέων) είναι ένας αρκετά δύσκολος συνδυασμός, με εντάσεις, διαφωνίες καθώς και οι δύο αποτελούν εκπροσώπους του σταθερού σταυρού. Παρόλα αυτά, κάθε συναστρία είναι μοναδική, έχει τα μυστικά κλειδιά της. Σε μία συναστρία δεν είναι μόνο η θέση του Ήλιου που μελετάμε αλλά το σύνολο των πλανητικών θέσεων και οι μεταξύ τους σχηματισμοί. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δούμε την συμβατότητα μίας σχέσης και η μεταξύ τους χημεία δείχνει μία σχέση μοιραία (Πλούτωνας) και έντονα καρμική (Κρόνος).

Μελέτη Περίπτωσης – Case Study

  • Εκείνος Ταύρος, εκείνη Λέων. Ένας συνδυασμός αρκετά δύσκολος καθώς και οι δύο εκπροσωπούν σταθερά ζώδια. Ο Ταύρος έχει ανάγκη την υλική και συναισθηματική σταθερότητα, το ίδιο και ο Λέων, μόνο που ο Λέων με έναν τρόπο εγωκεντρικό. Ο Ταύρος αρέσκεται στα απλά, καθημερινά πράγματα, έχει ανάγκη από καλοπέραση και απολαύσεις. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Λέοντα, μόνο που αυτό γίνεται με ένα πάγιο αίτημα για χλιδή και ωδή στην πολυτέλεια.
  • Η Σελήνη της Ιωάννας βρίσκεται στον Ταύρο, στο ζώδιο του Δημήτρη (Ταύρος). Η όψη αποτελεί μία από τις πλέον συνηθισμένες για την δημιουργία οικογένειας, για την απόκτηση απογόνων αλλά και τη συμβίωση. Η όψη δημιουργεί συμβατότητα μεταξύ δύο ανθρώπων, εκείνος νιώθει κολλακευμένος και εισπράττει έντονη συναίσθημα, φροντίδα και περιποίηση από μέρους της ενώ εκείνη με την σειρά της νιώθει «βασίλισσα», καθώς ο Ήλιος του φωτίζει τα συναισθήματα της. Παράλληλα, δημιουργείται αμοιβαίως το συναίσθημα για την απόκτηση απογόνων και τη δημιουργία οικογένειας.
  • Οι Σελήνες τους σε αντίθετα ζώδια. Είναι μία από τις πλέον επικρατούσες όψεις για την δημιουργία οικογένειας καθώς ο ένας συμπληρώνει τον άλλον συναισθηματικά, εκεί που υστερεί ο ένας έρχεται και συμπληρώνει ο άλλος. Η όψη μιλάει για συναισθηματικές αντιθέσεις που εάν ξεπεραστούν μπορούν να δημιουργήσουν θετικά συναισθήματα. Μία όψη που υπόσχεται συναισθηματική έλξη σαν μαγνήτη.
  • Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, γεννημένος με πανσέληνο στον Ταύρο (Ήλιος στον Ταύρο, Σελήνη στον Σκορπιό) είναι ένας άνθρωπος σταθερός, απόλυτος και επιθυμεί την ασφάλεια τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Όσοι είναι γεννημένοι υπό την επιρροή πανσελήνου, αντιμετωπίζουν ένα μόνιμο θέμα στη ζωή τους, αυτό δεν είναι άλλο παρά «οι σχέσεις τους». Στην πανσέληνο του εμπλέκεται ο Πλούτωνας της Ιωάννας, μία όψη που μιλάει για έντονη καρμικότητα, πάθος, βαθύ ερωτισμό, κτητικότητα και ζήλια. Η εν λόγω όψη μιλάει για την απόκτηση παιδιών, ότι είναι ένας από τους σκοπούς της σχέσης τους.
  • Οι Ταύροι από τη φύση τους είναι σωματώδεις, τροφαντοί, τους αρέσει η απόλαυση, το καλό φαγητό και η καλή ζωή ωστόσο, στον χάρτη του Δημήτρη βλέπουμε την Αφροδίτη του στον Κριό και τον Άρη του (αρρενοπότητα, λίμπιντο, ενέργεια) στους Διδύμους. Αυτές οι θέσεις δεν τον κάνουν τον κλασικό Ταύρο, αλλά πιο γυμνασμένο και προσεγμένο στην εμφάνιση του. Συν τοις άλλοις, οι πλανήτες σχηματίζουν μία όψη εξαγώνου μεταξύ τους, κάτι που δείχνει ότι είναι έντονα δημοφιλής λόγω εμφάνισης και ομορφιάς. Ο Άρης στους Διδύμους νεανίζει, καταπιάνεται με πολλές δραστηριότητες ενώ η Αφροδίτη του στον Κριό εκφράζεται ανοιχτά, χωρίς προκαταλήψεις.
  • Ο Δημήτρης είναι γεννημένος με Δία στον Κριό και Κρόνο στον Τοξότη. Οι πλανήτες βρίσκονται σε πύρινα ζώδια και δείχνουν την επιτυχία του, την επαγγελματική καταξίωση και το «άστρο» που διαθέτει. Η όψη προσφέρει σταθερότητα, ενθουσιασμό, πάθος με μέτρο, λογική και σύνεση. Σε αυτήν την όψη, έρχεται προσθετικά-πολλαπλασιαστικά ο Ήλιος (ζώδιο) της Ιωάννας, ο οποίος από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνα με τον Δία και τον Κρόνο του. Μέσα σε αυτήν την συναστρία υπάρχει αισιοδοξία, θάρρος, τόλμη, αμοιβαάι ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον αλλά και συγκρότηση, μέτρο, όρια, πειθαρχία. Το μεγάλο τρίγωνο στην φωτιά χαρίζει ενθουσιασμό, φλόγα, τύχη και μακροβιότητα.
  • Ο Άρης του Δημήτρη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Κρόνο της Ιωάννας από τον Υδροχόο, υπόσχονται, επιτυχία, σταθερότητα και μακροβιότητα στη σχέση. Είναι η όψη μιας φιλίας βαθειάς, μιας σχέση που στηρίζεται στον σεβασμό και την εκτίμηση.
  • Η Αφροδίτη της Ιωάννας στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του Δημήτρη μιλάνε για μία σχέση ιδανική, ιδεατή. Πολλές φορές μπορούν να νιώθουν ανεξήγητη έλξη ο ένας για τον άλλον, ότι βρήκαν την αδελφή ψυχή τους ενώ κάποιες άλλες φορές μπορεί να νιώθουν μη επαλήθευση προσδοκιών ή διάψευση προσδοκιών. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται ρεαλισμός, ορθολογισμός και πειθαρχία στην σχέση τους ώστε να μην χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και αλήθεια.

Αυτή είναι μία σύντομη αλλά περιεκτική ανάλυση της μεταξύ τους σχέσης! Ασφαλώς μία συναστρία δεν στηρίζεται μόνο στις όψεις των πλανητών μεταξύ τους, στηρίζεται στις διελεύσεις, στις προόοδυς (προοδευτικά) ωροσκόπια. Η συναστρία είναι μία σύνθεση, μία επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία! Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό το μωράκι τους!