Απρίλιος 2021

1/4: Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης. Η Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με το καρμικό σημείο του βορείου δεσμού της Σελήνης είναι πολλά υποσχόμενο για σχέσεις και συνεργασίες. Το πάθος, ο ερωτισμός και η καλή επικοινωνία υπόσχονται όμορφες ερωτικές στιγμές και μας διευκολύνουν στο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που δημιουργούνται στις σχέσεις. Ο αυθορμητισμός και η καλή διάθεση βοηθάνε στο να περάσουμε καλά είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Η όψη ευνοεί οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές εμπορικών συμφωνιών-συμβολαίων. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου. 

2/4: Ο Ερμής εξάγωνο Πλούτωνας. Ο Ερμής από τους Ιχθείς τονίζει τη διαίσθηση μας και χαρίζει άφθονη φαντασία ενώ ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας και αυτή τη φαντασία. Η όψη ευνοεί την επικοινωνία και ανοίγει νέα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ μας. Ιδανική ημέρα για να προωθήσετε ζητήματα επαγγελματικά, διατροφής, υγείας και ψυχοθεραπείας ή θεραπείας. Ευνοούνται οι εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Η όψη είναι υποστηρικτική και άκρως επικοδομητική στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να μπορούμε να επιλύσουμε διαφορές και διαφωνίες που έχουν αναταράξει τις διαπροσωπικές μας επαφές. Κύριοι αποδέκτες της επιρροή: Ιχθείς, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

3/4: Ο Ήλιος από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Ο Ήλιος από τον Κριό σε εξάγωνο με το καρμικό σημείο του βορείου δεσμού της Σελήνης είναι πολλά υποσχόμενος για σχέσεις και συνεργασίες. Το πάθος, ο ερωτισμός και η καλή επικοινωνία υπόσχονται όμορφες ερωτικές στιγμές και μας διευκολύνουν στο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που δημιουργούνται στις σχέσεις.Η καλή διάθεση, η αισιοδοξία και η «Πίστη» βοηθάνε στο να περάσουμε καλά είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου. 

4/4: Ο Ερμής περνάει στον Κριό. Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο εξωτερικευμένη και εμείς εκδηλώνουμε με τρόπο εμφανή τις σκέψεις και τις απόψεις μας. Ο λόγος γίνεται ζωηρός και ο αυθορμητισμός κερδίζει έδαφος. Ωστόσο, η νέα θέση του Ερμή μας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να μην σκεφτόμαστε αυτό που έχουμε να πούμε. Καλό είναι να ζυγίζουμε το βάρος των λέξεων μας και να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στην έκφραση και την επικοινωνία ώστε να μην φέρουμε σε δύσκολη θέση τον συνομιλητή μας. Με την θέση αυτή έχουμε έντονη την ανάγκη να εκφραστούμε και να ανοίξουμε συζητήσεις, ωστόσο η έλλειψη τακτ μπορεί να δημιουργήσει προστριβές. Είναι μία θέση εντυπωσιασμού ενώ μας διακατέχει ένα έντονο πάθος στον διάλογο. Εύνοια δέχονται σε επικοινωνιακό επίπεδο και επίπεδο εμπορικών συμφωνιών-διαπραγματεύσεων: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και από κοντά Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. 

6/4: Η Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους! Η όψη ευνοεί τον έρωτα και την αισθηματική ζωή, η οποία αναθερμαίνεται και κρύβει απολαύσεις, πάθος, ερωτισμό, δυνατά συναισθήματα σε συνδυασμό με βελτίωση στην επικοινωνία. Ο αυθορμητισμός και η συναισθηματική γενναιότητα μας κάνει γενναιόδωρους και μεγαλόκαρδους στις συναισθηματικές μας εκφράσεις. Υπάρχει διάθεση συμβιβασμού και εξωραισμού των δυσκολιών στην αισθηματική μας ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Η όψη ευνοεί την επικοινωνία και μας βοηθάει να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας με περισσότερη ευκολία. Ευνοούνται οικονομικές συμφωνίες. Ιδανική όψη για φλερτ και ερωτικές γνωριμίες ή για επισημοποιήσεις. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής: Κριοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι. 

9/4: Μία από τις πιο απαιτητικές και σύνθετες ημέρες του μήνα. Ο Άρης από τους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν βοηθάει στη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών. Είναι μία όψη που ενισχύει τον υποκειμενισμό και μας δυσκολεύει να αντιληφθούμε την πραγματικότητα. Χρειάζεται να καταβάλλουμε αρκετή προσπάθεια ώστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας ή στις αποφάσεις μας. Η έλλειψη αντικειμενικών κριτηρίων και η αστοχία στις αποφάσεις μας μπορούν να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις, αποφάσεις ή πράξεις που λίγο αργότερα θα βγουν προβληματικές. Η όψη δημιουργεί προβλήματα σε σχέση με το υγρό στοιχείο, πιθανώς να υπάρξουν πλυμμηρικά φαινόμενα ή έξαρση των ιώσεων και του Covid-19. Χρειάζεται να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας και να διαφυλάξουμε την υγεία μας. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις κοντά στις 8-9-10 Απριλίου. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου. 

10/4: Μία από τις καλές και τυχερές ημέρες του μήνα. Ο Ερμής από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο και η Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο. Ο διάλογος, η επικοινωνία, η αισθηματική ζωή, οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι οικονομικές συμφωνίες στέφονται με επιτυχία. Η όψη βοηθάει να δούμε με περισσότερο ρεαλισμό τις καταστάσεις γύρω μας και να ξεπεράσουμε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες των προηγούμενων ημερών. Είναι αυτό που λέμε, έχουμε συγκεντρώσει την κατάλληλη πληροφόρηση ώστε να πάρουμε τη σωστή απόφαση. Η ημέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις και υπογραφές εμπορικών-οικονομικών συμφωνιών. Πολλοί ανεξαρτήτως ζωδίου θα έχουν επιτυχία σε ζητήματα σπουδών, ευρέσεως εργασίας και επαγγελματικά. Η αισθηματική ζωή βελτιώνεται σημαντικά και ο έρωτας κερδίζει έδαφος. Ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια, οι έξυπνες λύσεις και η ευελιξία μπορούν να μας οδηγήσουν σε νέα, φωτεινά μονοπάτια που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στη ζωή μας και το βιοτικό μας επίπεδο. Εύνοια για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους. 

11/4: Ερμής εξάγωνο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης. Ο Ερμής από τον Κριό σε εξάγωνο με το καρμικό σημείο του βορείου δεσμού της Σελήνης είναι πολλά υποσχόμενο για σχέσεις και συνεργασίες. Το πάθος, ο ερωτισμός και η καλή επικοινωνία υπόσχονται όμορφες ερωτικές στιγμές και μας διευκολύνουν στο να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που δημιουργούνται στις σχέσεις. Ο αυθορμητισμός και η καλή διάθεση βοηθάνε στο να περάσουμε καλά είτε στην προσωπική μας ζωή είτε στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Η όψη ευνοεί οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές εμπορικών συμφωνιών-συμβολαίων. Μία ημέρα που ενισχύει την επικοινωνία και τον διάλογο. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο: Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου. 

12/4: Η Αφροδίτη από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη εντείνει φοβίες, ανασφάλειες, εμμονές και ζητήματα ελέγχου πάνω σε σχέσεις, συνεργασίες, στην ερωτική ζωή και τις επαγγελματικές μας συνεργασίες. Η διάθεση μας να ελέγχουμε τα πάντα, τους γύρω μας και τις συμπεριφορές τους είναι έντονη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αντιπαραθέσεις και προστριβές. Προσέχετε τις απόλυτες συμπεριφορές, τη διάθεση σας να χειραγωγήσετε τους άλλους και τα συναισθήματα τους. Χρειάζονται διαλλακτικότητα και πνεύμα συμβιβασμού. Η μειονεξία και το αίσθημα κατωτερότητας μόνο σε εντάσεις και συγκρούσεις μπορούν να μας οδηγήσουν. Ας διασφαλίσουμε την ηρεμία και το καλό κλίμα που προσφέρει ο μήνας. Περισσότερο πιεσμένοι: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

13/4: Ήλιος εξάγωνο Άρης. Η όψη ευνοεί τη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών, μας γεμίζει ενεργητικότητα, θάρρος, δυναμισμό και μαχητικότητα. Είμαστε περισσότερο γενναίοι, τολμηροί, θαρραλέοι ώστε να πάρουμε αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν εππαγγελματικά και στις σχέσεις. Εάν θέλετε να αναδείξετε τις ικανότητες σας στη δουλειά βρείτε την κατάλληλη στιγμή ώστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κερδίσετε την εύνοια ανωτέρων. Εάν θέλετε να δείξετε το ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του και να ανοίξετε την καρδιά σας και τα συναισθήματα σας εκφράζοντας του/της πως νιώθετε. Η δράση, η ευελιξία και η ταχύτητα μόνο κερδισμένους μπορούν να μας βγάλουν. Φανείτε ευέλικτοι και ευπροσάροστοι σε τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα και την καθημερινότητα σας. Τυχεροί οι: Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι. 

14/4: Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στο ζώδιο της διακυβέρνησης της. Ο έρωτας ενισχύεται και η αισθηματική ζωή βελτιώνεται για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου. Ο αισθησιασμός, το πάθος, ο ερωτισμός αναδεικνύονται με αυτή τη θέση. Στην προσωπική μας ζωή και τις σχέσεις μας αναζητούμε την ασφάλεια και τη σιγουριά. Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για το συναίσθημα και για τα συναισθήματα των άλλων. Στον έρωτα γινόμαστε περισσότερο τρυφεροί αλλά και ζηλιάρηδες συνάμα. Είναι μία θέση που αναζωπυρώνει το συναίσθημα αλλά ενισχύει το άγχος και την ανασφάλεια σε περίπτωση που νιώσουμε ανασφάλεια στην προσωπική μας ζωή. Το υπόλοιπο μισό του μήνα μας βοηθάει σε πιο επιδέξιους οικονομικούς χειρισμούς. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο: Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι. 

15& 16/4: Δύο ημέρες έντονες, άκρως δυναμικές που χρήζουν προσοχής παρόλο που κρύβουν ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης ή προόδου. Χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στην διάθεση επιβολής και κυριαρχίας απέναντι σε τρίτους. Πρέπει να διαχειριστούμε σοφά τις ανασφάλειες μας και να τις ελέγξουμε μη φέρνοντας τες στο προσκήνιο. Ο εγωισμός, η έλλειψη διαλλακτικότητας και συμβιβασμού μπορούν να διασαλέψουν το καλό κλίμα στις διαπροσωπικές σχέσεις και την ερωτική μας ζωή. Προσοχή στον έρωτα και τα επαγγελματικά. Ωστόσο, οι ευκαιρίες δεν λείπουν και μάλιστα εάν δουλέψουμε ομαδικά, συλλογικά θα επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό είναι να ακούσουμε τη γνώμη του άλλου και τις εναλλακτικές που αυτός ή αυτή προτείνουν. Εύνοια για Υδροχόους, Λέοντες, Τοξότες και Διδύμους. Περισσότερη προσοχή για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. 

17/4: Η ημέρα κρύβει ευκαιρίες, τύχη, περιπέτεια, ενθουσιασμούς και επιτυχίες. Το τρίγωνο Άρη-Δία χαρίζει δυναμισμό, μαχητικότητα, μας κάνει τολμηρούς, γενναιόδωρους, ριψοκίνδυνους και εγκαινιάζει μια περίοδο δυναμικών εκκινήσεων. Νέα επιχειρηματικά πρότζεκτ, επαγγελματική αναγνώριση, επιτυχία, πρόοδος. Η όψη ευνοεί επαγγελματικά, προσωπικές σχέσεις και ενισχύει τον τομέα της φιλίας. Ο Ερμής σε σωρεία όψεων σχηματίζει εξάγωνο με τους Άρη και Δία και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η επικοινωνία, ο διάλογος, οι αισιόδοξες σκέψεις και η οξυδέρκεια μας βοηθάνε να κατακτήσουμε στόχους και επιδιώξεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξουμε είναι η τάση μας να χειραγωγήσουμε τους άλλους ή να επιβάλλουμε τις απόψεις μας δογματικά και αυθαίρετα. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία για να αναπτυχθούν και η ελευθερία είναι μία αρετή που πηγάζει από την «Αρχαία Ελλάδα» και τους Έλληνες φιλοσόφους. Επιδεικνύοντας την παιδεία και την φιλοσοφία μας μπορούμε να επιτύχουμε θεαματικά αποτελέσματα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Εύνοια για Κριούς, Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόους. Προσοχή Καρκίνοι και Αιγόκεροι. 

19/4: Ο Ερμής συναντάει τον Ήλιο στον Κριό, λίγο πριν την είσοδο τους στον Ταύρο. Μία ημέρα κρίσιμη για την επικοινωνία, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Οι εναλλαγές διαθέσεων μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις. Η ευθύτητα αποτελεί ισχυρό όπλο στην επικοινωνία, ωστόσο μπορεί να λειτουργήσει αντίστροφα καθώς δεν διαθέτουμε τακτ και είμαστε αρκετά ανυπόμονοι. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στη βιασύνη και τις απερίσκεπτες αποφάσεις. Καλό είναι να εξετάζουμε τις πληροφορίες που μας δίνονται ή συλλέγουμε αντίστοιχα και να πράξουμε έχοντας εξετάσει εξονυχιστικά και λεπτομερώς τα δεδομένα που έχουμε. Από τη νέα θέση των πλανητών στον Ταύρο θα δώσουμε έμφαση σε πιο πρακτικά ζητήματα στην καθημερινότητα μας αλλά και σε οικονομικά ζητήματα. Αυτό που χρειάζεται να προσέξουμε με τη νέα θέση των πλανητών είναι η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη μας. Ωστόσο, οι πλανήτες συναντούν διαδοχικά τον Ουρανό στον Ταύρο. Τι σημαίνει αυτό; Διανύουμε μία περίοδο ισχυρών αλλαγών, οι οποίες είναι κόντρα στη φύση μας και πολλές φορές μας δημιουργούν άγχος, αγωνία, έντονο στρεσάρισμα και ψυχολογικές μεταπτώσεις ή νεύρα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απρίλη προσωπικά θεωρώ ότι είναι περισσότερο σύνθετο και γεμάτο ανατρεπτικά γεγονότα, τα οποία θα πρέπει να αποδεχτούμε. Πρσοαρμοστείτε στις αλλαγές της εποχής, φανείτε ευέλικτοι και κοιτάξτε μακροπρόθεσμα, στοχεύοντας στο μέλλον και την πνευματική σας εξέλιξη. Ταύροι, χρόνια σας πολλά! Μία νέα χρονιά, γεάτη προκλήσεις και επαγγελματικές φιλοδοξίες ανατέλλει. Η ζωή σας αλλάζει, εσείς γίνεστε πιο τολμηροί και δεν αναγνωρίζετε πολλές φορές τον εαυτό σας. 

23/4: Αφροδίτη σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τις σχέσεις μας, ερωτικές και διαπροσωπικές. Στο ζώδιο του Ταύρου έχουμε έντονη την ανάγκη για ασφάλεια, συναισθηματική ή υλική. Ωστόσο, η συνάντηση της με τον Ουρανό είναι εκκεντρική και σημαίνει τη δική μας ανάγκη για ελευθερία, αποδέσμευση, πρόοδο και καινοτομία. Οι σχέσεις χρειάζονται χώρο και χρόνο για να αναπτυχθούν. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της επιλογής του και πρέπει να δρα με κύριο γνώμονα τη βούληση και τις επιδιώξεις του. Παρόλα αυτά, η όψη δηλώνει κάποιες αναπάντεχες ή ανατρεπτικές, απροσδόκητες συμπεριφορές σε κάθε είδους σχέση. Η ημέρα και οι ημέρες αυτές μιλάνε για ξαφνικές γνωριμίες, νέους ενθουσιασμούς και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών που μπορεί να έχουν ημερομηνία λήξης. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί ή αποχωρισμοί αλλά και πιθανές επανασυνδέσεις από το παρελθόν. Αναπάντεχες οικονομικές συμφωνίες αποδίδουν. Τυχεροί Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. 

Ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο. Ο Άρης σχετίζεται με τη δράση μας, τη λίμπιντο, τις πρωτοβουλίες μας και τον τρόπο που δρούμε ή αγωνιζόμαστε. Από το ζώδιο του Καρκίνου εκφραζόμαστε έμμεσα και πλησιάζουμε τους στόχους μας παραπλεύρως. Μπορεί να είμαστε συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αλλά καθόλου αδύναμοι. Διαθέτουμε ισχυρή θέληση, ισχυρό αίσθημα επιβίωσης και αντίσταση στις δυσκολίες και τις κακουχίες. Είναι μία θέση που μας κάνει πολύ φιλόδοξους επαγγελματικά. Πολλές φορές χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τη λογική μας καθώς παρασυρόμαστε από τα συναισθήματα μας και τις διαθέσεις των άλλων. Αυτό που πρέπει να δουλέψουμε με αυτή τη θέση είναι η «Πίστη» στις ικανότητες μας και να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Είναι μία θέση που μας χαρίζει ισχυρή στρατηγική κάτι που θα χρειαστούμε μέσα στον επόμενο μήνα, τον Μάιο και στις αρχές Ιουνίου με τον ανάδρομο Ερμή και τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Παρθένου. Προωθήστε τη δράση σας αυτόν τον καιρό και έως τα μέσα Μαίου. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν οι παρορμητικοί, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Προσέχετε επαγγελματικά, οικογενειακά θέματα αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι εγωισμοί και οι κόντρες είναι αδιέξοδες. 

24/4: Ερμής σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο. Η όψη σημαίνει φαεινές, έξυπνες λύσεις και ιδέες. Εκμεταλλευτείτε τον λόγο, την επικοινωνία και τον διάλογο ώστε να προωθήσετε επαγγελματικά ζητήματα. Αποφύγετε τις εμμονές, την αδιαλλαξία και το πείσμα που μπορούν να διασαλέψουν το καλό κλίμα. Οι ημέρες όπως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι περισσότερο κουραστικό, με απότομες εναλλαγές διαθέσεων. 

 Κρόνος τρίγωνο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης. Η όψη μιλάει για σταθερότητα και επιτυχία μέσω σκληρής δουλειάς, οργάνωσης, πειθαρχίας. Όσοι έχουν δουλέψει σκληρά, με πρόγραμμα και έχουν θυσιάσει προσωπικό χρόνο και «ελευθερίες» απολαμβάνουν την δικαιοσύνη και την ανταμοιβή, υλική ή συναισθηματική. Πολλοί, ανεξαρτήτως ζωδίου θα δείτε να σταθεροποιείται ένα φιλόδοξο σχέδιο σας και η επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή. 

25/4: Ερμής σύνοδος Αφροδίτη στον Ταύρο τετράγωνο Κρόνος. Η όψη ευνοεί τον έρωτα, την επικοινωνία, τις σχέσεις, τις οικονομικές συμφωνίες. Έχουμε ανάγκη από την τέλεια σχέση ή την τέλεια επαγγελματική συνεργασία. Η τελειότητα ή καλύτερα η ανάγκη μας να αναζητήσουμε το τέλειο μας κάνει υποχόνδριους και επικριτικούς ή αυστηρούς με τους άλλους. Θέλουμε και έχουμε ανάγκη από ισορροπία και αρμονία στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή ωστόσο οι συνθήκες ή οι απαιτήσεις μας δεν μας αφήνουν να χαρούμε. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην αυστηρή κριτική που θα ασκήσουμε ή θα δεχτούμε. Πολλές φορές μπορεί να γινόμαστε αυστηροί, άκαμπτοι ή τραχείς σε σχέσεις και συμπεριφορές. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται, τεστάρονται και μόνο αυτές που στηρίζονται σε ισχυρά θεμέλια θα μακροημερεύσουν. Προσοχή για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Η τύχη με το μέρος Παρθένων, Ιχθύων, Αιγόκερων και Καρκίνων. 

30/4: Ήλιος σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο. Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει το κέντρο μας, την ενέργεια μας, τη δράση μας, σχετίζεται με τη ζωή. Στο ζώδιο του Ταύρου έχουμε έντονη την ανάγκη για ασφάλεια συναισθηματική. Ωστόσο, η συνάντηση του με τον Ουρανό είναι εκκεντρική και σημαίνει τη δική μας ανάγκη για ελευθερία, αποδέσμευση, πρόοδο και καινοτομία. Οι σχέσεις χρειάζονται χώρο και χρόνο για να αναπτυχθούν. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της επιλογής του και πρέπει να δρα με κύριο γνώμονα τη βούληση και τις επιδιώξεις του. Παρόλα αυτά, η όψη δηλώνει κάποιες αναπάντεχες ή ανατρεπτικές, απροσδόκητες συμπεριφορές σε κάθε είδους σχέση. Η ημέρα και οι ημέρες αυτές μιλάνε για ξαφνικές γνωριμίες, νέους ενθουσιασμούς και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών που μπορεί να έχουν ημερομηνία λήξης. Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί ή αποχωρισμοί αλλά και πιθανές επανασυνδέσεις από το παρελθόν. Αναπάντεχες οικονομικές συμφωνίες αποδίδουν. Τυχεροί Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. 

Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας. Η όψη εξυψώνει την επικοινωνία, τον διάλογο και τη φαντασία. Η δίαισθηση μας χτυπάει κόκκινο και καλό είναι να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας φωνή. Ευνοείται η ενασχόληση μας με την τέχνη, η «Πίστη» και η Θρησκεία. Ας ελπίσουμε λίγο πριν αυτές τις Άγιες ημέρες να ξανασμίξουμε και να γιορτάσουμε την ημέρα της «Λαμπρής» με λαμπρότητα και κατάνυξη. Η όψη εξυψώνει το αίσθημα συγχώρεσης και μας βοηθάει να βρούμε την ψυχική μας ισορροπία. Η «Πίστη» και η «Προσευχή» ήτο, είναι και θα είναι οι ανθρώπινες υπερδυνάμεις.