Ιανουάριος 2021

1/1: Ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Ανήμερα Πρωτοχρονιάς! Καλή χρονιά! Η ημέρα προάγει την επικοινωνία, είναι ιδανική για επικοινωνίες και ανταλλαγές ευχών με ανθρώπους που αγαπάμε και αγγίζουν την καρδιά μας. Σίγουρα, η υγειονομική κρίση του Κορωνοΐού θέτει περιορισμούς στις μετακινήσεις και τις συνευρέσεις ωστόσο η ημέρα προσφέρεται για ανταλλαγή ευχών! Ας αφήσουμε τις έγνοιες, τα άγχη και τις στεναχώριες και ας υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία! Επικεντρώστε στη διανοητική ξεκούραση, βγείτε μία βόλτα στην εξοχή, κοντά στη θάλασσα ή το δάσος! Η επαφή με τη φύση μπορεί να επαναφορτίσει το νου. 

5/1: Ερμής σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω! Μία ημέρα που προάγει την επικοινωνία και υπόσχεται εύνοια μέσα από επαφές, συζητήσεις και εμπορικές διαπραγματεύσεις. Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως έτσι ερχόμαστε αντιμέτωποι με παρασκήνια και μοιραίες αποκαλύψεις. Η όψη ενδυναμώνει την επικοινωνία και μας ωθεί σε ουσιαστικούς διαλόγους. Δεν αρκούμαστε στην επιφάνεια των πραγμάτων ή των συζητήσεων, αντιθέτως έχουμε ανάγκη της πλήρους πληροφόρησης και του απόλυτου ελέγχου. Θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και φιλοδοξιών προωθούνται με ευκολία. Προωθήστε επαγγελματικές εκκρεμότητες και διεκδικήστε επαγγελματικά αυτό που σας αξίζει. Υπογραφές επικερδών συμβολαίων και εμπορικών συμφωνιών. Απολαύστε το μαύρο χιούμορ, αυτοσαρκαστείτε και μην εγκλωβίζεστε σε σκέψεις φόβου ή ανασφάλειες. Η όψη αυτή πολλές φορές μας εγκλωβίζει σε ανασφάλειες, εμμονές και φοβίες. Ξεπεράστε τις αρνητικές σκέψεις και ωφεληθείτε από την αναλυτική ικανότητα του νου. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι δέχεστε περισσότερη εύνοια. Ευνοείστε και όσοι έχετε γενέθλιο Ερμή στα προαναφερθέντα ζώδια. 

6/1: Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σε τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης. Οι δεσμοί της Σελήνης είναι ένα νοητό σημείο στον αστρολογικό ουρανό και συνδέεται με το κάρμα και το μονοπάτι της ζωής που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ο Νότιος αφορά το παρελθόν, το γνώριμο, το οικείο που καλούμαστε να αφήσουμε πίσω ενώ ο Βόρειος αφορά στο μέλλον και στο μονοπάτι εκείνο που καλούμαστε να φτάσουμε με σκοπό την εξέλιξη μας. Ο Ποσειδώνας ανήκει στους πλανήτες που σχετίζονται με το κάρμα και συνδέεται με εμπνεύσεις, ιδεαλισμό, όνειρα αλλά και ματαιώσεις ή εξαπατήσεις. Η όψη ενισχύει την υποκειμενική διάθεση και μας κάνει να υστερούμε σε αντικειμενικότητα. Η όψη ενισχύει όσους ασχολούνται με την τέχνη και το θέαμα ενώ δυσκολεύει τις ζωές όσων η δουλειά τους απαιτεί αξιοκρατία και τεχνοκρατία. Πολλές φορές νιώθουμε ανασφάλεια, σύγχυση, εξαπάτηση και αποπροσανατολισμό. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούμε να κρίνουμε ορθά, αξιόπιστα και να επικεντρώσουμε στην ορθή πληροφόρηση με αποτέλεσμα να βιώνουμε συναισθήματα απογοήτευσης, πικρίας ή ματαίωσης. Επηρεάζονται αμεσότερα Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς στο τέλος του δευτέρου με αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η όψη δεν αφορά μόνο την σημερινή ημέρα, επηρεάζει μεγάλη διάστημα μέσα στο μήνα. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις και δεσμεύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι απορρίπτουμε προτάσεις ή ότι ζούμε σε μία γυάλα. Απλώς, έχουμε κατά νου ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. 

7/1: Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο. Ύστερα από την πολύμηνη παραμονή του Άρη στον Κριό, ο πλανήτης της δράσης αλλάζει ζώδιο. Μέσα στο δεύτερο μισό του 2020 πολλοί από εμάς ρισκάρανε, τολμήσανε και κυνήγησαν κάτι καινούριο. Δεν αποκλείεται να ζορίστηκαν να στρώσουν τις νέες καταστάσεις στη ζωή τους ή να συνάντησαν εμπόδια στην υλοποίηση των στόχων τους. Πολλοί ενδεχομένως να μετάνιωσαν για τις αλλαγές που έπραξαν. Τώρα, ήρθε η ώρα για υλοποίηση. Γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι και δρούμε στοχευμένα, μεθοδικά. Η υπομονή, η επιμονή και η πρακτικότητα αναδεικνύονται σε ισχυρά προτερήματα με αποτέλεσμα να φέρουμε εις πέρας τις φιλοδοξίες μας και τους στόχους μας. Η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα μπορούν να μας βοηθήσουν στην επαγγελματική ζωή. Αυτά που χρειάζεται να προσέξουμε είναι το πείσμα, η αδιαλλαξία και η ισχυρογνωμοσύνη. Καλό είναι να φανούμε πιο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι σε καταστάσεις ώστε να ξεπεράσουμε πιθανά προβλήματα. Είμαστε τόσο προσηλωμένοι στον στόχο και στην άποψη μας με αποτέλεσμα να αδιαφορούμε ή να μην λαμβάνουμε υπόψη μας τη γνώμη των άλλων κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθη καθώς δεν ακούμε τι έχουν να μας συμβουλέψουν ή να μας προτείνουν. Η δράση μας δεν φημίζεται για την ταχύτητα όσο για την αξιοπιστία. Μεγαλύτερη εύνοια δέχονται Παρθένοι και Αιγόκεροι. Αρχίζει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και κουραστικό διάστημα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. 

8/1: Ο Ερμής στον Υδροχόο, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία, τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις. Στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει τα χαρακτηριστικά του. Η εξωστρέφεια ανακτά έδαφος ενώ η νέα θέση του Ερμή προσφέρει φρέσκιες, πρωτοποριακές και πρωτοπόρες ιδέες που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική μας εξέλιξη και πρόοδο. Τις επόμενες ημέρες θα μας απασχολήσουν θέματα φιλίας αλλά και συλλογικής δράσης. Στο υπόλοιπο του μήνα ενδεχομένως να υπάρξουν εξεγέρσεις και αντιδράσεις από ομάδες του πληθυσμού για πιθανά ζητήματα περιοριστικών μέτρων. Ο Ερμής στον Υδροχόο αντιδράει στο κατεστημένο και ενδιαφέρεται για το κοινωνικό σύνολο. Η όψη προάγει την επικοινωνία και εξυψώνει το ομαδικό αίσθημα και τη συλλογικότητα. Οι ημέρες από εδώ και κάτω κρύβουν πολλές πληροφορίες και εκπλήξεις καθώς ο Ερμής σχηματίζει ποικίλες όψεις. Πολλά θα ακούσουμε, προσοχή στο τι θα πιστέψουμε. Εύνοια δέχονται σε επικοινωνιακό επίπεδο και εμπορικών διαπραγματεύσεων Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι ή όσοι έχουν Ερμή σε αυτά τα ζώδια. 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ο πλανήτης του έρωτα, της αγάπης, των σχέσεων και των οικονομικών στο ζώδιο του Κρόνου βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν της ταιριάζει ιδιαίτερα. Είμαστε περισσότερο λιτοδίαιτοι στις συναισθηματικές εκφράσεις και αντιλαμβανόμαστε την αγάπη μέσα από πράξεις. Οι πράξεις αποτελούν απόδειξη της αγάπης των άλλων προς το πρόσωπο μας αλλά και της δικής μας προς αυτούς. Υστερούμε σε συναισθηματικές εκφράσεις και στην εξωτερίκευση της αγάπης αλλά κερδίζουμε σε συναισθηματική αξιοπιστία. Αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις με περισσότερη σοβαρότητα και αυστηρότητα, δεν ανεχόμαστε την επιπολαιότητα και αναζητάμε την ουσία μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές μας. Είναι μία θέση που δεν φημίζεται για τις πληθωρικές συναισθηματικές εκφράσεις αλλά είναι τσιγγούνα συναισθηματικά. Στις σχέσεις αναζητάμε την αξιοπρέπεια κάτι που μας κάνει μετρημένους και σεμνούς. Η θέση ευνοεί τα επαγγελματικά ανοίγματα και νέα εγχειρήματα και υπόσχεται καλύτερους ή πιο συνετούς οικονομικούς χειρισμούς. Ευνοούνται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι και όσοι έχουν γενέθλια Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια. 

Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Μία όψη που μαλακώνει τη διάθεση και αυξάνει την ανάγκη για επαφή με το συναίσθημα. Η όψη ευνοεί αυτούς που ασχολούνται με την τέχνη ενώ χαρίζει ιδέες και εμπνεύσεις ακόμα και σε εκείνους που ασχολούνται με πιο τεχνοκρατικά επαγγέλματα. Ιδανική ημέρα για να προωθήσουμε ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικών επιδιώξεων. Η αισθηματική ζωή δέχεται τονωτικές ενέσεις και φαίνεται να αντλούμε περισσότερη ικανοποίηση από τις σχέσεις. Εύνοια δέχονται Αιγόκεροι, Ιχθείς, Παρθένοι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί. Εάν έχετε ένα όνειρο, μία ισχυρή φαντασία η ημέρα ενδείκνυται για την πρώτη θεμελίωση. 

9/1: Μία ημέρα με ποικίλες επιρροές: Ερμής τετράγωνο Άρης και Άρης τρίγωνο Αφροδίτη! Ο Ερμής από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκαλεί επικοινωνιακά βραχυκυκλώματα. Η όψη δυσκολεύει την επικοινωνία, τον διάλογο και τις συζητήσεις καθώς δεν υπάρχει ανοχή και ανεκτικότητα απέναντι στους άλλους. Είμαστε αρκετά εγωκεντρικοί, μας ενδιαφέρει μόνο η άποψη μας, οι ιδέες μας και ο εαυτός μας με αποτέλεσμα να αγνοούμε επιδεικτικά όσα έχουν να μας πουν οι άλλοι. Αψιμαχίες, διαφωνίες, εντάσεις και ανοιχτές αντιπαραθέσεις μπορούν να διαταράξουν το καλό κλίμα στις σχέσεις. Η όψη εφιστά την προσοχή μας στην οδήγηση αλλά και τη διαχείριση του λόγου. Το πείσμα, η ξεροκεφαλιά και η αδιαλλαξία μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και να διαπληκτιστούμε. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην μπαίνετε στο τρυπάκι της ανταπόδοσης στα όσα έχουν να σας προσάψουν. 

Η  Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο. Μία όψη πολλά υποσχόμενη για τον έρωτα, τις σχέσεις, το χρήμα και τα επαγγελματικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης του Άρη και ο Άρης στο ζώδιο της διακυβέρνησης της Αφροδίτης. Μία όψη που λειτουργεί αρκετά θετικά, δεν είναι αμοιβαία υποδοχή αλλά λειτουργεί με εύνοια. Η επικοινωνία μπορεί να είναι προβληματική αλλά τα συναισθήματα και οι διαθέσεις μπορούν να εξομαλύνουν τις αντιθέσεις. Αφιερώστε χρόνο στον/τη σύντροφο σας και απολαύστε μια πλούσια σε πάθος ερωτική ημέρα. Οι σχέσεις μπορούν να λειτουργήσουν σαν πεδίο εξέλιξης και προόδου. Η ημέρα ευνοεί οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων αρκεί να υπάρξει διαλλακτικότητα και αίσθημα συμβιβασμού. Προωθήστε ζητήματα καριέρας καθώς η επιτυχία στα επαγγελματικά είναι γεγονός. Τυχεροί σε επίπεδο αισθηματικό και οικονομικών απολαβών Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι ή όσοι έχουν γήινο ωροσκόπιο. 

10/1: Ερμής σύνοδος Κρόνος στον Υδροχόο! Ύστερα από τη σύνοδο Δία-Κρόνου στον Υδροχόο αρχίζουν οι εσωκρόνιοι πλανήτες να συγκλίνουν στους πλανήτες της συνόδου σταδιακά. Η όψη τάσσεται υπέρ του ρεαλισμού και μας βοηθάει να συγκροτήσουμε τις σκέψεις μας προς όφελος μας. Ο Ερμής στον Υδροχόο προσφέρει ιδέες υψηλής διανόησης και πρωτοποριακές ενώ ο Κρόνος δίνει τη δυνατότητα να μετουσιωθούν και να πάρουν σάρκα και οστά. Μία όψη που μπορεί να οδηγεί στην απαισιοδοξία πολλές φορές αλλά εστιάζοντας στο μέλλον μπορούμε να μετατρέψουμε την απαισιοδοξία σε ρεαλισμό. Ο λόγος μας γίνεται συγκεκριμένος και απευθύνεται κάπου συγκεκριμένα. Η δομή και η οργάνωση του λόγου, των σκέψεων και των ιδεών μας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες. Φιλικά πρόσωπα μας στηρίζουν ενώ στήριξη βρίσκουμε από ομοϊδεάτες μας. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί. Η όψη προάγει την επικοινωνία. Ιδανική ημέρα για να κλείσουμε εμπορικές συμφωνίες ή να υπογράψουμε συμβόλαια. 

11/1: Ερμής σύνοδος Δίας στον Υδροχόο! Η όψη προσφέρει αισιοδοξία και μεγαλόπνοες ιδέες. Είναι μία όψη που ευνοεί την ενασχόληση με πνευματικές εργασίες, με τη συγγραφή, τις εκδόσεις και οτιδήποτε άπτεται του λόγου και της διανόησης. Ιδανική ημέρα για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή για να διαπραγματευτείτε επάνω σε εμπορικά ζητήματα ή ζητήματα καριέρας. Προωθήστε τις ιδέες σας και κερδίστε την στήριξη συνεργατών. Η όψη μας βοηθάει να κοιτάξουμε τις καταστάσεις στη ζωή από την θετική οπτική γωνία και να αφήσουμε στην άκρη την απαισιοδοξία. Σε συνδυασμό με την χθεσινή επιρροή και την σύνοδο Ερμή-Κρόνου, έχουμε μια τριπλή πολυαστρία στο ζώδιο της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών. Σημαντική πρόοδος και ανακαλύψεις αναμένονται στην ιατρική, την επιστήμη, την χρήση και διάδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Συγκροτημένες και σωστά δομημένες, οριοθετημένες σκέψεις σε συνδυασμό με αισιοδοξία και πνευματικότητα οδηγούν την κοινωνία σε νέα μονοπάτια. Οι ημέρες είναι συγκλονιστικές καθώς πέφτουν οι πρώτοι σπόροι για ένα λαμπρό μέλλον. Στο επόμενο διάστημα και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η τεχνολογία και η ψηφιοποίηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής. 

12/1: Ερμής τετράγωνο Ουρανός! Μία όψη που ενισχύει την ανυπομονησία, τη νευρικότητα και μας κάνει αρκετά εριστικούς στην επικοινωνία. Οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι αψιμαχίες μπορούν να διαταράξουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Η έλλειψη ανοχής και ανεκτικότητας προς τις ιδέες των άλλων μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Προσοχή στην επιθετική συμπεριφορά και στην απότομη χρήση του λόγου. Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει. Προσοχή σε ηλεκτρικές συσκευές, σε περιφερειακά εξαρτήματα και συστήματα υπολογιστών αλλά και την τεχνολογία. Πιθανές ημικρανίες και πονοκέφαλοι. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου. Οι ημέρες από τις 8/1 έως τις 15/1 είναι ιδιαίτερα σημαντικές σε επίπεδο επικοινωνία, διάδοσης πληροφορίας και πληροφόρησης. Θα υπάρξουν εξελίξεις, ειδήσεις γύρω από τα ΜΜΕ και ΜΜΜ. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων και της κοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

13/1: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! Η νέα αυτή σελήνη σχηματίζεται σε απόσταση αναπνοής από τον Πλούτωνα. Τύχη και εύνοια σε επαγγελματικά εγχειρήματα. Είναι μία νέα σελήνη που ευνοεί επαγγελματικές εκκινήσεις και ενάρξεις και υπόσχεται ριζικές αλλαγές στη ζωή πολλών ανεξαρτήτως ζωδίου και ωροσκόπου. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τον θάνατο μεταφορικά. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με εμμονές, φοβίες και ανασφάλειες και καλούμαστε να βγούμε νικητές ξεπερνώντας τον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας. Το πάθος και ο έρωτας ευνοούνται σημαντικά. Η επιτυχία είναι δεδομένη εφόσον είμαστε παθιασμένοι με το επάγγελμα μας ή την αισθηματική μας ζωή. Φυσικά, βγαίνουν στην επιφάνεια ζήλιες που μπορούν να χαλάσουν το όμορφο ερωτικό κλίμα. Το μόνο σίγουρο; Τα αγαθά κόποις κτώνται! Τύχη και μοναδικά νέα ανοίγματα για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. 

Το σκληρό τετράγωνο Άρη-Κρόνου από τα ζώδια του Ταύρου και του Υδροχόου μιλάνε για εμπόδια, προκλήσεις και σκληρούς αγώνες που πρέπει να καταβάλλουμε. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, μεθοδικά, οργανωμένα για να φτάσουμε τον στόχο μας. Ωστόσο, πολλές φορές θα βρούμε εμπόδια στην πορεία μας και θα χρειαστεί να δουλέψουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό. Χρειάζεται να αλλάξουμε τρόπο δράσης, να εκσυγχρονίσουμε τις ιδέες μας, τις αντιλήψεις μας ή τον τρόπο που εργαζόμαστε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, προσωπικά στα σόσιαλ για να έχετε μια πλήρη και εκτενή εικόνα για τις σημαντικές επιρροές της εποχής. Εμπόδια, αναβολές, καθυστερήσεις και ματαιώσεις για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. 

14/1: Ήλιος σύνοδος Πλούτωνας! Στον απόηχο της νέας σελήνης. Η όψη ευνοεί τα επαγγελματικά ξεκινήματα και υπόσχεται επιτυχία στην επαγγελματική μας ζωή. Η αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών μας χαρίζει αυτοπεποίθηση, ικανοποίηση και υλικές απολαβές. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις σας και την προσωπική σας ζωή. Το πάθος, ο έντονος ερωτισμός υπόσχονται μοναδικές στιγμές στον έρωτα αλλά αποφύγετε τις εμμονές και τις χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και να χαλάσουν το καλό κλίμα. Ρίξτε φως στα σκοτάδια σας και στις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού σας ή των σκέψεων σας. Η όψη ευνοεί την ψυχανάλυση και την ψυχοθεραπεία. Η θεραπεία της ψυχής αποτελεί πρωταρχική μέριμνα. Όχι στις συγκρούσεις για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. 

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός υπόσχονται ανανέωση στην ερωτική ζωή, αναθέρμανση των συναισθημάτων και πάθος. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε τη σχέση σας ενώ για τους αδέσμευτους μπορεί να προκύψουν ξαφνικές ευκαιρίες και ευχάριστες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Τύχη στον έρωτα και το χρήμα για Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Προωθούνται οικονομικά ζητήματα με εύκολο τρόπο και άνεση. 

17/1: Ο Δίας από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Μία όψη μεγάλης έντασης που έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Πάγιο αίτημα του Δία στον Υδροχόο; Η αλλαγή, η πρόοδος, η εξέλιξη, η καινοτομίας. Όλο αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό, ο οποίος φέρει αλλαγές σε παγκόσμιο, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο αλλά βρίσκει σκληρές αντιστάσεις στο αμετακίνητο ζώδιο του Ταύρου. Θα υπάρξουν διλήμματα και αντιθέσεις ή αντιφάσεις. Ανεξαρτήτως ζωδίου σύμφωνα με τους οίκους που σχηματίζεται το τετράγωνο θα βιώσετε διλήμματα και αντιθέσεις. Διχασμένοι στα δύο! Ποια οδό να διαλέξω; Που να κατευθυνθώ; Πάγια ερωτήματα της όψης. Η όψη προκαλεί κοινωνικές αναταράξεις και εξεγέρσεις που πιθανόν να είναι αποτέλεσμα των έντονων περιορισμών της εποχής του Covid-19. Προσοχή Ταύροι Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι στα ρίσκα στη ζωή σας. 

19/1: Ο Ήλιος στον Υδροχόο! Υδροχόοι χρόνια πολλά με τα γενέθλια σας να ξεκινούν λίγες ώρες νωρίτερα από το φυσιολογικό και καθιερωμένο. Τις επόμενες ημέρες ανακτάμε την εξωστρέφεια και τον δυναμισμό μας. Ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της φιλίας. Θα θελήσουμε να δούμε φιλικά μας πρόσωπα. Ευνοείται η συλλογική δράση. Στόχοι μελλοντικής εκπλήρωσης και μελλοντικών φιλοδοξιών αρχίζουν να τρέχουν και να βρίσκουν δυναμική προώθηση. Εύνοια σε επίπεδο δράσης, αποφάσεων και πρωτοβουλιών για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Ημέρες γεμάτες επικοινωνιακά πάρε δώσε και έντονες ανταλλαγές απόψεων. Ο ρόλος της πληροφόρησης και της πληροφορίας κρίνεται καίριος στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. 

20/1: Άρης σύνοδος Ουρανός στον Ταύρο. Μία όψη πανίσχυρη που προκαλεί ανατροπές, αλλαγές, αιφνιδιασμούς και αναπάντεχα γεγονότα. Το μόνο σίγουρο αυτήν την ημέρα και γενικότερα αυτές τις ημέρες, κοντά στην σύνοδο αυτή είναι η αλλαγή, οι αλλαγές. Χρειάζεται να επιδείξουμε ευελιξία και να είμαστε ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές της καθημερινότητας. Το πρόγραμμα μας μπορεί να αλλάζει συνεχώς και θα πρέπει να το διαχειριστούμε επιδέξια. Ανατροπές, αλλαγές, αιφνίδιες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ένας χωρισμός στο μενού της επιρροής. Η αισθηματική ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα. Ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις, μοιραίες και ξαφνικές ενώσεις που μπορούν να μας προάγουν ή ξαφνικές ρήξεις και διαλύσεις. Όλα είναι στο μενού των ημερών. Θα υπάρξουν έντονα γεωλογικά φαινόμενα. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν τρομοκρατικά χτυπήματα ή αεροπορικά δυστυχήματα. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι δείξτε προσοχή σε κάθε φάσμα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. 

23/1: Άρης τετράγωνο Δίας. Η όψη δεν είναι κακή, απλά οδηγεί σε αμετροέπεια, έλλειψη μέτρου και ασυνέπεια. Υπερβολικές προσδοκίες, λάθος εκτιμήσεις, επιπολαιότητα και γενναιοδωρία μπορούν να μας στοιχήσουν. Χρειάζεται να δείξουμε μέτρο στη δράση μας και να μην σπαταλάμε την ενέργεια μας σε πολλές δραστηριότητες. Η όψη μας ωθεί να δράσουμε δυναμικά, θαρραλέα και τολμηρά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας κάποιες παραμέτρους. Το αποτέλεσμα θα είναι ζημιογόνο σε περίπτωση μη ακριβούς μελέτης όλων των παραμέτρων και πληροφοριών. Επιδείξτε σύνεση, πρακτικότητα και έχετε κατά νου κάθε παράμετρο ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Η επιπολαιότητα μπορεί να στοιχίσει. 

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας: Μία όψη που ευνοεί τον έρωτα και την αισθηματική ζωή. Μέσα στη φρενίτιδα της εποχής, με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες να τρέχουν ο έρωτας αποτελεί ασπίδα προστασίας και θωράκισης. Αφιερώστε χρόνο στον/τη σύντροφο σας και απολαύστε μία βόλτα, έναν περίπατο ή ένα ρομαντικό δείπνο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, στο χόμπι σας ή στην τέχνη για να καταλαγιάσει η ένταση των ημερών. Τυχεροί σε αισθηματικό και οικονομικό Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς. 

24/1: Ήλιος σύνοδος Κρόνος. Η όψη προσδίδει σοβαρότητα, σταθερότητα, αξιοπιστία. Η όψη τάσσεται υπέρ του ρεαλισμού και μας βοηθάει να συγκροτήσουμε τις σκέψεις μας προς όφελος μας. Ο Ήλιος στον Υδροχόο προσφέρει ιδέες υψηλής διανόησης και πρωτοποριακές ενώ ο Κρόνος δίνει τη δυνατότητα να μετουσιωθούν και να πάρουν σάρκα και οστά. Μία όψη που μπορεί να οδηγεί στην απαισιοδοξία πολλές φορές αλλά εστιάζοντας στο μέλλον μπορούμε να μετατρέψουμε την απαισιοδοξία σε ρεαλισμό. Ο λόγος μας γίνεται συγκεκριμένος και απευθύνεται κάπου συγκεκριμένα. Η δομή και η οργάνωση του λόγου, των σκέψεων και των ιδεών μας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες. Φιλικά πρόσωπα μας στηρίζουν ενώ στήριξη βρίσκουμε από ομοϊδεάτες μας. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί. Ιδανική ημέρα για να κλείσουμε εμπορικές συμφωνίες ή να υπογράψουμε συμβόλαια. Η δράση μας υπόσχεται αποτέλεσμα, επιτυχία και σταθερότητα. 

26/1: Ήλιος τετράγωνο Ουρανός. Η όψη μιλάει για νευρικότητα, ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα μας και την καθημερινότητα μας. . Μία όψη πανίσχυρη που προκαλεί ανατροπές, αλλαγές, αιφνιδιασμούς και αναπάντεχα γεγονότα. Το μόνο σίγουρο αυτήν την ημέρα και είναι η αλλαγή, οι αλλαγές. Χρειάζεται να επιδείξουμε ευελιξία και να είμαστε ευπροσάρμοστοι στις αλλαγές της καθημερινότητας. Το πρόγραμμα μας μπορεί να αλλάζει συνεχώς και θα πρέπει να το διαχειριστούμε επιδέξια. Ανατροπές, αλλαγές, αιφνίδιες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ένας χωρισμός στο μενού της επιρροής. Η αισθηματική ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα. Ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις, μοιραίες και ξαφνικές ενώσεις που μπορούν να μας προάγουν ή ξαφνικές ρήξεις και διαλύσεις. Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι δείξτε προσοχή σε κάθε φάσμα της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. 

28/1: Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Η ενσάρκωση της μυθολογίας. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη η αισθηματική μας ζωή. Η όψη μιλάει για ένα μεγάλο πάθος, για έναν φλογερό έρωτα που έρχεται να αλλάξει το DNA μας. Πάθος, μοιραίες ερωτικές ενώσεις, έντονη σεξουαλικότητα και δυνατές ερωτικές επιθυμίες υπόσχονται μοναδικές στιγμές τόσο για τους αδέσμευτους όσο και για τους δεσμευμένους. Προσοχή στην κατάχρηση της εξουσίας στις σχέσεις και στην διάθεση μας να επιβληθούμε στον απέναντι είτε αυτός είναι ο σύντροφος μας είτε κάποιος συνεργάτης. Η όψη μιλάει για κατάχρηση χρήματος που πιθανώς να οδηγήσει σε σπατάλες. Παίζονται παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Προστατέψτε τα κεκτημένα μας. Αποφύγετε ζήλιες, ανασφάλειες, εμμονές και φοβίες στην αισθηματική ζωή που μόνο αναταράξεις θα φέρουν και θα δημιουργήσουν απόσταση. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία, δεν είναι κτήμα μας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. 

Πανσέληνος στον Λέοντα, στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Ένα πολύ σημαντικό και με ποικίλες επιρροές φεγγάρι που φέρνει ευκαιρίες, πρόοδο αλλά και διλήμματα. Η πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο κάτι που αυξάνει κατακόρυφα την τύχη και την εύνοια. Έμφαση στην πνευματική διάσταση της ζωής, στην πνευματικότητα και σημαντικές εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Στο φαινόμενο συμμετέχει και ο Κρόνος με μερικές μοίρες απόκλιση κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αναδείξουμε συνέπεια και πειθαρχία. Οι αλλαγές, οι ευκαιρίες και η πρόοδος δεν έρχονται ως μάνα εξ ουρανού, αντιθέτως χρειάζονται σωστή μελέτη, κατάλληλη πληροφόρηση και αποτελούν προϊόν σκληρής δουλειάς. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Άρης και ο Ουρανός σε τετράγωνο κάτι που αυξάνει την αστάθεια και τον παράγοντα του «αστάθμητου». Υπάρχει αρκετή ένταση συσσωρευμένη, συναισθήματα καταπιεσμένα και μπορεί να δημιουργηθούν εκρήξεις και κόντρες συγκρούσεις κάτι που σημαίνει απώλεια σχέσεων. Το άγχος, η χαμηλή ανεκτικότητα και η έλλειψη ανοχής απέναντι στους άλλους μπορούν να δημιουργήσουν ισχυρό πλήγμα στις σχέσεις και απώλειες. Πάγιο αίτημα της πανσελήνου είναι η αλλαγή! Τι συμβαίνει όμως όταν οι αλλαγές συναντάνε ένα σταθερό περιβάλλον, το οποίο είναι άκαμπτο και αντιστέκεται σε αυτές; Ξαφνικοί χωρισμοί ή αποχωρισμοί, διαπληκτισμοί και εντάσεις στο μενού της νέας αυτής σελήνης. Το κλειδί σε όλο αυτό το έντονα πιεστικό κλίμα; Η διαλλακτικότητα, το αίσθημα υποχώρησης και ο συμβιβασμός! Προσοχή χρειάζεται να δείξουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο από την 6ο έως την 11ο αυτών των ζωδίων. 

29/1: Ήλιος σύνοδος Δίας στον Υδροχόο. Στον απόηχο της νέας σελήνης στον Υδροχόο. Η ημέρα κρύβει αισιοδοξία, θετικότητα και τύχη για πολλούς του ζωδιακού. Το χιούμορ λειτουργεί καταλυτικά ώστε να εξομαλυνθούν εντάσεις των ημερών. Ευνοούνται οι πνευματικές αναζητήσεις, το διάβασμα και η μελέτη. Θέματα τεχνολογίας, ιατρικής, ανώτερης επιστήμης και τηλεργασίας-τηλεκπαίδευσης δέχονται εύνοια. Ιδανική ημέρα για να συναντήσουμε φιλικά πρόσωπα. Ευνοείται η συλλογική δράση και η ομαδική δραστηριότητα. Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Κριοί κύριοι αποδέκτες της επιρροής. 

31/1: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο. Ήδη από εχθές βρίσκεται στάσιμος αλλά η επιρροή του είναι ορατή από τα τέλη του μήνα. Η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει έως τις 21/2/21, όπου κινείται ανάδρομος αποκλειστικά στο ζώδιο του Υδροχόου. Στην διάρκεια της αναδρομής του Ερμή αποφεύγουμε την λήψη σημαντικών αποφάσεων ή ανακοινώσεων, την αγορά λοιπού μηχανολογικού εξοπλισμού, ηλεκτρικών συσκευών, τεχνολογικών ειδών και περιφερειακών συστημάτων υπολογιστών. Αποφεύγουμε την αγορά οχημάτων και τα ταξίδια σε άγνωστους προορισμούς. Η αναδρομή του Ερμή είναι ιδανική για αναθεωρήσεις ιδεών, απόψεων και αποφάσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζητήσεις περαιτέρω πληροφορίες και να εξετάσεις σε βάθος τα όσα σου προτείνονται και παρουσιάζονται. Αποφεύγουμε τις υπογραφές συμβολαίων, νομικών, επαγγελματικών και οικονομικών και προσπαθούμε να τις καθυστερήσουμε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι λέμε όχι σε μία πρόταση; Όχι φυσικά! Απλώς έχουμε κατά νου ότι ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στις συμφωνίες. Επηρεάζεστε αμεσότερα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι.