Φεβρουάριος 2021

1/2: Δυναμικά κάνει πρεμιέρα ο μήνας Φεβρουάριος. Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον πολεμοχαρή Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Εντάσεις, διαφωνίες, αδιαλλαξία, πείσμα και αδυναμία να υιοθετήσουμε τις αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε κόντρες και επιπλοκές στις σχέσεις. Η έλλειψη ανοχής και ανεκτικότητας απέναντι στους άλλους μπορούν να πυροδοτήσουν τις σχέσεις προκαλώντας σκληρές αντιπαραθέσεις. Ο Ήλιος στον Υδροχόο έχει πάγιο αίτημα την ελευθερία και την ανεξαρτησία ενώ ο Άρης στον Ταύρο δυσκολεύεται στην αλλαγή με αποτέλεσμα οι επικείμενες αλλαγές να μας ξεβολεύουν ή να μας βγάζουν εκτός προγράμματος. Η όψη αυτή είναι η βασική αιτία για τις απότομες και σκληρές συμπεριφορές που μπορεί να δεχτούμε. Από την άλλη πλευρά, και εμείς με τη σειρά μας μπορεί να γίνουμε τραχείς, απρόσωποι και απότομοι. Χρειάζεται να επιδείξουμε διαλλακτικότητα και ευελιξία στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Περισσότερο πιεσμένοι σε ζητήματα προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί. 

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο, μία θέση ουδέτερη προς θετική κατά την προσωπική μου γνώμη. Οι σχέσεις ανανεώνονται, χρειάζονται ελευθερία, χώρο, σεβασμό και κατανόηση. Η επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και θα συντελέσει στη βελτίωση των ανθρωπίνων σχέσεων. Είναι μία θέση που μας κάνει να αναζητάμε την ανεξαρτησία και την ελευθερία στις σχέσεις και την προσωπική μας ζωή. Αντιπαθούμε τη ρουτίνα, την καταπίεση και έχουμε ανάγκη από ελευθερία κινήσεων και δράσης. Πολύ σημαντικό ρόλο αυτόν τον μήνα θα παίξουν οι κοινωνικές μας σχέσεις και η φιλία, η οποία θα βρεθεί σε περίοπτη θέση. Η έλξη για το παράξενο, το διαφορετικό είναι περισσότερο έκδηλη και μας οδηγεί στο να φτιάξουμε αντισυμβατικές σχέσεις, με χιλιομετρική απόσταση ή διαφορά ηλικίας. Ωστόσο, η θέση αυτή δεν ενδείκνυται για συναισθηματικές εκφράσεις, αντιθέτως εξυψώνει την επικοινωνία, τον διάλογο και την μεταξύ μας επαφή. Ο έρωτας είναι μία διαδικασία που περνάει από τον εγκέφαλο. Οι άνθρωποι με γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι αρκετά μοναχικοί και εκκεντρικοί στις επιλογές ερωτικών συντρόφων, ενώ χαρακτηρίζονται ψυχροί και απρόσωποι. Ωστόσο, έχουν ανάγκη από έναν/μια σύντροφο που να τους καλύπτει εγκεφαλικά και να στηρίζει τις αποφάσεις τους. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Λέοντες. 

5/2: Ο Ήλιος από τον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης. Ο βόρειος δεσμός της Σελήνης σχετίζεται με το «κάρμα» και με το που πρέπει να φτάσουμε εμείς ώστε να εκπληρώσουμε τον σκοπό της ζωής μας. Η ημέρα ενδείκνυται για επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και για κοινωνικές συναναστροφές. Η επικοινωνία και γενικότερα ο διάλογος είναι καίριος αυτήν την ημέρα. Μέσα στην ένταση της εποχής, αυτήν την ημέρα μπορούμε να προωθήσουμε με σχετικότερη ευκολία προσωπικές μας υποθέσεις. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής αυτής Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Επιτυχία και διευκολύνσεις για Τοξότες και Λέοντες. 

6/2: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο. Η όψη αποτελεί μία από τις ισχυρότερες για μακροβιότητα στις σχέσεις. Είναι η όψη της δέσμευσης, του γάμου, του αρραβώνα, των δαχτυλιδιών. Ο Κρόνος από αυτήν τη θέση εξαίρει την Αφροδίτη έτσι μπορούμε να δούμε γυναικεία πρόσωπα να αναλαμβάνουν θέση κύρους ή να υποστηρίζονται από άτομα ισχύος. Η όψη ενδείκνυται για επισημοποιήσεις αλλά και για υπογραφές αξιοσημείωτων οικονομικών συμβολαίων. Στις σχέσεις μπορεί να εκλείπει το συναίσθημα και ο ενθουσιασμός ωστόσο πρυτανεύουν η λογική και η ειλικρίνεια. Ο σεβασμός αποτελεί βασικό κριτήριο για τη δημιουργία ισχυρών δεσμών. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις με περισσότερη αυστηρότητα και ψυχρότητα αλλά η όψη μιλάει για σχέσεις ουσίας και αναδεικνύει εκείνες που στηρίζονται σε γερές βάσεις. Εύνοια δέχονται σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Λέοντες. 

7/2: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του ζωδίου του Υδροχόου, τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη μιλάει για αποσταθεροποίηση στις σχέσεις, για αλλαγές, ανατροπές και αιφνίδιες εξελίξεις που πολλές φορές μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Πιθανοί χωρισμοί, αποχωρισμοί και διαφωνίες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Πάγιο αίτημα στις σχέσεις μας; Η ελευθερία και η ανεξαρτησία! Ωστόσο, πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον ίδιο μας τον εαυτό και το τι θέλουμε να διατηρήσουμε στη ζωή μας. Ποιες είναι οι βάσεις μας; Ποια τα θεμέλια μας; Μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις αυτήν την ημέρα. Καλό είναι να είμαστε περισσότερο ευπροσάρμοστοι αυτήν την ημέρα και να υιοθετούμε ή να δεχόμαστε τις αλλαγές χωρίς να αντιστεκόμαστε. Αποτέλεσμα; Να αποφύγουμε διαμάχες, διαφωνίες και πιθανές ρήξεις ή απώλειες σε σχέσεις και χρήμα. Περισσότερο προσεκτικοί πρέπει να κινηθούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. 

8/2: Ο ανάδρομος Ερμής στην καρδιά του Ήλιου. Η σύνοδος μιλάει για αναθεωρήσεις σκέψεων, ιδεών, αποφάσεων και πεποιθήσεων. Μπορεί να πέσουν στο τραπέζι συμφωνίες ή θέματα που είχαν τεθεί σε συζήτηση και δεν τελεσφόρησαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Η όψη μας κάνει νευρικούς, ανήσυχους, κυκλοθυμικούς και ευαίσθητους ή ευερέθιστους στην κριτική και τα σχόλια των άλλων. Καλό είναι να φανούμε περισσότερο στωικοί και διαλλακτικοί στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις ώστε να αποφύγουμε εντάσεις και ατελέσφορες συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Ιδανική ημέρα για να συναντήσουμε φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν και για να βρεθούμε με αγαπημένους μας. Η όψη δεν είναι καλή για νέα ξεκινήματα αλλά για διευθετήσεις ήδη υπαρχουσών εκκρεμοτήτων. Ο θυμός, η βιασύνη, η νευρικότητα και η κυκλοθυμία πρέπει να ελεγχθούν. Τι συμβαίνει όμως εάν πρόκειται να υπογράψετε ένα συμβόλαιο; Λέτε όχι; Ασφαλώς όχι! Αποδεχτείτε την πρόταση αλλά έχετε υπόψη σας ότι κάποιοι όροι στη συμφωνία ενδέχεται να αλλάξουν. 

10/2: Ο ανάδρομος Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη πυροδοτεί εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ο θυμός, η βιασύνη και η παρόρμηση μπορούν να μας κάνουν επιθετικούς, βίαιους στον λόγο και ανυπόμονους. Οι ιδέες και οι απόψεις μας μπορεί να διαφέρουν από εκείνες των γύρω μας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις. Η διαλλακτικότητα, ο σεβασμός στις απόψεις του άλλου αλλά και η ανεκτικότητα μπορούν να καταλαγιάσουν όποιες εντάσεις προκύψουν. Προσοχή στην οδήγηση, στη διαχείριση του λόγου αλλά και σε πονοκεφάλους ή ημικρανίες. Περισσότερο επιρρεπείς Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. 

11/2: Μία από τις τυχερότερες ημέρες της χρονιάς. Η Αφροδίτη συναντάει το Δία στον Υδροχόο. Ημέρα χαράς, αισιοδοξίας και επιτυχίας. Οι δύο ευεργέτες πλανήτες, συναντώνται και φέρνουν πρόοδο, επιτυχία, αναγνώριση, ευκαιρίες και τύχη. Νέες σχέσεις και συνεργασίες διαφαίνονται στον ορίζοντα για πολλούς. Φιλικά πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας και θα ανοίξουν ένα νέο κύκλο γνωριμιών και επαφών στη ζωή μας. Ο έρωτας ευδοκιμεί και ευημερεί. Η όψη ευνοεί τις οικονομικές δοσοληψίες, το χρήμα και υπόσχεται ρευστότητα. Ο διάλογος και η επικοινωνία σε περίοπτη θέση. Οποιεσδήποτε διαφωνίες είχαν προκύψει την προηγούμενη περίοδο μπορούν να ξεπεραστούν με καλή διάθεση και ευκολία. Η αισιοδοξία, η χαρά και η ελπίδα χτυπάνε την πόρτα σε πολλούς εξ ημών. Ιδιαίτερα ευνοημένοι Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. 

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης υπόσχεται επιτυχείς αναθεωρήσεις. Η ημέρα προσφέρεται για αναθεωρήσεις πλάνων και σχεδίων ενώ μπορεί να σημαίνει και επιτυχείς εμπορικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες. Ο διάλογος και η επικοινωνία για πολλούς ανοίγουν νέες πόρτες. Η εύνοια ακολουθεί να συντροφεύει τους προαναφερθέντες. 

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Μία νέα περίοδος για τις σχέσεις, τις φιλίες και την κοινωνική μας ζωή ανοίγεται μπροστά μας. Το φαινόμενο δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις πέρα από ένα αποκλίνον τετράγωνο με τον Άρη που μας κάνει μαχητικούς και ανήσυχους. Η νέα αυτή Σελήνη δεν ευνοεί τα καινούρια ξεκινήματα άμεσα αλλά μιλάει για αναθεωρήσεις σε επίπεδο στρατηγικής, φιλοδοξιών και επιδιώξεων. Ευνοούνται οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι συγκεντρώσεις. Είναι ευκαιρία να αναδείξουμε ατομικά και υπεύθυνα ένα κοινωνικό αίσθημα συνείδησης και να αντισταθούμε σε καταπιέσεις και καταστάσεις που μας πνίγουν. Οτιδήποτε μας εγκλωβίζει και μας περιορίζει πρέπει να διαλυθεί και να χτιστεί κάτι καινούριο. Το θετικό είναι η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης-Δία που λαμβάνει χώρα την ίδια ημέρα. Συνολικά, μπορούμε να πούμε πως η ημέρα υπόσχεται θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο. Εύνοια δέχονται Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Δίδυμοι. 

13/2: Ο ανάδρομος Ερμής στην καρδιά της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Η όψη εξυμνεί την επικοινωνία, τον διάλογο, τις ερωτικές σχέσεις και τη φιλία. Μάλιστα, πολλές ερωτικές ιστορίες μπορούν να ξεκινήσουν μέσα από μία φιλία ή μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών και επαφών. Λόγω της αναδρομής του Ερμή μπορεί να έχουμε επιστροφές ατόμων ερωτικού και μη ερωτικού χαρακτήρα από το παρελθόν. Ευνοούνται τα reunion και οι επανασυνδέσεις. Ιδανική περίοδος για αναθεωρήσεις συναισθημάτων και απόψεων. Δεν είναι διόλου απίθανο να επιστρέψει ένα άτομο από το ερωτικό μας παρελθόν ζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία εάν βρει το κουράγιο και τη δύναμη της αλήθειας της ψυχής του. Ωδή στον έρωτα, ωδή στη φιλία! Παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου οι ημέρες είναι πολλά υποσχόμενες και γεμάτες ίντριγκα. Τα φλερτ και οι εξωστρεφείς διαθέσεις μας συντροφεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σχέσεις ανασταίνονται και αναθερμαίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Τύχη και εύνοια για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Ταύρους και Παρθένους. 

14/2: Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Χρόνια πολλά στον έρωτα, στους ερωτευμένους και σε όσους εξυμνούν τον έρωτα! Η φετινή γιορτή συμπίπτει με το εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα που ενδείκνυται για συναισθηματικές εκφράσεις έρωτα και αγάπης. Το πάθος, ο ερωτισμός, ο αισθησιασμός και το συναίσθημα αναμειγνύονται σε ένα εκπληκτικό κοκτέιλ αστέρων. Η φαντασία περνάει μέσα από το πρίσμα της πράξης και αυτή η Κυριακή προσφέρεται για ερωτικές αγκαλιές και πολλά υποσχόμενα όμορφες στιγμές. Η όψη ευνοεί την τέχνη, ένα καλό γεύμα ή δείπνο, μία εκδρομή στη φύση ή κοντά στο υγρό στοιχείο (θάλασσα ή ποτάμι). Εφόσον μας το επιτρέπουν οι περιορισμοί και η καραντίνα μπορούμε να απολαύσουμε αυτήν την ημέρα με τη δέουσα προσοχή. Η αισθηματική ζωή βελτιώνεται σημαντικά αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Συν τοις άλλοις, την ίδια ημέρα κορυφώνεται η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Δία, μία όψη που ευνοεί την επικοινωνία, τις επαφές και τις συζητήσεις. Ιδανική ημέρα για να λύσουμε ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει από τις αρχές της χρονιάς. Η αισιοδοξία, το χιούμορ και η διανοητική διαύγεια υπόσχονται ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου δέχονται εύνοια αυτήν την ημέρα. 

17/2: Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μία όψη που επαναλαμβάνεται άλλες δύο φορές μέσα στο χρόνο, τους μήνες Ιούνιο και Δεκέμβριο και θα μας απασχολήσει και το 2022. Ο Κρόνος σχετίζεται με τα όρια, τα πρέπει, το αίσθημα συντήρησης και αυτοσυντήρησης. Ο Κρόνος αποτελεί σύμβολο της σταθερότητας και της παγίωσης. Από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός συμβολίζει την αλλαγή, την επανάσταση, την ανανέωση, την πρωτοπορία. Καταλαβαίνετε τη διαφορετική ποιότητα των δύο αυτών πλανητών, οι οποίοι συγκρούονται σε δύσκολη γωνία και προκαλούνται πολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις. Τα σοκ και οι αντιδράσεις γίνονται περισσότερο έντονα και εμείς πιο έκρυθμοι. Που πρέπει να μείνω σταθερός; Τι πρέπει να εξακολουθήσω να τηρώ στη ζωή μου; Που πρέπει να αλλάξω και να αντιδράσω; Τι αλλαγές πρέπει να υιοθετήσω στη ζωή μου ώστε να προοδεύσω. Οι κοινωνικές εξεγέρσεις και η αλλαγή της κοινωνίας είναι επιτακτική ανάγκη της εποχής. Που βρίσκεται όμως η χρυσή τομή; Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου θα βιώσουμε διλήμματα και έντονες ανάγκες για αλλαγές που θα βρουν αντίσταση. 

18/2: Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς. Ιχθείς χρόνια πολλά! Τις επόμενες τριάντα ημέρες γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και τρυφεροί. Η αλλαγή ζωδίου για τον Ήλιο βοηθάει να καταλαγιάσουν οι εντάσεις του πρώτου διμήνου καθώς εξασθενεί η ένταση του τετραγώνου στα σταθερά ζώδια. Βάζουμε περισσότερη διαλλακτικότητα στη ζωή μας και οι σχέσεις μας εξομαλύνονται. Η αγάπη για τον συνάνθρωπο, για τον δίπλα μας αποτελεί εξαιρετική προϋπόθεση για να βελτιωθούν οι προσωπικές μας σχέσεις. Η φαντασία, το ρομάντζο και οι ευαισθησίες αναδεικνύονται. Μπορεί να είμαστε περισσότερο κυκλοθυμικοί αλλά μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από δυσκολίες μέσα από κινήσεις που δεν περιμέναμε. Περισσότερο τυχεροί Ιχθείς, Σκορπιοί και Καρκίνοι. Η διάθεση και ο δυναμισμός σας ανακτούν έδαφος. Προωθήστε παραγωγικά σχέδια σας. 

19/2: Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Ταύρο. Η όψη αποτελεί βασική επιρροή διαφωνίας στην ερωτική ζωή με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις μας. Ο ερωτικές σχέσεις κλονίζονται και κλυδωνίζονται έτσι μπορούν να χαθούν εύκολα οι ισορροπίες. Τα θέλω, οι επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα των μελών της σχέσης διίστανται και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και ανταγωνισμοί. Η αδιαλλαξία, το αίσθημα ανυποχώρητου και το πείσμα μπορούν να χαλάσουν την αρμονική και ισορροπημένη αισθηματική ζωή. Αποφύγετε την υπερκατανάλωση, τις δαπάνες, τα έξοδα και κυρίως δείξτε ανοχή και κατανόηση στα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Ζητήματα καρδιάς και οικονομικά βάλλονται. Περισσότερο προσεκτικοί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. 

25/2: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, θέση ιδιαίτερα τυχερή για τον πλανήτη του έρωτα και της αγάπης! Η ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου-Αφροδίτης και η σταδιακή σύγκλιση των πλανητών (σύνοδος) σημαίνει τη βελτίωση της αισθηματικής ζωής αλλά και των σχέσεων μας. Οι εντάσεις, οι αγωνίες, τα άγχη που προέκυψαν  το πρώτο δίμηνο της χρονιάς δίνουν θέση και χώρο στην ευημερία, την συναισθηματική γαλήνη. Η διάθεση μας γίνεται περισσότερο συγκαταβατική και εμείς πιο πρόθυμοι να ρίξουμε νερό στο κρασί μας και να βρούμε την ψυχική μας γαλήνη. Το πάθος, ο έρωτας, το ρομάντζο και η τέχνη ευνοούνται σημαντικά. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο αγαπάει το παραμύθι της, έτσι αρεσκόμαστε στο «ξελόγιασμα» και τα γλυκά ερωτόλογα του/της συντρόφου μας. Είμαστε περισσότερο δοτικοί και ανθρώπινοι κάτι που μας κάνει γοητευτικούς. Μπορούμε να συγχωρήσουμε με περισσότερη ευκολία τους άλλους αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό για λάθη που έχουμε κάνει. Περίοδος συμφιλίωσης με τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Τύχη και εύνοια σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Εύνοια δέχονται και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι. 

Ήλιος εξάγωνο Ουρανός: Επίσης, κορυφώνεται μία ακόμα ευνοϊκή επιρροή, που βοηθάει την ημέρα αυτή. Η διάθεση μας είναι αρκετά καλή, είμαστε εξωστρεφείς, δραστήριοι. Μπορούμε να έχουμε θετικές και ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Η ανανέωση είναι προ των πυλών και το τέλος του χειμώνα μιλάει για σημαντική βελτίωση διαθέσεων και ενέργειας. Ευχάριστες εκπλήξεις, συναισθηματική ανανέωση και απελευθέρωση μιλάνε για αποδέσμευση από τα δικά μας βαρίδια. Νιώθουμε συναισθηματικά πιο ανάλαφροι και κοιτάμε μπροστά από την εποχή μας. Η πρόοδος, η καινοτομία και η αλλαγή είναι έννοιες που μας ιντριγκάρουν. Η ερωτική ζωή ευνοείται για όλους ανεξαρτήτως ζωδίου. 

Μία ακόμα θετική όψη, το τρίγωνο του Δία στον Υδροχόο με τον βόρειο δεσμό της σελήνης στους Διδύμους. Είναι μία εποχή που θα δοθούν λύσεις και επιλύσεις προβλημάτων ή ζητημάτων. Η όψη δεν επηρεάζει μόνο σήμερα αλλά δέκα ημέρες πριν και μετά την ακριβείας ολοκλήρωση. Πολλοί, ανεξαρτήτως ζωδίου θα δείτε την επιτυχία στη ζωή σας αλλά και την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ή μιας προσωπικής σας φιλοδοξίας. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής; Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί και Υδροχόοι. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου προσωπικά μέσω της πλατφόρμας για περισσότερες πληροφορίες επί προσωπικού. 

27/2: Πλησιάζοντας στο τέλος του μήνα σχηματίζεται η πανσέληνος στην Παρθένο και συγκεκριμένα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου. Ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας και εργασιακών σχέσεων στο προσκήνιο. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα εργατικά και σχετικά με το δημόσιο και τη γραφειοκρατία. Επιπλέον, θα δοθούν λύσεις ιατρικής και παροχής ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών. Δεν είναι κακή πανσέληνος καθώς στο φαινόμενο σχηματίζει όψη τριγώνου ο Ουρανός με αποτέλεσμα να δίνονται λύσεις και να ολοκληρώνονται επιτυχώς ζητήματα που μας απασχόλησαν τον χειμώνα. Ξαφνικές ευκαιρίες, αλλαγές και αιφνίδια ευχάριστες ανατροπές σημαίνουν τη συναισθηματική μας αφύπνιση και ενδυνάμωση. Συναισθηματικά νιώθουμε ελεύθεροι και αποδεσμευμένοι από βαρίδια και άγχη με αποτέλεσμα να ξεμπλοκάρει η δράση μας και να ερχόμαστε πιο κοντά σε λύσεις για αδιέξοδες καταστάσεις που μας έπνιγαν την περασμένη περίοδο. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς δέχεστε πιέσεις αλλά πετυχαίνετε πολλά. 

Την ίδια ημέρα, σχηματίζεται για τρίτη φορά μέσα στον μήνα η τυχερή σύνοδος Ερμή-Δία που προάγει την επικοινωνία, τις επαφές και τις συζητήσεις. Μόνο που αυτήν τη φορά είναι ορθόδρομος ο Ερμής και σημαίνει την υλοποίηση ιδεών και την επιτυχία σε εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, τη διαφήμιση, την τεχνολογία, την συγγραφή, να αναμένετε επιτυχίες. Επιπλέον, η όψη ευνοεί καινούρια εγχειρήματα επί επαγγελματικού και βοηθάει αυτούς που αναζητούν εργασία να περάσουν συνεντεύξεις και να αποστείλουν βιογραφικά. Κάθε είδους επικοινωνία τελεσφορεί. Οι ιδέες όταν είναι εμπνευσμένες, όταν μπορούμε και κοιτάμε αισιόδοξα αλλά και εφόσον είναι πρακτικές μπορούν να προσφέρουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής και καλύτερες συνθήκες. Εύνοια για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Λέοντες.