You are currently viewing ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ – ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
Illustration of horoscope

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ – ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ – ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ - ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ - ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Βασίλης Κικίλιας-Τζένη Μπαλατσινού, Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας! Ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, ένας πολυσυζητημένος γάμος, μία πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη και ερχομός του γιου τους. Ανήμερα Χριστουγέννων, 25/12/2020, ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Θα σταθώ σε ελάχιστα σημεία στη μεταξύ τους σχέση, στην σχέση των τριών μελών της οικογένειας. Εκείνος γεννημένος στις 15/5/1974 ανήκει στον ζώδιο του Ταύρου, εκείνη γεννημένη στις 2/11/1970 ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού  και ο γιος τους γεννημένος στις 25/12/2020 ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ταύρος-Σκορπιός αποτελούν έναν από τους σύνηθες πλέον ερωτικούς συνδυασμούς. Ένας δεσμός γεμάτος πάθος, ερωτισμό και δυνατά συναισθήματα. Ο Ταύρος σαν ζώδιο είναι περισσότερο τεχνοκράτης, ρεαλιστής ενώ ο Σκορπιός δίνει περισσότερη έμφαση στο συναίσθημα. Ο Ταύρος γοητεύεται από το συναισθηματικό βάθος και τα συναισθήματα του Σκορπιού ενώ ο Σκορπιός με την σειρά του θαυμάζει την πρακτικότητα και την τεχνοκρατική φύση του Ταύρου. Και τα δύο ζώδια έχουν ανάγκη από συναισθηματική και υλική ασφάλεια, φέρουν παρόμοιες αντιλήψεις για τη ζωή και αλληλοσυμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Ένας ιδιαίτερα πετυχημένος συνδυασμός που απαντάται σε πολλές ερωτικές συναστρίες.

Αναφορές & Μνείες

Εξετάζοντας τα τρία αυτά ωροσκόπια ξεχωριστά και συνδυαστικά μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για την δυναμική της Αστρολογίας και για την σύνδεση της με την κληρονομικότητα και το κάρμα. Ο Ήλιος του Βασίλη Κικίλια στον Ταύρο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Κρόνο της Τζένης Μπαλατσινού. Μία όψη που δηλώνει έντονη καρμικότητα και δείχνει την σύνδεση τους. Ο Κρόνος σχετίζεται με το κάρμα και λειτουργεί σαν κόλλα. Είναι μία όψη που δείχνει την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ενός στη ζωή του άλλου. Μπορεί να υπάρχουν αρκετά εμπόδια, περιορισμοί και ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν ωστόσο η όψη λειτουργεί σαν «κόλλα», δεσμευτικά. Είναι μία όψη που υπόσχεται μακροβιότητα. Ο Κρόνος παγερός, ψυχρός, ρεαλιστής και ο Ήλιος φωτεινός, ζεστός, εγκάρδιος. Ο υπουργός φαίνεται πως ρίχνει φως στις φοβίες και τις ανασφάλειες της κας Μπαλατσινού με αποτέλεσμα να την βοηθάει να ξεπεράσει κάθε είδους φοβία ή ανασφάλεια. Εκείνη, με τη σειρά της θαυμάζει τον σύντροφο της και λειτουργεί σαν μέντορας του. Στον όλο αυτόν συνδυασμό έρχεται και ο απόγονος. Ο νεογέννητος έχει Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου. Ταύρος είναι ο Βασίλης Κικίλιας (είναι σύνηθες ο Ήλιος ή η Σελήνη ενός παιδιού) να βρίσκονται στο ηλιακό ζώδιο ενός εκ των δύο γονέων. Δείκτης κληρονομικότητας! Υπάρχει άμεση σύνδεση πατέρα-γιου, ο οποίος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παιδιού του. Η Σελήνη στον Ταύρο στο ζώδιο που έχει η κα Μπαλατσινού τον Κρόνο της. Υπερπροστατευτική και με διάθεση να λειτουργεί σαν μέντορας του παιδιού της θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαπαιδαγώγηση του.

Ασφαλώς και δεν θέλω να επεκταθώ στην ανάλυση της μεταξύ τους σχέσης και της σχέσης τους με τον υιό τους καθώς είναι προσωπική υπόθεση και οφείλουμε να σεβόμαστε την ιδιωτικότητα κάθε ανθρώπου, κάθε ζευγαριού. Ωστόσο, η ανάλυση είναι ένας καθρέπτης της δύναμης της αστρολογίας και της ουσιαστικότητας της. Η Αστρολογία δεν είναι πανάκεια! Η Αστρολογία είναι ένα μέσο βαθύτερης ερμηνείας και κατανόησης των ανθρωπίνων σχέσεων. Η αστρολογία έχει τις ρίζες της ακόμα και στην κληρονομικότητα. Είμαστε μια μικρογραφία των γονέων μας, έχουμε άμεση σχέση μαζί τους. Ωστόσο, είμαστε αυτοτελείς και με τελείως διαφορετική αποστολή σε αυτόν τον κόσμο. Εγώ προσωπικά από το astroalchemy.gr θέλω να τους ευχηθώ να σας ζήσει! Οφείλουμε να σεβόμαστε κάθε γυναίκα πόσο μάλλον κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα σε αυτήν την ηλικία πόσο μάλλον στην εποχή της πανδημίας του Κορωνοΐού.

Βασίλη & Τζένη να σας ζήσει!!!