You are currently viewing Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη

Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:33 σχηματίζεται η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη. Είναι μία έκλειψη ηλίου ολική και σχηματίζεται στις 23ο του Τοξότη. Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου έρχεστε αντιμέτωποι με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Επηρεάζεστε όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από την 21ο έως την 25ο  των εν λόγω ζωδίων. Οι ηλιακές εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και συμβολίζουν μεταβολές και ανακατατάξεις στην προσωπική μας και επαγγελματική μας ζωή. Στο ζώδιο του Τοξότη οι αλλαγές αφορούν σε θέματα φιλοσοφίας, επιστήμης, ανώτερης εκπαίδευσης, μεταφορών και επαφών με το εξωτερικό. Ο Τοξότης σχετίζεται με διεθνείς διπλωματικές σχέσεις, με τους νόμους, τα δικαστήρια και την εκπαίδευση. 

Ο ωροσκόπος της έκλειψης ηλίου ανατέλλει στην 10ο του Καρκίνου. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και εσωτερικής πολιτικής θα μας απασχολήσουν και θα περάσουν μέσα από αλλαγές και εντάσεις. Η αλήθεια είναι πως τα φετινά Χριστούγεννα και η φετινή Πρωτοχρονιά βιώνονται με περιορισμούς και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι περιορισμοί, η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό θα κάνουν πολλούς από εμάς να μην συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο κυβερνήτης της έκλειψης από άποψη ωροσκόπου, η Σελήνη και ο κυβερνήτης της έκλειψης από άποψη φαινομένου (Ηλιακή Έκλειψη) βρίσκονται σε σύνοδο στον 6ο οίκο. Τι σημαίνει αυτό; Θέματα εργασιακά, καθημερινότητας θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ο τομέας της εργασίας και οι εργασιακές συνθήκες αλλάζουν. Προσοχή θα χρειαστεί να δώσουμε τις ημέρες κοντά στην έκλειψη σε θέματα διατροφής και υγείας. 

Έκλειψη & Σχηματισμοί

Έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με τον Ερμή στον Τοξότη: Στο φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης συμμετέχει σε στενή σύνοδο ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής. Θέματα επικοινωνίας, μεταφοράς, μετακινήσεων έρχονται στο προσκήνιο. Στην διάρκεια αυτής της έκλειψης θα ακούσουμε πολλά και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που δεχόμαστε ή δίνουμε. Η έκλειψη μας βάζει στην διαδικασία να αλλάξουμε αντιλήψεις, πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής. Ανάλογα με τον οίκο που σχηματίζεται η έκλειψη ηλίου θα βιώσουμε αλλαγές και ανακατατάξεις. Εξελίξεις, γεγονότα και αλλαγές είναι ριζικές ώστε να επέλθει η πρόοδος και η καινοτομία. 

Έκλειψη Ηλίου σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σε τετράγωνο με την έκλειψη ηλίου δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας. Η όψη εντείνει το χάος, την ασυνεννοησία και πολλές φορές μας οδηγεί σε απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών. Η έκλειψη μας βάζει στη διαδικασία να αλλάξουμε σε κάποιους τομείς της ζωής μας αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας καθώς ο Ποσειδώνας εξασθενεί την ευθυκρισία και τον ρεαλισμό μας. Χρειάζεται να επιδείξουμε προσοχή σε ότι ακούμε ή βλέπουμε. Καίριος ο ρόλος του Ερμή στην έκλειψη καθώς σχηματίζει τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα. Η όψη αποπροσανατολίζει την σκέψη, μας κάνει αφηρημένους και μας μπερδεύει. Αξιολογήστε τις πληροφορίες που λαμβάνετε και εξετάστε τες προσεκτικά, σε βάθος για να δείτε που βρίσκεται η αλήθεια και που το ψέμα. 

Έκλειψη Ηλίου σε τρίγωνο με τον Άρη: Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σε αποκλίνον τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό χαρίζει δυναμισμό, ενθουσιασμό και μαχητικότητα. Η επιθυμία για αλλαγές στη ζωή μας είναι έντονη και η ελπίδα ότι αυτές οι αλλαγές θα βελτιώσουν τη ζωή μας, μας δίνει θάρρος και κουράγιο να τολμήσουμε. Μία νέα ιδέα ή μία νέα επιχειρηματική κίνηση μπορούν να αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό. 

Κυβερνήτης της έκλειψης στον Τοξότη; Ο Δίας! Δίας και Κρόνος βαδίζουν παράλληλα στον Αιγόκερω για να ολοκληρώσουν τη συνάντηση τους στις 21/12/2020 στον Υδροχόο. Γιος και πατέρας σε μία σύγκλιση καθοριστική για την εποχή. Θα υπάρξουν ρηξικέλευθες αλλαγές σε ζητήματα παιδείας, φιλοσοφίας, νομικής. Σημαντικές αλλαγές και εκσυγχρονισμός σε ζητήματα παιδείας, νομικής επιστήμης και ανώτερης εκπαίδευσης. Μεταρρυθμίσεις σχετικές με ζητήματα σταθερών, αξιών, πρέπει και πιστεύω. 

Που μπορούμε να ποντάρουμε; Στον έρωτα και στις σχέσεις ξεκάθαρα. Η Αφροδίτη από τις τελευταία μοίρες του Σκορπιού σε εξάγωνο με τη σύνοδο Δία-Κρόνου στον Αιγόκερω υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική μας ζωή. Τύχη και εύνοια αναμένεται στις σχέσεις ενώ βιώνουμε θετικά συναισθήματα. Η χαρά και η ζεστασιά που μας προσφέρει η ερωτική ζωή φτιάχνει το κλίμα λίγο πριν τις γιορτές. Ιδανικές ημέρες για σταθεροποιήσεις σε σχέσεις και τον έρωτα. Παρόλο που βρισκόμαστε επάνω στην έκλειψη μπορούμε να αντλήσουμε τα καλύτερα από την αισθηματική ζωή και τις σχέσεις εφόσον είμαστε σίγουροι για τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. 

Κριός: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τη ζωή και την αντιμετωπίζετε με περισσότερη αισιοδοξία. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να αρχίσετε μία νέα εκπαίδευση για να αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην καριέρα σας. Μπαίνετε στη διαδικασία να εξερευνήσετε νέες επιστήμες και να εκσυγχρονίσετε τις δεξιότητες σας. Η επαφή με το εξωτερικό αποδίδει και μπορείτε να αναμένετε ευχάριστες ειδήσεις από τον τομέα εξωτερικό. Ευνοείστε εσείς που ενδιαφέρεστε για εύρεση εργασίας στο εξωτερικό. Στο πλάνο σας η κατάστρωση ενός μελλοντικού ταξιδιού που θα σας φέρει χαρά. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στα παρασκήνια και στις μυστικές συμφωνίες καθώς αισθάνεστε μπερδεμένοι ή αβέβαιοι. Μην εμπιστεύεστε τρίτους σε περίπτωση που δεν έχετε τα κατάλληλα τεκμήρια που θα σας δώσουν τη σιγουριά που επιθυμείτε. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η πληροφορία και το πόσο τεκμηριωμένη είναι. Προσοχή στην υγεία, την διατροφή σας και το νευρικό σας σύστημα. 

Ταύρος: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στα οικονομικά σας και δη στα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, εφορίες, τράπεζες και τον σύντροφο σας. Η έκλειψη πιθανώς να σημαίνει ένα οικονομικό άνοιγμα, μία οικονομική δέσμευση ή δοσοληψία με τρίτο μέρος. Αλλάζει η σχέση που έχετε με το χρήμα αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τους πόρους σας. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα δείτε σημαντική αλλαγή στον εαυτό σας σε ότι αφορά ζητήματα αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας. Η ψυχολογία σας αλλάζει, πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας. Ωστόσο, κοντά στην έκλειψη μπορεί να υπάρξουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμία. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από τον/τη σύντροφο σας. Αποφύγετε να εμπλέξετε τους φίλους με το χρήμα και μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα. Αποφύγετε τις επενδύσεις σε συλλογικές ομάδες ή για φιλανθρωπίες καθώς μπορεί να μην πάρετε ποτέ πίσω το ποσό που θα επενδύσετε. Φιλικά πρόσωπα ή τρίτοι μπορεί να σας υποσχεθούν κέρδη μέσα από μία επένδυση. Επιστρατεύστε τη λογική σας και εξετάστε εξονυχιστικά τα κίνητρα τους. 

Δίδυμοι: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και στην αισθηματική ζωή. Το επόμενο διάστημα θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και την μελλοντική σας εξέλιξη. Μία νέα συνεργασία ή νέοι συνεργάτες μπαίνουν στη ζωή σας φέρνοτας ανανέωση και αισιοδοξία. Διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος και οι γνωριμίες σας, κάτι που σας δίνει ζωή και σας αφυπνίζει. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία και αυτό θα αναζωπυρώσει τα συναισθήματα σας. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας και να συμβιώσετε. Οι άλλοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την περίοδο και δη ως τον επόμενο Ιούνιο. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην καριέρα σας και τα επαγγελματικά σας οι Δίδυμοι με γενέθλια τον Ιούνιο καθώς ενδέχεται να υπάρξουν παρανοήσεις, ασυνεννοησία και λάθη που θα στοιχίσουν στην εικόνα σας. Φροντίστε να τσεκάρετε τη δουλειά σας και τα αποτελέσματα αυτής και μην εμπιστεύεστε απόλυτα συνεργάτες. Επιστρατεύστε τη λογική σας και φροντίστε να είστε πιο ακριβείς στον τρόπο που εκφράζεστε, στην επικοινωνία σας ή σε αποστολές email και σε συμβόλαια. Τσεκάρετε όντως έχει αποσταλεί το συμβόλαιο με το μειλ ή έχει μείνει σε ουρά αναμονής; Είστε κάπως αφηρημένοι λόγω ενός προβλήματος που σας απασχολεί, μην αμελείτε τη δουλειά σας και επικεντρωθείτε στην διεκπεραίωση των καθηκόντων σας. 

Καρκίνος: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στον εργασιακό χώρο. Πιθανώς να αποχωρεί ένας συνεργάτης και να έρθει κάποιος νέος στη θέση του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να βρείτε εκ νέου καινούριες ισορροπίες. Ενδέχεται να αλλάξετε πόστο ή καθήκοντα ενώ υπάρχετε και εσείς που θα αλλάξετε δουλειά ή εργασία καθώς δεν είστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Αλλαγές αναμένονται στην καθημερινότητα σας και στον τρόπο που εργάζεστε ή δουλεύετε. Φροντίστε την υγεία σας και την διατροφή σας και αποφύγετε τα junk food και τις καταχρήσεις αλκοόλ. Θωρακίστε τον οργανισμό σας. Μπαίνετε σε μία περίοδο αλλαγών στον εργασιακό σας τομέα. Προσοχή στην επικοινωνία, στον τρόπο που εκφράζεστε, στο τι μεταφέρετε και πως το μεταφέρετε. Προσοχή στις πληροφορίες που δέχεστε, φροντίστε να είναι εξακριβωμένες και να στηρίζονται σε πραγματικά δεδομένα. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με το νόμο και ακριβείς στην επικοινωνία. Φροντίστε να τοποθετείστε ξεκάθαρα πάνω σε ζητήματα. Προσέχετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο και φροντίστε μην χάσετε κωδικούς με ηλεκτρονικές συναλλαγές. Η έκλειψη ηλίου εντείνει την επικοινωνιακή ρευστότητα και σας κάνει να ευάλωτους σε κριτική. Οι ιδέες και οι πεποιθήσεις σας μπορεί να προβληματίσουν τους άλλους καθώς βρίσκεστε σε ιδεολογική σύγχυση. Η λύση είναι να εξετάζετε προσεκτικά και σε βάθος για ζητήματα που σας απασχολούν. Επικεντρώστε στη λεπτομέρεια και μην γενικεύετε θεωρίες ή τη γνώση σας. 

Λέων: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στον ερωτικό τομέα και στα δημιουργικά σας εγχειρήματα. Μία νέα αισθηματική γνωριμία είναι προ των πυλών και σύντομα θα εξελιχθεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Οι αδέσμευτοι δέχεστε εύνοια για την δημιουργία μιας νέας σχέσης. Από την άλλη πλευρά οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αλλαγές αναμένονται στην πορεία σας και στα επιχειρηματικά σας σχέδια. Η έκλειψη ηλίου τονίζει την ανάγκη σας να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και να βρείτε την δημιουργικότητα σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε γύρω από οικονομικά ζητήματα καθώς θα μπείτε στον πειρασμό για μία νέα επένδυση. Ενδεχόμενα να σας γίνει μία οικονομική πρόταση μπροστά σε μία νέα επαγγελματική συμφωνία. Εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες και βρείτε την κατάλληλη ελεγκτική μαρτυρία που θα στηρίξει την απόφαση σας. Ο ρόλος της πληροφορίας είναι σημαντικός για αυτό καλείστε να συλλέξετε τη δέουσα πληροφόρηση. Φύγετε να εμπλέξετε τον έρωτα με το χρήμα καθώς δεν αποκλείεται να βγείτε ζημιωμένοι. Προσέχετε τις οικονομικές δοσοληψίες με τρίτους, την εφορία ή τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η έκλειψη φέρνει στροφή στα δημιουργικά σας πλάνα και σε ένα εγχείρημα. Προσέχετε αυτούς που σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα σε οικονομικό επίπεδο. Αλλαγές στο εισόδημα του/της συντρόφου σας. 

Παρθένος: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Μία μετακόμιση ή μία ανακαίνιση πιθανά σενάρια της έκλειψης αυτής. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε πόστο στη δουλειά σας και να χρειαστεί να μετακομίσετε. Μία μετακόμιση ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα αλλαγών στα επαγγελματικά σας. Η έκλειψη σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τον ιδιωτικό σας χώρο και να τον αλλάξετε. Ενδέχεται να προκύψει ένα οικογενειακό θέμα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεριμνήσετε για ένα οικείο πρόσωπο. Μπαίνετε στη διαδικασία αγοραπωλησίας ενός ακινήτου αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Η πώληση σε τιμή κατώτερη της τιμής στόχου ή η αγορά σε τιμή υψηλότερη αυτής που υπολογίζατε πιθανά σενάρια. Η έκλειψη φέρνει στη ζωή σας νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και νέους ανθρώπους. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε αυτά που σας υπόσχονται καθώς μπορεί να λανθάνει το ψέμα και η ανακρίβεια. Επιστρατεύστε τη λογική σας και την ικανότητα σας να εξετάζετε ένα ζήτημα μέχρι τελικής για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από εξαπατήσεις και απογοητεύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία με τα άτομα της οικογένειας σας και με τις σχέσεις σας. Οι ανακρίβειες και τα μπερδέματα μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά και να αποδυναμώσουν την διάθεση σας. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ στον επαγγελματικό τομέα και στις σχέσεις σας καθώς θα προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. 

Ζυγός: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε. Αλλάζουν η ιδεολογία σας και οι πεποιθήσεις σας. Μπαίνετε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε πεποιθήσεις και αντιλήψεις. Αποφύγετε την αγοραπωλησία ενός οχήματος και προσέχετε στις μετακινήσεις σας απώλειες αντικειμένων. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στο τι μεταφέρετε και πως το μεταφέρετε. Προσοχή στις πληροφορίες που δέχεστε και πως τις ερμηνεύετε. Αναβάλλετε εμπορικές διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων. Τρενάρετε σοβαρές συζητήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος σας ή με τα αδέλφια σας. Προσοχή στην καθημερινότητα σας, στις καθημερινές συναλλαγές σας και στον εργασιακό τομέα. Η ασάφεια, οι παραλείψεις και οι παρερμηνείες δημιουργούν παρεξηγήσεις και μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει. Η έκλειψη σας καλεί να μεριμνήσετε για ζητήματα υγείας και διατροφής. Αποφύγετε καταχρήσεις, κατανάλωση αλκοόλ και εξασφαλίστε χρόνο για ξεκούραση. Η έκλειψη επηρεάζει τον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε αλλά και τις συναλλαγές σας με τρίτους. Καλείστε να είστε πιο προσεκτικοί με συνεργάτες εάν θέλετε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας. 

Σκορπιός: Η Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στον οικονομικό τομέα και στη διαχείριση των πόρων. Μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα σας απασχολήσει έντονα ο οικονομικός τομέας και θα μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών πηγών εισοδήματος. Πολλοί Σκορπιοί θα εκμεταλλευτείτε κάποιες δεξιότητες και ικανότητες σας για να βγάλετε χρήμα και να βελτιώσετε την εισοδηματική σας κατάσταση. Είναι μία σημαντική περίοδος καθώς αλλάζετε σταθερές και αξίες στη ζωή σας. Τι σημαίνει αυτό; Αλλάζετε ιδέες για το τι πραγματικά αξίζει στη ζωή σας. Προσέχετε ζητήματα αισθηματικής φύσεως με την έκλειψη και αποφύγετε συζητήσεις με το ταίρι σας καθώς δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Συμβουλή νούμερο δύο; Μην εμπλέξετε το χρήμα με τον έρωτα και μην επενδύσετε σε μία επιχειρηματική ιδέα τρίτου, τον οποίο δεν έχετε εξετάσει εξονυχιστικά. Οι ημέρες κοντά στην έκλειψη εντείνουν ανασφάλειες γύρω από ζητήματα που αφορούν στα παιδιά σας. Οικονομική ρευστότητα και αβεβαιότητα αποτελούν στρεσογόνα συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώθετε εξαντλημένοι, μπερδεμένοι ή σαν σε σύγχυση. 

Τοξότης: Οι πρωταγωνιστές της έκλειψης. Μάλιστα εσείς που έχετε γεννηθεί στο διάστημα από τις 12 έως τις 16 Δεκεμβρίου έχετε μία σημαντική χρονιά όσον αφορά τον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας φέρνοντας ανανέωση και αφυπνίζοντας τη δημιουργικότητα σας. Αλλαγές και ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες, διάλυση ήδη υπαρχόντων και φθαρμένων σχέσεων πιθανά σενάρια της έκλειψης. Οι αδέσμευτοι μέσα στο επόμενο διάστημα έχετε να περιμένετε μία νέα γνωριμία που θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, ωστόσο φροντίστε να είστε ρεαλιστές καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απογοήτευσης λόγω εξιδανίκευσης του ατόμου. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε την επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης. Κρατήστε μικρό καλάθι καθώς ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στη μεταξύ σας συμβίωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προοπτικές ή ότι δεν πρέπει να τολμήσετε μια αλλαγή. Φροντίστε όμως να επιστρατεύσετε τη λογική σας και να περιορίσετε την παρόρμηση σας μην τυχόν απογοητευτείτε. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην επικοινωνία και στον τρόπο που εκφράζεστε καθώς θα δημιουργηθούν σχόλια και σούσουρο εις βάρος σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην πέσετε στην παγίδα της στείρας κριτικής. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή την ανακαίνιση στο χώρο σας καθώς δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε. Οικογενειακά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να χρειαστούν μέριμνα από την πλευρά σας. Ασυνεννοησία και σύγχυση στο σπίτι σας απορρυθμίζουν. Πιθανή μία μετακόμιση. 

Αιγόκερως: Η έκλειψη ηλίου στον Τοξότη παίζει με την ψυχολογία σας και τα συναισθήματα σας. Η έκλειψη σημαίνει το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αναμένονται εργασιακές αλλαγές και εξελίξεις που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας. Αποχώρηση συναδέλφων; Νέοι συνεργάτες; Όλα είναι πιθανά! Πιθανώς να αλλάξετε χώρο εργασίας ή να βρεθείτε στον ίδιο όμιλο αλλά σε άλλη βάση. Φροντίστε την υγεία σας και την διατροφή σας. Είστε πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι στην κριτική των άλλων και επηρεάζεστε από τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των γύρω σας. Η έκλειψη σας καλεί να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε καθώς δεν αποκλείεται να σας παρεξηγήσουν και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσοχή στις μετακινήσεις, στην αφηρημάδα, στις απώλειες αντικειμένων αλλά και στην οδήγηση ή στο όχημα σας. Οι σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς χρήζουν προσοχής. Αυτό που καλείστε να κάνετε αυτές τις ημέρες, κοντά στην έκλειψη είναι να μείνετε πιστοί στις απόψεις σας και να μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων που μόνο σύγχυση και ανασφάλεια θα σας προκαλέσουν. Πιθανώς να θέλετε να αλλάξετε δουλειά αλλά είστε αναποφάσιστοι και αβέβαιοι. Προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων, στα ψιλά γράμματα των όρων. 

Υδροχόος: Η έκλειψη ηλίου στον Τοξότη σημαίνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον φιλικό σας κύκλο και μέσα σε ένα κοινωνικό σύνολο. Μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα πραγματοποιήσετε νέες φιλίες και θα βρείτε νέους συμμάχους. Η διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου αποτελεί πάγια εντολή ή καλύτερα αλλαγή. Νέες γνωριμίες προάγουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Φαίνεται πως θέτετε έναν καινούριο στόχο που θέλετε να εκπληρώσετε και η έκλειψη σημαίνει την εύρεση συμμάχων που θα συντελέσουν σε αυτήν την εκπλήρωση. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους και μην δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα ή σε έναν σύλλογο καθώς θα βρεθείτε σημειωμένοι. Εξετάστε προσεκτικά τα κίνητρα όσων σας υπόσχονται κέρδος ή σας παροτρύνουν σε μία επένδυση. Η έκλειψη σημαίνει έντονη οικονομική ανασφάλεια και αβεβαιότητα ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν έξοδα και υποχρεώσεις. Αποφύγετε σημαντικές αγορές κοντά στην έκλειψη ηλίου. Πιθανές εντάσεις και διαφωνίες με τρίτους λόγω διαφορετικών αξιών στη ζωή σας. Οι διαφορές με τους άλλους εντείνονται και αυτό αποτελεί πρόβλημα. Αναβάλλετε οικονομικές επενδύσεις και οριστικές αποφάσεις όσον αφορά επενδύσεις και φιλίες. Η έκλειψη δεν αναδεικνύει την ευθυκρισία σας, ίσα ίσα εντείνει τον υποκειμενισμό και τις κακές εκτιμήσεις. 

Ιχθύς: Η έκλειψη ηλίου στον Τοξότη φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στην καριέρα σας. Πιθανώς να έχετε αλλάξει χώρο εργασίας ή δουλειά και καλείστε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, σε νέες ταχύτητες και ένα νέο εργασιακό περιβάλλον. Το επόμενο εξάμηνο και το υπόλοιπο του μήνα φέρνουν στο προσκήνιο αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και στις σχέσεις σας με συνεργάτες. Νέοι συνεργάτες, νέοι συνάδελφοι και ένας νέος επαγγελματικός κύκλος αποτελούν σενάρια της έκλειψης. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί τι εμπιστεύεστε και σε ποιους καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν σχόλια αβάσιμα και αυτό θα στοιχίσει στην φήμη σας και στην εικόνα σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, ήπιους τόνους και αποφύγετε να πάρετε θέση γύρω από ένα ζήτημα για να μην χρησιμοποιηθεί κάτι που είπατε εις βάρος σας. Σχέσεις και συνεργασίες χρήζουν προσεκτικής διαχείρισης καθώς θα υπάρξουν ασάφειες και παρεξηγήσεις. Μία νέα γνωριμία φαίνεται να σας συναρπάζει ωστόσο πρέπει να τσεκάρετε τις προθέσεις της προσέγγισης του ατόμου και εάν έχει καλούς σκοπούς. Οικονομικά αναμένονται διευκολύνσεις και βρίσκετε λύσεις σε προβλήματα ρευστότητας. Ο τομέας των οικονομικών σας βελτιώνεται μακροπρόθεσμα και αυτό σας ανακουφίζει.