You are currently viewing ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Τέλη Ιουλίου (31/7/2022) σχηματίζεται η σύνοδος Ουρανού-Βορείου Δεσμού Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, στην 18ο του ζωδίου. Φυσικά, λόγω της αργής πορείας του πλανήτη (Ουρανού) η σύνοδος βρίσκεται σε ισχύ, είναι εν ενεργεία καθ όλη τη διάρκεια του μήνα και τον Αύγουστο. Ο βόρειος δεσμός σχετίζεται με το κάρμα, το πεπρωμένο, το μονοπάτι της ζωής που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να εξελιχθούμε και να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής, όπου θα αντικρίσουμε το φως και την ελπίδα. Ο βόρειος δεσμός μας δείχνει τον σκοπό της ζωής, τον τομέα που πρέπει να εξελίξουμε, δείχνει την περιοχή που έχουμε μία κρυφή δυναμική και που ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε εμπειρίες που θα μας εξελίξουν ως προσωπικότητες. Τι πρέπει να κάνουμε σε αυτήν τη ζωή αυτήν την περίοδο ώστε να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας; Ποια είναι η επιτακτική ανάγκη την εποχή που διανύουμε; Είναι η περιοχή εκείνη που δεν νιώθουμε άνετα, για αυτό πολλές φορές επιστρέφουμε απέναντι (στον απέναντι άξονα-οίκο-ζώδιο) που νιώθουμε άνετα και ασφάλεια. Ο βόρειος δεσμός σχετίζεται με το μονοπάτι του «Ήλιου», της προσωπικότητας, του «ΕΓΩ», του συνειδητού κομματιού. Ο Ουρανός πάλι σχετίζεται με την πρόοδο, την καινοτομία, την επανάσταση, την αλλαγή. Μπορεί να προκαλέσει αβεβαιότητα, χάος, ανασφάλεια μπροστά στην αλλαγή ωστόσο οδηγεί σε ακαριαίες συνειδητοποιήσεις. Ο Ουρανός αποτελεί την ανώτερη οκτάβα του Ερμή (λόγος, επικοινωνία, σκέψη, έκφραση) αλλά εκφράζεται σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο. Πάει κόντρα στο παρελθόν και ατενίζει στο μέλλον. Αποτελεί σύμβολο αντισυμβατικότητας, προοδευτικότητας και καινοτομίας. Το ζώδιο του Ταύρου (γη) που πραγματοποιείται η σύνοδος συμβολίζει την ύλη, την σταθερότητα, τη δομή, τις αξίες, το αξιακό μας σύστημα. Ο Ταύρος σαν ζώδιο είναι σταθερό, επιζητά την σταθερότητα όμως ο Ουρανός έχει αίτημα την αλλαγή έτσι η ένταση είναι τεράστια και οι αλλαγές μπορούν να βρουν σκληρές αντιστάσεις με αποτέλεσμα εκρήξεις θυμού, επαναστάσεις και εξεγέρσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Ουρανός σχετίζεται με τη μάζα, το ευρύ κοινωνικό σύνολο κάτι που φανερώνει εξεγέρσεις πιθανές. Είναι αλήθεια ότι την εποχή αυτή βιώνουμε μία τεράστια οικονομική-ενεργειακή κρίση και συνεχείς πληθωριστικές πιέσεις, το βιοτικό επίπεδο ζωής έχει αυξηθεί ενώ οι μισθοί έχουν μείνει σχεδόν αμετάβλητοι. Ο Ταύρος σχετίζεται με το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την οικονομία, επομένως η μόνη λύση στην ακρίβεια και στις συνεχείς πληθωριστικές πιέσεις είναι «οι οργανωμένες και συστημικές ή συστηματικές εξεγέρσεις» ανά τον κόσμο.

Η σύνοδος αυτή μιλάει για τις εμπειρίες εκείνες που μοιραζόμαστε με τους άλλους, δηλώνει τον ενεργητικό τρόπο δράσης μέσα σε μία παρέα και την επιθυμία μας να μοιραστούμε νέες εμπειρίες με άλλους. Μας κάνει νευρικούς, ευερέθιστους με μία ροπή στην αλλαγή και το ρίσκο. Η όψη μιλάει για ξαφνικά γεγονότα και ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ανάλογα με το ωροσκόπιο μας, σύμφωνα με τον οίκο (περιοχή-πεδίο-τομέα) που σχηματίζεται η σύνοδος αλλά και σύμφωνα με το εάν σχηματίζει όψεις με άλλους πλανήτες δείχνει που θα υπάρξουν αλλαγές, ανατροπές. Που πρέπει να εξελιχθούμε; Που πρέπει να αλλάξουμε; Που θα συμβούν γεγονότα ώστε να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να φτάσουμε στο μέλλον; Σίγουρα, η όψη προκαλεί ανασφάλεια, ρευστότητα και ανησυχία αλλά μόνο εάν αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, τους προσωπικούς μας «δαίμονες» θα νιώσουμε ελεύθεροι, ξεκούραστοι και ανάλαφροι. Είναι σαν να φεύγουν τα σιντρίμια μιας κεδαόροφης πολυκατοικίας από πάνω μας. Μάλιστα, τις ημέρες που κορυφώνεται το φαινόμενο στο ίδιο σημείο διελαύνει ο Άρης, ο οποίος σχετίζεται με την ενέργεια, τη δράση, τη λίμπιντο, τις πρωτοβουλίες. Η όψη μιλάει για μεγάλης έντασης ενέργεια και δραστηριότητα. Άρης-Ουρανός σχετίζονται με αεροπειρατίες, ατυχήματα, καψίματα, κοψίματα αλλά και δυστυχήματα, νευρικότητα και νευρολογικές παθήσεις. Χρειάζεται προσοχή σε καψίματα, στις πυρκαγιές ενώ παράλληλα δεν αποκλείονται έντονα γεωλογικά φαινόμενα (σεισμοί, μετεωρίτες). Είναι η εποχή που πολλά θα αλλάξουν, θα επιζητήσουμε τις αλλαγές ή αυτές θα μας βρουν από μόνες τους.

Κριός: Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης φέρνει αλλαγές στο αξιακό σας σύστημα. Τι αξίζει για εσάς; Ποιες είναι εκείνες οι αρετές σύμφωνα με τις οποίες χτίζετε και διατηρείτε τις σχέσεις σας; Αλλάζουν οι ιεραρχίες και το τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Επιπλέον, η όψη μιλάει για αλλαγές στα εισοδήματα σας και την ανάγκη σας για κέρδη και έσοδα από επενδύσεις, διαχείριση οικονομικών-εκίνητης περιουσίας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές στις πηγές εισοδημάτων και πόρων. Η όψη σας καλεί να αλλάξετε στάση ζωής, να μην δίνετε τόση έμφαση στην ύλη αλλά στο πνεύμα. Πιθανώς να έχετε μία έντονη ανάγκη για επενδύσεις και μία ροπή στο επιχειρείν. Χρειάζεται να σκεφτείτε αντισυμβατικά, έξω από τα όρια του νου και της λογικής. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, στις ικανότητες σας και δώστε την αξία που αρμόζει στον εαυτό σας.

Ταύρος: Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες και την προσωπική σας ζωή. Αλλάζει η σχέση που έχετε εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας. Ποια είναι τα λάθη που κάνετε και επαναλαμβάνετε στις συμπεριφορές σας με τους άλλους; Έχετε λάθος εικόνα για τον εαυτό σας και το τι αξίζετε. Η λύση είναι μία! Αλλάξτε! Πιστέψτε στον εαυτό σας, στο τι αξίζετε, κάντε μία συζήτηση εφ όλης της ύλης με όσους χρειάζεται, με εκείνα τα άτομα που οι σχέσεις ανισορροπίας και «μη ειλικρίνειας» τσακίζουν την αυτοεκτίμηση σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να απελευθερωθείτε, να νιώσετε ξάνοιαστοι, ότι προχωράτε μπροστά χωρίς βαρίδια στις τσέπες σας. Η όψη μιλάει για ξαφνικούς αποχωρισμούς ή έναν χωρίσμό αλλά και για την έλευση νέων ανθρώπων που σας βοηθάνε να αλλάξετε στάση ή ακόμα και πορεία ζωής.

Δίδυμοι: Ακαριαίες συνειδητοποιήσεις, ξαφνικές εκλάμψεις, αφύπνιση συνείδησης! Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα σας και τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στον χώρο εργασίας, στις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε να αλλα΄ξετε αντικείμενο εργασίας ή τρόπο που εργάζεστε. Ο εκσυγχρονισμός παροχής υπηρεσιών μπορεί να βοηθήσει στην περεταίρω αναγνώριση σας. Μπορεί να περνάτε κάποια ψυχολογικά σοκ και να συνειδητοποείτε πόσο μάταιη και ανλωφελη είναι κάποιες φορές η ζωή και ειδικότερα ο υλικός τομέας. Είναι μία εποχή που η εικόνα σας για την ύλη αποσυντίθεται και δίνετε έμφαση στα πνευματικά αγαθά και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους ανθρώπους. Μπορεί να αποκαλύπτεται ένα παρασκήνιο εις βάρος σας και αυτό σας ταράζει αλλά παράλληλα δείχνει την αξία σας. Η μόνιμη καθημερινότητα σας, η ρουτίνας σας είναι ο πλέον ασφαλής δρόμος, εσείς όμως εξελίσσεστε δίνοντας έμφαση στα πνευματικά αγαθά και τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Καρκίνος: Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης αλλάζει τη δύναμη σας και τη δυναμική σας μέσα μία συλλογική ομάδα καθλως γίνεστε περισσότερο δημοφιλείς και αγαπητοί. Με την ενσυναίσθηση σας μπορείτε να έρθετε στη θέση των άλλων κάτι που σας κάνει ιδιαίτερα αρεστούς και πρόσωπα εμπιστοσύνης έτσι αναδεικνύεται το έργο σας. Αλλάζει ο κοινωνικός σας κύκλος, το κοινωνικός σας περιβάλλον και σίγουρα μπορούν να μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι, νέοι φίλοι που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά. Θέτετε νέους στόχους, γίνεστε περισσότερο προοδευτικοί και ανεξάρτητοι από ταμού του ίδιου σας του εαυτού που σας κρατούν δέσμιους στασιμότητας. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από μία παρέα ή από ένα φιλικό περιβάλλον. Έχετε κατά νου ότι αλλάζοντας τρόπο δράσης, δρώντας συλλογικά και όχι ατομικά μπορείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας και να βελτιώσετε το βιοποριστικό-ματιριαλιστικό επίπεδο. Είναι η αλήθεια ότι η όψη αυτή σας κάνει να σκεφτείτε «μη συμβατικά», κάτι ασυνήθιστο για εσάς με αποτέλεσμα οι άλλοι να εκπλήσσονται ευχάριστα, να γοητεύονται και να σας εμπιστεύονται. Ο έρωτας και η σχέση σας με τον/τη σύντροφο σας είναι η μόνιμη βάση ασφαλείας σας, ωστόσο η αληθινή πρόοδος κρύβεται στις ομάδες, στην παρέα και στην δική σας κοινωνική ανάμειξη στα δρώμενα.

Λέων: Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης φέρνει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στην καριέρα σας, το στάτους σας και την κοινωνική σας εικόνα. Πιθανή αλλαγή εργασίας, επαγγέλματος, αντικειμένου εργασίας ή μία αιφνίδια αναβάθμιση. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, τα τεχνολογικά επιτεύγματα αλλά και βελτιώνοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σας εκτοξεύεται η εικόνα σας με αποτέλεσμα να κερδίζετε σε στάτους. Πλέον, ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε και να φτάσετε στην αληθινή πρόοδ είναι να δουλέψετε αντισυμβατικά υιοθετώντας διαφορετικές μεθόδους. Πολύ πιθανόν να αλλάζετε στάτους, ένας γάμος ή μία σχέση προ των πυλών για τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι ίσως πειραματιστείτε με νέα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται μία ανάμειξη ερωτική με ένα άτομο από τον επαγγελματικό χώρο. Νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά στην οικογένεια σας, μέσα στον χώρο σας ωστόσο η αληθινή πρόοδος βρίσκεται έξω από το σπίτι.

Παρθένος: Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης βοηθάει να αλλάξετε αντιλήψεις, πεποιθήσεις και να σκεφτείτε έξω από την πεπατημένη και συμβατική οδό. Μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά μία επαγγελματική πρόταση-προσφορά ακόμα και από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, ο μόνιμος τόπος σας είναι ο δρόμος της ασφάλειας, η αληθινή εξέλιξη σας όμως βρίσκεται μακριά, πιθανώς και σε άλλη γεωγραφική περιοχή-έκταση. Πολύ πιθανώς να αποφασίσετε να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείτε με ένα νέο γνωστικό αντικείμενο που σας διεγείρει εγκεφαλικά και σας εξελίσσει πνευματικά. Αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε, που εκφράζεστε και τοποθετείστε μέσα σε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων. Ο τομέας αυτός, της ανταλλαγής απόψεων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της προσωπικότητας σας την τρέχουσα περίοδο. Οι αντισυμβατικές σκέψεις, οι σκέψεις έξω από τον ασφαλή δρόμο σας καθιστούν δημοφιλείς.

Ζυγός: Η σύνοδος Ουρανού-βορείου δεσμού σελήνης αλλάζει το οικονομικό σας υπόβαθρο αλλά και τη σχέση σας με το χρήμα. Μπαίνετε σε μία περίοδο οικονομικών ανακατατάξεων και αλλαγών, αναζητάτε πιθανώς νέους και ευέλικτους τρόπους απόκτησης εισοδήματος είτε μέσα από εκμετάλλευση ακινήτων είτε μέσα από επενδύσεις. Πόσα δαπανούσατε; Πόσα αποταμιεύατε; Πολλοί μπορεί να κάνετε ένα εγχείρημα επαγγελματικό και να μπείτε σε ένα οικονομικό άνοιγμα με την αποπληρωμή δανείων και τοκοχρεωλυσίων. Σε κάθε περίπτωση αλλάζει η σχέση που έχετε με το χρήμα και την διαχείριση των πόρων. Ψυχολογικά διανύετε μία περίοδο έντονων συναισθηματικών ανακινήσεων-αναμοχλεύσεων και εκλάμψεων, συνειδητοποιείτε τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σας κάτι που σας κάνει πιο επιλεκτικούς όσον αφορά τις επιλογές στις παρέες σας και στο ποιους εμπιστεύεστε ή με ποιους συναναστρέφεστε. Όλα είναι θέμα οπτικής και προσέγγισης, στο πως τα βλέπετε εσείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναζητώντας την οικειότητα της ασφάλειας και της σταθερότητας μένετε στάσιμοι, κυνηγώντας όμως την αλλαγή και την αποδέσμευση από συναισθηματικά βαρίδια εξελίσσεστε πρακτικά, συναισθηματικά και πνευματικά.

Σκορπιός: Η σύνοδος Ουρανού-βορείου δεσμού σελήνης απέναντι σας αλλάζει τις απαιτήσεις τρίτων απέναντι σας αλλά και το πως αυτοί σας βλέπουν. Φυσικά, αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας προσωπικών βιωμάτων και αλλαγών καθώς έχει αλλάξει άρδην η εικόνα που έχετε για τον ίδιο σας τον εαυτό. Κερευνοβόλοι έρωτες, ξαφνικοί χωρισμοί και αποχωρισμοί, όλα στο μενού του καλοκαιριού. Ο κοινωνικός σας κύκλος αλλάζει, γίνεστε περισσότερο δεκτικοί στις απαιτήσεις των άλλων κάτι που σας κάνει πιο δημοφιλείς. Από την φύση σας είστε ανοιχτόμυαλοι, κοιτάτε μπροστά από την εποχή και αυτό είναι το δυνατό σας σημείο. Σε μία περίοδο οικογενειακών υποχρεώσεων και βαρών ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις σχέσεις σας αλλά και η στάση σας απέναντι σε τρίτους στέκεται σύμμαχος. Έχετε μάθει να προχωράτε στη ζωή αυτοδημιούργητοι, ακολουθώντας έναν μοναχικό δρόμο ωστόσο η αληθινή εξέλιξη και ευτυχία κρύβονται στις κοινωνικές συναναστροφές και στο «εμείς».

Τοξότης: Η σύνοδος Ουρανού-Βορείου δεσμού σελήνης αλλάζει την καθημερινότητα σας και τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο. Ποιες είναι εκείνες οι στάσεις και συμπεριφορές που πρέπει να αλλάξετε όσον αφορά τη στάση σας απέναντι σε συνεργάτες; Πως μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό και να ανακτήσετε αυτοπεποίθηση στηριζόμενοι στις ικανότητες σας; Η σύνοδος αυτή μιλάει για σοκαριστικές ανακαλύψεις αλλά και για αλλαγή στάσης ζωής Χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους, τεχνικές, εκσυγχρονίζοντας τις υπηρεσίες σας, γίνονται ποιοτικότερες και πλέον προτιμητέες. Αλλαγή πόστου εργασίας, αλλαγή εργασίας ή εργοδότη αλλά και σχέσης εξάρτησης. Πολλοί θα ριχτείτε στο ελεύθερο επάγγελμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αλλάζετε εικόνα που έχετε εσείς οι ίδιοι για τον εαυτό σας. Πολλοί θα αλλάξετε εμφάνιση, διατροφικές συνήθειες ή και στυλ. Από τη φύση σας είστε ονειροπόλοι, αιθεροβάμονες, πλέον αλλάζετε και γίνεστε πρακτικοί-ρεαλιστές-σοφοί.

Αιγόκερως: Από τους πλέον ωφελημένους της συνόδου Ουρανού-Βορείου δεσμού της σελήνης στον Ταύρο καθώς εκτοξεύει την δημιουργικότητα και την αισιοδοξία σας. Είστε περισσότερο τολμηροί, ελεύθεροι και απελευθερωμένοι ενώ η όψη μιλάει για σημαντική πρόοδο σε ζητήματα έρωτα, δημιουργικότητας, επιχειρηματικότητας και επιχειρείν. Αν και βαρείς από τη φύση σας βρίσκετε πτυχές στην καθημερινότητα σας ή δραστηριότητες που σας γεμίζουν με χαρά και ξενοιασιά. Είναι η εποχή που εντυπωσιάζεστε με τον ίδιο σας τον εαυτό καθώς γνωρίζετε πτυχές που αγνοούσατε. Ένας μεγάλος έρωτας, μία αιφνίδια γνωριμία σας συνεπαίρνει και σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής. Η ζωή σας έχει αλλάξει σημαντικά τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό. Το μονοπάτι της εξέλιξης βρίσκεται στο να νιώσετε εσείς οι ίδιοι «δημιουργικοί» με τη ζωή γιατί η ζωή είναι μία δημιουργία όντως. Βρείτε δραστηριότητες ή μία δουλειά που σας διασκεδάζει, απολαύστε την όμορφη πλευρά της ζωής.

Υδροχόος: Αλλάζουν οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τους οικείους σας. Πιθανώς να υπάρξουν ξαφνικές εξελίξεις όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας ή με ένα παιδί σας όπως ένας γάμος, ένας αρραβώνας ή να αρχίσει σπουδές στο εξωτερικό. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του χώρου σας ή να αλλάξετε κατοικία, ίσως και για λόγους δουλειάς. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία πρόταση και να αλλάξετε τόπο διαμονής. Από την φύση σας εύκολα ανέρχεστε κοινωνικά και εξελίσσεστε επαγγελματικά ωστόσο η αληθινή ευτυχία κρύβεται στο σπίτι, στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Συνήθως είστε από τη φύση σας αυταρχικοί και δεσποτικοί με την οικογένεια σας ωστόσο η εποχή μιλάει για αλλαγές και σας καλεί να γίνετε πιο απελευθερωμένοι, να δώσετε χώρο και χρόνο στους οικείους σας ώστε να φύγουν οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα και εντάσεις στις σχέσεις που προκύπτουν λόγω καταπίεση και ελέγχου. Αλλάζει η ψυχολογία σας, νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και βρίσκετε τις ισορροπίες με τον εαυτό σας κάτι που βοηθάει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας. Θέματα αγοραπωλησίας ακινήτων καλό είναι να προωθηθούν, δεν αποκλείεται να έχετε προσόδους από αγοραπωλησίες ακινήτων.

Ιχθύες: Είναι η εποχή που σέφτεστε περισσότερο ανοιχτόμυαλα, κερδίζετε σε φιλελεύθερες απόψεις και αφήνετε πίσω απαρχαιωμένες ιδέες και πεποιθήσεις. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, που εκφράζεστε και επικοινωνείτε, κάτι που σας κάνει πλέον δημοφιλείς και αρεστούς. Πολύ πιθανόν να προκύψουν αλλαγές στο πρόγραμμα σας, στη ρουτίνα σας και την καθημερινότητα σας ή να χρειαστεί να ταξιδέψετε για λόγους εργασιακούς. Πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία εκπαίδευσης ή να αποκτήσετε κατάρτιση σε ένα γνωστικό αντικείμενο που διστάζατε. Αυτό το καλοκαίρι θα σας εκπλήξουν οι σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς, από όπου θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και γενικότερες εκπλήξεις, αλλάζουν οι ζωές πολύ οικείων ατόμων. Κερδίζετε σε εξωστρέφεια για αυτό ποντάρετε στην κοινωνικότητα σας για να βελτιώσετε το επικοινωνιακό κομμάτι στις εργασιακές-συναδελφικές σχέσεις. Πολλές μετακινήσεις, πολλά ταξίδια για λόγους αναψυχής, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.