Ιούνιος 2021

1/6: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους. Ο βόρειος δεσμός της Σελήνης είναι ένα νοητό σημείο, που σχετίζεται με το κάρμα στην αστρολογία. Η όψη φέρνει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στις ζωές των μεταβλητών ζωδίων. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς είστε προ των πυλών μεγάλων και σημαντικών αλλαγών στη ζωή σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Δίδυμοι, οι αλλαγές ξεκινάνε από εσάς τους ίδιους, Τοξότες αλλαγές έχετε να περιμένετε σε σχέσεις, συνεργασίες και στην ερωτική σας ζωή. Παρθένοι συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές στα ζητήματα καριέρας, Ιχθείς μπαίνετε σε περίοδο αλλαγών στο σπίτι σας και στα ενδοοικογενειακά σας ζητήματα. Η όψη ευνοεί την επικοινωνία, τις εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Κέρδη και ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν από ταξίδια και μετακινήσεις. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί σε ζητήματα φύσεως του ζωδίου των Διδύμων. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι δεν υπογράφουμε συμβόλαια και συμφωνίες; Ασφαλώς όχι! Απλώς, έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορούν να προκύψουν αλλαγές και μεταβολές σε μεταγενέστερα στάδια.

2/6: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο! Ο έρωτας ανθίζει στην πρεμιέρα του καλοκαιριού και είναι πολλά υποσχόμενος. Η ανάγκη μας να αγαπήσουμε, να αγαπηθούμε, να νιώσουμε ότι ανήκουμε κάπου είναι ιδιαίτερα έντονη με αποτέλεσμα να να γινόμαστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Η νέα θέση για τον πλανήτη της αγάπης μας κάνει κτητικούς και απαιτητικούς στον έρωτα και τις σχέσεις. Η αναγκη μας για συναισθηματική ασφάλεια μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία πολύ στενών σχέσεων. Ο μήνας Ιούνιος υπόσχεται οικογενειακή ευημερία και επίλυση γύρω από ζητήματα σπιτιού,, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Χαρακτηριστικό αυτής της Αφροδίτης είναι η φιλαυτία και η περιποίηση του εαυτού μας τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και σε επίπεδο συναισθηματικό. Με αυτήν την θέση δημιουργείται έντονα το συναίσθημα ότι να φτιάξουμε το δικό μας σπίτι, την δική μας οικογένεια. Επιπλέον, νιώθουμε ασφάλεια μέσω της απόκτησης αγαθών, υλικών, πόρων και χρημάτων. Εύνοια δέχονται σε επίπεδο ερωτικό και οικονομικό Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Αιγόκεροι.

3/6: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς, ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Δύο εξαιρετικές όψεις για να προωθήσουμε ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικών. Η μεν πρώτη ευνοεί τον έρωτα και το χρήμα, μας οδηγεί σε έντονες συναισθηματικές εκφράσεις και υπόσχεται ευτυχία και επιτυχία στον έρωτα και τις σχέσεις. Πολλοί, ανεξαρτήτως ζωδίου θα βιώσουν συναισθηματική ασφάλεια και πληρότητα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που θα αποφασίσουν να αφιερώσουν χρόνο στον/στη σύντροφο τους. Η θετική όψη Ήλιου-Κρόνου υπόσχεται σταθερότητα, σταθεροποίηση και μακροβιότητα σε επαγγελματικά ζητήματα ή ζητήματα επικοινωνίας και προώθησης ιδεών. Ιδανική ημέρα για επισημοποιήσεις ερωτικών σχέσεων ή για δημιουργία σχέσεων που υπόσχονται μακροβιότητα και συναισθηματική κάλυψη. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτήν την ημέρα.

5/6: Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας, Άρης αντίθεση Πλούτωνας. Μία όψη αρκετά επικίνδυνη, όπου παίζονται παιχνίδια επιβολής, ελέγχου, εξουσίας αλλά και εξαπατήσεις. Η μεν πρώτη δυσχεραίνει την επικοινωνία, δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας και μας οδηγέι σε λανθασμένες εκτιμήσεις και αποφάσεις. Μπορεί να μην κατέχουμε στα χέρια μας την κατάλληλη πληροφόρηση ώστε να αποφασίσουμε κάτι με αποτέλεσμα να νιώθουμε μπερδεμένοι ή σαν σε σύγχιση. Προσοχή σε απώλειες χρημάτων, αντικειμένων αλλά και στις μετακινήσεις μας. Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα πυροδοτεί αντιθέσεις, κόντρες και αντιπαραθέσεις γύρω από ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακίνητης περιουσίας και επαγγελματικά. Οι έχοντες εξουσία και θέση ισχύος μπορούν να γίνουν απόλυτοι, απότομοι, δογματικοί και να μας δημιουργήσουν θέματα μπλοκάροντας τη δράση μας και τις πρωτοβουλίες μας. Η όψη εγείρει έντονες συναισθηματικές ανασφάλιες, φοβίες και εμμονές με αποτέλεσμα να γινόμαστε ελεγκτικοί, χειριστικοί, πεισματάρηδες και αδιάλλακτοι δημιουργώντας διενέξεις. Η τάση μας να ελέγχουμε τους γύρω μας και να τους κατεθεύνουμε μπορεί να βρει αντίσταση με αποτέλεσμα την αντίδραση κάποιων. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν στην επικοινωνία Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς ενώ σε επαγγελματικά, οικογενειακά ζητήματα αλλά και σε προσωπικές σχέσεις πρέπει να προσέξουν Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

10/6: Έκλειψη Ηλίου και νέα σελήνη στους Διδύμους. Το φαινόμενο της νέας σελήνης συμπτίπτει αυτήν την φορά με μία ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων. Κάθε νέα σελήνη συμβολίζει νέα ξεκινήματα και εγκαινιάζει μία περίοδο καινούργιων εκκινήσεων. Η έκλειψη ηλίου σχετίζεται με αλλαγές, γεγονότα και εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Εάν διατηρείτε σχέσεις ή μία σχέση από συμβιβασμό ή εντελώς συμβατικά δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος στην ιστορία αυτή. Σε κάθε περίπτωση η έκλειψη ηλίου μας βάζει σε διαδικασία εκκαθάρισης και ξεκαθαρισμάτων ώστε να διώξουμε το σαθρό, το σκάρτο, το περιττό ή αυτό που δεν μας αφήνει να εξελιχτούμε. Η νέα αυτή σελήνη σχηματίζεται σε στενή επαφή με τον αάδρομο Ερμή στους Διδύμους. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι νέες εκκινήσεις χρήζουν κάποιας προσοχής και κυρίως οι υπογραφές συμβολαίων και εμπορικών συμφωνιών. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο υποθέσεις από το παρελθόν ή να προκύψει μία ευκαιρία μέσα από μία παλιά κατάσταση. Στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο κάτι που μας κάνει υποκειμενικούς και δεν μας βοηθάει στο να αποφασίσουμε βασιζόμενοι στην αλήθεια ή σε αντικειμενικά κριτήρια. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Δίδυμοι, αλλάζετε εσείς και η σχέση σας με τον εαυτό σας, Τοξότες αλλάζουν οι άλλοι απέναντι σας, Παρθένοι οι αλλαγές αφορούν την καριέρα σας, Ιχθείς μπαίνετε σε περίοδο αλλαγών στο σπίτι ή την οικογένεια σας.

11/6: Ανάδρομος Ερμής σύνοδος Ήλιος στους Διδύμους. Η όψη μας φέρνει αντιμέτωπους με σκέψεις, ιδέες και γεγονότα του Μάη. Καλό είναι να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις μας και να επαναξιολογήσουμε τα πιστεύω μας ώστε να οριστικοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας. Πολλές φορές αναλωνόμαστε σε σκέψεις χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να κουράζουμε το μυαλό μας αλλά και την ψυχή μας. Χρειάζεται ρεαλισμός και σφαιρική αξιολόγηση της πληροφόρησης ώστε να δράσουμε λίγο παρακάτω προς τα τέλη του μήνα. Περισσότερη προσοχή για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς και Λέοντες.

Ο Άρης στον Λέοντα. Η νέα θέση για τον πλανήτη της δράσης, της λίμπιντο, των πρωτοβουλιών και της θέλησης είναι άκρως ενισχυτική για όλους μας ανεξαρτήτως ζωδίου καθώς μας γεμίζει με θάρρος, πάθος και ενθουσιασμό. Είμαστε αισιόδοξοι, δυναμικοί, μαχητικοί, δρούμε με υπερβολική αυτοπεποίθηση ενώ μας διακατέχει ένα αίσθημα περηφάνειας κάτι που μας κάνει λαμπερούς και δημοφιλείς. Η ανάγκη μας για καταξίωση, επιτυχία και θαυμασμό μας ωθεί σε έναν διαρκή αγώνα κατάκτησης και επιβίωσης ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους μας και να προσελκύσουμε τα βλέμματα των άλλων. Χρειάζεται παρόλα αυτά να δείξουμε προσοχή στην αδιαλλαξία, την ισχυρογνωμοσύνη και την υπερβολική αυτοπεποίθηση που μπορεί να καταλήξει σε έπαρση ή αλαζονεία. Η διέλευση του Άρη από τον Λέοντα δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς θα εμπλακεί σε αντίθεση με τον Κρόνο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό κάτι που φέρνει στην επιφάνεια εμπόδια, προκλήσεις, δυσκολίες αλλά και ανατροπές, αναπάτεχα γεγονότα. Χρειάζεται να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια για την επίτευξη των προσπαθειών μας και να είμαστε πιο ευέλικτοι ώστε να προσαρμοστούμε σε νέες καταστάσεις και γεγονότα που μπορούν να προκύψουν εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας. Περισσότερο προσεκτικοί χρειάζεται να φανείτε Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μέχρι τα τέλη του Ιουλίου. Οι τομείς των σχέσεων, του γάμου, της καριέρας και της οικογένειας απαιτούν ευέλικτες κινήσεις. Οπλιστείτε με υπομονή και αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Χρειάζεται πνεύμα διαλλακτικότητας και συμβιβασμού.

12/6: Μία εξαιρετική ημέρα με την Σελήνη και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον Καρκίνο. Η αισθηματική και οικογενειακή μας ζωή είναι πολλά υποσχόμενη. Τυχόν προβλήματα, διαφωνίες και αψιμαχίες μπορούν να ξεπεραστούν με αποτέλεσμα να βρούμε τις ισορροπίες που χάθηκαν. Συναισθηματικά νιώθουμε πλήρεις, ευτυχισμένοι και μπορούμε να βιώσουμε θετικά συναισθήματα από την οικογέενια μας, τους φίλους μας και τον/τη σύντροφο μας. Η σύνοδος των πλανητών σε εξάγωνο με τον Ουρανό υπόσχεται συναισθηματική ανανέωση και απελευθέρωση από βάρη και στεναχώριες.

13/6: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο προσφέρει ελευθερία και ανανέωση στην προσωπική ζωή και τις ερωτικές-κοινωνικές μας σχέσεις. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία για να εξελιχθούν και να μακροημερεύσουν. Ευχάριστες, αναπάντεχες συναντήσεις και γνωριμίες μπορούν να ξυπνήσουν τα πιο ζεστά συναισθήματα μέσα μας. Ο έρωτας κρύβει μοναδικές ευκαιρίες ενώ μπορούν να προκύψουν γνωριμίες από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ξαφνικές συναντήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και εκπλήξεις στην κοινωνική μας ζωή φέρνουν συναισθηματική ανανέωση και δίνουν αίσθημα ικανοποίησης. Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθείς δέχεστε εύνοια σε επίπεδο οικονομικό και αισθηματικό. Αποδεχτείτε φιλικές προσκλήσεις και απολαύστε την συντροφιά φίλων.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μία όψη που χρήζει προσοχής ειδικότερα για τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας, η έλλειψη προσανατολισμού και κατεύθυνσης επάνω σε έναν στόχο μπορούν να μας αποσυντονίσουν και να μας εξουδετερώσουν. Χρειάζεται πειθαρχία, σωστό προγραμματισμό και συγκεκριμένο πλάνο ή στοχοθέτηση ώστε να ξεπεράσουμε τυχόν προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιστρατεύστε τη λογική, μην παρασύρεστε από κόλακες και κολακίες καθώς δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που θα νιώσετε προδομένοι ή απογοητευμένοι. Προσοχή χρειάζεται στη δράση και στην λήψη αποφάσεων. Φροντίστε να έχετε όλες τις πληροφορίες εκείνες που θα σας δώσουν την βεβαίωση ότι δράτε ορθώς.

14/6: Για δεύτερη φορά μέσα στο 2021 σχηματίζεται το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού που λειτουργεί αντιφατικά, δημιουργεί διλλήμματα, αντιφάσεις και προκαλεί συναισθηματικό χάος και εκνευρισμό. Ο Κρόνος σχετίζεται με τα όρια, τα πρέπει, την πειθαρχία και τη δομή, είναι ο κυβερνήτης της ήδη υφιστάμενης δομής και οργάνωσης. Ο Ουρανός σχετίζεται με την ελευθερία, το σπάσιμο δεσμών, την ανεξαρτησία και την πρόοδο. Οι δύο πλανήτες συμβολίζουν τελείως διαφορετικές ποιότητες και η σύγκρουση τους προκαλεί διλήμματα, εντάσεις και αντιθέσεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πολλές φορές νιώθουμε αγχωμένοι συναισθηματικά ενώ ερχόμαστε αντιμέτωποι με παραπάνω των δύο επιλογών κάτι που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές μας. Το θέμα είναι θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι «του γνώριμου», «του ασφαλούς» ή θα επιλέξουμε το μονοπάτι εκείνο της ελευθερίας και του άγνωστου προορισμού; Όλα είναι θέμα επιλογής, θέμα συναισθηματικού θάρρους και «πίστης» στον εαυτό μας και τις ικανότητες μας.

 

21/6: Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο! Καρκίνοι χρόνια σας πολλά! Θερινό ηλιοστάσιο! Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου. Το φως επιστρέφει στη ζωή μας, το σκοτάδι χάνει έδαφος. Η νέα θέση του Ήλιου δίνει έμφαση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και στις πολύ προσωπικές μας σχέσεις ή τις βαθύτερες μας ανάγκες. Η περίοδος βοηθάει πολύ στην ενδοσκόπιση και μπορούμε να γεμίσουμε με αυτοπεποίθηση καθώς είναι ιδανική εποχή για να καταπολεμήσουμε ενασφάλειες ή να απαλλαγούμε από συναισθηματικές εξαρτήσεις. Την ίδια ημέρα σχηματίζεται το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που εξυμνεί τον έρωτα και τις σχέσεις. Ο ρομαντισμός, οι ευαισθησίες και το συναίσθημα ανακτούν δυναμική με αποτέλεσμα να μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα και την αγάπη. Ανοίξτε την καρδιά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, στην οικογένεια σας, στον σύντροφο ή την σύντροφο σας. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Ορθόδρομος Ερμής! Η επικοινωνία σταδιακά αρχίζει να αποκαθίσταται! Η περίοδος των αναθεωρήσεων, της συλλογής πληροφοριών λαμβάνει τέλος με αποτέλεσμα να μπορούμε να είμαστε περισσότερο σίγουροι για τις αποφάσεις μας και τις επιλογές μας. Χρειάζονται ασφαλώς κάποιες ημέρες για να αποκατασταθεί πλήρως το κλίμα αλλά οι παρεξηγήσεις, η ασυνενοησία και το κλίμα χάους σταδιακά αποκαθίσταται.

23/6: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς. Η όψη χαρίζει αισιοδοξία, συναισθηματική ανακούφιση και ανάκαμψη. Ο παράγοντας της ευτυχίας και της τύχης μας κάνει να νιώθουμε συναισθηματικά πλήρεις και αυτάρκεις. Είναι από τις πολύ όμορφες ημέρες του μήνα που καλό είναι να εκμεταλλευτούμε για να προωθήσουμε προσωπικές μας υποθέσεις και επαγγελματικά μας σχέδια. Η όψη ευνοεί τον έρωτα και τις σχέσεις ενώ ανακουφίζει την καριδά μας. Εάν υπήρξαν προβλήματα και προστριβές στη ζωή μας και τις σχέσεις μας η ημέρα βοηθάει να γεφυρώσουμε τυχόν χάσματα. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς δέχεστε σημαντική εύνοια σε επίπεδο διάθεσης και ψυχολογίας.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μία όψη που ενισχύει την ανασφάλεια και φουντώνει τα πάθη κάνοντας μας ζηλιάρηδες, ανασφαλείς και εμμονικούς. Πολλές φορές νιώθουμε ανασφάλεια με τον εαυτό μας καθώς γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας. Το αίσθημα αυτό της κατωτερότητας και της μειονεξίας μπορεί να μας κάνει καχύποτους, εμμονικούς και να μας οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς μέσα στις σχέσεις προκαλώντας έμνταση και εκνευρισμό. Η τάση μας να ελέγξουμε τους άλλους, τα συναισθήματα τους και την σκέψη τους μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα της ημέρας. Χρειάζεται αυτογνωσία και ισχυρή προσωπικότητα μπροστά στα αρνητικά αυτά συναισθήματα ώστε να απολαύσουμε αγάπη και να βιώσουμε θετικά συναισθήματα μέσα στις σχέσεις και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου προσοχή σε επαγγελματικά, οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα.

24/6: Πανσέληνος στον Αιγόκερω, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Η πανσέληνος φέρνει το κλείσιμο καταστάσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η θετική συμμετοχή του Δία στο φαινόμενο βοηθάει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και γεγονότα στη ζωή μας θέτοντας νέες, πιο σταθερές βάσεις. Προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν το περασμένο διάστημα των εκλείψεων και της αναδρομής του Ερμή μπορούν να επιλυθούν. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε μία περίοδο αποκατάστασης ενώ και οι αλλαγές που προέκυψαν το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν για όλους ανεξαρτήτως ζωδίου.

26/6: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης φέρνει θετικές εξελίξεις στις ζωές πολλών εκ ημών. Η δύναμη, το θάρρος, η τόλμη και η αποφασιστικότητα μπορούν να μας φέρουν μπροστά σε επιτυχείς επαγγελματικές αποφάσεις ή μπροστά σε μία σχέση μακροπρόθεσμης προοπτικής που θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή μας. Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι κύριοι αποδέκτες της επιρροής.

27/6: Η Αφροδίτη στον Λέοντα. Ύστερα από τον Άρη στον Λέοντα, ακολουθεί και η Αφροδίτη. Ο έρωτας στα καλύτερα του. Ιδιαίτερα απαιτητικοί στις σχέσεις μας, θέτουμε υψηλά στάνταρ και αναζητάμε το τέλειο, εκείνο που πιστεύουμε ότι μας αξίζει. Στον έρωτα επιθυμούμε το δράμα, τον θαυμασμό ενώ είμαστε και συναισθηματικά γενναιόδωροι. Μας ελκύουν δυνατές, δυναμικές προσωπικότητες που έχουν υψηλό γόητρο και δύναμη. Οι διελεύσεις όμως του Άρη και της Αφροδίτης από τον Λέοντα δεν είναι εύκολη υποθέση αυτήν την φορά καθώς συναντάνε τους Κρόνο και Ουρανό. Ποιες σχέσεις έχουν προοπτική; Οι σχέσεις που στηρίζονται στην αλήθεια και έχουν γερά θεμέλια, οι σχέσεις ουσίας και εκείνες που δεν μας δημιουργούν ασφυξία ή περιορισμούς. Χρειάζεται να νιώθουμε ελεύθεροι και ότι έχουμε την δυνατότητα επιλογής. Η καρδιά μας χτυπάει δυνατά ενώ κινούμαστε από τον εθουσιασμό και το πάθος. Εύνοια σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο δέχονται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι.