Μάρτιος 2021

2/3: Ο Ερμής στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους. Μί αημέρα που προάγει την επικοινωνία, τον διάλογο, τις επαφές και τις συζητήσεις. Η ημέρα ευνοεί εμπορικές συμφωνίες, συναλλαγές και διαπραγματεύσεις. Ιδανική ημέρα για να περάσετε συνεντεύξεις, να αποστείλετε βιογραφικά και να προωθήσετε τις ιδέες σας ή τις σκέψεις σας. Η επικοινωνία εξομαλύνεται και μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Λέοντες. 

3/3: Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μία όψη που ευνοεί τον έρωτα, τα συναισθήματα και τα οικονομικά μας. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς μεταμορφώνει τον έρωτα και τις σχέσεις, κάνοντας μας τρυφερούς, αισθαντικούς και γενναιόδωρους. Το ρομάντζο και οι ευαισθησίες αναδεικνύονται με αποτέλεσμα οι σχέσεις να κερδίζουν έδαφος. Τυχόν διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και προβλήματα παρακάμπτωνται. Ξαφνικές γνωριμίες, ευχάριστες εκπλήξεις ή συμπτώσεις φέρνουν ανανέωση στην αισθηματική μας ζωή. Οι σχέσεις χρειάζονται ελευθερία για να αναπνεύσουν και να μακροημερεύσουν. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία ιδιαίτερα ευχάριστη γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Η συναισθηματική ανανέωση αποτελεί θετική έκφανση της όψης αυτής. Ευνοούνται οικονομικά ζητήματα και οικονομικές συμφωνίες. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Ιχθείς, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. 

4/3: Ο Άρης στους Διδύμους! Ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της ενεργητικότητας, της πρωτοβουλίας και των αποφάσεων περνάει στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Η επικοινωνία ανακτά έδαφος και δυναμική ενώ τις επόμενες σαρανταπέντε ημέρες ο διάλογος, οι επαφέ,ς οι συζητήσεις, τα ταξίδια και οι μετακινήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Ο ρόλος της πληροφορίας και της πληροφόρισης γίνεται πολύ σημαντικός. Ο Άρης στους Διδύμους καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι υπερδραστήριος, αεικίνητος ωστόσο δυσκολεύεται να ολοκληρώσει τους στόχους του καθώς είναι πολυπράγμων. Η διάθεση του για συνεχείς εναλλαγές και μεταβολές μπορεί να τον καθιστά ανήσυχο. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες το πνεύμα ανακτά έδαφος και εμείς γινόμαστε περισσότερο πνευματώδεις και ομιλητικοί. Η ικανότητα μας στον διάλογο και τις εμπορικές συναλλαγές ή συνδιαλλαγές αποτελεί δυνατό σημείο μας. Η πολυλογία, η αφηρημάδα και η έλλειψη προσήλωσης σε έναν στόχο αποτελούν την «Αχίλλειο» πτέρνα της δράσης μας. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς εγκαινιάζεται ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και δραστήριο διάστημα για εσάς. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες, σε ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Το στρες και το άγχος σας καταβάλλουν. Προσέξτε την υγεία και τη διατροφή σας. Ζυγοί, Υδροχόοι, Κριοί και Λέοντες έχετε να ποντάρετε πολλά έως τις 23/4 με την παρουσία του Άρη στους Διδύμους. Αιγόκεροι και Σκορπιοί χρειάζεται να απαπροσαρμόσετε την καθημερινότητα σας. 

5/3: Ερμής σύνοδος Δίας στον Υδροχόο! Μία όψη που προάγει την επικοινωνία και στηρίζει την αισιόδοξη σκέψη. Ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης μπορεί να προσελκύσει την τύχη. Ο λόγος, οι επικοινωνίες, οι επαφές, οι συζητήσεις ευνοούνται. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από επιτυχείς εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ιδανική ημέρα για να περάσετε συνεντεύξεις, βιογραφικά και να προωθήσετε τις δεξιότητες σας. Οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές μπορούν να έχουν ευχάριστα νέα. Οτιδήποτε σχετίζεται με την επιστήμη, την υψηλή διανόηση, τα μαθηματικά και την τεχνολογία ευνοείται. Εύνοια δέχονται Υδροχόο και Ζυγοί. Οι Δίδυμοι επίσης ευνοούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο και επίπεδο ιδεών ωστόσο έχουν να αντιμετωπίσουν εμπόδια και προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουν. 

Ο Ήλιος από τους Ιχθείς σε τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές ή ματαιώσεις στις ζωές των μεταβλητων ζωδίων. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς δείξατε περισσότερη υπομονή και προσοχή σε ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και στην επαγγελματική ζωή ή τον οικογενειακό βίο. 

9/3: Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Η ημέρα κρύβει προβλήματα στον τομέα σχέσεων αισθηματικών και διαπροσωπικών. Η ημέρα φέρνει στο προσκήνιο προβλήματα και λάθη σε σχέσεις, συνεργασίες και την ερωτική μας ζωή. Απότομες ρήξεις, χωρισμοί και αποχωρισμοί στο μενού των ημερών. Οι ημέρες θέλουν προσεκτικούς χειρισμούς σε επίεπδο συνεργασίας με αποτέλεσμα να μας καλούν να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην επαναλάβουμε λάθη και παλιές μας συμπεριφορές. Εάν έχουμε πληγωθεί από μία σχέση στο παρελθόν, εάν ένας άνθρωπος μας πλήγωσε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μας φερθεί με τον ίδιο κενό τρόπο η νέα γνωριμία ή μια επόμενη σχέση! Καλούμαστε να θεραπεύσουμε το «εγώ» μας και να κλείσουμε τις όποιες πληγές αιμοραγούν δίνοντας μία ευκαιρία πρώτα απ’ όλα στον ίδιο μας τον εαυτό. Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες, μπορεί να ναυαγήσουν. Δέουσα προσοχή σε οικονομικά ρίσκα και επιπόλαιες ή κακές οικονομικές διαχειρίσεις. Επηρεάζονται αμεσότερα Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. 

11/3: Ήλιος σύνοδος Ποσειδώνας στους Ιχθείς. Παντοδύναμος ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς ενισχύει το όραμα, την έμπνευση, την Πίστη μας και τα όνειρα μας. Τα επίπεδα ενέργειας μας μπορεί να είναι πεσμένα, να έχουμε περισσότερη όρεξη για ύπνο, ξεκούραση και απολαύσεις. Ιδανική ημέρα για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, την αγάπη μας, τον έρωτα μας στον άνθρωπο μας ή στον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει. Η όψη ευνοεί την τέχνη και ενισχύει την «πίστη» στον εαυτό μας και στην θρησκεία. Η διαίσθηση και το ένστικτο μας χτυπάνε κόκκινο. Η όψη δεν ευνοεί την ενασχόληση μας με πρακτικά, τεχνικά ή τεχνοκρατικά ζητήματα αλλά μας κάνει να έχουμε την επιθυμία ή καλύτερα τη ροπή να αποδράσουμε από την πεζότητα της εποχής και τα δύσκολα προβλήματα. Η όψη ευνοεί την ψυχοθεραπεία και μας βοηθάει να συγχωρέσουμε ανθρώπους και ανθρώπινες σχέσεις που μας πλήγωσαν. Όνειρα και μεγάλες προσδοκίες μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να είμαστε ρεαλιστές και να θέτουμε στόχους εφικτούς. Η όψη θολώνει την κρίση μας παρόλα αυτά. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και παρερμηνίες Δίδυμοι, Τοξότες και Παρθένοι. 

13/3: Μοναδική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς! Η πολυαστρία στους Ιχθείς (Ήλιος, Σελήνη, Ποσειδώνας & Αφροδίτη) μιλάνει για συναισθήματα αγάπης, ειλικρίνειας και άφθονο ρομαντισμό. Είναι μία καλή εποχή για να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημα μας και να κατανοήσουμε-καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Δώστε έμφαση στα όνειρα σας και εμπιστευτείτε το ένστικτο σας ή την διαίσθηση σας. Η θετική γωνία εξαγώνου της νέας σελήνης προς τον Πλούτωνα μιλάει για πάθος, ερωτισμό και ανθεκτικότητα που μπορεί να μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε τα πιο τρελά μας όνειρα. Νέες ερωτικές σχέσεις, γεμάτες αγάπη και ειλικρίνεια έρχονται στην επιφάνεια, ως μια άλλη ααναδυόμενη Αφροδίτη από τα ύδατα. Το πάθος, ο ερωτισμός και τα δυναμικά συναισθήματα μας κυριεύουν. Άλλο ένα θετικό; Η καλή επικοινωνία στην οποία στηρίζονται αυτές οι τρυφερές σχέσεις. Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου ευνοεί την επικοινωνία, τον διάλογο και τις συζητήσεις. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου ευνοείστε σε κάποιους τομείας. 

14/3: Η Αφροδίτη στους Ιχθείς (έξαρση) σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς (κυριαρχία)! Η όψη εξυμνεί τις σχέσεις και τον έρωτα. Ο ρομαντισμός, οι ευαισθησίες μας βοηθάνε να ξεπεράσουμε τυχόν προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τον χειμώνα. Ύστερα από έναν ψυχρό και ωμό συναισθηματικά χειμώνα, έρχεται η άνοιξη να μας δείξει ότι υπάρχει αγάπη, ότι υπάρχουν συναισθήματα και σχέσεις! Το κλίμα αρμονίας και η αποκατάσταση στις σχέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της επιρροής. Εύνοια δέχονται όσοι ασχολούνται με την τέχνη και κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς οι κύριοι αποδέκτες της επιρροής. 

15/3: Ύστερα από ένα δίμηνο με τον Ερμή στον Υδροχόο, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς. Ο πλανήτης στο περιβάλλον των Ιχθύων και του Ποσειδώνα δεν εκφράζει τις ιδιότητες του. Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο εσωτερικευμένη και εμείς μπορούμε να αφουγκραστούμε με περισσότερη ευκολία τα συναισθήματα και τις διαθέσεις των γύρω μας. Η επιρροή αυτή δεν εξυμνεί την επικοινωνία, την κάνει πιο δύσκολη καθώς δεν εκφραζόμαστε επακριβώς στις συζητήσεις μας. Ένα άλλο αρνητικό της θέσης αυτής του Ερμή είναι η αφηρημάδα και η διανοητική σύγχιση. Ωστόσο, ευυνοείται ο διαλογισμός και η επαφή με το συναίσθημα μας. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί υδάτινους και γήινους δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους ή όσους έχουν γενέθλια θέση Ερμή σε αυτά τα ζώδια. 

16/3: Μία ημέρα εξαιρετικής χροιάς καθώς ο Ήλιος από τους Ιχθείς συναντάει σε εξάγωνο τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η πρακτικότητα συναντάει την έμπνευση, την φαντασία και μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές σκηνές. Οι ευαισθησίες, το συναίσθημα και τα τρυφερά λόγια βρίσκουν πρακτική εφαρμογή. Επιπλέον, εμπνεύσεις και ιδέες μπορούν να υλοποιηθούν. Η όψη ευνοεί την τέχνη, μας κάνει ιδεαλιστές, οραματιστές ενώ μας βοηθάει να συγχωρέσουμε όσους μας πλήγωσαν και να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί υδάτινους και γήινους δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. 

18/3: Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ημέρα ευνοεί τις σχέσεις, τον έρωτα, το πάθος και το συναίσθημα. Οι σχέσεις μας γίνονται πιο ουσιαστικές και εμείς με τη σειρά μας επιθυμούμε να έρθουμε πιο κοντά με τον/τη σύντροφο μας. Η τρυφερότητα και το συναίσθημα συναντούν το πάθος και τα δυναμικά συναισθήματα. Μία όψη που φέρνει τύχη στον έρωτα, βοηθάει τις σχέσεις μας. Οι δεσμευμένοι αναθερμάνετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και πολλά υποσχόμενες ερωτικές στιγμές. Εύνοια δέχονται Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθείς. 

20/3: Ο Ήλιος στον Κριό! Εαρινή Ισημερία! Άνοιξη! Ίση ημέρα, ίση νύχτα! Η ημέρα ενδείκνυται για δυναμικές εκκινήσεις, νέα ξεκινήματα και μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τη ζωή με θάρρος και τόλμη. Τις επόμενες τριάντα ημέρες ανακτούμε τον δυναμισμό μας και την αισιοδοξία μας. Ευκαιρία να διώξουμε φοβίες και ανασφάλειες. Δυναμικές εκκινήσεις, προσπάθεια για να διώξουμε τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις. Σε επίπεδο διάθεησς, ενέργειας, πρωτοβουλιών ευνοούνται Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. 

21/3: Η Αφροδίτη περνάει τον Κριό! Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται σε αδυναμία και δεν εκφράζει με ευκολία τις θετικές της ιδιότητες. Ο εγωισμός, το αίσθημα ατομικότητας και η αδυναμία του ανθρώπου να μοιραστεί τα συναισθήματα του αποτελούν το εμπόδιο να έχει μία αρμονική και χωρίς εντάσεις ζωή. Οι μεγάλες και απότομες εναλλαγές στη διάθεση των ανθρώπων τους οδηγούν από τον ενθουσιασμό στην απαισιοδοξία και τούμπαλιν. Στις σχέσεις και στον έρωτα επιθυμούν την κολακεία και θέλουν να έχουν τα ηνία, να ηγούνται κάτι που τους κάνει να μοιάζουν ανταγωνιστικοί με αποτέλεσμα οι άλλοι να βλέπουν μία αδιαφορία για συμπόρευση. Άνθρωποι ιδιαίτερα παθιασμένοι, που δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματα τους, με μία διάθεση για προβολή που δημιουργεί προστριβές στις σχέσεις και ανταγωνισμούς. Οι άνθρωποι αυτοί ρέπουν προς την υπερβολή, έχουν ανάγκη από αλλαγές, βαριούνται εύκολα και όταν κατακτήσουν το αντικείμενο του πάθους τους χάνουν το ενδιαφέρον τους. Φημίζονται για την αβρότητα τους και για την έλλειψη τακτ, η οποία πολλές φορές διασαλεύει την ισορροπία στις σχέσεις τους. Στις οικογενειακές σχέσεις πολλές φορές δεν υπάρχει αρμονία ενώ μπορούν να προκύψουν προβλήματα λόγω σπατάλης και κακής οικονομικής διαχείρισης. Οι γυναίκες με αυτήν την θέση είναι ιδιαίτερα απαιτητικές και ηγετικές με αποτέλεσμα να φοβίζουν τους άνδρες λόγω δυναμικής και ηγετικής φιγούρας. Επιθυμείτε την προσοχή, την κολακεία, είστε παθιασμένοι και έντονα ερωτικοί αλλά εγωιστές και με υψηλές προσδοκίες που πολλές φορές δεν εκπληρώνονται. Στις σχέσεις μας γινόμαστε περισσότερο ορμητικοί, εξωστρεφείς, παθιασμένοι και διεκδικούμε το αντικείμενο του πόθου μας. Ωστόσο, οι γυναίκες με αυτήν την Αφροδίτη είναι πολύ ανεξάρτητες, δυναμικές και αυτάρκεις με αποτέλεσμα να κομπλάρουν τους άνδρες. Μόνο ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση μπορεί να σταθεί δίπλα σε μία γυναίκα με Αφροδίτη στον Κριό. Ευνοούνται σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο Κριοί, Λέοντες και Τοξότες. 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Μία ημέρα που ευνοεί την επικοινωνία, τον διάλογο, τις επαφέ,ς τις συζητήσεις, τις μετακινήσεις. Τυχερή ημέρα για εμπορικές συμφωνίες και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Η φαντασία και η διαίσθηση συναντούν πρακτικό έδαφος και μπορούν να αποδώσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Ο λόγος και οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται. Εύνοια για Ιχθείς, Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. 

22/3: Ο Άρης από τους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Η όψη υπόσχεται σταθερότητα, επιτυχία, αναγνώριση και προαγωγή. Είναι μία όψη που υπόσχεται μακροβιότητα και σταθερότητα στις σχέσεις και την αισθηματική ζωή. Τα αισθήματα αυθορμητισμού μπορεί να απουσιάζουν ωστόσο οι αξίες, η αξιοπρέπεια και η ηθική ανακτούν δύναμη και έδαφος. Η όψη υπόσχεται επαγγελματική σταθερότητα, αναγνώριση, καταξίωση και επιτυχία. Όλη η αναγνώριση και η καταξίωση είναι προιόν σκληρής προσπάθειας, κόπου, θυσιών και ισχυρής δουλειάς. Τα αγαθά κόποις κτώνται λέει το γνωστό και γνώριμο ρητό. Όσοι έχετε γενέθλια αυτήν την όψη στο ωροσκόπιο σας αναγνωρίζεστε αργά και σταθερά στη ζωή σας και οι απολαύσεις έρχονται με την πάροδο του χρόνο, όσο μεγαλώνετε. Ευνοούνται η επικοινωνία, ο διάλογος, οι επαφές, οι συζηζτήσεις και ο τομέας της φιλίας. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. 

24/3: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ερμή. Η όψη μιλάει για εκνευρισμό, νευρικότητα, κυκλοθυμία και χαμηλή ανεκτικότητα απέναντι στους άλλους, σε σχέσεις ή συνεργασίες. Εμείς μπορεί να είμαστε αφηρημένοι και καθόλου συγκεκριμένοι στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κλίμα γενικότερης σύγχισης, αποπροσανατολισμού και ασυνενοησίας. Η έλλειψη ανοχής, ανεκτικότητας στην διαφορετικότητα του άλλου αλλά και στις ιδέες που αυτός φέρει μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις, διαφωνίες και καυγάδες. Η διανοητική εγρήγορση αποτελεί αρνητικό της ημέρας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην οδήγηση, σε πονοκεφάλους και ημικρανίες. Επηρεάζονται αμεσότερα Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. 

25/3: Στο ίδιο ή και σε παρόμοιο σκηνικό με το χθεσινό. Η επικοινωνία βάλλεται και την σημερινή ημέρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαφωνίες, αντιδράσεις και καυγάδες. Η εριστικότητα και η προκλητικότητα στο λόγο μπορούν να διασαλέψουν την καλή ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις και την επικοινωνία. Επηρεάζονται αμεσότερα Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς. Εμπορικές συμφωνίες, διαπραγματεσύεις και συζητήσεις μπορεί να μην αποδώσουν ή να μην τελεσφορήσουν. 

26/3: Μία από τις ομορφότερες και τυχερότερες όψεις λαμβάνει χώρα σήμερα στην χώρα του Κριού. Η Αφροδίτη συναντάει σε σύνοδο τον Ήλιο στον Κριό. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και οι σχέσεις γίνονται νούμερο ένα προορισμός απορροφώντας μεγάλο κομμάτι της ενέργειας μας. Το πάθος, ο ερωτισμός, η εξωστρέφεια και τα δυνατά-δυναμικά συναισθήματα ανακτούν έδαφος. Μπορεί να προκύψουν πολύ αιφνίδιες και αναπάντεχες ερωτικές ιστορίες, οι οποίες θα ξεδιπλωθούν πάρα πολύ γρήγορα, με ταχύ ρυθμό. Η αισθηματική ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να βγείτε δυναμικά στο κυνήγι του έρωτα. Όσοι έχετε γεννηθεί με αυτήν την όψη είστε ιδιαίτερα απότομοι και άμεσοι στην έκφραση των συναισθημάτων και των διαθέσεων σας. Οι γυναίκες είστε πολύ ανεξάρτητες, αμαζόνες και φιλελεύθερες με αποτέλεσμα οι άνδρες να νιώθουν μειονεξία και αδυναμία δίπλα τους. Μόνο ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση μπορεί να σταθεί δίπλα σε μια τετοια γυναίκα. Κύριοι αποδέκτες της τυχερής αυτής επιρροής; Κριοί, Λέοντες και Τοξότες! 

28/3: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης. Η όψη υπόσχεται σταθερότητα, επιτυχία, αναγνώριση και προαγωγή. Είναι μία όψη που υπόσχεται μακροβιότητα και σταθερότητα στις σχέσεις και την αισθηματική ζωή. Τα αισθήματα αυθορμητισμού μπορεί να απουσιάζουν ωστόσο οι αξίες, η αξιοπρέπεια και η ηθική ανακτούν δύναμη και έδαφος. Η όψη υπόσχεται επαγγελματική σταθερότητα, αναγνώριση, καταξίωση και επιτυχία. Όλη η αναγνώριση και η καταξίωση είναι προιόν σκληρής προσπάθειας, κόπου, θυσιών και ισχυρής δουλειάς. Τα αγαθά κόποις κτώνται λέει το γνωστό και γνώριμο ρητό. Όσοι έχετε γενέθλια αυτήν την όψη στο ωροσκόπιο σας αναγνωρίζεστε αργά και σταθερά στη ζωή σας και οι απολαύσεις έρχονται με την πάροδο του χρόνο, όσο μεγαλώνετε. Ευνοούνται η επικοινωνία, ο διάλογος, οι επαφές, οι συζηζτήσεις και ο τομέας της φιλίας. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Νέοι δρόμοι ανοίγονται για τους εκπροσώπους αυτών των ζωδίων. 

Πανσέληνος στον Ζυγό και συγκεκριμένα στον άξονα Ζυγού-Κριού. Σε άμεση συμμετοχή στο φαινόμενο; Η Αφροδίτη και ο Χείρωνας. Η ερωτική ζωή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Θέματα ερωτικής φύσεως αλλά και αντιμετώπισης στις σχέσεις μας μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Καλούμαστε να κλείσουμε πληγές και τραυματικές εμπειρίες μέσα από τις σχέσεις μας. Χρειάζεται να δώσουμε άφεση στα άτομα που μας πλήγωσαν ή μας απογοήτευσαν ώστε να μην αδικήσουμε τους νέους αυτούς ανθρώπους που εισβάλλουν στη ζωή μας. Σχέσεις, συνεργασίες και ζητήματα καρδιάς στο προσκήνιο. Δεν είναι κακή η πανσέληνος. Σημαίνει το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. 

30/3: Ερμής σύνοδος Ποσειδώνας στους Ιχθείς! Το χάος! Η όψη δεν ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις επί συγκεκριμένου αποτελέσματος ή οριστικών αποφάσεων. Η έλλειψη ευθυκρισίας και στοιχείων μπορεί να μας αποπλανήσει και να μας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Ευνοούνται η τέχνη, η συγγραφή και οτιδήποτε άπτεται των καλλιτεχνικών αναζητήσεων. Η όψη μας βοηθάει να γαληνέψουμε και να κοιτάξουμε βαθειά μέσα μας αναζητώντας την γαλήνη και την ηρεμία. Ευνοημένοι Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί. 

Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος: Η όψη ευνοεί τον έρωτα, τη μακροβιότητα, την σταθερότητα. Ιδανική όψη για επισημοποιήσεις δεσμών, γάμου ή αραββώνα. Οι σχέσεις στηρίζονται στην ειλικρίνεια και την αλήθεια. Η αξιοπρέπεια, το κύρος, η ηθική και οι αξίες σημαίνουν πολλά. Επιπλέον, οι σταθερές και οι κοινές αξίες που έχουμε με τους γύρω μας αποτελούν βασικό σημείο ώστε να διατηρήσουμε τις σχέσεις στο χρόνο. Ο αυθορμητισμός μπορεί να εκλείπει κάποιες φορές αλλά οι σχέσεις είναι ουσιαστικές και πολλά υποσχόμενες. Η όψη ευνοεί την οικονομική ζωή και υπόσχεται σταθερές αποδοχές ή διατήρηση εισοδήματος. Επαγγελματικά ζητήματα προωθούνται ενώ και η αυτοπεποίθηση μας γίνεται πιο ισχυρή κάνοντας μας να ξεχωρίζουμε. Κερδισμένοι της όψης Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι. 

31/3: Ήλιος εξάγωνο Κρόνος: Η όψη ευνοεί τον έρωτα, την μακροβιότητα, την σταθερότητα. Ιδανική όψη για επισημοποιήσεις δεσμών, γάμου ή αραββώνα. Οι σχέσεις στηρίζονται στην ειλικρίνεια και την αλήθεια. Η αξιοπρέπεια, το κύρος, η ηθική και οι αξίες σημαίνουν πολλά. Επιπλέον, οι σταθερές και οι κοινές αξίες που έχουμε με τους γύρω μας αποτελούν βασικό σημείο ώστε να διατηρήσουμε τις σχέσεις στον χρόνο. Ο αυθορμητισμός μπορεί να εκλείπει αλλά η επιτυχία είναι δεδομένη.