Σεπτέμβριος 2021

2/9: Ο Άρης από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Η όψη δεν ευνοεί καθόλου τον ρεαλισμό και την λήψη σημαντικών αποφάσεων καθώς τονίζει το στοιχείο του υποκειμενισμού και μπορεί να μας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και κακές εκτιμήσεις λόγω λαθεμένης πληροφόρησης. Υπάρχει διάχυτο στην ατμόσφαιρα ένα κλίμα ασάφειας ενώ πολλές φορές δημιουργούνται παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη. Η όψη δημιουργεί εικόνα χάους ενώ σε επίπεδο ψυχολογίας εντείνει την ψυχολογική ανασφάλεια. Αδυνατούμε να στοχεύσουμε κάπου συγκεκριμένα ή να κυνηγήσουμε έναν στόχο μας. Η όψη είναι εξαιρετική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εξαίρει τη φαντασία και λειτουργεί εξαιρετικά σε θέματα συγχώρεσης και συμφιλίωσης με όσους μας πίκραναν ή μας απογοήτευσαν. Καλό είναι να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις καθώς ενέχει ο κίνδυνος λανθασμένων αποφάσεων που λίγο αργότερα θα μετανιώσουμε για αυτές. Πιθανές απογοητεύσεις στο μενού της επιρροής. Προσοχή σε ζητήματα υγείας και διατροφής καθώς μπορεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα να είναι πιο ευπαθές. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

3/9: Ο Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις και τις εμπορικές συμφωνίες-συνδιαλλαγές. Η ημέρα κρίνεται εξαιρετική για ζητήματα υπογραφής συμβολαίων και συμφωνιών ενώ βοηθάει στην επικοινωνία μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες όπου μπορούν να βρεθούν λύσεις σε τυχόν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Η διπλωματία μπορεί να λειτουργήσει ως ατού για ζητήματα επαγγελματικά και επίλυσης διαφορών σε συνεργασίες ή συμφωνίες. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

5/9: Ο Ερμής από τον Ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Μία όψη που ευνοεί και εδραιώνει την επικοινωνία. Ημέρα ιδανική για υπογραφές συμβολαίων και εμπορικές διαπραγματεύσεις. Ιδανική ημέρα για να περάσουμε συνεντεύξεις, να στείλουμε βιογραφικά ή να έχουμε θετικές ειδήσεις σε ζητήματα αποδοχής προσφορών από τρίτους. Η όψη υπόσχεται μακροβιότητα και σταθερότητα για επαγγελματικές συμφωνίες, είναι αυτό που λέμε δίνουμε τα χέρια μας επάνω στο τραπέζι και υπογράφουμε ξεκάθαρους όρους χωρίς μετέπειτα απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις. Τυχεροί Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

6/9: Ημέρα με ποικίλες επιρροές. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε τρίγωνο με τον Δία μιλάνε για σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα οικονομικά μας. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μας καλεί να είμαστε προσεκτικοί στην διαχείριση των σχέσεων καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων μέσα από τάσεις επιβολής, εξουσίας και κυριαρχίας επάνω σε άλλους. Τα συναισθήματα θυμού και οι ανασφάλειες μας μπορούν να δημιουργήσουνε εντάσεις στις σχέσεις και να προκληθούν ρήγματα ή ρήξεις. Οι λύσεις μπορούν να ρθουν μόνο εφόσον είμαστε διπλωμάτες αλλά ο εγωισμός και το αίσθημα απόρριψης ή μειονεξίας μας κάνουν επιθετικούς. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία πάλι υπόσχεται ευτυχία, χαρά και αισιοδοξία σε σχέσεις, συνεργασίες και την ερωτική ζωή. Η όψη βοηθάει στο να έχουμε καλή διάθεση και να επιδείξουμε διάθεση συμβιβασμού η διαλλακτικότητας μέσα στις σχέσεις. Η αισθηματική ζωή για πολλούς κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις ενώ για άλλους εντάσεις. Υπογραφές επωφελών ή επικερδών οικονομικών συμβολαίων. Προσοχή σε σπατάλες και τον έντονο καταναλωτισμό. Καρκίνοι και Αιγόκεροι προσέχετε τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας και την αισθηματική σας ζωή. Κριοί, Ζυγοί  ομοίως μόνο που μπορείτε να βρείτε στήριξη σε φιλικά πρόσωπα ή τον/τη σύντροφο σας. Τοξότες, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή και τις σχέσεις.

Ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υπόσχεται δύναμη, πάθος, ανθεκτικότητα και δυναμική. Η όψη μας δίνει μία εσωτερική δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, να ανακάμψουμε από τον πάτο και να αναγεννηθούμε. Ιδανική όψη για υπογραφές επικερδών επαγγελματικών συμφωνιών και για την προώθηση επαγγελματικών πρότζεκτ. Θέματα εργασιακά, υγείας, διατροφής και επαγγελματικά δέχονται τονωτικές ενέσεις. Η όψη χαρίζει πάθος και βαθύ ερωτισμό με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αισθηματική ζωή αισθητά. Τυχεροί Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

7/9: Νέα σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Η νέα αυτή σελήνη υπόσχεται επιτυχία και φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες σε ζητήματα εργασιακά και πρακτικά. Όσοι ενδιαφέρονται για εύρεση ή αλλαγή εργασίας μπορούν να ποντάρουν σε αυτό το φεγγάρι. Ευνοείται η έναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων και γυμναστικής με σκοπό την απώλεια βάρους. Η διάθεση μας να αλλάξουμε τα πάντα στη ζωή μας μπορεί να μας κάνει περισσότερο τολμηρούς και θαρραλέους. Ο παράγοντες της τύχης και της «ξαφνικής ευκαιρίας» είναι έντονος. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

10/9: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Ο πλανήτης του έρωτα αφήνει το ζώδιο της κυριαρχίας του και μπαίνει σε ένα άβολο για αυτήν ζώδιο. Το πάθος και ο ερωτισμός μπορεί να είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα ωστόσο είναι μία θέση που μεγαλώνει την ανασφάλεια και μας κάνει καχύποπτους, επιφυλακτικούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η διάθεση μας να ελέγξουμε και να χειραγωγήσουμε τα συναισθήματα των άλλων μπορεί να μας κάνει λιγότερο αυθόρμητους και περισσότερο ανασφαλείς. Πολλές φορές μπορεί να μην αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας ή να τα αγνοούμε καθώς η σκέψη της μη αποδοχής ή καλύτερα της απόρριψης μπορεί να μας τρομάζει. Ωστόσο, με αυτήν την θέση της Αφροδίτης γινόμαστε πιο ικανοί στην οικονομική διαχείριση. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αγαπάει από την καρδιά της, ολοκληρωτικά, επιθυμεί την απόλυτη ένωση. Εύνοια δέχονται Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

14/9: Ήλιος αντίθεση Ποσειδώνας. Μια όψη που μας κάνει επιρρεπείς στην κολακεία ενώ μας οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις λόγω έλλειψης ευθυκρισίας και περισσότερου υποκειμενισμού. Η σκέψη μοιάζει μπερδεμένη και τα μηνύματα που παίρνουμε και δίνουμε είναι ασαφή με αποτέλεσμα τις εσφαλμένες εκτιμήσεις, τις παρανοήσεις και τα λάθη. Συνθήκες αταξίας και χάους στο μενού της ημέρας. Χρειάζεται να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια ώστε να ολοκληρώσουμε μία εργασία ή να φέρουμε εις πέρας τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις. Προσοχή στην διατροφή και την υγεία καθώς το ανοσοποιητικό μας μπορεί να είναι πιο ασθενικό και ευάλωτο. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς.

15/9: Ο Άρης στον Ζυγό. Ο πλανήτης της δράσης, της λίμπιντο και της πρωτοβουλίας περνάει σε ένα ζώδιο του αέρα αλλά αρκετά ασύμβατο προς την ορμητική του φύση. Από δω και πέρα γινόμαστε περισσότερο διπλωμάτες, λιγότερο αβροί και διεκδικούμε μέσω της επικοινωνίας, του διαλόγου και των κοινωνικών συναναστροφών. Με την θέση αυτή δεν πλησιάζουμε άμεσα τον στόχο μας, αλλά έμμεσα, περικυκλώνοντας αυτό που θέλουμε. Η διπλωματία, το τακτ και ο διάλογος αναδεικνύονται σε αρετές που μας οδηγούν στην επιτυχία. Εύνοια δέχονται Δίδυμοι και Υδροχόοι ενώ ένα πιο απαιτητικό διάστημα εγκαινιάζεται για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Χρειάζεται να δείξετε περισσότερη προσοχή στην παρόρμηση, να ελέγχετε τον θυμό σας και την βιασύνη σας.

Άρης & Αφροδίτη σε αμοιβαία υποδοχή. Φαινόμενο από τα μέσα του μήνα και έπειτα είναι η αμοιβαάι υποδοχή των πλανητών. Τι σημαίνει αυτό; Ο ένας βρίσκεται στο σπίτι του άλλου. Ο Άρης βρίσκεται στο σπίτι της Αφροδίτης (Ζυγός) και εκείνη στο ζώδιο του Άρη (Σκορπιός). Η όψη λειτουργεί σαν σύνοδος, είναι αυτό που λέμε ο ένας φιλοξενεί τον άλλον στο σπίτι του και δείχνει το καλύτερο πρόσωπο του. Θεαματικές εξελίξεις στη ζωή Ζυγών, Σκορπιών, Κριών και Ταύρων. Το δεύτερο μισό του μήνα εκτός από εντάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και την ερωτική ζωή κρύβει και θυελλώδη πάθη και έντονες ερωτικές ιστορίες.

17/9: Ήλιος τρίγωνο Πλούτωνας και Αφροδίτη τετράγωνο Κρόνος. Δύο όψεις αντικρουόμενες, ασύμβατες. Η πρώτη χαρίζει πάθος, δυναμισμό, ανθεκτικότητα στις δυσκολίες και την κακουχία ενώ η δεύτερη μιλάει για κρας τεστ σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο και την φιλία. Πολλοί θα δούνε τους κόπους των προσπαθειών τους να ανταμοίβονται καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τους ενώ για άλλους το τετράγωνο σημαίνει αίσθημα μοναξιάς, αποτυχίας, απόρριψης και δοκιμασίας σε σχέσεις, συνεργασίες ή την αισθηματικήη ζωή. Πολλοί θα νιώσουν οικονομικές πιέσεις και οικονομική δυσπραγία ενώ άλλοι θα περάσουν ένα βραχυκύκλωμα στη σχέση τους. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξουν Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί ενώ Παρθένοι, Αιγόκερι, Ιχθείς και Καρκίνοι μπορούν να περιμένουν θετικές ειδήσεις όσον αφορά το χρήμα και τα επαγγελματικά τους.

20/9: Ερμής τρίγωνο Δίας. Μία όψη που εξυμνεί την επικοινωνία και χαρίζει αισιόδοξο τρόπο σκέψης για το εγγύς και μη εγγύς μέλλον. Η αισιοδοξία και η θετική στάση απέναντι στη ζωή μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο στο μέλλον. Ημέρα τυχερή για υπογραφές συμβολαίων και εμπορικών συμφωνιών. Ευνοούνται οι σχέσεις, ο γάμος και η φιλία. Κύριοι αποδέκτες της επιρροής Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Πανσέληνος στους Ιχθείς, στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Στο φαινόμενο συμμετέοχυν Ποσειδώνας και Πλούτωνας. Ο Ποσειδώνας μπορεί να κάνει ένα όνειρο μας πραγματικότητα ενώ η συμμετοχή του Πλούτωνα ενισχύει την διαίσθηση και την δυναμική μας. Εμπιστετ=υτείτε το ένστικτο σας, μην δίνετε ευκαιρίες δεύτερες γιατί οι άνθρωποι αυτοί που ζητάνε ευκαιρία πιθανώς δεν το αξίζουν. Το πάθος, ο ερωτισμός και η αναγέννηση προ των πυλών. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις σε ζητήματα σχέσεων, αισθηματικά, εργασιακά και επαγγελματικά. Χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τη λογική μας και να κρίνουμε αντικειμενικά έχοντας όλη την κατάλληλη πληροφόρηση χωρίς υποκειμενισμούς που θα μας οδηγήσουν πιθανώς σε απογοητεύσεις.

22/9: Ο Ήλιος στον Ζυγό. Φθινοπωρινή Ισημερία! Ίση μέρα, ίση νύχτα. Καλό φθινόπωρο! Μαζί και σε συνδυασμό με τον Άρη στον Ζυγό, το υπόλοιπο του μήνα είναι αφιερωμένο στις σχέσεις, το γάμο  και τις συνεργασίες. Μαζί στο κλίμα σιγονταρει και ο Ερμής στον Ζυγό. Όσοι αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της διπλωματίας, του τακτ και της επικοινωνίας θα έχουν εξαιρετικές προοπτικές. Το τρίγωνο Άρη-βορείου δεσμού μιλάει για τυχερές επικοινωνίες και υπογραφές συμβολαίων και γεμάτων προοπτικών συνεργασιών. Χρειάζεται μόνο να δέιξουμε προσοχή στην τάση μας να χειραγωγήσουμε τις απόψεις των άλλων και να τους επιβληθούμε. Περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία πρέπει να δείξουν Καρκίνοι, Αιγόκεροι και εν μέρει Κριοί-Ζυγοί.

23/9: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η όψη μιλάει για ξαφνικούς χωρισμούς και αποχωρισμούς. Η ανάγκη μας για ανεξαρτησία, ελευθερία και σπάσιμο των δεσμών μπορεί να μας οδηγήσει σε ρήξεις και χωρισμούς. Πιθανό σενάριο και εκείνο ενός κεραυνοβόλου έρωτα, μιας αναπάντεχης και ξαφνικής γνωριμίας που έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στις ζωές μας. Οι δεσμευμένοι χρειάζεται να δείξουν προσοχή σε πειρασμούς και σε τρίτα πρόσωπα αλλά και στην διάθεση τους, την υπέρμετρη διάθεση τους για ανεξαρτησία που μπορεί να οδηγήσει σε έναν αναπάντεχο χωρισμό. Περισσότερη προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και την αισθηματική ζωή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

25/9: Άρης τρίγωνο Κρόνος. Μία όψη που ενισχύει το κουράγιο, την ανθεκτικότητα και υπόσχεται καταξίωση, προαγωγή και αναγνώριση σε επαγγελματικό επίπεδο εφόσον έχουμε εργαστεί σκληρά, συστηματικά, μεθοδικά και μεθοδευμένα. Πολλοί από εμάς θα δουν τους κόπους των προσπαθειών τους να αναγνωρίζονται. Σε επίπεδο εργασιακό αναμένεται πρόοδος και μια προαγωγή ή μια επιτυχία για πολλούς ανεξαρτήτως ζωδίου. Το μότο της όψης ειναι αργά και σταθερά βήματα οδηγούν στην επιτυχία. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροπχόοι οι κύριοι αποδέκτες της όψης.

27/9: Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Καλό είναι να προωθήσουμε ζητήματα επαγγελματικά, επαγγελματικά πρότζεκτ και ιδέες μας το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα καθώς μετά ο ανάδρομος Ερμής μας φέρνει αντιμέτωπους με πιθανές αναθεωρήσεις σχεδίων και πλάνων. Ο Ερμής στο ζώδιο των σχέσεων, του γάμου μιλάει για πιθανές αναθεωρήσεις σε ζητήματα σχέσεων-συνεργασιών αλλά και αισθηματικής φύσεως. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και επανασυνδέσεις. Τι σημαίνει όμως αναδρομή του Ερμή; Ότι τυχόν σε πιθανόν επαγγελματικές προτάσεις λέμε όχι; Φυσικά και όχι! Απλώς έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι τυχόν όροι ή συνθήκες της σύμβασης μπορεί να τροποποιηθούν ακόμα και ευμενώς. Από προσωπική μου εμπειρία θα σας πω ότι λέγοντας ναι σε μία πρόταση επαγγελματική η οποία συνέβη με ανάδρομο Ερμή ήταν άνθρακας ο θησαυρός. Η πρόταση είχε ξαναγίνει δύο χρόνια πριν. Έχετε κατά νου ότι άνθρωποι και προτάσεις πιθανώς επιστρέφουν ζητώντας σας μια δεύτερη ευκαιρία. Εσείς αντίστοιχα με βάση τις όψεις που σχηματίζονται μπορείτε να δείτε εάν θα πείτε ναι ή όχι. Είναι η ιδανική εποχή για να ανασυγκροτήσουμε τις σκέψεις μας και τις αποφάσεις μας και να δούμε τυχόν λάθη ή παραλείψεις. Περισσότερη προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

29/9: Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας και Ήλιος τρίγωνο Κρόνος. Οι σχέσεις και η αισθηματική ζωή δέχονται τονωτικές ενέσεις με την θετική όψη μεταξύ των πλανητών του έρωτα και της αγάπης. Ιδανική ημέρα για επισημοποιήσεις, δεσμεύσεις, αρραβώνες καθώς η σταθερότητα και η μακροβιότητα υπόσχονται πολλά. Τα συναισθήματα, η αγάπη, ο έρωτας και το πάθος (Αφροδίτη-Ποσειδώνας) στηρίζονται σε γερά θεμέλια και υπόσχονται σταθερότητα και μακροβιότητα στο μέλλον (Ήλιος-Κρόνος). Ιδανική ημέρα για αρραβώνες, γάμους και υπογραφές εχέγγυων συμφωνιών.

30/9: Αφροδίτη τετράγωνο Δίας. Μία όψη που υπόσχεται καλοπέραση, διασκεδάσεις αλλά σε υπερθετικό και υπέρμετρο βαθμό. Προσοχή στην έξτρα καταναλωτική διάθεση, στις περιττές δαπάνες και τα ασύμφορα έξοδα. Οι επιπόλαιες οικονομικές κινήσεις μπορούν να μας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή στις λάθος συναισθηματικές επενδύσεις και στις συναισθηματικές αναλώσεις-καταναλώσεις. Προσοχή σε οικονομική διαχείριση και συναισθηματικές επιπόλαιες εκφράσεις για Σκορπιούς, ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους.