Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Δίδυμοι

Οικονομικές επενδύσεις & ζυμώσεις στις σχέσεις 
Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά με ιδιαίτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα. Πολλοί από εσάς μπαίνετε σε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα ή σε μία επένδυση, την οποία θα πρέπει να αποπληρώσετε. Αυτό σας καλεί να είστε συνετοί, συνεπείς & μετρημένοι στα έξοδα και στην καταναλωτική σας διάθεση. Χρειάζεται χαρτί & στυλό ώστε να κάνετε ένα σωστό προϋπολογισμό απολογιστικά. Ο Δίας στον Αιγόκερω μιλάει για νέες επενδύσεις & οικονομικά ανοίγματα, εγχειρήματα ή επενδύσεις ζωής. Σίγουρα, έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες αλλαγές & ανακατατάξεις στα οικονομικά σας. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα αναζητήσουν εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ή θα προσπαθήσουν να αυξήσουν το εισόδημα τους μέσα από την αξιοποίηση των ταλέντων τους & την προώθηση των ικανοτήτων τους. Στο διάστημα από τις 20/3 έως το τέλος Ιουνίου ο Κρόνος στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου σας καλεί να προωθήσετε οικονομικές διευθετήσεις. Το εν λόγω διάστημα είναι ιδανικό για την διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Η άνοιξη είναι ευοίωνη για τα επαγγελματικά των Διδύμων του Μάη, καθώς υπόσχονται έναν τίτλο, επιτυχία σε εξετάσεις & σπουδές. Το διάστημα Μαρτίου-Αυγούστου η βαρύγδουπη σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω μιλάει για κέρδη, έσοδα, φιλοδοξία & δίψα σε επαγγελματικά και καριέρα. Δεν αποκλείεται μία αύξηση στο εισόδημα σας ή στα εισοδήματα του/της συντρόφου σας. Εάν δεν φανεί κάτι στον ορίζοντα σίγουρα θα γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.
Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευχάριστη & βιώνετε την πληρότητα. Σε κάθε περίπτωση, το τέλος του 2020 με την σύνοδο υπερπαραγωγή Δία-Κρόνου-Πλούτωνα μιλάει για επαγγελματική επιτυχία-αναγνώριση & οικονομική ανάκαμψη. Η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω τα τελευταία χρόνια μιλάει για οικονομικούς περιορισμούς, λιτότητα, στερήσεις και οικονομικές αλλαγές. Σίγουρα, γίνατε περισσότερο εγκρατείς, επικεντρώσατε στην αποταμίευση, αλλάξατε οικονομικούς χειρισμούς. Το νέο έτος συνεχίζει στο ίδιο mood  μόνο που υπόσχεται καλύτερες συνθήκες & ευκαιρίες. Διευθετήστε οικονομικές υποχρεώσεις την άνοιξη & τον Ιούνιο του 2020. Αποφύγετε να δανείσετε το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου με την αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα προς το πρόσωπο σας. Οι Δίδυμοι του Μαΐου βιώνετε οικονομικές αλλαγές, επαγγελματική σταθερότητα & επιτυχία ενώ νιώθετε απελευθερωμένοι συναισθηματικά από βαρίδια του παρελθόντος, ολοκληρώνετε έναν κύκλο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο με σχετική ευκολία. Οι γεννημένοι Δίδυμοι από τις 8/6 έως τις 14/6 καλείστε να είστε προσεκτικοί σε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή σε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας γίνουν καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος απογοητεύσεων ή εξαπάτησης. Φροντίστε να είστε 100% σίγουροι σε περίπτωση που αλλάξετε δουλειά ή που θυσιάσετε κάτι δεδομένο, που σας παρέχει τα προς το ζην. Δεν είναι λίγοι οι Δίδυμοι που θα πειραματιστείτε επαγγελματικά και θα θελήσετε να ακολουθήσετε κάτι πιο καλλιτεχνικό, λιγότερο μονότονο & γραφειοκρατικό. Ιδανική επιρροή για καλλιτέχνες, ζωγράφους, συγγραφείς & ποιητές. Σίγουρα, το 2020 είναι μία έντονα κοινωνική χρονιά μέσα στα οικονομικά άγχη.
Το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας φέρνει επιστροφές ερώτων από το παρελθόν ή ανθρώπους από τον κοινωνικό σας κύκλο που θα ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δεν αποκλείονται ζυμώσεις στις σχέσεις σας ενώ παράλληλα το διάστημα από τις 4/4 έως τις 4/8 με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μιλάει για έρωτες, νέες σχέσεις & συνεργασίες και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Αναθεωρήσεις και ξεκαθαρίσματα στον φιλικό σας κύκλο αναμένονται το φθινόπωρο του 2020 με την αναδρομή του Άρη στον Κριό. Δεν αποκλείεται να βιώσετε απογοητεύσεις από φιλικά πρόσωπα ή κάποια σχέδια σας να μην προχωράνε όπως ακριβώς θέλετε. Αποφύγετε τα θυμικά συναισθήματα, μην απογοητεύεστε καθώς ο Δεκέμβριος θα σας αποζημιώσει. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς ο Άρης από τον Κριό χαρίζει δυναμικά νέα ξεκινήματα, δραστηριοποίηση και εκκινήσεις. Προσοχή μόνο το φθινόπωρο όπου κάποια σχέδια ενδέχεται να ματαιωθούν. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα. Η έκλειψη κοντά στις 21/6 επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου ενώ η της 12ης/12ου επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας νέες σχέσεις, συνεργασίες & καινούρια ξεκινήματα. Προσοχή στα οικονομικά σας στην έκλειψη του Ιανουαρίου και του Ιουλίου καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση, το νέο έτος έχει έντονα διδακτικό τόνο σε επίπεδο οικονομικό. Καλό είναι να αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις ή ανεδαφικά σχέδια, υπόσχεται επαγγελματική πρόοδο & πολύ έντονο ενδιαφέρον για ζητήματα καρδιάς. Οι αδέσμευτοι έχετε να ποντάρετε πολλά στο διάστημα Απριλίου-Αυγούστου ενώ οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.
© 2020 Astroalchemy