Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Κριός

Χρονιά προκλήσεων, ματαιώσεων αλλά και επιτυχίας
Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, στην διάρκεια της οποίας δεν θα πλήξετε. Ο Δίας στον Αιγόκερω έως το τέλος της χρονιάς περίπου σημαίνει εξελίξεις, ευκαιρίες, πρόοδο & επέκταση στον επαγγελματικό τομέα. Πολλοί από εσάς θα βρείτε την δουλειά των ονείρων σας ή μια αξιοπρεπή δουλειά που θα εξασφαλίζει τα προς το ζην αλλά και κοινωνική καταξίωση. Δεν αποκλείονται νέες σχέσεις, συνεργασίες ή κάποια αναβάθμιση στον χώρο εργασίας σας. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο, κάτι που θα σας προσδώσει κύρος ενώ παράλληλα μπορεί να σημάνει & αύξηση των αποδοχών σας. Ιδιαίτερα δυναμικοί είναι οι μήνες από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο με την παντοδύναμη σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ανάγκη σας για καταξίωση & αναγνώριση χτυπάει κόκκινο ενώ η  φιλοδοξία σας εκτοξεύεται στα ύψη. Πολύ πιθανόν το σκηνικό να επαναληφθεί το δίμηνο Οκτωβρίου- Νοεμβρίου ωστόσο εκεί θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς ο κυβερνήτης σας (Άρης) θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και μάλιστα ανάδρομος. Η εν λόγω αναδρομή μπορεί να σημάνει καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις  γύρω από ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας ή προβληματικές σχέσεις που θα σας απασχολήσουν. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ο Κρόνος διελαύνει το ζώδιο του Αιγόκερου πιέζοντας τον τομέα της καριέρας. Οι πιέσεις δεν είναι απαραίτητα αρνητικές ή δυσμενείς. Πιθανώς να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή να σας ανατεθούν επιπλέον πράγματα που θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας.
Οργανωθείτε, δουλέψτε σκληρά και εξασφαλίστε την επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε να προωθήσετε θέματα καριέρας & επαγγελματικής φύσης από τις 22/3 έως το τέλος Ιουνίου καθώς ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο & εκεί είναι που θα βρείτε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να κερδίσετε έδαφος. Η άνοιξη του 2020 & ο Ιούνιος πιέζουν φιλικές σχέσεις, φέρνουν ένα γενικότερο ξεσκαρτάρισμα στον τομέα σχέσεις & φίλοι. Επιλέγετε την ποιότητα έναντι της ποσότητας. Ιδιάζουσας σημασίας αποτελεί το κεφάλαιο Άρης στον Κριό, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο σας στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια στο διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου που θα κινείται ορθόδρομος και αποφύγετε καινούρια επαγγελματικά εγχειρήματα το φθινόπωρο του 2020 στην αναδρομή του. Το φθινόπωρο είναι σημαντικό για σχέσεις και συνεργασίες καθώς θα υπάρξουν εντάσεις, κρίσεις & θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον & την πορεία τους. Πιθανές επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν αλλά και αναθεωρήσεις στην κοινωνική σας ζωή & στους ανθρώπους που περιβάλλεστε.  Το διάστημα από τις 13/5 έως τις 25/6 η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στους Διδύμους και αυτό σας καλεί να αλλάξετε ιδέες, πεποιθήσεις & πιστεύω ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μία επαναδιαπραγμάτευση σε στενές συγγενικές ή αδελφικές σχέσεις.
Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, οι Κριοί του Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου έχετε αλλαγές στα οικονομικά σας, ξαφνικά σκαμπανεβάσματα ενώ δεν αποκλείεται να αναζητάτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος που θα φέρουν μία αύξηση στις αποδοχές σας και μεγαλύτερη ρευστότητα. Έρωτας & χρήμα ευνοούνται στο διάστημα από τις 7/2 έως τις 5/3 καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Βελτιώστε την εικόνα σας, την εμφάνιση σας & τις σχέσεις σας. Τυχερό το διάστημα από τις 22/7 έως τις 20/8 με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα να ανεβάζουν την παιχνιδιάρικη διάθεση σας αλλά και την ανάγκη σας να βγείτε, να διασκεδάσετε & να περάσετε καλά. Ο Σεπτέμβριος ευνοεί τον έρωτα αλλά δεν ενδείκνυται για επαγγελματικά εγχειρήματα και οικονομικά ανοίγματα. Τυχερότατο, αισιόδοξο & λαμπερό το διάστημα από τις 21/11 έως το τέλος της χρονιάς με την πολυαστρία στον Τοξότη να χαρίζει αισιοδοξία, μεγαλόπνοα σχέδια. Ο έρωτας και η κοινωνική σας ζωή βελτιώνονται, τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να τρέχουν & όλα αυτά θα έχουν αποτέλεσμα την οικονομική και ηθική σας ανταμοιβή.
Τυχερά διαστήματα για τα οικονομικά σας, όπου θα δείτε κάποια έσοδα αποτελούν αυτά του Μάρτη και του διαστήματος από τις 15/11/20 έως τις 31/12/2020.  Η Σεληνιακή έκλειψη & πανσέληνος στον Αιγόκερω  στις 10/1 φέρνει εντάσεις γύρω από ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, επαγγελματικών, καριέρας. Προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες, στις σχέσεις σας με ανώτερους & προϊσταμένους. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με τον/την σύντροφο σας και μην γίνεστε χειριστικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η Ηλιακή έκλειψη και νέα σελήνη στις 21/6 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες, στον έρωτα και την προσωπική ζωή για αυτό καλείστε να είστε ψύχραιμοι και λιγότερο εγωιστές. Αποφύγετε να κρίνετε ανθρώπους και μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος στην προσωπική σας ζωή αλλά και στις σχέσεις σας με την οικογένεια σας ή όποιον θεωρείτε εσείς οικογένεια σας. Η στενή προσέγγιση Δία-Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω μιλάει για ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου προσπαθείτε να φτάσετε στην κορυφή και να καταξιωθείτε. Όλα μα όλα για την καριέρα.
© 2020 Astroalchemy