Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2020 & Υδροχόος

Ένα βήμα πριν την επιτυχία
Το 2020 με την πολυαστρία στον Αιγόκερω αναμένεται μια χρονιά προετοιμασίας για τις μεγάλες αλλαγές και ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν το 2021. Δίας, Κρόνος & Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλάνε για παρασκηνιακές καταστάσεις στην εργασία και στον τομέα της καριέρας. Πολύ πιθανόν να κυνηγάτε μια επαγγελματική αλλαγή, για την οποία όμως δεν νιώθετε ακόμα σίγουροι. Ωστόσο, παρόλα αυτά μπορείτε να οργανωθείτε και να σχεδιάσετε στρατηγικά τα επόμενα σας βήματα σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Ο Δίας στον Αιγόκερω φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και εργασιακές διευκολύνσεις έτσι μπορεί να δείτε την καθημερινότητα σας να βελτιώνεται, να γίνεται πιο ευχάριστη και εσείς αντίστοιχα περισσότερο παραγωγικοί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί οι σχέσεις σας με συνεργάτες & συναδέλφους να βελτιωθούν σημαντικά. Άλλο σενάριο η εύρεση εργασίας ή εργασίας με υψηλότερες αποδοχές. Η παρουσία του Κρόνου στον ίδιο ζώδιο σημαίνει το κλείσιμο καταστάσεων σε εργασιακό & επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, η παρουσία του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο εντείνει αυτήν την ανάγκη. Κάτι φαίνεται πως έχει τελματώσει μέσα σας και επιθυμείτε να αλλάξετε σελίδα στην εργασία σας και την καριέρα σας. Ειδικότερα, οι μήνες Ιανουάριος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος τονίζουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας αυτή. Η άνοιξη, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς φαίνονται ιδιαίτερα τυχεροί & παραγωγικοί μήνες, στην διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιήσετε ένα επίτευγμα. Από τις 22/3 έως την 1/7, για ένα δοκιμαστικό τρίμηνο ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας εσάς του Ιανουαρίου. Ευθύνες, υποχρεώσεις και πιο απαιτητικά ωράρια, προγράμματα περιορίζουν τον ελεύθερο σας χρόνο αλλά δίνουν και μια ιδιαίτερη δυναμική για καταξίωση και αναγνώριση. Οι έχοντες μια σχέση δεν αποκλείεται να δείτε την αισθηματική σας ζωή να δοκιμάζεται και να ξεκαθαρίζει. Πιθανές προστριβές και διαφορές με τον/τη σύντροφο σας ζητούν λύσεις. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία και δεν είναι διόλου απίθανο να αποφασίσετε την επισημοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα φαίνεται να αλλάζει, εσείς περνάτε μια φάση ωρίμανσης και ο κοινωνικός σας κύκλος φαίνεται πως χρειάζεται εκκαθάριση.
 Ο Ουρανός στον Υδροχόο επηρεάζει εσάς του Ιανουαρίου φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές, αναπάντεχα γεγονότα και εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. Πιθανά σενάρια; Μία μετακόμιση, μία ανακαίνιση στο σπίτι σας ή αλλαγές σε σχέση με τα άτομα της οικογένειας σας. Δεν αποκλείεται κάποιο από τα παιδιά σας να αποφασίσει μια μετακόμιση. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται περισσότερη ελευθερία και αέρα. Παράλληλα, η ψυχολογία σας κάποιες φορές μπορεί να περνάει κρίση με την έννοια του ότι θέλετε τον χώρο σας και την ανεξαρτησία σας. Χρονιά στην διάρκεια της οποίας μπορείτε να απαλλαγείτε από συναισθηματικά βάρη αλλά προσέχετε το εκκεντρικό του χαρακτήρα σας και την επαναστατική σας διάθεση ώστε να μην χαλάσετε την αρμονία και την ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς επηρεάζει περισσότερο εσάς του Φεβρουαρίου φέρνοντας αλλαγές στα οικονομικά σας και δει στο εισόδημα σας. Πιθανώς τα χρήματα να μην επαρκούν και αυτό σας στρέφει στην αναζήτηση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος και ειδικότερα μέσα από κάποιο ταλέντο σας. Ωστόσο, χτίζετε ένα καινούριο σύστημα αξιών στη ζωή σας και μπορείτε να δεχτείτε στον κύκλο σας ανθρώπους πιο αλτρουιστές ή καλλιτέχνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την ταυτότητα σας.
Άξιο λόγου και αναφοράς η μετατόπιση των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη που μιλάει για αλλαγές στην ερωτική σας ζωή αλλά και στον φιλικό σας κύκλο. Αλλαγές και ανακατατάξεις έχετε να περιμένετε και στους φιλικούς δεσμούς σας. Ένας νέος έρωτας, ένας γάμος, ένα παιδί ή και νέοι φίλοι στο μενού της επιρροής. Ιδιαίτερα ερωτικό το διάστημα Απριλίου-Αυγούστου με την Αφροδίτη στους Διδύμους και ο Ιανουάριος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας και η καρδιά σας ζωντανεύει. Ιδανικό διάστημα για να αναθερμάνετε την αισθηματική σας ζωή αν έχει μπει στην κατάψυξη ή για να ερωτευτείτε εάν είστε ελεύθεροι. Το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου φέρει συναισθηματικές αναθεωρήσεις στις ερωτικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή ερώτων από το παρελθόν. Ιδιαίτερα καλά διαστήματα για επαγγελματικά και επιχειρησιακά σχέδια. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στον Κριό στο δεύτερο μισό της χρονιάς σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και έτσι δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη μέσα από τον διάλογο, την επικοινωνία, μέσα από επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις. Προωθήστε τις ιδέες σας αλλά μην γίνεστε επιθετικοί και εριστικοί. Επικοινωνιακά προβλήματα, δυσκολίες στην επικοινωνία αναμένονται το φθινόπωρο με την αναδρομή του Άρη, όπου καλό είναι να αποφύγετε και την αγορά ενός καινούριου οχήματος. Καλό είναι να προσέχετε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς το φθινόπωρο. Ωστόσο, το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου η ζωή σας αρχίσει να φτιάχνει σημαντικά αρχής γενομένης από τα εργασιακά σας όπου αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σας αλλά και ένα δώρο στην προσωπική σας ή επαγγελματική σας ζωή τον Δεκέμβριο που χαρίζει κύρος και γόητρο.
© 2020 Astroalchemy