Αιγόκερως

Το 2023 αποτελεί μία από τις πιο θετικές χρονιές της δεκαετίας για το ζώδιο σας. Ο τομέας των οικονομικών σας αποσυμπιέζεται, καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από τον Υδροχόο με αποτέλεσμα το εισόδημα σας να αυξάνεται ή να αποταμιεύετε περισσότερο με περισσότερη ευκολία. Καλύτερες οικονομικές συνθήκες, περισσότερες οικονομικές ανέσεις αλλά και διευκολύνσεις υπόσχονται ένα πολύ καλύτερο 2023 συγκριτικά με τις περασμένες χρονιές. Ο Δίας στον Κριό έως τις 15/5 βελτιώνει αισθητά την οικογενειακή σας ζωή, μιλάει για πιο ουσιαστικές σχέσεις, ενώ υπόσχεται κέρδη μέσα από την εκμετάλλευση ακινήτων. Η είσοδος του Δία στον Ταύρο από τις 16/5 και σε συνδυασμό μάλιστα με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο υπόσχεται καλύτερη διάθεση, περισσότερη εξωστρέφεια και δυναμική. Νέες ερωτικές ιστορίες έρχονται στο προσκήνιο και σας συνεπαίρνουν. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε τη σταθεροποιητική γωνία του Κρόνου με αποτέλεσμα να μπορείτε να εξασφαλίσετε πολύ καλό επικοινωνιακό υπόβαθρο στις σχέσεις σας επιλύοντας διαφορές και παρεξηγήσεις. Η πολύ στενή σύνοδος Δία-0υρανού μπορεί να δείχνει έναν έρωτα από το εξωτερικό ή με χιλιομετρική απόσταση. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας επηρεάζει αμεσότερα εσάς με γενέθλια από τις 15 έως τις 19 Ιανουαρίου αλλάζοντας ριζικά τις ζωές σας, φέρνοντας ένα μεγάλο, δυνατό πάθος, έναν έρωτα που σας αλλάζει ριζικά, από το DNA σας. Οι εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Κριού-Ζυγού, κάτι που φέρνει αλλαγές στην καριέρα και το σπίτι ή τον τόπο διαμονής. Τέλος, η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα υπόσχεται έσοδα, αύξηση κερδών και μισθού.

Επαγγελματικά

Αρκετά απαιτητική χρονιά για τα επαγγελματικά σας με αρκετές προκλήσεις αλλά αντιμετωπίσιμες! Η χρήση του όρου απαιτητική δεν είναι απαραίτητα κακή! Έρχεστε αντιμέτωποι με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες για τις οποίες πρέπει να αγωνιστείτε, να δουλέψετε σκληρά. Μέσα από συστηματική προσπάθεια και οργάνωση μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Από τη φύση σας είστε εργατικοί, συνετοί, συνεπείς. Έτσι δεν σας είναι δύσκολο να διευθετήσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες με επιτυχία. Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς με τον Δία στον Κριό είστε προστατευμένοι από κακοτοπιές και δυσκολίες, κάτι που υπόσχεται σταθερότητα. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο από τις 16/5 και έως το τέλος της χρονιάς τονίζει την ανάγκη σας να δημιουργήσετε, να ρισκάρετε, να τολμήσετε. Πολλοί θα προβείτε σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή θα αποφασίσετε να αυτονομηθείτε επαγγελματικά, ακολουθώντας το ελεύθερο επάγγελμα. Είστε δραστήριοι, δημιουργικοί, τολμηροί και μπορείτε να τολμήσετε νέα εγχειρήματα ή να λάβετε μία προαγωγή. Με τον Δία στον ταύρο τονίζεται το αίσθημα του «επιχειρείν» και κινητοποιείστε. Η πολύ στενή σύνοδος Δία-Ουρανού στον φιλικό Ταύρο σημαίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση-προσφορά. Η ζήτηση είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε τη βέλτιστη για εσάς επιλογή. Οι ηλιακές εκλείψεις μετατοπίζονται στον άξονα Κριού-Ζυγού, κάτι που φέρνει αλλαγές, ανατροπές και ανακατατάξεις σε θέματα καριέρας. Πολλοί θα αλλάξετε εργοδότη, άλλοι πάλι θα αλλάξετε πόστο και συνεργάτες. Σε κάθε περίπτωση οι εκλείψεις μας βγάζουν από την στατικότητα και μας ωθούν σε νέες αποφάσεις και πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να μας αφυπνίσουν ή να μας κινητοποιήσουν. Αποφύγετε επαγγελματικές εκκινήσεις στο διάστημα από τις 23/7 έως τις 4/9, καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης των επαγγελματικών σας κινείται ανάδρομη στον Λέοντα. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγετε υπογραφές οικονομικών συμβολαίων την προαναφερθείσα περίοδο. Εάν απασχολείστε με εκμετάλλευση ακινήτων και «Real Estate», το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς υπόσχεται επιτυχία, τύχη και αναγνώριση. Περισσότερη εύνοια δέχεστε οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς δέχεστε τη στήριξη του Δία. Οι εκπλήξεις είναι στο μενού της χρονιάς κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, καθώς η στενή σύνοδος Δία-Ουρανού υπόσχεται εκπλήξεις και νέες επαγγελματικές προσφορές. Εξαιρετικά θετικό το διάστημα από τις 20/2 έως τις 6/5 όπου είστε αρκετά προστατευμένοι για ζητήματα καριέρας. Αρκετά απαιτητικό, καθώς χρήζει προσοχής σε εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και προϊσταμένους το διάστημα από τις 27/8 έως τις 11/10 με τον Άρη στον Ζυγό. Το παραπάνω διάστημα είναι σημαντικό και κινητοποιεί αλλαγές γύρω από ζητήματα επαγγελματικά. Συνοπτικά και ανακεφαλαιώνοντας, το 2023 είναι μία χρονιά που μπορείτε να αλλάξετε εργασία εάν το επιθυμείτε, να ανέλθετε ιεραρχικά και να αναλάβετε ένα νέο πόστο ή να πάρετε μία προαγωγή. Κέρδη μέσα από τον διάλογο, την επικοινωνία και τις επαφές.

Οικονομικά

Περισσότερη ρευστότητα υπόσχεται το 2023, καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από τον τομέα των οικονομικών σας στις 7/3. Περισσότερο αγχωμένοι γύρω από οικονομικά ζητήματα εμφανίζεστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου αλλά καθώς ο Κρόνος πιέζει τα οικονομικά σας έως τις 6/3. Περισσότερες οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα μειώνουν την αποταμιευτική σας ικανότητα. Το νέο έτος φέρνει αποταμίευση και περισσότερη ρευστότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και δη οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου έρχεστε σε επαφή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/3 έως τις 10/6, κάτι που φέρνει ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σας και τα εισοδήματα σας. Αλλάζει η σχέση που έχετε με το χρήμα, αλλάζουν οι αντιλήψεις σας για το χρήμα, ενώ μαθαίνετε να διαχειρίζεστε με διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά σας. Πολλοί θα αποφασίσετε να ζητήσετε μία αύξηση ή να διαπραγματευτείτε το κομμάτι των απολαβών σας, ενώ άλλοι θα εκμεταλλευτείτε ένα χόμπι σας, ένα ταλέντο σας ώστε να κερδίσετε και να βρείτε συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος και πόρων. Το 2023 σας βρίσκει απαλλαγμένους από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, κάτι που υπόσχεται περισσότερη σταθερότητα και ξενοιασιά γύρω από ζητήματα οικονομικά. Κέρδη και εύνοια στα εισοδήματα αναμένεται από τις 21/1 έως τις 18/2. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10 φέρνει τύχη σε ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιές, εφορίες, δάνεια, διατροφές και διακανονισμούς. Πολύ πιθανόν να υπάρξει μία αύξηση στα εισοδήματα του/της συντρόφου σας. Μπορείτε να πετύχετε θετικές οικονομικές ρυθμίσεις και διακανονισμούς, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος που θα ενισχύσουν τη ρευστότητα σας. Αποφύγετε αβέβαιες οικονομικές συμφωνίες, διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 23/7 έως τις 4/9. Αποφύγετε να δανείσετε και διεκδικήστε τυχόν οφειλόμενα προς εσάς. Πιέσεις και έκτακτα έξοδα μπορεί να εμφανιστούν κοντά στις σεληνιακές εκλείψεις στις 5/5 και 28/10 αντίστοιχα.

Αισθηματικά

Μία χρονιά σταθμός για τα αισθηματικά σας, καθώς προβλέπεται από τις καλύτερες της δεκαετίας. Με την παρουσία του Δία στον Κριό έως τις 15/5 πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να συζήσετε ή να δημιουργήσετε τη δικής ας οικογένεια. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου Αιγόκεροι (του Δεκεμβρίου) μπαίνετε σε μία χρονιά σταθεροποίησης της αισθηματικής και κοινωνικής σας ζωής. Τα χαρούμενα της χρονιάς αποτελούν εκείνα της εισόδου του Δία στον Ταύρο στον τομέα των ερώτων σας. Με τον Δία στον Ταύρο η ερωτική σας ζωή ανανεώνεται! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας φέρνοντας αέρα ανανέωσης και διευρύνοντας την κοινωνική σας ζωή και τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση με ταξίδια και εύρεση κοινών χόμπι ή ενδιαφερόντων. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο αλλά και να επιλέξετε το κατάλληλο πρόσωπο για εσάς. Η κοινωνική σας ζωή αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευχάριστη, ενώ οι εκπλήξεις χτυπάνε την πόρτα σας καθώς Δίας-Ουρανός βρίσκονται σε πολύ στενή σύνοδο. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να έχετε τα χαρμόσυνα της έλευσης του πελαργού. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να ζήσετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, παθιασμένη και με ρομαντζάδα σχέση, καθώς δέχεστε τη στήριξη του Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας γκρεμίζει τυχόν σχέσεις φθαρμένες που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Εάν διατηρείτε μία σχέση συμβατικά, από συνήθεια και δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια, τότε δεν είναι διόλου απίθανο να βάλετε ένα οριστικό τέλος ώστε να δώσετε χώρο στο καινούργιο. Ναι, μην διστάσετε να βάλετε τίτλους τέλους γιατί μόνο έτσι θα απαλλαγείτε από σκιές και φαντάσματα του παρελθόντος. Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 5/5 και 28/10 φιλάνε για αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή αλλά και συναισθηματικά κρεσέντο ή ξεκαθαρίσματα. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε θέματα διαχείρισης των σχέσεων, κοινωνικών και αισθηματικών. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα εκτοξεύει τη λίμπιντο στα ύψη και η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της. Δεν αποκλείονται επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Αναζητάτε την ουσιαστική ένωση, την απόλυτη δέσμευση και ταύτιση με τον/τη σύντροφο σας. Εξαιρετικά τα διαστήματα από τις 16/3 έως τις 10/4 και από τις 7/5 έως τις 4/6. Προσοχή, ψυχραιμία, ευελιξία και αποφυγή καυγάδων-διενέξεων ή διαφωνιών αναμένονται την περίοδο από τις 25/3 έως τις 19/5 με τον Άρη απέναντι σας όπου μπορεί να είστε εριστικοί ή τραχείς. Ο Μάης κρύβει μία καρμική ερωτική γνωριμία για εσάς τους Αιγόκερους του Δεκέμβρη! Μία πολλά υποσχόμενη χρονιά που εξασφαλίζει την ευτυχία για όσους έχουν σχέση και υπόσχεται στους εργένηδες να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Η κοινωνική σας ζωή στα καλύτερα της, ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται!