Ιχθύς

Οικονομική ανάκαμψη, ενίσχυση της επικοινωνίας αλλά και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει το 2023. Ο Δίας στον Κριό έως τις 15/5 ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σας και σας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείτε το μισθολογικό σας κομμάτι. Από τις 16/5 και έπειτα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο, κάτι που βελτιώνει την επικοινωνία στη ζωή σας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, εκφραστικούς και εξωστρεφείς. Ο Κρόνος στον Υδροχόο έως τις 6/3 φέρνει κάποιες προκλήσεις στον εργασιακό τομέα και σας καλεί να κλείσετε κύκλους και εκκρεμότητες που αφορούν στην εργασία ενώ η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3 μιλάει για ξεκαθαρίσματα και εκκαθαρίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας στηρίζουν εσάς του 3ου δεκαημέρου φέρνοντας ευκαιρίες μέσα από την συλλογική δράση και ένα ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Στόχοι σας και φιλοδοξίες σας υλοποιούνται με σχετική ευκολία ενώ ένα όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Οι ηλιακές εκλείψεις σχηματίζονται στις 20/4 και τις 14/10 επηρεάζοντας τα οικονομικά σας. Μπορεί να υπάρχει ρευστότητα και έντονη ανασφάλεια το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ωστόσο στο πρώτο εξάμηνο μπορείτε να αποταμιεύσετε.

Επαγγελματικά

Ο τομέας της καριέρας δεν δέχεται ιδιαίτερες δυσαρμονίες με αποτέλεσμα να βιώνετε σταθερότητα. Εξαίρεση αποτελεί το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς με τον Άρη στους Διδύμους κάτι που φέρνει εντάσεις γύρω από ζητήματα καριέρας. Μπορεί να επωμίζεστε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι που σας στρεσάρει και μειώνει τον προσωπικό, ελεύθερο σας χρόνο. Επιδεικνύοντας σύνεση και ακολουθώντας ένα σωστό πλάνο προγραμματισμού μπορείτε να φέρετε εις πέρας τα όσα έχετε αναλάβει έτσι ώστε να ζητήσετε αύξηση μισθού ή να διαπραγματευτείτε τα μισθολογικά σας. Περισσότερο θάρρος και τόλμη στο διάστημα από τις 25/3 έως τις 19/5 όπου μπορείτε να προωθήσετε φιλόδοξα σχέδια. Με τον Δία στον Κριό έως τις 15/5 μπορείτε να παγιώσετε την αξία σας και να σταθεροποιήσετε τη δράση σας ή ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Ο Δίας στον Ταύρο βοηθάει όσους ασχολείστε με το εμπόριο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις δημόσιες σχέσεις ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε τις ικανότητες σας. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες αναμένεται διεύρυνση του πελατολογίου σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο δέχεστε την θετική επιρροή του Πλούτωνα έτσι μπορείτε να πετύχετε πολλά μέσα από συλλογική προσπάθεια, φιλικά πρόσωπα βοηθούν στην εκπλήρωση μακροπρόθεσμων σχεδίων. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο μπορείτε να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα. Εάν ασχολείστε με την τέχνη, το θέατρο, τη φωτογραφία, το σινεμά μπορεί να βιώσετε μεγάλη επιτυχία. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες από τις 7/3 και έπειτα δοκιμάζονται σχέσεις επαγγελματικές και συνεργασίες για εσάς του 1ου δεκαημέρου ενώ το διάστημα που ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο (23/3 έως 10/6) κλείνετε έναν κύκλο που αφορά την καριέρα σας. Οι μήνες Μάιος και Ιούνιος είναι εξαιρετικοί, υπόσχονται σταθερότητα και επιτυχία στην καριέρα, φέρνουν ένα αξιοζήλευτο συμβόλαιο που υπόσχεται την εδραίωση και καταξίωση σας. Κέρδη μέσω του λόγου, της επικοινωνίας, του διαλόγου και της πειθού σας. Απαιτητικά διαστήματα για τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες είναι αυτά από τις 10/7 έως τις 27/8 και από τις 24/11 έως το τέλος της χρονιάς. Τα δυνατά σημεία για αυτήν την χρονιά είναι η επικοινωνιακή σας ικανότητα αλλά και η ικανότητα σας να δράτε ομαδικά. Επωφεληθείτε!

Οικονομικά

Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς και συγκεκριμένα έως τις15/5 με τον Δία στον Κριό υπόσχεται οικονομική ανάκαμψη και συσπείρωση. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε το μισθολογικό σας, να ζητήσετε αύξηση μισθού ή να βρείτε μία εργασία με καλύτερες αμοιβές. Αλλάζει ο τρόπος που κοστολογείτε τον εαυτό σας κάτι που συνεπάγεται αύξηση της αξίας σας στο πρόσωπο σας. Οι μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος μοιάζουν εξαιρετικοί και υπόσχονται κέρδος. Μπαίνετε στην διαδικασία να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, που θα ενισχύσουν την ρευστότητα σας. Οι εκλείψεις (ηλιακές) στον άξονα Κριού-Ζυγού υπόσχονται αλλαγές στο εισόδημα σας αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, διατροφές και διακανονισμούς. Πολλοί θα μπείτε στην διαδικασία μιας επένδυσης, κάτι που σημαίνει ότι δεσμεύεστε οικονομικά σχετικά με την αποπληρωμή ενός δανείου. Ο μήνας Ιανουάριος δεν ενδείκνειται για οικονομικές διεκδικήσεις και διαπραγματεύσεις γύρω από τα οικονομικά σας καθώς ο Άρης κινείται ανάδρομος στον στους Διδύμους. Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες και διαπραγματεύσεις για τα ακίνητα σας. Την δέουσα προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε στο διάστημα από τις 23/7 έως τις 4/9 καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη στον Λέοντα. Στο δεύτερο μισό του έτους και δει με την στενή σύνοδο Δία-Ουρανού στον Ταύρο μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσα από τον διάλογο, την επικοινωνία και τις εμπορικές συμφωνίες. Ένα διάστημα που πρέπει να αποφύγετε ακριβές αγορές και επιπόλαιους οικονομικούς χειρισμούς εκτείνεται από τις 27/8 έως τις 12/10.

Αισθηματικά

Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε ποικοίλουν οι επιρροές. Για τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας από τις 7/3 και έπειτα δοκιμάζει σχέσεις, συνεργασίες και την αισθηματική σας ζωή, βάζοντας την στο μικροσκόπιο. Εάν διατηρείτε μία σχέση συμβατικά, εάν η σχέση σας δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια δεν απολείεται να θέσετε ένα τέλος. Σε κάθε περίπτωση προβλέπονται σημαντικές εκκαθαρρίσεις και ξεκαθαρίσματα. Ανεξαρτήτως δεκαημέρου το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς με τον Δία στον Κριό έως τις 15/5 η αισθηματική σας ζωή σταθεροποιείται. Όσοι έχετε πραγματοποιήσει μία σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να πάτε την σχέση ένα βήμα παραπέρα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο βοηθάει πολύ στην εύρεση ισορροπιών στις σχέσεις σας, διαπροσωπικές και ερωτικές όσον αφορά την επικοινωνία και το επικοινωνιακό υπόβαθρο. Τυχόν εμπόδια φαίνονται να ξεπερνιούνται ενώ και η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είστε περισσότερο εξωστρεφείς και δικτυώνεστε, κάτι που βοηθάει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου που σχηματίζεται το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου υπόσχεται σταθερότητα, μακροβιότητα και μακροημέρευση στις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή για εσάς του 1ου δεκαημέρου. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο δέχεστε την θετική επιρροή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς κάτι που φέρνει στο πλευρό σας φιλικά πρόσωπα και βρίσκετε στήριξη από τρίτους ή συνεργάτες. Δουλεύοντας ομαδικά μπορείτε να πετύχετε πολλά ενώ ο λόγος σας αποκτά δύναμη, ισχύ με αποτέλεσμα να ασκείτε μεγαλύτερη και πιο ισχυρή επιρροή στους γύρω σας. Από την άλλη πλευρά για εσάς του 3ου δεκαημέρου δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα, ο οποίος μπορεί να φέρει στη ζωή σας τον απόλυτο, ιδανικό έρωτα όπου ο ρομαντισμός, οι ευαισθησίες και το συναίσθημα βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Ωστόσο, χρειάζεται να επιστρατεύσετε τον ρεαλισμό σας πολλές φορές για να μην παρασυρθείτε από κόλακες και κολακείς. Καλό είναι να κρατάτε κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά νέες συνεργασίες αλλά και νέες γνωριμίες καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπατήσεων, απογοητεύσεων και εξιδανικεύσεων-ωραιοποιήσεων. Οι σεληνιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στον άξονα της επικοινωνίας, των ιδεών, της ιδεολογίας, των πεποιθήσεων και αυτό σας βοηθάει να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε, να μιλήσετε. Το 2023 προβλέπεται μία χρονιά πολλά υποσχόμενη σε επίπεδο ανταλλαγής απόψεων, αποφάσεων, αντιλήψεων και πεποιθήσεων. Το 2023 προσφέρεται για επίλυση διαφορών όσον αφορά προβληματικές καταστάσεις σε σχέσεις και την ερωτική σας ζωή. Ιδαιίτερα τυχεροί για τα ερωτικά σας οι μήνες Φεβρουάριος, Μάιος, Ιούνιος, Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Σε κάθε περίπτωση το πάθος και οι καλές προοπτικές υπόσχονται πολλά. Η χρονιά είναι πιο πολλά υποσχόμενη για τα επαγγελματικά σας και για πιο πρακτικά ζητήματα ωστόσο μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους.