Καρκίνος

Χρονιά ευκαιριών και νέων επαγγελματικών εκκινήσεων αναμένεται το 2022. Ωστόσο, πολλές φορές θα νιώσετε την ενέργεια σας μπλοκαρισμένη με αποτέλεσμα να χρειάζεστε ανασυγκρότηση και ανασύνταξη δυνάμεων. Οικονομικά δεν αναμένονται μεγάλες προκλήσεις και σκαμπανεβάσματα, ωστόσο πρέπει να αποφύγετε σπατάλες και ασύστολες δαπάνες. Ο τομέας των αισθηματικών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, ενώ στην αρχή της χρονιάς μπορεί να υπάρξουν επιστροφές ερώτων από το παρελθόν σας.
Επαγγελματικά
Χρονιά επέκτασης, ευκαιριών και καινούριων εγχειρημάτων αναμένεται το 2022. Ο Δίας στον Κριό από τις 11/5 έως τις 28/10 φέρνει ευκαιρίες, νέες επαγγελματικές προτάσεις και προσφορές με αποτέλεσμα πολλοί να αποφασίσετε να αλλάξετε εργασία. Πιθανό σενάριο, ενώ βρίσκεστε σε μία εργασία εδώ και χρόνια, να δεχτείτε μία ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά με καλύτερες οικονομικές απολαβές ή σε μία πολυεθνική εταιρεία. Όσοι εργάζεστε με εξαρτημένη μορφή εργασίας δεν αποκλείεται να αυτονομηθείτε ακολουθώντας το ελεύθερο επάγγελμα. Εάν πάλι είστε εκτός εργατικού δυναμικού, το διάστημα αυτό προσφέρεται για εύρεση εργασίας. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δυναμική για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ευκαιρίες και εύνοια δέχεστε ανεξαρτήτως δεκαημέρου από την αρχή της χρονιάς έως τις 10/5, καθώς η παρουσία του Δία στους Ιχθείς ενισχύει τη δημοτικότητα σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε για τις ιδέες ή το έργο σας. Ιδανικό το πρώτο πεντάμηνο του έτους για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με μετεκπαίδευση ή επιμορφωτικά σεμινάρια που θα χαρίσουν υπεροχή και ενίσχυση δεξιοτήτων. Εάν στοχεύετε στο εξωτερικό, η περίοδος έως τις 10/5 είναι ιδιαίτερα καλή και συγκεκριμένα οι μήνες Μάρτιος και Απρίλιος μπορούν να σας ανταμείψουν, κάνοντας ένα όνειρο σας πραγματικότητα. Το εξάγωνο Δία-Ουρανού τον Φεβρουάριο μπορεί να φέρει μία ξαφνική επαγγελματική προσφορά, προερχόμενη μάλιστα από το εξωτερικό. Στόχοι και φιλοδοξίες υλοποιούνται με εσάς να παίρνετε την ανιούσα. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε σχέσεις και συνεργασίες στα διαστήματα από τις 25/1 έως τις 5/3 και από τις 25/5 έως τις 4/7 καθώς ο Άρης πολιορκεί τον τομέα των σχέσεων, κάνοντας σας πολλές φορές νευρικούς, απότομους, τραχείς κάτι που μπορεί να οξύνει το κλίμα στον τομέα της καριέρας. Παρόλα αυτά, τον Μάιο προβλέπονται επιτυχίες και αναγνώριση των προσπαθειών σας. Τα τέλη Μαΐου είναι ιδανικά για την αρχή ενός νέου επαγγελματικού εγχειρήματος. Το ρίσκο και το θάρρος θα σας ανταμείψουν. Η έκλειψη Ηλίου στις 30/4 υπόσχεται επιτυχία και ευκαιρίες, ενώ προσοχή χρειάζεται να δείξετε γύρω στις 15/5 σε μεγάλα οικονομικά ρίσκα. Φροντίστε να προνοήσετε για τα οικονομικά σας εν όψει μιας απόφασης καριέρας. Η προσωπική μου εκτίμηση αναφέρεται σε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρώτο οχτάμηνο. Προωθήστε και επιδιώξτε επαγγελματικές αλλαγές μέσα σε αυτό το διάστημα. Το τελευταίο τετράμηνο της δουλειάς δεν ενδείκνυται για επαγγελματικές αλλαγές ή ρίσκα αλλά μιλάει για αναπροσαρμογές. Αποφύγετε ανοίγματα και ρίσκα επί του επαγγελματικού σας.
Οικονομικά
Οικονομικά δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δυσμενείς επιρροές με αποτέλεσμα να είστε αρκετά προστατευμένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την έννοια του μέτρου και να δαπανήσετε υπέρογκα ποσά βάζοντας χέρι σε τυχόν αποταμιεύσεις που έχετε κάνει. Τα πιο σημαντικά διαστήματα όπου θα σας απασχολήσει ο οικονομικός τομέας είναι αυτό που εκτείνεται από τις 6/3 έως τις 15/4 και από τις 12/8 έως τις 4/9. Σε αυτές τις περιόδους έχετε να αναμένετε έκτακτα έσοδα ή ενισχύσεις μέσω ενός πιθανού μπόνους ή μέσω ενός ανταποδοτικού προγράμματος. Πιθανώς να αναζητήσετε συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος και να τις βρείτε. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους και φανείτε προνοοητικοί κοντά στην σεληνιακή έκλειψη στις 15/5. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά αλλά το κυριότερο αφορά τον ταμειακό προγραμματισμό. Φροντίστε να είστε σίγουροι για επαγγελματικές αλλαγές ή ρίσκα που πιθανώς να αλλάξουν την εισοδηματική σας άνεση. Θετικό για τα οικονομικά σας και το διάστημα από τις 23/10 έως τις 10/11. Ωστόσο, κοντά στις 8/11 και στην έκλειψη του Νοεμβρίου αναμένονται έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψετε. Τα οικονομικά σας φαίνονται να παγιώνονται χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα και αλλαγές.
Αισθηματικά
Ο πολλά υποσχόμενος τομέας για το 2022. Το πρώτο οχτάμηνο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σας. Ο Ιανουάριος μπορεί να φέρει μία επιστροφή ενός ερωτικού προσώπου ή ενός ανθρώπου από το παρελθόν. Ιδανικός μήνας για αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Τι είναι αυτό που κάνετε λάθος κατ’ επανάληψη κάθε φορά στη διαχείριση των σχέσεων σας; Τι πρέπει να αλλάξετε και να εξασφαλίσετε περισσότερη σταθερότητα στις σχέσεις σας; Ο Φεβρουάριος είναι εξαιρετικός με την Αφροδίτη να έχει επιστρέψει ορθόδρομη απέναντι σας, κάτι που βάζει τέλος στις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Το κλίμα ξεκαθαρίζει στα ερωτικά και τις σχέσεις σας και μάλιστα φαίνεται να παίρνετε οριστικές αποφάσεις έως τις 5/3. Πιθανώς να βρίσκεστε σε μία νέα σχέση και η επιστροφή να σας βάλει σε δίλλημα. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα εάν αξίζει μία δεύτερη προσπάθεια αυτή η σχέση. Τα διαστήματα από τις 6/3 έως τις 15/4 και γενικότερα το δίμηνο Μαρτίου-Απριλίου είναι πολλά υποσχόμενα τόσο για την ερωτική σας ζωή όσο και για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Το πάθος και ο ερωτισμός αναζωπυρώνουν τα συναισθήματα σας και υπόσχονται στιγμές ευτυχίας για όσους βρίσκεστε σε μία σχέση. Η άνοιξη και ειδικότερα ο Απρίλιος σημαίνουν την εκπλήρωση ενός ονείρου ή ενός στόχου που έχετε όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή. Δεν αποκλείεται πολλοί από εσάς να γίνετε «ερωτικοί μετανάστες» μπροστά σε ένα νέο έρωτα. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να αλλάξετε χώρα ή πόλη μαζί με τον/τη σύντροφο σας. Οργανώστε τις διακοπές σας για το καλοκαίρι στο διάστημα από τις 18/7 έως τις 11/8, καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, όχι ότι και ο Αύγουστος στο σύνολο είναι κακός. Το τελευταίο πολλά υποσχόμενο και ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα για εσάς είναι αυτό που εκτείνεται από τις 23/10 έως τις 20/11 με την ταυτόχρονη παρουσία Αφροδίτης-Ήλιου στο κομμάτι των ερώτων σας. Οι εκλείψεις στο 2022 λαμβάνουν χώρα στον τομέα των ερωτικών σας και υπόσχονται ή καλύτερα φέρνουν αλλαγές όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Άλλοι θα αποφασίσετε να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μία σχέση που δεν έχει προοπτικές στο μέλλον και έχει βαλτώσει. Δεδομένες θεωρώ τις νέες γνωριμίες και την πιθανή απαρχή μίας νέας ερωτικής ιστορίας. Τέλος, ο κοινωνικός σας κύκλος-περίγυρος αλλάζει με αποτέλεσμα να υπάρχει μία σαφής ανανέωση του κοινωνικού σας ιστού. Πιθανό σενάριο αυτό της απόκτησης ενός απογόνου μέσα στο 2022.