Κριός
Kyriakos Koktzidis

Ετήσιες Προβλέψεις

2021

Κριός 2021 – Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις

Το 2021 αποτελεί μία χρονιά με περισσότερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και την ευρύτερη δικτύωση σας με έναν τρόπο λιγότερο έντονο και επίπονο σε σύγκριση με την χρονιά που προηγήθηκε. Το 2020 υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, στην διάρκεια της οποίας βρεθήκατε προ εκπλήξεων και αναγκαστήκατε να προβείτε σε αναθεωρήσεις. Ο θυμός, η ένταση και η αγωνία που μάστιζε τον τομέα των σχέσεων καταλαγιάζει και την θέση του έρχεται να λάβει ο ενθουσιασμός, η επέκταση και η παγίωση μέσα σε έναν νέο κύκλο γνωριμιών και διεπαφών. Ωστόσο, η νέα χρονιά σας καλεί να είστε μετρημένοι με τις φιλίες σας και με ανθρώπους που μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες και αντιλήψεις καθώς υπάρχουν διαφορές που σας γεμίζουν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Οικονομικά είναι μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής με την έννοια της αποφυγής ανοιγμάτων και κυρίως της εμπλοκής του τομέα των οικονομικών με τον τομέα της φιλίας. Επαγγελματικά φαίνεται να παγιώνεστε και να χτίζετε μια πορεία αναγνώρισης και επιβεβαίωσης των προσπαθειών σας.

Επαγγελματικά: Πρόοδος, ευχαρίστηση, σοφία, παγίωση είναι λέξεις που κουμπώνουν το 2021. Η ταυτόχρονη παρουσία του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο μιλάει για ευκαιρίες, εξελίξεις, πρόοδο και καταξίωση μέσα σε έναν κύκλο γνωριμιών. Οι στόχοι σας και οι φιλοδοξίες σας φαίνονται να υλοποιούνται και αυτό σας γεμίζει ικανοποίηση. Ο μήνας Ιανουάριος είναι ιδιαίτερα τυχερός και σας παγιώνει μέσα σε έναν νέο κύκλο γνωριμιών ή στον επαγγελματικό στίβο. Χρειάζεται να βρείτε την χρυσή τομή και να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος στον τομέα της καριέρας αλλά και στις σχέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους και ανωτέρους. Πολλές φορές θα βρεθείτε σε δίλημμα για το εάν πρέπει να ανοιχτείτε και να αφεθείτε πιο ελεύθεροι ή εάν πρέπει να κρατήσετε ένα πιο επαγγελματικό και απόμακρο προφίλ. Φροντίστε να διαχειριστείτε σοφά και με επαγγελματισμό ζητήματα καριέρας, επιδείξτε τις ικανότητες σας ώστε να σας εκτιμούν και να σας σέβονται. Ο μήνας Ιανουάριος σας παγιώνει σε έναν νέο κύκλο γνωριμιών ενώ παράλληλα καθοριστικό ρόλο θα παίξουν νέα φιλικά πρόσωπα που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Φυσικά, η ανάγκη σας για νέους ορίζοντες και ποικιλία είναι μία παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Σε περίπτωση μιας νέας επαγγελματικής προσφοράς ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα σας στοιχίσουν σε χρήμα. Τους μήνες Φεβρουάριο, Ιούνιο και Δεκέμβριο κορυφώνεται το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού κάτι που φέρνει εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις. Ενώ έχετε εδραιωθεί σε έναν χώρο, ενώ έχετε αναγνωριστεί υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σας ενοχλούν στους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα διαφωνίες και εντάσεις. Η ανάγκη σας να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και όσα έχετε χτίσει μέσα στον κύκλο των επαφών σας έρχεται σε σύγκρουση με την διάθεση σας για αλλαγή αλλά και με τις αξίες σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε συνεργάτες ή να προβείτε σε ένα από κοινού άνοιγμα καθώς ενδέχεται να χρεωθείτε και να μην σαν επιστραφεί εύκολα το ποσό. Ιδιαίτερα θετικά τα διαστήματα από τις 20/3 έως τις 15/4, από τις 12/6 έως τις 31/7 και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς όπου θα δείτε την δημοτικότητα σας να ανεβαίνει κατακόρυφα. Προσοχή χρειάζεται να επιδείξετε το διάστημα από τις 24/4 έως τις 10/6 και από τις 15/9 έως τις 31/10 καθώς θα υπάρχουν αυξημένες πιέσεις στον χώρο της εργασίας, υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες από ανωτέρους αλλά και από συνεργάτες ενώ δεν αποκλείεται να επωμιστείτε ευθύνες άλλων κάτι που θα σας κουράσει, θα περιορίσει τον ελεύθερο σας χρόνο και θα σας βάλει σε προστριβές με τρίτους. Κοντά στις 10/6 και στην ηλιακή έκλειψη αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις, τις διεκδικήσεις επί επαγγελματικών ζητημάτων και τα παρασκήνια ή τα κουτσομπολιά καθώς το αποτέλεσμα των διεκδικήσεων θα είναι κατώτερο των περιστάσεων ενώ και το γόητρο σας φαίνεται να πλήττεται από σχόλια ίσως και αβάσιμα.

Οικονομικά: Ο τομέας των οικονομικών δέχεται σκαμπανεβάσματα μέσα στο 2021. Ο Ουρανός από τον Ταύρο σας ωθεί σε σπατάλες, σε αμετροέπεια και σε επιπόλαιες κινήσεις. Η διάθεση σας για έξοδα, δαπάνες και κατανάλωση αυξάνεται. Ωστόσο, είναι μία χρονιά που μπορείτε να βρείτε συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος είτε κάνοντας μια δεύτερη δουλειά είτε εκμεταλλευόμενοι ένα ταλέντο σας. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Ιούνιος και Δεκέμβριος χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής καθώς σας καλούν να είστε προσεκτικοί, να αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις αλλά κυρίως να αποφύγετε να δανειστείτε σε φιλικά πρόσωπα. Δεν είναι η ιδανική ιδέα να εμπλέξετε τους φίλους με το χρήμα ή να παρασυρθείτε σε οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις με ανθρώπους που έχετε γνωρίσει πρόσφατα και δεν έχει δοκιμαστεί η σχέση σας στον χρόνο. Ο Ιανουάριος είναι μήνας με πολλά έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν ενώ ο Φεβρουάριος κυμαίνεται σε ίδιο πρόσημο με την διαφορά ότι υπάρχουν περισσότερες εισροές και μεγαλύτερη κινητικότητα. Το ζήτημα για το 2021 είναι η αποφυγή της ανάμειξης χρήματος με φίλους και συλλογικούς χώρους. Έσοδα αναμένονται στο διάστημα από τις 20/4 έως τις 10/5 και από τις 12/9 έως τις 7/10. Τον μήνα Νοέμβριο δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις παρόλες τις εισροές και το θετικό ισοζύγιο στο πορτοφόλι σας ενώ καλείστε να είστε προσεκτικοί σε υπερβολές και στην επιπόλαιη διαχείριση του χρήματος σε σχέση με φίλους και ομοϊδεάτες. Φροντίστε να θωρακίσετε τον τομέα των οικονομικών σας το 2021 καθώς η επόμενη χρονιά θα έχει αλλαγές, ανακατατάξεις και εξελίξεις σε ζητήματα οικονομικά και μισθολογικά. Σε περίπτωση που είστε σίγουροι για τις προθέσεις αυτών που σας κάνουν τις επαγγελματικές προτάσεις μην διστάσετε να επενδύσετε σε αυτούς αρκεί να γνωρίζετε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε ένα οικονομικό άνοιγμα και να διαχειριστείτε τις οικονομικές δεσμεύσεις που αυτό συνεπάγεται.

Έρωτας & Κοινωνική ζωή: Το 2021 είναι μία πιο ανάλαφρη χρονιά συγκριτικά με την περασμένη. Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών επλήγη το 2020 ενώ και εσείς οι ίδιοι προβήκατε σε αλλαγές και αναθεωρήσεις. Η χαρά, η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση που αντλείτε από την κοινωνική σας ζωή και τις σχέσεις σας αναπτερώνει το ηθικό σας και σας γεμίζει αισιοδοξία. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο και παγιώνονται με το καλημέρα σας, τον Ιανουάριου ενώ φαίνεται να ξοδεύετε για να περάσετε καλά μαζί με τους ανθρώπους αυτούς. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές στις ιδεολογίες σας, στις αξίες σας και στις σταθερές σας. Διαφορετικές αξίες έχετε εσείς, διαφορετικές αρχές φέρουν αυτοί. Φροντίστε να μην έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση λόγω της μεταξύ σας διαφορετικότητας. Τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, ζωηρή. Ιδιαίτερα ερωτικό και θετικό στον έρωτα και στις σχέσεις το διάστημα από τις 20/3 έως τις 15/4 όπου βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των φλας. Θετικό, ερωτικό, εξωστρεφές και το διάστημα από τις 12/6 έως τις 31/7, όπου αυτό το διάστημα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για τις διακοπές σας είτε με φίλους είτε με τον/την σύντροφο σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκό το διάστημα και από τις 15/8 έως τις 5/11 με την διάθεση σας να είναι στα καλύτερα της. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες, εύνοια από τρίτους, οι οποίοι σας αντιμετωπίζουν ευμενώς στο μενού του διαστήματος αυτού. Περισσότερες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες εσωκλείουν τα διαστήματα 24/4 έως 10/6 και 15/9 έως 31/10 όπου θα υπάρχουν αυξημένα ωράρια και απαιτήσεις στη δουλειά ή από τρίτους έτσι δεν θα έχετε άπλετο ελεύθερο χρόνο για διασκεδάσεις και απολαύσεις. Η νέα χρονιά είναι χρονιά σταθεροποίησης για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι μία σχέση φιλική να μετατραπεί σε ερωτική. Δεν αποκλείεται να σας εκδηλώσει ένας φίλος σας μια άλλη διάσταση των συναισθημάτων που κρύβει. Ο έρωτας κρύβεται μέσα σε ομάδες, σε συλλόγους, μέσα σε παρέες και φυσικά ευνοείται η δικτύωση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τα social media από όπου μπορείτε να βρείτε έναν νέο έρωτα. Το 2021 είναι μία χρονιά που έχει να παίξει με τις ιδέες σας, με τις σκέψεις σας, με τις αντιλήψεις σας και με τις πεποιθήσεις σας ενώ παράλληλα σας καλεί να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Ειδικότερα, οι γεννημένοι Κριοί στο πρώτο δεκαήμερο δέχεστε εύνοια για νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες τον μήνα Ιανουάριο, ποντάρετε στον Ιανουάριο και εκμεταλλευτείτε τον παρόλες τις ανατροπές και τα διλλήματα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο έχετε να περιμένετε περισσότερες ευκαιρίες τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και ευνοείστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από τον Απρίλιο έως το τέλος της χρονιάς. Οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος κρύβουν διλήμματα αλλά και διπλές ευκαιρίες όπου θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπερ και τα κατά ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση.