Ταύρος

Λιγότερες επαγγελματικές προκλήσεις και μεγαλύτερο αίσθημα ασφαλείας υπόσχεται το 2023 καθώς ο Κρόνος αποχωρεί από τον Υδροχόο και μπαίνει στους Ιχθύες. Ο τομέας των οικονομικών περνάει μέσα από σκαμπανεβάσματα το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς με την παρουσία του Άρη στους Διδύμους ενώ στην συνέχεια ανακάμπτει. Η αισθηματική σας ζωή είναι πολλά υποσχόμενη καθώς ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 16/5 με αποτέλεσμα νέοι άνθρωποι να μπαίνουν στη ζωή σας. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται ενώ βρίσκετε νέους συμμάχους, νέους φίλους που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου κλείνετε έναν κύκλο στον επαγγελματικό τομέα ή έρχεστε αντιμέτωποι με ευθύνες και υποχρεώσεις που πρέπει να περατώσετε έως τις 6/3. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23/3 έως τις 10/6 φέρνει ριζικές αλλαγές στο επαγγελματικό παρόν και μέλλον των Ταύρων του πρώτου πενθημέρου και συγκεκριμένα όσων έχετε γενέθλια στις 20-21-22-23-24 Απριλίου. Οι Σεληνιακές εκλείψεις στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μιλάνε για κρίσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και έρχονται για να φέρουν οριστικές εκκαθαρίσεις και ξεκαθαρίσματα σε κάθε είδους σχέσεις.

Επαγγελματικά

Οι επιρροές ποικίλουν ανάλογα με το δεκαήμερο σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου έρχεστε αντιμέτωποι με προκλήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσετε. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο πιέζει το δεκαήμερο σας και απαιτεί σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχία. Η περίοδος δεν είναι κακή παρόλα αυτά, μπορεί να φέρετε εις πέρας και να ολοκληρώσετε επιτυχώς ένα επαγγελματικό πρότζεκτ κάτι που σας βοηθάει να ανέλθετε κοινωνικά και ιεραρχικά. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3 υπόσχεται σταθερότητα, επιτυχία, αναγνώριση, καταξίωση και παγίωση για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Ένα σχέδιο σας, μία φιλοδοξία σας φαίνεται ότι εκπληρώνονται δικαιώνοντας σας. Η ομαδική δουλειά αποδίδει και μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσα από την συλλογική προσπάθεια καθώς βρίσκετε συμμάχους στο πλευρό σας. Από την άλλη πλευρά, οι γεννημένοι Ταύροι με γενέθλια στις 20-21-22-23-24 Απριλίου δέχεστε την σαρωτική επίδραση του Πλούτωνα στον Υδροχόο την στο διάστημα που εκτείνεται από τις 23/3 έως τις 10/6. Αναμένονται ριζικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας! Πολλοί από εσάς θα αλλάξετε πορεία, κατεύθυνση και επάγγελμα ενώ υπάρχετε και εσείς που θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα σας δώσει δύναμη και ισχύ βάζοντας σας σε μία νέα τάξη πραγμάτων. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο δέχεστε τις υποστηρικτικές επιρροές Πλούτωνα και Ποσειδώνα κάτι που σας δίνει δύναμη, δυναμική και υπεροχή. Εάν ασχολείστε με την τέχνη και τον καλλιτεχνικό κόσμο δεν αποκλείεται να γνωρίσετε επιτυχία. Όλοι οι Ταύροι, ανεξαρτήτως δεκαημέρου είστε προστατευμένοι σε επίπεδο εργασιακό έως τις 15/5 με την παρουσία του Δία στον Κριό. Η καθημερινότητα σας είναι πιο ευχάριστη και έχετε προστασία από κακοτοπιές ή δυσκολίες. Συν τοις άλλοις, ύστερα από μία πιεστική διετία δεν δέχεστε πλέον την δυσαρμονική όψη τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού κάτι που σας δημιούργησε προβλήματα και προβληματισμούς. Ο κυβερνήτης σας, Ουρανός, την περίοδο Ιουλίου-Οκτωβρίου σε στενή σύνοδο με τον Δία στον Ταύρο υπόσχεται δυναμικές εκκινήσεις και μεγάλες αλλαγές στην τύχη, κάτι που μπορεί να φέρει θεαματικές αλλαγές σε ζητήματα καριέρας και επαγγελματικής αποκατάστασης. Ιανουάριος και Φεβρουάριος κατατάσσονται στους πλέον θετικούς μήνες ενώ περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε σχέσεις και συνεργασίες στα διαστήματα από τις 20/5 έως τις 9/7 και από τις 27/8 έως τις 11/10 καθώς ο άρης πυροδοτεί εντάσεις.

Οικονομικά

Ο τομέας των οικονομικών σας μπαίνει σε τροχιά ανάκαμψης και σταθερότητας μέσα στο νέο έτος. Εξαίρεση αποτελεί το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς με την παρουσία του Άρη στους Διδύμους όπου προκύπτουν συνεχώς οικονομικά προβλήματα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Αποφύγετε να εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους και μην δανείσετε ποσά σε τρίτους. Αποφύγετε νέες οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις επί των αποδοχών σας τον μήνα Ιανουάριο με την αναδρομή του Άρη και του Ερμή καθώς θα βγείτε ζημειωμένοι. Ιδανικό διάστημα για να διεκδικήσετε οφειλόμενα ποσά προς εσάς. Κέρδη αναμένετε στο διάστημα από τις 11/4 έως τις 6/5 όπου είναι το πλέον κατάλληλο για προωθήσεις οικονομικών θεμάτων. Το διάστημα από τις 22/11 και μέχρι τα τέλης της χρονιάς σας βρίσκει με τα μάτια στραμμένα στα οικονομικά και δει σε θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων και διευθετήσεων αναφορικά με την εφορία και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σε γενικές γραμμές δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα, το μόνο διάστημα που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αποταμιεύσετε ή δυσκολεύεστε να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας ανάγκες είναι το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Αυτό που πρέπει να προσέξετε το νέο έτος είναι η αμετροέπια και οι κακές εκτιμήσεις. Μην υπεραισιοδοξείτε, φανείτε εγκρατείς και σχεδιάστε με προσοχή την εφαρμογή ενός πρότζεκτ. Μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές ανάγκες του νέου αυτού εγχειρήματος;

Αισθηματικά

Το 2023 είναι μία πολλά υποσχόμενη χρονιά σε επίπεδο αισθηματικό αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων καθώς υπόσχεται διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς και συγκεκριμένα έως τις 15/5 είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε ζητήματα εργασιακά, ρουτίνας και καθημερινότητας. Σε συνδυασμό με τον Κρόνο στον Υδροχόο έως τις 6/3 έχετε να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας στις 16/5 υπόσχεται έναν νέο κύκλο εξελίξεων στην προσωπική σας ζωή και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, φέρνοντας αέρα ανανέωσης και αισιοδοξία. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να αποφασίσετε να συμβιώσετε με το ταίρι σας ενώ φαίνεται ότι τα συναισθήματα σας σταθεροποιούνται. Οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και δει με άτομα πιο εκκεντρικά και αντισυμβατικά από εσάς. Μπορείτε να ζήσετε μεγάλες εκπλήξεις σε επίπεδο σχέσεων κοινωνικών και ερωτικών. Δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μία γνωριμία που θα σας συνεπάρει. Από τη φύση σας είστε συντηρητικοί, σταθεροί και δεν αρέσετε τις αλλαγές ωστόσο η εποχή μιλάει για πειραματισμούς στον έρωτα και την κοινωνική σας ζωή. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο Ταύροι μπορείτε να ζήσετε το απόλυτο πάθος αλλά και έντονα ρομαντικές ιστορίες που σας ικανοποιούν. Ο έρωτας, το φλερτ, το ρομάντζο είναι πολλά υποσχόμενα για το δικό σας δεκαήμερο. Πολλοί Ταύροι ίσως πειραματιστείτε και δοκιμάσετε μία σχέση με ηλιακή διαφορά, χιλιομετρική απόσταση ή με ένα άτομο από το εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση είστε περισσότερο αντισυμβατικοί και εκκεντρικοί στις επιλογές ερωτικού συντρόφου. Ιδιαίτερα θετικό διάστημα για τον έρωτα και την κοινωνική σας ζωή είναι αυτό που εκτείνεται από τις 16/3 έως τις 4/6 με την Αφροδίτη να στηρίζει τις σχέσεις σας και την επικοινωνία. Εξαιρετικά διαστήματα αυτά που εκτείνονται από τις 9/10 έως τις 7/11 και από τις 4/12 έως τις 29/12. Ξεκαθαρίσματα και εκκαθαρίσεις προβλέπονται την περίοδο κοντά στις σεηνιακές εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια δοκιμάζονται ενώ άνθρωποι με τους οποίους δεν υπάρχει ουσιαστικό δέσιμο και κοινά σημεία αναφοράς αποχωρούν από τη ζωή σας. Από τη φύση σας φοβάστε τις αλλαγές ωστόσο μην διστάσετε να τελειώσετε καταστάσεις που έχουν φτάσει σε ένα τέλμα. Μόνο νιώθοντας ελεύθεροι μπορείτε να υποδεχτείτε το νέο, το καινούργιο, το αυθεντικό. Οι μήνες Μάιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος φέρνουν σημαντικές εξελίξεις, ανακατατάξεις και αλλαγές όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή και τα ερωτικά σας. Σε κάθε περίπτωση το 2023 είναι χρονιά πειραματισμού και εισόδου νέων ανθρώπων από τη ζωή σας. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και εσείς μαζί του.