Υδροχόος

Βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ανακούφιση στην αισθηματική ζωή και σωστή οικονομική διαχείριση απαιτεί το 2023 για το δικό σας ζώδιο. Οι διαπροσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις αποφορτίζονται, αποκτούν δυναμική ενώ και η αισθηματική σας ζωή είναι πολλά υποσχόμενη στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 8/10 με την Αφροδίτη απέναντι σας, στον Λέοντα. Ο Κρόνος κάνει την είσοδο τους στους Ιχθύες έτσι την επόμενη διετία καλείστε να φανείτε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης των πόρων. Ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/5 και έπειτα φέρνει βελτίωση στις σχέσεις σας με οικείους ή υπόσχεται μία ανακαίνιση ή μετακόμιση. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσα από την εκμετάλλευση ακινήτων και γης. Φανείτε επινοητικοί ώστε να καλύψετε το χαμένο έδαφος λόγω αύξησης των οικονομικών αναγκών. Ο Πλούτωνας κάνει μια δοκιμαστική πτήση στο ζώδιο σας στο διάστημα από τις 23/3 έως τις 10/6 φέρνοντας ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η αισθηματική σας ζωή αλλάζουν άρδην. Περισσότερο πιεσμένοι θα βρεθείτε την περίοδο των σεληνιακών εκλείψεων την περίοδο κοντά στις 5/5 και 28/10 όπου θέματα καριέρας και οικογένειας σας πιέζουν σημαντικά. Τον Ιανουάριο δεν αποκλείονται επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν ενώ το πρώτο τρίμηνο η ερωτική ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας.

Επαγγελματικά

Ο μήνας Ιανουάριος δεν ενδείκνειται για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και εκκινήσεις καθώς ο Άρης που κυβερνά την καριέρα κινείται ανάδρομος. Μάλιστα σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμής κάνει ακόμα πιο δύσκολη την συννενόηση με συνεργάτες. Ωστόσο, το κλίμα βελτιώνεται σημαντικά μετά τις 20/1 και τον μήνα Φεβρουάριο όπου η επικοινωνία αποκαθίσταται ενώ και οι σχέσεις γεμίζουν με περισσότερη αρμονία. Η παρουσία του Δία στον Κριό έως τις 15/5 ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών και γνωριμιών, καλυτερεύει τις συνθήκες στην επικοινωνία και σας βοηθάει να προωθήσετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας και τις απόψεις σας. Πολλοί από εσάς θα αναγκαστείτε να ταξιδέψετε για λόγους εργασιακούς! Στην συνέχεια, με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο από τις 16/5 μπαίνετε σε μία περίοδο όπου θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε όσα έχετε επικοινωνήσει. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας έως τις 6/3, επηρεάζει αμεσότερα εσάς του 3ου δεκαημέρου φέρνοντας ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα καταλάβετε ποιοι είναι οι συνεργάτες που πραγματικά σας στηρίζουν και ποιοι σας διαβάλλουν ή σας παραγκωνίζουν. Με τις Σεληνιακές εκλείψεις κοντά στις 5/5 και 28/10 καλείστε να είστε προσεκτικοί στον χώρο της δουλειάς, στις σχέσεις σας με συναδέλφους και ανωτέρους. Δεν αποκλείονται πιέσεις, εντάσεις, διαφωνίες ή και περισσότερος φόρτος εργασίας που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας. Προσέχετε τον εγωισμό, την αδιαλλαξία και μην πιέζετε καταστάσεις. Αποφύγετε σημαντικές εκκινήσεις κοντά στις εκλείψεις και μην δεσμεύεστε για πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Εάν απασχολείστε με επαγγέλματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την διαφήμιση, το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία δέχεστε εύνοια το πρώτο πεντάμηνο ενώ εάν απασχολείστε με την εκμετάλλευση ακινήτων και τις μεσιτίες μπορείτε να ποντάρετε στο δεύτερο μισό του έτους. Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο έχετε την ευκαιρία να πετύχετε μία αλλαγή στην καριέρα το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου όπου δε αποκλείεται να κλείσετε μία συμφωνία με καλύτερους οικονομικούς όρους, κάτι που θα ενισχύσει την ρευστότητα σας. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας στο διάστημα από τις 23/3 έως τις 10/6 φέρνει ριζικές, κυταρρικές αλλαγές στη ζωή πολλών εκ υμών. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε επάγγελμα, να κάνετε στροφή στην καριέρα σας καθώς δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σας καλύπτει και δεν σας εκφράζει η τρέχουσα εργασία. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο κλείνετε ένα μεγάλο κεφάλειο στην επαγγελματική σας πορεία για να ανοίξετε μία νέα πορεία στο μέλλον.

Οικονομικά

Το 2023 απαιτεί σωστούς χειρισμούς και σύνεση καθώς ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες στις 7/3. Οι Ιχθύες συμβολίζουν τα οικονομικά σας, τις μισθολογικές σας απολαβές, τις οικονομικές σας ανάγκες. Η παρουσία του Κρόνου εκεί σας καλεί να αποφύγετε παράτολμα οικονομικά εγχειρήματα και ρίσκα. Καλό είναι να κάνετε συνετούς χειρισμούς και να αποταμιεύετε μιας και οι ανάγκες σας είναι αυξημένες. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς μπορείτε να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με περισσότερη ευκολία. Συνίσταται το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς για οικονομικές διαπραγματεύσεις καθώς δεν δέχεστε ιδιαίτερα αρνητικές επιρροές. Υιοθετώντας ένα πιο συντηρητικό πλάνο σχετικά με τις δαπάνες και τα έξοδα σας μπορείτε να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και όσα σας ανήκουν. Οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος και Οκτώβριος μιλάνε για κέρδη, έσοδα και ενίσχυση της ρευστότητας. Με τον Δία στον Κριό έως τις 15/5 μπορείτε να κερδίσετε μέσα από τις δημόσιες σχέσεις, την επικοινωνία και τον διάλογο. Εάν απασχολείστε στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, στα media, στις εκδόσεις, την εκπαίδευση, εάν ασχολείστε με το εμπόριο τότε θα γνωρίσετε κέρδη. Από τις 16/5 και έπειτα ευνοείστε όσοι απασχολείστε στο real estate και την εκμετάλλευση ακινήτων και γης. Για τους γεννημένους Υδροχόους του Φεβρουαρίου δεν απκλείεται κάποια επιχορήγηση, κάποια κληρονομιά, κάτι που θα αυξήση τα κέρδη από πάγιες επενδύσεις και ακίνητη περιουσία.

Αισθηματικά

Το 2023 είναι μία από τις καλύτερες χρονιές της δεκαετίας όσον αφορά την αισθηματική σας ζωή αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Το πιο πεστικό και απαιατητικό διάστημα αφορά την περίοδο μέχρι τις 6/3 όπου ο Κρόνος θα διασχίζει το ζώδιο σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο περνάτε τις σχέσεις σας από κρας τεστ. Σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερά θεμέλια δοκιμάζονται και αποφασίζετε να βάλετε ένα τέλος. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αγκαλιάσετε το καινούριο που έρχεται στη ζωή σας. Με τον Άρη στους Διδύμους το 1ο τρίμηνο της χρονιάς είναι πολλά υποσχόμενο και έντονα ερωτικό. Τον μήνα Ιανουάριο δεν αποκλείονται επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και εσείς θα αναθεωρήσετε για κάποιες σχέσεις, είτε ερωτικές είτε φιλικές-διαπροσωπικές. Οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετ ετην σχέση σας ή να αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ οι αδέσμευτοι διανύετε μία έντονα κοινωνική περίοδο. Με τον Δία στον Κριό έως τις 15/5 είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, κοινωνικοί και δραστήριοι με τις δημόσιες σχέσεις σας έτσι μπορείτε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Εξαιρετικό για τον έρωτα το διάστημα από τις 20/2 έως τις 15/3 και από τις 11/4 έως τις 6/5. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης απέναντι σας, στον Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10 υπόσχεται ευκαιρίες για έρωτα, διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες ενώ μιλάει και για επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν και δει την περίοδο από τις 23/7 έως τις 4/9. Αποφύγετε να δώσετε βιαστικά μία δεύτερη ευκαιρία και δώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στο πρόσωπο που επανέρχεται ώστε να καταλάβετε τις πραγματικές του προθέσεις. Το διάστημα της αναδρομής της Αφροδίτης καλό είναι να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για θέματα σχέσεων και αισθηματικής φύσεως. Σε μία νέα γνωριμία φανείτε μετρημένοι και επιφυλακτικοί καθώς μπορεί να έχετε διαφορετικές αξίες με το άτομο που μπαίνει στη ζωή σας έτσι γρήγορα θα υπάρξει μία διάσταση. Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, να έρθετε πιο κοντά στον/τη σύντροφο σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε χωρίς δεσμεύσεις και πιέσεις. Χρονιά πειραματισμού στα ερωτικά και τις σχέσεις. Ύστερα από μία πιεστική διετία όπου άνθρωποι αποχώρησαν από τη ζωή σας έρχεται το 2023 να φέρει ανανέωση στην ερωτική σας ζωή αλλά και την κοινωνική. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ανοίξτε τα φτερά σας και κερδίστε μέσα από το πνεύμα ομαδικότητας. Με τις ηλιακές εκλείψεις τσον άξονα Κριού-Ζυγού αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεστε και επικοινωνείτε, αλλάζετε ιδέες, πεποιθήσεις και αντιλήψεις έτσι προσπαθείτε να γεφυρώσετε χάσματα επικοινωνίας μέσα στις σχέσεις σας. Χρονιά σημαντικών ευκαιριών για τα αισθηματικά σας. Ο τομέας έρωτας-κοινωνική ζωή είναι ο πλέον πολλά υποσχόμενος και δέχεται σημαντική εύνοια.