Υδροχόος

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Προκλήσεις μπορεί να υπάρχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα ωστόσο δέχεστε και σημαντική εύνοια σε ζητήματα καριέρας. Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τις 24/5 φέρνει σταθερότητα και μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας ενώ το εξάγωνο Δία-Κρόνου το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς υπόσχεται σταθερότητα και ανάπτυξη. Εάν ασχολείστε με τα ακίνητα, την αγοραπωλησία ακινήτων, την εκμίσθωση ακινήτων, την εκμίσθωση γης αλλά και το real estate θα βιώσετε ανάπτυξη. Εάν πάλι είστε εργολάβοι ή πολιτικοί μηχανικοί πάλι θα δείτε μία εύνοια και προώθηση των πωλήσεων σας. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Απρίλιο φέρνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσα από επικερδείς και συμφέρουσες πωλήσεις-μισθώσεις. Εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά χώρους που μπορεί να υπάρχουν ή δημιουργήστε μία επιχείρηση εκμετάλλευσης ακινήτων. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 25/5 και έπειτα τονίζει το «επιχειρείν» και σας ωθεί σε σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες ή σε ένα μεγάλο επιχειρηματικό εγχείρημα. Μάλιστα από τα τέλη Μαίου έως τα τέλη Ιουνίου το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να φέρει επαγγελματική καταξίωση, παγίωση και να αποκτήσετε δύναμη και ισχύ. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο φαίνεται να υλοποιείται και εσείς κερδίζετε σε φήμη, δημοτικότητα. Τα πιο απαιτητικά διαστήματα όπου θα χρειαστεί να προσέξετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις εκτείνονται από τις 13/2 έως τις 21/3, από τις 9/6 έως τις 19/7 και από τις 4/9 έως τις 3/11 όπου ο Άρης θα σας πιέζει είτε από το ζώδιο σας, είτε από τον Ταύρο είτε από τον Καρκίνο. Στο πρώτο και δεύτερο από τα πρώτα προαναφερθέντα διαστήματα θα χρειαστεί να φανείτε διαλλακτικοί, λιγότερο τραχείς και να εξασφαλίσετε την ισορροπία. Στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου οι υποχρεώσεις καλά κρατούν, είναι ιδιαίτερα αυξημένες και ο ελεύθερος σας χρόνος περιορισμένος με αποτέλεσμα να πρέπει να αναπροσαρμόσετε την καθημερινότητα σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής με τον Άρη απέναντι σας στον Λέοντα. Αποφύγετε συγκρούσεις, διαφωνίες και διαμάχες ενώ σας προτρέπουμε να αποφύγετε καινούρια επαγγελματικά εγχειρήματα. Τα πλέον θετικά, ευνοικά και ευμενή διαστήματα όπου υπάρχει στήριξη, ενθάρρυνση και αυξημένος παράγοντας της τύχης αφορούν στο διάστημα από τις 16/2 έως τις 10/3, από τις 29/4 έως τις 23/5, από τις 24/5 έως τις 16/6, από τις 17/6 έως τις 10/7 και από τις 23/9 έως τις 16/10. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μία αλλαγή στην καριέρα σας σχεδιάστε την προσεκτικά χωρίς τυμπανοκρουσίες τον Ιανουάριο του 2024 και τολμήστε το το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις αλλαγές τους μήνες Αύγουστο και Δεκέμβριο. Με την έκλειψη σελήνης-πανσέληνο του Σεπτέμβρη οι αλλαγές να είναι εντελώς αναπάντεχες. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το 2024 είναι μία χρονιά που χρήζει προσοχής όσον αφορά τα οικονομικά σας καθώς Κρόνος και Ποσειδώνας φέρνουν λιτότητα, περιορισμούς και έλλειψη ρευστότητας. Πολλοί Υδροχόοι έχετε πάρει ένα δάνειο και έχετε βρεθεί σε μία φάση αποπληρωμής δανείου, δόσεων και χρεωλυσίων. Φροντίστε να είστε συνεπείς ως προς τις οικονομικές σας δεσμεύσεις-υποχρεώσεις. Πιο πολύ επηρεάζεστε οι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου. Όσον αφορά εσάς του τρίτου δεκαημέρου δέχεστε την επιρροή του Ποσειδώνα για αυτό καλείστε να φανείτε ρεαλιστές, ορθολογικοί και να μην πέσετε σε παγίδες και οικονομικές εξαπατήσεις. Εκμεταλλευτείτε το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς με το εξάγωνο Δία-Κρόνου που προσφέρει σταθερότητα ή σας βοηθά να αποταμιεύσετε. Μπορείτε να πετύχετε μία ευνοική οικονομική ρύθμιση με συμφέρουσα αποπληρωμή. Εάν ασχολείστε με τα ακίνητα, την αγοραπωλησία ακινήτων, την εκμίσθωση ακινήτων, την εκμίσθωση γης αλλά και το real estate θα βιώσετε ανάπτυξη. Εάν πάλι είστε εργολάβοι ή πολιτικοί μηχανικοί πάλι θα δείτε μία εύνοια και προώθηση των πωλήσεων σας. Η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Απρίλιο φέρνει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσα από επικερδείς και συμφέρουσες πωλήσεις-μισθώσεις. Εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά χώρους που μπορεί να υπάρχουν ή δημιουργήστε μία επιχείρηση εκμετάλλευσης ακινήτων. Με τον Δία στους Διδύμους από τις 25/5 γίνεστε λιγότερο συντηρητικοί και είστε έτοιμοι να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να επενδύσετε. Μάλιστα στα τέλη Μαίου και καθ όλη την διάρκεια του Ιούνη σας δίνεται η δυνατότητα να πλουτίσετε και να αποκτήσετε εισόδημα μέσα από την ενασχόληση σας με το επιχειρείν. Τους μήνες Αύγουστο και Δεκέμβριο αποφύγετε σημαντικές οικονομικές δεσμεύσεις-αποφάσεις, μην ρισκάρετε μία ήδη στρωμένη εργασία καθώς δεν αποκλείεται να εκτεθείτε οικονομικά ή να χάσετε. Ο κυβερνήτης των οικονομικών σας, ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο μιλάνε για συρρίκνωση, οικονομική λιτότητα και κάποιους περιορισμούς. Η έκλειψη σελήνης του Σεπτέμβρη αρχίζει να επηρεάζει τα οικονομικά σας και να φέρνει ρευστότητα, αλλαγές και ανακατατάξεις που θα ακολουθήσουν το 2025. Εάν απασχολείστε με την τέχνη, το θέαμα, την φιλανθρωπία τότε μπορείτε να φανείτε και εσείς κερδισμένοι. Ένα επίσης απαιτητικό διάστημα που πρέπει να προσέξετε καθώς οι οικονομικές σας ανάγκες αυξάνονται είναι από τις 22/3 έως τις 29/4. Ωστόσο, δεν λείπουν τα έσοδα και τα κέρδη από τις 11/3 έως τις 4/4. Τέλος, παρόλες τις δυσκολίες του Αυγούστου μπορεί να ρθουν στην τσέπη σας κάποια ποσά. Χρειάζεται να ακολουθήσετε ένα προφίλ οικονομικής σύνεσης, να αποφύγετε παράτολμα οικονομικά εγχειρήματα καθώς πολλές φορές θα παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και να βγγείτε ζημειωμένοι οικονομικά. 

ΕΡΩΤΑΣ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς με τον Δία στον Ταύρο έως τις 24/5 σας βρίσκει πιο πολύ επικεντρωμένους σε θέματα πρακτικά, οικογενειακά και επαγγελματικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο έρωτας απουσιάζει από την ζωή σας. Στο διάστημα από τις 5/2 έως τις 21/3, Ερμής, Άρης και Αφροδίτη διαδοχικά διατρέχουν το ζώδιο σας φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα προσωπικών σχέσεων, επαγγελματικών συνεργασιών αλλά και της αισθηματικής σας ζωής. Μπορείτε να βρείτε ισορροπίες από άποψη επικοινωνίας και να ανοίξετε την καρδιά σας. Εφόσον αποφύγετε την αδιαλλαξία και το πείσμα μπορείτε να απολαύσετε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδο. Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να σταθεροποιείται τον Μάρτιο. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους από τις 25/5 και έπειτα εγκαινιάζει μία μοναδική περίοδο για το ζώδιο σας όπου ο έρωτας σας συνεπαίρνει. Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή ακόμα και να αποκτήσετε έναν απόγονο. Οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ, έρωτες και διασκεδάσεις. Ειδικότερα στο διάστημα από τα τέλη Μαίου και τον Ιούνιο με το εντυπωσιακό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα μπορείτε να αποκτήσετε μία ουσιαστική σχέση που θα σας μεταμορφώσει κυριολεκτικά. Από τις 23/5 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να ομορφαίνετε και να έχετε «πέραση» σ το αντίθετο φύλλο. Μάλιστα, καθώς οι δύο ευεργέτες, Αφροδίτη και Δίας διατρέχουν τον τομέα του έρωτα η αισθηματική σας ζω’η εκτοξεύεται στα ύψη.Εξαιρετικό το διάστημα από τις 11/7 έως τις 5/8 όπου η Αφροδίτη διασχίζει τον Λέοντα, έτσι δέχεστε την εύνοια τρίτων, συνεργατών ή της σχέσης σας. Επιπλέον, από τις 20/7 έως τις 3/9 ο Άρης από τους Διδύμους αυξάνει την ενέργεια σας και την ενεργητικότητα σας. Θέματα έρωτα και επιχειρείν βελτιώνονται σημαντικά. Εάν ενδιαφέρεστε για την απόκτηση απογόνου το διάστημα είναι ιδιαίτερα γόνιμο. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς με τον Άρη απέναντι σας, στον Λέοντα να πυροδοτεί εντάσεις, διαφωνίες και αψιμαχίες. Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που μιλάει για την επιστροφή ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Φανείτε επιφυλακτικοί και μην δίνετε τυχόν μία δεύτερη ευκαιρία εάν δεν αξίζει. Μάλιστα, καθώς ο Άρης από τον Λέοντα εμπλέκεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα το πάθος μπορεί να ανάψει και πολλές φορές να προκληθούν ρήγματα στις σχέσεις ή σχέσεις έντασης. Οι εκλείψεις λαμβάνουν χώρα στον άξονα Κριού-Ζυγού κάτι που σας βοηθάει να εκφραστείτε, να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Εσείς πλέον βαδίζετε με περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα. Μόνο που με τον Κρόνο στους Ιχθύες είστε πιο επιλεκτικοί στις επαφές σας. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας, επηρεάζει εσάς με γενέθλια στις 20-21-22-23 Ιανουαρίου κάνοντας σας να ζήσετε κάτι πολύ μεγάλο σε επίπεδο αισθηματικό.