You are currently viewing ΕΡΩΤΟΣΚΟΠΙΟ 2023 – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΕΡΩΤΟΣΚΟΠΙΟ 2023 – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Κριός-Τοξότης: Ένας θετικός και πολλά υποσχόμενος συνδυασμός για το 2023. Οι μεν Κριοί από τις αρχές της χρονιάς έως τις 16/5/2023 φιλοξενείτε τον Δία στο ζώδιο σας κάτι που αυξάνει τον παράγοντα της τύχης και την εξωστρέφεια σας. Διανύετε μία κοινωνικά δραστήρια εποχή ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Νέες γνωριμίες και επαφές έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που τονίζει την ανάγκη σας να εξερευνήσετε ή καλύτερα να διερευνήσετε τους νεοεισερχόεμνους στη ζωή σας ανθρώπους. Νέες ερωτικές ιστορίες, νέες γνωριμίες και αέρας ανανέωσης φλερτάρει με το ζώδιο σας. Από την άλλη πλευρά, οι Τοξότες το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς είστε πιεσμένοι από σχέσεις και συνεργασίες καθώς οι απαιτήσεις τρίτων προς το πρόσωπο σας είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να διανύετε μία περίοδο έντασης. Στο πρόσωπο ενός Κριού βρίσκετε τον χαμένο σας ενθουσιασμό, ανακτάτε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Από την φύση σας είστε δύο ζώδια συμβατά, με κοινούς στόχους, κοινές φιλοδοξίες και όνειρα. Οι Κριοί έχετε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας το πρώτο πεντάμηνο με αποτέλεσμα να μπορείτε να στηρίξετε τον Τοξότη σας που θα έρθει αντιμέτωπος με προκλήσεις προερχόμενες από εξωτερικούς παράγοντες και εξωτερικές επιδράσεις. Όσον αφορά τους Τοξότες, από τις 7/3/2023 στην σκακιέρα προστίθεται και ο Κρόνος που κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες με αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπος με οικογενειακές προκλήσεις και εμπόδια. Παρόλα αυτά, ο Κριός για εσάς συμβολίζει τον έρωτα και με την διέλευση του Δία από τον Κριό το πρώτο πεντάμηνο νιώθετε ιδιαίτερη έλξη από τους εκπροσώπους του ζωδίου του Κριού. Για εσάς τους Κριούς, η διέλευση του Δία από τον Ταύρο από τις 17/5/2023 χαρίζει ένα αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς και σταθερότητας κάτι που μπορεί να σας κάνει στήριγμα του Τοξότη. Για την νέα χρονιά οι Κριοί μπορείτε να στηρίξετε έναν Τοξότη, ενώ εκείνος μπορεί να σας έχει «άγαλμα σε βωμό» τονώνοντας την ανάγκη σας να ηγείστε. Μπορείτε να στηρίξετε τον Τοξότη στις προκλήσεις που θα συναντήσει με τις φρέσκιες ιδέες σας. Ο Τοξότης, με την σειρά του πάλι από τις 17/5/2023 έχει σημαντικές διευκολύνσεις στην καθημερινότητα του με αποτέλεσμα να μπορεί να φέρει εις πέρας εκκρεμμότητες και αγγαρίες που εσείς απεχθάνεστε, έτσι μπορεί να λειτουργήσει ως ο προσωπικός σας μέντορας. Η περίοδος από τις 5/6 έως τις 8/10 έχει αρκετές διευκολύνσεις και για τους δυο, με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχής ενθουσιασμός και ένα πάθος αναζωπύρωσης των συναισθημάτων στην σχέση σας. Φυσικά, οι Κριοί πρέπει να κατανοήσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Τοξότης λόγω υψηλών προσδοκιών τρίτων προς το πρόσωπο του ενώ εκείνος πρέπει να κατανοήσει ότι και εσείς με την σειρά σας χρειάζεστε το χαρούμενο πρόσωπο του.

Ταύρος-Αιγόκερως: Ένας συνδυασμός με σπουδαίες προδιαγραφές μέσα στη νέα χρονιά. Οι μεν Ταύροι από τις 7/3/2023 απαλλάσσεστε από την κόντρα επιρροή του Κρόνου στον Υδροχόο κάτι που σας βοηθάει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Εσείς οι Ταύροι την περασμένη τριετία ήρθατε αντιμέτωποι με προκλήσεις επαγγελματικής φύσεως και πασχίσατε ώστε να χτίσετε μία αξιοζήλευτη καριέρα με αποτέλεσμα να θέσετε σε δεύτερη μοίρα την ερωτική σας ζωή. Από τις 17/5/2023 με την διέλευση του Δία στο ζώδιο σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις κοινωνικές σας σχέσεις και τον κοινωνικό σας ιστό. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και φέρνουν αέρα ανανέωσης. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2023 είναι εντυπωσιακό με την σύνοδο Δία-Ουρανού στο ζώδιο σας. Πολλοί από τους Ταύρους θα κάνετε εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα μία γνωριμία που θα σας συνεπάρει. Για εσάς τους Αιγόκερους η διέλευση του Δία από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύει την αισιοδοξία σας και τονίζει την ανάγκη σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε. Τόσο οι Ταύροι όσο και οι Αιγόκεροι εκπροσωπείτε ζώδια της γης, πρακτικά και ρεαλιστικά με αποτέλεσμα να έχετε κοινή οπτική γωνία επάνω σε πολλά θέματα. Οι μεν Ταύροι την νέα χρονιά είστε περισσότερο τολμηροί και ριψοκίνδυνοι ενώ οι Αιγόκεροι γοητεύεστε από αυτήν την πλευρά του Ταύρου που αγνοούσατε. Εσείς οι Αιγόκεροι μπορείτε να νιώσετε ιδιαίτερη έλξη από έναν Ταύρο ενώ εκείνος μπορεί να απολαύσει εξαιρετικές συζητήσεις και να βρει έναν πιστό φίλο ή και «σύμμαχο». Οι Αιγόκεροι με την οργάνωση και την πειθαρχεία σας μπορείτε να βοηθήσετε τον Ταύρο στην υλοποίηση ενός νέου σχεδίου, ενός νέου επιχειρηματικού πλάνου. Το πιο δύσκολο κομμάτι στην μεταξύ σας σχέση είναι το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, καθώς εσείς οι Ταύροι έχετε οικονομικές ανησυχίες και προκλήσεις ενώ οι Αιγόκεροι πιέζεστε γύρω από ζητήματα εργασίας και καθημερινότητας. Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε ο ένας τα προβλήματα του άλλου αυτό το τρίμηνο το υπόλοιπο της χρονιάς υπόσχεται από κοινού χαρές, διασκεδάσεις και ευτυχία.

Λέων-Υδροχόος: Ένας από τους πλέον συνήθεις συνδυασμούς που πολλές φορές απαντάται και σε παντρεμένα ζευγάρια. Η μεταξύ σας σχέση δοκιμάστηκε την περασμένη τριετία με την διέλευση του Κρόνου στον άξονα σας. Εάν παρόλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίσατε είστε μαζί σημαίνει ότι η σχέση σας στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Το 2023 έρχεται να σας αποζημειώσει καθώς στο διάστημα από τις 5/6 έως τις 8/10 η Αφροδίτη θα κινείται στον άξονα σας και συγκεκριμένα στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη σχετίζεται με τον έρωτα, την αγάπη, τα φλερτ, τα συναισθήματα, είναι δείκτης συναισθηματικής αρμονίας και ισορροπίας. Η διέλευση της στον δικό σας άξονα υπόσχεται περισσότερη χαρά και περισσότερες όμορφες στιγμές έτσι το «γκρίζο» της περασμένης τριετίας αποχωρεί και την θέση του καταλαμβάνει το χρώμα. Από την φύση σας συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον, έτσι θα γίνει και το 2023, εκεί που υστερεί ο ένας έρχεται ο άλλος να αναλάβει δράση. Το νέο έτος υπόσχεται περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα για αυτόν τον συνδυασμό. Μπορείτε να οργανώσετε μαζί ταξίδια ή να απολαύσετε κοινές δραστηριότητες. Από την άλλη πλευρά ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στο διάστημα από τις 23/3 έως τις 11/6 υπόσχεται πάθος και έντονες καταστάσεις. Ο Πλούτωνας έρχεται να αλλάξει ριζικά την μεταξύ σας σχέση ενώ το πάθος και ο έρωτας μπορούν να ξαναφουντώσουν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε την νέα χρονιά είναι τα παιχνίδια εξουσίας, ελέγχου και χειραγώγησης του ενός προς τον άλλον, κάτι που πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει ρήξεις, διαμάχες και διαφωνίες μεταξύ σας. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται κοντά στην έκλειψη Ηλίου στις 20/4/2023 καθώς μπορεί να προκύψει μία κρίση που θα χρειαστεί ευελιξία και αίσθημα υποχωρητικότητας με τρόπο αμοιβαίο, και από τις δύο πλευρές. Αυτό που χρήζει κάποιας προσοχής στην μεταξύ σας σχέση είναι από κοινού οικονομικοί χειρισμοί και οι επενδύσεις, φροντίστε να μην επηρεάζετε ο ένας τον άλλον για ζητήματα οικονομικά.

Λέων-Κριός: Ένας από τους τυχερούς και ευοίωνους συνδυασμούς για το 2023. Οι Λέοντες πλέον βαδίζετε απαλλαγμένοι από το βαρύ πυροβολικό (Κρόνος) απέναντι σας έτσι σχέσεις, συνεργασίες και αισθηματική ζωή ανακάμπτουν σημαντικά. Πιέσεις που δεχτήκατε απομακρύνονται, ξεκαθαρίσματα και εκκαθαρίσεις αποτελούν πλέον παρελθόν. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 5/6 έως τις 8/10 ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας έτσι διανύετε μία περίοδο με έντονη εξωστρέφεια και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Τα συναισθήματα σας ξυπνάνε, δίνετε ξανά προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή ενώ νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας φέρνοντας αισιοδοξία και περισσότερη αρμονία. Ωστόσο, πολλοί Λέοντες δεν αποκλείεται να κάνετε έναν απολογισμό ζωής και να θελήσετε να επιστρέψετε σε μία σχέση του παρελθόντος. Για τους δε Κριούς το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς, με τον Δία στο ζώδιο σας ανακτάτε την αισιοδοξία σας και τον δυναμισμό σας, μπαίνετε σε μία περίοδο δυναμικών εκκινήσεων και νέων ξεκινημάτων σε προσωπικό επίπεδο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και βρίσκετε συμμάχους και ανθρώπους να συμπορευτείτε μαζί. Όσον αφορά την μεταξύ σας σχέση το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς είναι εξαιρετικό μιας και η αισιοδοξία επιστρέφει στη ζωή σας έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας από κοινού και στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο οι Κριοί γοητεύεστε από την λάμψη, την θερμότητα και την εγκαρδιότητα του Λέοντα κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένα κοκτέιλ συναισθημάτων και πάθους. Αυτά που σας συνδέουν και σας ενώνουν μέσα στο 2023 είναι πολλά, η επικοινωνία μεταξύ σας είναι άκρως βοηθητική κάτι που σας κάνει να νιώθετε ότι εκτός από έναν σύντροφο έχετε δίπλα σας έναν φίλο. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται τον Απρίλιο (20/4) και τον Οκτώβριο καθώς οι Κριοί πρέπει να κατανοήσετε τις πιέσεις που δέχεται ο Λέοντας όσον αφορά τους τομείς σπίτι-οικογένεια-καριέρα ενώ οι Λέοντες πρέπει να κατανοήσετε μία αλλοπρόσαλη συμπεριφορά από το ταίρι σας καθώς δέχεται συστηματικές πιέσεις από σχέσεις και συνεργασίες. Οι επιρροές που δέχεστε ατομικά είναι υποστηρικτικές, τα εμπόδια και οι προκλήσεις στην καθημερινότητα σας περιορίζονται σημαντικά έτσι η χρονιά αυτή έρχεται να επισφραγίσει την μεταξύ σας σχέση και πιθανώς να αποφασίσετε μία επισημοποίηση ή συμβίωση.

Αιγόκερως-Λέων: Ένας καρμικός συνδυασμός καθώς τα ζώδια του Λέοντα και του Αιγόκερω σχηματίζουν μεταξύ τους γωνία χιαστής. Τα κοινά μεταξύ των δύο ζωδίων είναι ελάχιστα, καθώς το φλογερό ταπεραμέντο του Λέοντα προσκρούει στο ψυχρό και προσγειωμένο προφίλ του Αιγόκερω. Από την φύση τους και τα δύο ζώδια θέλουν να έχουν τον έλεγχο και να ηγούνται έτσι χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές. Ένας Λέοντας έχει να διδαχτεί την ταπεινότητα και την μετριοπάθεια δίπλα σε έναν Αιγόκερω ενώ έχει να διδάξει τον ενθουσιασμό, το πάθος και την γενναιοδωρία από πλευράς του. Ο Αιγόκερως μέσα στην χρονιά αυτή θα νιώσει θαυμασμό για τα επαγγελματικά επιτεύγματα του Λέοντα έτσι θα του τονώνει την αυτοπεποίθηση επικροτώντας τις προσπάθειες του. Εάν δεν επιβάλλει τις απόψεις του (ο Αιγόκερως) στη δράση του Λέοντα αυτό θα λειτουργήσει υπέρ της μεταξύ τους σχέσης. Από την άλλη πλευρά ο Λέοντας θα γοητευτεί από το πάθος του Αιγόκερω μέσα στη νέα χρονιά καθώς με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο από τις 17/5 και έπειτα ο Αιγόκερως μοιάζει με έναν Λέοντα σε πολλά. Το νέο έτος ο Αιγόκερως θα αναδείξει μία άλλη πλευρά, περισσότερο ξένοιαστη, αισιόδοξη κάτι που θα γοητεύσει τον Λέοντα. Το μυστικό της μεταξύ τους χημείας μέσα στο 2023 κρύβεται στην ισχυρή ερωτικοσεξουαλική έλξη. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10 βάζει φωτιά στην ερωτική ζωή του συγκεκριμένου συνδυασμού, το πάθος φουντώνει και η έλξη είναι ισχυρή. Είναι μία χρονιά που ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα πάρει σάρκα και οστά καθώς ο Αιγόκερως θα βιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα δίπλα στον Λέοντα και θα μάθει τι σημαίνει πάθος ενώ ο Λέοντας θα εισπράξει το ανάλογο χειροκρότημα στις προσπάθειες του. Τέλος, κοινοί οικονομικοί-αποταμιευτικοί στόχοι αλλά και επενδύσεις μπορούν να δημιουργήσουν μία ισχυρή ένωση μεταξύ του εν λόγω συνδυασμού.

Υδροχόος-Δίδυμοι: Ένας συνδυασμός που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυναμική το νέο έτος. Οι Υδροχόοι είστε πλέον απαλλαγμένοι από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας έτσι έχετε να αντιμετωπίσετε λιγότερες προκλήσεις σε επίπεδο σχέσεων, συνεργασιών και συντροφικής ζωής. Είναι γεγονός ότι σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάστηκαν την περασμένη τριετία, κάτι που αντιστρέφεται το τρέχον έτος. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης απέναντι σας από τις 5/6 έως τις 8/10 αλλά και ο Δίας στον Κριό έως τις 16/5 τονώνουν την εξωστρέφεια σας, την ανάγκη σας να επικοινωνίσετε και να ανταλλάξετε απόψεις. Αν και οι Δίδυμοι είναι αρκετά πιεσμένοι το πρώτο τρίμηνο με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο τους θα εκδηλώσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς το ζώδιο σας λόγω έλξης από τις ιδέες σας, τις αντιλήψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Έχετε μάθει πολλά την περασμένη τριετία, πήρατε σημαντικά μαθήματα και θα μπορέσετε να βοηθήσετε σε πρακτικό επίπεδο τους Διδύμους, οι οποίοι υποδέχονται τον Κρόνο σε κόντρα γωνία στους Ιχθείς από το τις 7/3. Οι ιδέες σας για τα επαγγελματικά τους θέματα θα φανού πολύτιμες έτσι θα σας έχουν σε περίοπτη θέση. Ως εγκεφαλικά και επικοινωνιακά ζώδια η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, έτσι για αυτήν την χρονιά η έλξη θα είναι ακαριαία. Εκτός από έναν σύντροφο θα βρείτε έναν καλό συνομιλητή, έναν καλό φίλο. Οι Υδροχόοι μπορείτε να αναλάβετε υποθέσεις του σπιτιού αυτήν την χρονιά ενώ οι Δίδυμοι μπορούν να δώσουν έμφαση στην πορεία των επαγγελματικών τους. Εξάλλου, από την φύση σας είστε ζώδια φιλελεύθερα και χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε και να έχετε την δική σας ανεξαρτησία. Ο Άρης στους Διδύμους έως τα τέλη Μαρτίου δημιουργεί δυναμική έλξη και νιώθετε μία έλξη εσείς οι Υδροχόοι από τις φιλοδοξίες και τον βίο των Διδύμων. Στην μεταξύ σας σχέση υπάρχουν σημαντικές διευκολύνσεις το πρώτο πεντάμηνο με την διέλευση του Δία από τον Κριό. Το πάθος, ο ενθουσιασμό, η αισιοδοξία η κατανόηση και η στήριξη του ενός προς το πρόσωπο του άλλου μπορούν να σας αποζημειώσουν ενώ υπόσχονται μακροβιότητα και αντοχή στις προκλήσεις της εποχής.