You are currently viewing ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΜΗΝΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΜΗΝΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Ο μήνας Μάρτιος είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς συμβαίνουν πολλά, σπουδαία αστρολογικά γεγονότα. Οι δύο «ευεργέτες» πλανήτες, Αφροδίτη και Δίας βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού. Η Αφροδίτη συμβολίζει την αρμονία, την ισορροπία, την διπλωματία, την χαρά και την γοητεία. Από την μία πλευρά, η Αφροδίτη σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς και το πορτοφόλι μας (οικονομικά). Από την άλλη πλευρά, ο Δίας σχετίζεται με την επέκταση, την τύχη, την αισιοδοξία, είναι πληθωρικός. Η Αφροδίτη διελαύνει το ζώδιο του Κριού έως τις 15/3 ενώ ο Δίας κινείται στο ίδιο ζώδιο καθ όλη τη διάρκεια του μήνα. Παραδοσιακά, στην αστρολογία, οι δύο πλανήτες σχετίζονται με πολύ θετικά γεγονότα στην ζωή μας όταν βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο. Συμπεραίνετε, ότι όλοι μας, ανεξαρτήτως ζωδίου σε κάποιον τομέα θα έχουμε σημαντική εύνοια μέσα στον μήνα Μάρτιο, θα δεχτούμε σημαντική ενίσχυση και θα έχουμε ευκαιρίες να φτιάξουμε τη ζωή μας. Στην συνέχεια, από τις 16/3, η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο, όπου παραδοσιακά κυβερνά, έτσι θα δώσει όλα τα θετικά της χαρακτηριστικά. Μάλιστα, στις 17/3 σηχματίζει ένα εξάγωνο (σταθερότητα) με τον Κρόνο και στις 21/3 συναντά τον βόρειο δεσμό της σελήνης στον Ταύρο. Ο βόρειος δεσμός της σελήνης σχετίζεται με το κάρμα, το πεππρωμένο. Καταλαβαίνετε, ότι όλοι μας μέσα στον μήνα θα κάνουμε σημαντικές γνωριμίες, θα συναντήσουμε ανθρώπους που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας και την πορεία μας. Μην ξεχνάτε ότι εκτός από το ζώδιο σας καλό είναι να διαβάζετε και τις προβλέψεις του ωροσκόπου σας.

Κριός: Ο μήνας Μάρτιος είναι πολλά υποσχόμενος για το ζώδιο σας. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα οι δύο ευεργέτες πλανήτες, Αφροδίτη και Δίας κινούνται μαζί στο ζώδιο σας κάτι που εκτοξεύει τον παρόγοντα της τύχης στα αισθηματικά και τα οικονομικά. Η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό (2/3) αλλά και το εξάγωνο διευκόλυνσης Αφροδίτης-Άρη (11/3) από τα ζώδια του Κριού και των Διδύμων υπόσχονται καλύτερη επικοινωνία, πάθος, έντονο ερωτισμό. Προβλήματα που αντιμετωπίζατε την περασμένη χρονιά σε σχέσεις και συνεργασίες υποχωρούν και την θέση τους καταλαμβάνει η χαρά. Οι σχέσεις σας χαρακτηρίζονται από περισσότερη αρμονία και ισορροπία ενώ η επικοινωνία βελτιώνεται θεαματικά. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να συμβιώσετε ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να βρείτε τρόπους ψυχαγωγίας μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία ιδιαίτερα εξωστρεφή και τυχερή περίοδο στον έρωτα, βγείτε στο παιχνίδι της διεκδίκησης και κυνηγείστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο στις 16/3 κάτι που βελτιώνει αισθητά τα οικονομικά σας. Καθώς μάλιστα στις 17/3 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μπορείτε να έχετε μία σημαντική οικονομική επιτυχία. Διαπραγματευτείτε το μισθολογικό σας ή πείτε ναι σε μία νέα εργασία με υψηλότερες αποδοχές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον αναγνωρίζετε την αξία σας κάτι που σας κάνει να κοστολογείτε τον εαυτό σας ακριβά ή υψηλά.

Ταύρος: Ο μήνας Μάρτιος στο πρώτο μισό κρύβει πολλές διευκολύνσεις σε ζητήματα πρακτικά, διευθέτησης εκκρεμοτήτων και εργασιακά. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να αρχίσετε ένα πιο υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, όπου σε συνδυασμό με την άθληση μπορείτε να χάσετε βάρος. Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας! Επιπρόσθετα η ταυτόχρονη παρουσία Δία και Αφροδίτης στον Κριό έως τις 15/3 βοηθάει πολύ στην ψυχολογία σας έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και τοξικές σχέσεις. Προωθήστε εργασιακά ζητήματα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις 16/3 βελτιώνει το κλίμα στις σχέσεις (διαπροσωπικές) και τον έρωτα. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/3 αλλά και η σύνοδος βορείου δεσμού-Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 21/3 μιλάνε για την έναρξη νέων σχέσεων και συνεργασιών με προοπτικές σταθερότητας. Νέοι άνθρωποι φαίνεται να εισβάλλουν στη ζωή σας φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να ξαναβρείτε το πάθος μέσα στην ερωτική σας ζωή ενώ οι αδέσμευτοι μπαίνετε σε μία περίοδο έντονα εξωστρεφή και κοινωνικά δραστήρια όπου θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας ριζικά. Εύνοια στον έρωτα και τις σχέσεις στο δεύτερο μισό του μήνα.

Δίδυμοι: Τύχη και εύνοια στον έρωτα, τις σχέσεις και τη δημόσια ζωή φέρνει ο μήνας Μάρτιος. Οι πιέσεις στις σχέσεις, τις συνεργασίες και την αισθηματική σας ζωή εξακολουθούν να υπάρχουν (Άρης στους Διδύμους) αλλά υπάρχουν και σημαντικές διευκολύνσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία (2/3) αλλά και η ταυτόχρονη παρουσία των πλανητών στο φιλικό ζώδιο του Κριού φέρνουν στο πλευρό σας φιλικά πρόσωπα, που σας στηρίζουν και σας ενθαρρύνουν. Μπορείτε να εργαστείτε ομαδικά, συλλογικά και να πετύχετε πολλά. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται θεαματικά ενώ ο έρωτας μπορεί να κρύβεται μέσα σε ομάδες με ανθρώπους που μοιράζεστε παρόμοιες αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Μία φιλική σχέση ενέχει το ερωτικό στοιχείο, κάτι που δεν αποκλείεται να σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 και έπειτα ευνοείστε σημαντικά σε επίπεδο πρακτικό και εργασιακό όπου μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα επιχειρηματικό σας εγχείρημα. Εάν αναζητάτε εργασία το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να φέρει μία πρόταση συνεργασίας ή μία νέα συνεργασία. Φροντίστε την υγεία σας, το σώμα σας, την διατροφή σας ώστε να απαλλαγείτε από περιττά κιλά ή μία κακιά συνήθεια (τιγάρο, αλκοόλ). Οργανώστε τον τομέα των οικονομικών σας μέσα στον μήνα καθώς από τις 25/3 ο Άρης επισκέπτεται τα οικονομικά σας. Φυσικά, στο τέλος του μήνα θα νιώσετε σημαντική ανακούφιση στις συνεργασίες και τον έρωτα καθώς ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας ύστερα από 8 μήνες.

Καρκίνος: Ο Μάρτιος έρχεται να σας αποζημειώσει επαγγελματικά! Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία (2/3) στον Κριό αλλά και η ταυτόχρονη παρουσία των ευεργετών πλανητών (Δία & Αφροδίτης) στον Κριό υπόσχονται εκτόξευση της καριέρας σας και σημαντικές ευκαιρίες επί της καριέρας. Μπορεί να αναλάβετε ένα υπεύθυνο πόστο ή να πάρετε μία προαγωγή ενώ θα δεχτείτε την εύνοια, την στήριξη και την υποστήριξη ανωτέρων και προισταμένων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 και έπειτα ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας και τη συλλογική δράση ενώ υπόσχεται και την υλοποίηση ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου. Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/3 μπορείτε να σταθεροποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας ή μία συνεργασία σας ενώ στις 21/3 η σύνοδος βορείου δεσμού-Αφροδίτης φέρνει στο πλευρό σας σημαντικούς φίλους που θα στηρίξουν τη δράση σας και τις φιλοδοξίες σας. Ο μήνας μιλάει για την έναρξη ενός επαγγελματικού εγχειρήματος που επεξεργαζόσασταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ώρα δράσης, έναρξης και σημαντικών εγχειρημάτων στην καριέρα σας.

Λέων: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα προσφέρεται για διασκεδάσεις, ψυχαγωγία, ταξίδια και αναψυχή. Οι δύο ευεργέτες, Αφροδίτη και Δίας στον Κριό βελτιώνουν την διάθεση σας ενώ ο παράγοντας της τύχης χτυπάει την πόρτα σας τόσο για ζητήματα αισθηματικά όσο και επαγγελματικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε τυχερές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Δεν αποκλείεται να γοητευτείτε από ένα άτομο με πεποιθήσεις και αντιλήψεις ιδιαίτερες, κοντά στις δικές σας, κάτι που θα σας συνεπάρει. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στην σχέση σας και να αναζωπυρώσετε το πάθος μέσα από ταξίδια και κοινές πνευματικές αναζητήσεις. Επαγγελματικά προβλέπονται ανοίγματα και επιτυχίες και δει αν απασχολείστε στο εξωτερικό. Ευνοείστε σε θέματα σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης. Από τις 16/3 και έπειτα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο ενισχύει τον τομέα των επαγγελματικών σας, αυξάνοντας την επιρροή σας στον χώρο εργασίας. Η εικόνα σας (δημόσιο προφίλ) εκτοξεύεται και έχετε την περιβόητη αναγνώριση. Κοντά στις 17/3 μπορείτε να διαπραγματευτείτε το ύψος των αποδοχών σας, να πάρετε μία προαγωγή ή να βρείτε μία εργασία με καλύτερες απολαβές και αποδοχές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να εκμεταλλευτείτε τον μήνα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο για να προωθήσετε ζητήματα καριέρας και οικονομικά. Με την σύνοδο Αφροδίτης-Βορείου δεσμού σελήνης στις 21/3 μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου στην καριέρα.

Παρθένος: Η σύνοδος των δύο ευεργετών πλανητών, Αφροδίτης και Δία (2/3) αλλά και η συμπόρευση τους στον Κριό έως τις 15/3 φέρνει σημαντικές ευκαιρίες για κέρδος, έσοδα και αποταμίευση. Μπορείτε να πετύχετε σημαντικά κέρδη από αγοραπωλησίες ακινήτων, από θέματα που σχετίζονται με την εφορία, με δάνεια, διατροφές ή οικονομικούς διακανονισμούς. Εύνοια μέσω επενδύσεων, δωρεών ή από κάποιο μπόνους προς το πρόσωπο σας. Κέρδη από οικονομικές υποθέσεις τρίτων. Για τους δεσμευμένους ο μήνας μιλάει για καλύτερη ερωτική-σεξουαλική ζωή ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να απολαύσετε στιγμές πάθους. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 αυξάνεται η εξωστρέφεια σας και ανακτάτε την κοινωνικότητα σας. Μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι (εσωτερικό ή εξωτερικό) με φίλους ή τον/τη σύντροφο σας. Εάν στρέφεστε στην εύρεση εργασίας στο εξωτερικό οι προσπάθειες σας μπορούν να στεφούν με επιτυχία. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/3 φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις, τις συνεργασίες σας αλλά και στην αισθηματική σας ζωή ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-βορείου δεσμού σελήνης μιλάει για νέους ορίζοντες που ανοίγουν μπορστά σας και υπόσχονται ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής στο παρόν και το μέλλον.

Ζυγός: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία απέναντι σας (2/3) αλλά και τους δύο πλανήτες στον Κριό έως τις 15/3 δέχεστε σημαντική εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Ο μήνας υπόσχεται θεαματική βελτίωση και επίλυση τυχόν προβλημάτων ή παρεξηγήσεων. Δέχεστε την ευμενή αντιμετώπιση από τρίτους ενώ στηρίζουν τη δράση σας, τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε επιτυχίες καθώς η γοητεία σας δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας φέρνοντας αισιοδοξία, θάρρος και ελπίδα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 ευνοεί τα οικονομικά σας, αυξάνει την αποταμίσευση ή και σημαίνει κέρδη από επενδύσεις και επιχειρηματική δράση. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/3 μπορεί να σημάνει μία νέα προσφορά εργασίας με καλύτερες αποδοχές κάτι που θα αυξήσει την ρευστότητα σας. Με την σύνοδο Αφροδίτης-βορείου δεσμού στις 21/3 μπορείτε να κερδίσετε μέσα από ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Δεν αποκλείεται κάποιο έκτακτο έσοδο, κάποιο μπόνους ή και κέρδος που δεν περιμένατε. Θέματα οικονομικά, οικονομικών διευθετήσεων και εκκρεμοτήτων μπορούν να βρουν σημαντικές λύσεις. Στην ερωτική-σεξουαλική σας ζωή μπορείτε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες.

Σκορπιός: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία (2/3) αλλά και η συμπόρευση τους στον Κριό έως τις 15/3 φέρνει σημαντική εύνοια και ευκαιρίες στα εργασιακά σας ζητήματα αλλά και σε θέματα πρακτικά, καθημερινότητας. Εάν σας απασχολούσαν ζητήματα πρακτικά ο μήνας είναι ιδανικός ώστε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όσοι ενδιαφέρεστε για εύρεση εργασίας ποντάρετε στο πρώτο μισό του μήνα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με το σώμα σας, την υγείας σας και την διατροφή σας. Πιθανόν να βρείτε μία θεραπεία σε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η Αφροδίτη απέναντι σας από τις 16/3 ευνοεί χρήματα και αισθήματα. Η ερωτική σας ζωή απογειώνεται, γίνεται ενδιαφέρουσα και απολαυστική. Η σύνοδος Αφροδίτης-Δεσμού στις 21/3 σημαίνει την εισβολή νέων ανθρώπων στη ζωή σας, που θα σας στιγματίσουν με τρόπο γλυκό. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να σταθεροποιήσετε την σχέση σας ή να αποφασίσετε να συμβιώσετε. Στις 17/3 το εξάγωνο Κρόνου-Αφροδίτης υπόσχεται μακροβιότητα σε σχέσεις (κοινωνικές και αισθηματικές). Ένας μήνας με πρόσημο θετικό σε υπερθετικό βαθμό. Σχέσεις, συνεργασίες, έρωτας και εργασιακά ευνοούνται σημαντικότατα.

Τοξότης: Μάρτιος, ένας μήνας κομμένος στα μέτρα σας! Ο κυβερνήτης σας Δίας, μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό τονίζουν την πιο χαρούμενη, την πιο ανέμελη και ανάλαφρη εκδοχή σας. Ο παράγοντας της τύχης εκτοξεύεται στα ύψη και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε επίπεδο επιχειρηματικό, επαγγελματικό αλλά και ερωτικό. Εάν ασχολείστε με την τέχνη κερδίζετε πόντους και η δημοτικότητα σας εκτοξεύεται. Τόσο η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό (2/3) όσο και το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη (11/3) από τα ζώδια του Κριού και των Διδύμων είναι πολλά υποσχόμενα για την ερωτική σας ζωή. Οι εντάσεις που είχαν προκύψει στις σχέσεις σας αποτελούν παρελθόν και οι σχέσεις αποκαθίστανται. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης με τον/τη σύντροφο σας ενώ μπορείτε να αρχίσετε μαζί ένα σπορ, ένα χόμπι, μία δραστηριότητα. Οι αδέμσευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, να ερωτευτείτε αλλά και να σας ερωτευτούν. Από τις 16/3 η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο ενισχύει τον τομέα της εργασίας και υπόσχεται ευκολίες, διευκολύνσεις, πρόοδο και τύχη για ζητήματα εργασιακά. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο απολαυστική. Κοντά στις 17/3 μπορείτε να έχετε ένα ευχάριστο γεγονός, μια επιτυχία για ένα ζήτημα που αφορά την οικογένεια ή ένα ακίνητο ενώ και στα εργασιακά καταξιώνεστε. Η σύνοδος Αφροδίτης-Βορείου δεσμού στις 21/3 μπορεί να φέρει έναν έρωτα με ένα άτομο στον χώρο εργασίας σας ή να σημαίνει μία νέα πρόταση εντελώς ξαφνικά. Σε κάθε περίπτωση απολαμβάνετε τη ζωή, τον έρωτα, την εργασία σας, νιώθετε παραγωγικοί, δημιουργικοί ύστερα από έναν απαιτητικό και γεμάτο προκλήσεις χειμώνα για τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό λαμβάνει χώρα στο σπίτι σας με αποτέλεσμα να δείτε σημαντική βελτίωση σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, τις ενδοοικογενειακές σχέσεις αλλά και σε ότι αφορά το ακίνητο σας. Πολλοί θα κάνετε μία ανακαίνιση, άλλοι μία μετακόμιση και άλλοι μία σημαντική και κερδοφόρα αγοραπωλησία. Δεν είστε λίγοι οι Αιγόκεροι που θα αποφασίσετε σε μία επένδυση που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα ενώ μπορείτε να βγάλετε κέρδη και έσοδα μέσω εκμετάλλευσης ακινήτων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 αυξάνει την εξωστρέφεια σας και βελτιώνει θεαματικά την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε όμορφες, ξένοιαστες στιγμές κοντά στο ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για μία νέα, συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο που θα μπει στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά και θα την αλλάξει άρδην. Η σύνοδος Αφροδίτης-βορείου δεσμού της σελήνης φέρνει στη ζωή σας νέα πρόσωπα, με τρόπο εντελώς απροσδόκητο και ξαφνικό. Θέματα επικοινωνίας και επίλυσης διαφορών σε σχέσεις και συνεργασίες είναι ιδιαίτερα έντονα στις 17/3 όπου μπορείτε να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα της περασμένης περιόδου. Ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας και εσείς μαζί του. Εύνοια σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και κοινωνικής ζωής. Αποδεχτείτε φιλικές προτάσεις, διασκεδάστε. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, ήρθε η ώρα να το ρίξετε λίγο έξω!

Υδροχόος: Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό βελτιώνει την επικοινωνία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Το πρώτο μισό του μήνα μπορείτε να πείσετε με τις απόψεις σας, με τις ιδέες σας και τις πεποιθήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλύσετε τυχόν διαφωνίες και παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί την περίοδο που προηγήθηκε. Η τύχη εκτοξεύεται κατακόρυφα και μπορεί να βιώσετε τυχαίες συμπτώσεις που θα σας εκπλήξουν. Είναι αυτό που λέμε, βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαίτερα καλή ενώ κέρδη μπορείτε να περιμένετε μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, και συζητήσεις. Τυχερός μήνας για εμπορικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 ευνοείστε σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας ενώ και οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά. Μπορεί να πάρετε μία απόφαση εντελώς ξαφνικά να αλλάξετε σπίτι ή κατοικία ή μπορεί μέσα από κάποια γεγονότα (εξωτερικότητες) να μετακομίσετε. Μία νέα επαγγελματική προσφορά, μία εργασία σε άλλη πόλη ή χώρα ή μία έξωση από το σπίτι μπορούν να σας οδηγήσουν σε μετακόμιση. Κέρδη προβλέπονται μέσα από εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας ή γης.

Ιχθύες: Μπορεί να βιώνετε σημαντικά άγχη και αγωνίες όσον αφορά το σπίτι και την οικογένεια, ίσως προκύψει ένα θέμα, ένα γεγονός που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην οικογενειακή σας ζωή ωστόσο δέχεστε σημαντική εύνοια σε θέματα οικονομικά. Η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Κριό (2/3) σημαίνει αύξηση στις αποδοχές σας ή πετυχημένες οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες επί του μισθολογικού σας. Πιθανώς να αυξηθούν οι αποδοχές σας ή να βρείτε μία νέα εργασία με καλύτερες απολαβές. Η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε φάση σταθεροποίησης, μία γνωριμία του Φλεβάρη σταθεροποιείται. Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 16/3 αυξάνει την εξωστρέφεια σας και σας ωθεί σε συζητήσεις και επικοινωνίες από τις οποίες μόνο ωφελημένοι θα βγείτε. Μπορεί να βρεθείτε εντελώς ξαφνικά σε μία παρέα, σε μία ομάδα όπου αυτά που θα λεχθούν θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε προβλήματα σας. Ένα ταξίδι για λόγους είτε επαγγελματικούς είτε αναψυχής μπορεί να φέρει χαμόγελα ευτυχίας. Χαρές και ευχάριστα νέα από αδέλφια και στενούς συγγενείς στο μενού των ημερών. Τυχαίες συμπτώσεις και μετακινήσεις μέσα από τις οποίες θα βγείτε κερδισμένοι και θα βρείτε λύσεις ουσιαστικές. Σε μία εποχή όπου οι σχέσεις σας πιέζουν το χρήμα λύνει ακόμα και κόμπους. Εκμεταλλευτείτε την πειθώ σας και την ευελιξία σας, στοχεύστε, επικεντρώστε στην καλή επικοινωνία και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.