You are currently viewing Δίας σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω
Illustration of horoscope

Δίας σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Δίας σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Νοέμβριος 2020 και για ακόμα μια φορά πραγματοποιείται η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αδιαφιλονίκητα το 2020 αποτέλεσε, αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί την χρονιά σταθμό της δεκαετίας. Ήδη από το τέλος του 2019 με κορύφωση το 2020 εμφανίστηκε το πρωτόγνωρο για την ανθρωπότητα ζήτημα της «πανδημίας» του «Κωρονοΐού». Η πολυαστρία των «μεγάλων» πλανητών, Δία, Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω αποτέλεσε το σημείο εκείνο της πρωτοφανούς αυτής πανδημίας. Καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς οι τρεις αυτοί πλανήτες βρίσκονταν πολύ κοντά κάνοντας σύνοδο πότε ο ένας και πότε ο άλλος με τον άλλον. Τον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκε η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα που προκάλεσε ασφυξία, περιορισμούς, λιτότητα και μας έφερε αντιμέτωπους με λάθη του παρελθόντος αλλά και με την «απληστία» και «σπατάλη» τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και σε επίπεδο προσωπικό και ενέργειας. Η απαρχή της πανδημίας και του «φόβου» μπροστά στην νόσο του νέου Κωρονοΐού. Κρόνος-Πλούτωνας σχετίζονται με συνθήκες φόβου αλλά και με μία αίσθηση ματαιότητας και «σκλαβιάς». Όλοι μας, ανεξαρτήτως ζωδίου νιώσαμε σκλάβοι του φόβου και των περιορισμών. Η άνοιξη και ο Ιούνιος στάθηκαν μήνες καθοριστικοί, με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, μεγέθυνση του φόβου και των περιορισμών. Καθίζηση των δομών και των ισχυρών. Όλοι ανεξαρτήτως θρησκείας, καταγωγής, πολιτεύματος, οικονομικής επιφάνειας είμαστε τρωτοί μπροστά στην πανδημία. Η έκθεση στον ιό αφορά τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους ως και τον Donald Trumb  και άτομα εξουσίας. Στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και το σκηνικό πολέμου στην Μέση Ανατολή, στον Πόλεμο Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν αλλά και στην Ελληνοτουρκική ένταση. Πλούτωνας-Κρόνος-Δίας σχετίζονται με σκηνικά πολέμου ή και εμφυλίου πολέμου. Το ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο σχηματίζεται η σύνοδος συμβολίζει τις μεγάλες δυνάμεις, τους έχοντες εξουσία αλλά και το σώμα του στρατού και της Εθνικής Άμυνας. Στα σκαριά αλλαγής και η θητεία στον Ελληνικό στρατό, η οποία αυξάνεται από 9 σε 12 μήνες. Μεγάλες επενδύσεις στην Εθνική Άμυνα και στον Ελληνικό Στρατό ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην Δ.Ε.Θ τον Σεπτέμβριο του 2020 υπό πρωτόγνωρες συνθήκες, διαδικτυακά καθώς δεν πραγματοποιήθηκε φέτος το γεγονός. 

Όσον αφορά την σύνοδο Δία-Πλούτωνα αποτελεί την όψη του «πλούτου», του πάθους, της «δύναμης», της «εξουσίας», του ισχυρού και της μεταμόρφωσης. Ο Δίας στον Αιγόκερω βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που δεν του ταιριάζει επομένως είναι τσιγγούνης και φειδωλός χωρίς να δίνει τα γενναιόδωρα δώρα του και την επέκταση που υπόσχεται. Ωστόσο, όμως από αυτήν την θέση μιλάει για ουσία, αξίες, σκληρή δουλειά, ρεαλισμό, οργάνωση και πειθαρχία. Όσοι ανέπτυξαν ή αναπτύξουν αυτές τις αρετές θα δεχτούν την ευεργετική επίδραση της συνόδου Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ανάπτυξη στην ζωή μας επιτυγχάνεται μέσω της προσωπικής μεταμόρφωσης και του επαναπροσδιορισμού στόχων και αξιών. Ριζικές, βαθιές, κυτταρικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα τον Νοέμβριο όπου κορυφώνεται για τελευταία φορά η συνάντηση των πλανητών. Από την άλλη πλευρά όσοι αισθάνονται στο περιθώριο ή ότι έχουν αδικηθεί μπορεί να φτάσουν σε ακραίες συμπεριφορές όπου αναζητούν με δίψα και πάθος την εξουσία ή την μεγάλη αλλαγή, «ευκαιρία» στη ζωή τους. Μία χρονιά που τα είχε όλα, από την λιτότητα και την οικονομική κρίση την εποχή του «Κορωνοιού», με την ανεργία να αυξάνεται κατακόρυφα και την οικονομική αβεβαιότητα να μαστίζει την κοινωνία (Κρόνος-Πλούτωνας) μέχρι τους μηχανισμούς στήριξης και τις οικονομικές διευκολύνσεις στις επιχειρήσεις (Δίας-Πλούτωνας). Σίγουρα, ο ρόλος των δυνατών είναι καίριος και κάτω από το τραπέζι κρύβονται συμφωνίες «κυριών». Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα μιλάει για ομαδική δράση οργανισμών ή επαγγελματιών για την επίτευξη ενός σκοπού. Μην ξεχνάμε ποτέ την προσπάθεια της Φαρμακοβιομηχανίας και όσων απασχολούνται σε αυτήν με απώτερο σκοπό την εύρεση του «εμβολίου» κατά της πανδημίας. Οι μήνες Νοέμβριος και Δεκέμβριος κρύβουν πολλές εκπλήξεις, με μεγάλες αλλαγές στις ζωές πολλών. Επίδειξη δύναμης, επίδειξη ισχύος, διάθεση για επιρροή και κυριαρχία απέναντι στους άλλους αποτελούν πιθανές εκφάνσεις της όψης. Μην ξεχνάτε όμως ότι η αλλαγή πηγάζει από μέσα μας και μόνο όταν επιβληθούμε στον εαυτό μας μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή απολαμβάνοντας τον πλούτο. 

Κριός: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει ριζικές, βαθιές, κυτταρικές αλλαγές στην καριέρα σας. Πιθανώς να αλλάζετε επάγγελμα και πορεία ενώ άλλοι αποφασίζετε να ακολουθήσετε ελεύθερο επάγγελμα έναντι σχέσης υπαλλήλου και αντίστροφα. Πιθανό σενάριο η κοινωνική άνοδος και η αναβάθμιση ή μια προαγωγή. Η ανάγκη σας να δειχτείτε και να φανείτε σας οδηγεί σε αλαζονεία και έπαρση. Χρειάζεται να περιορίσετε αυτά τα συναισθήματα και τις διαθέσεις καθώς η σύνοδος μιλάει για ματαιώσεις σε περιπτώσεις ασυδοσίας και κατάχρησης εξουσίας. Βελτίωση των οικονομικών και των πόρων μέσω της καριέρας. Ένας γάμος με άτομο εξέχουσας ισχύος και εξουσίας. 

Ταύρος: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα μιλάει για μία νέα ιδέα, η οποία αποτελεί προϊόν έντονης σκέψης. Ωστόσο, αυτό το νέο εγχείρημα έχει απήχηση και σας δίνει την ικανότητα να προβληθείτε και να προβάλλετε τη γνώση σας, την ιδεολογία σας και τις πεποιθήσεις σας. Δεν είναι λίγοι οι Ταύροι που θα εγχειρήσουν μια αλλαγή στην καριέρα στρεφόμενοι στο εξωτερικό. Αποφάσεις για την πνευματική σας εξέλιξη και την αναβάθμιση του προφίλ σας κάτι που σημαίνει μία νέα εκπαίδευση, μία νέα κατάρτιση, η οποία μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό ή με κάτι ασυνήθιστο λόγου χάρη αστρολογία. Προσέχετε μόνο την έπαρση και την αλαζονεία στο λόγο που μπορεί να σας στοιχίσουν. 

Δίδυμοι: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα μιλάει για μεγάλες, ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις στα οικονομικά σας. Ο μήνας Νοέμβριος μπορεί να σημαίνει την εκκίνηση μιας προσπάθειας για αύξηση στο εισόδημα σας αλλά και στους οικονομικούς σας πόρους. Πιθανό σενάριο η αγορά ενός ακινήτου και η αλλαγή στα περιουσιακά σας στοιχεία. Μεγάλες αλλαγές στην ψυχολογία σας, πολλοί Δίδυμοι βλέπετε τον ανέφελο εαυτό σας να παραγκωνίζεται και αναζητάτε την ουσία και το βάθος στις σχέσεις σας και στην προσωπική σας ζωή. Ένας γάμος με ένα πρόσωπο που έχει εύπορη καταγωγή και σας ενισχύει οικονομικά. 

Καρκίνος: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα μιλάει για μεγάλες, βαθιές και ουσιαστικές αλλαγές σε σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην προσωπική σας ζωή ή στον γάμο σας. Οι ισορροπίες φαίνεται να αλλάζουν καθώς σας συνδέει κάτι βαθύτερο με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Οι σχέσεις γίνονται πηγή ευπορίας και λειτουργούν ενισχυτικά για εσάς, βοηθώντας σας να εξελιχθείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ένας γάμος, μία συμβίωση, η απόκτηση ενός απογόνου ή ένας χωρισμός από μία σχέση που σας κούρασε πιθανά σενάρια της επιρροής. Προσέχετε όμως την τάση σας να επιβάλλεστε στις σχέσεις σας, στον γάμο σας και στην συντροφική σας ζωή καθώς οι ισορροπίες διασαλεύονται. 

Λέων: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει τεράστιες, βαθιές ουσιαστικές αλλαγές στην εργασία σας και στην καθημερινότητα σας. Τα εργασιακά ζητήματα γίνονται τρόπος ζωής και οι εμμονές χτυπάνε κόκκινο. Φαίνεται πως αλλάζετε συνήθειες, τρόπο ζωής και καθημερινότητας. Προσαρμογή σε νέα δεδομένα και σε έναν νέο τρόπο ζωής. Τεράστιες αλλαγές που κυνηγάτε λυσσαλέα στον εργασιακό τομέα. Η απόκτηση δύναμης, εξουσίας φέρνει οικονομική πρόοδο αλλά φροντίστε να μην διαταράξετε τις συνεργασίες σας και την ψυχική σας υγεία. Ωραία η πρόοδος και η αναγνώριση αξιών αλλά μην καταβάλλετε την ψυχολογία σας. Απώλεια βάρους, αλλαγή φυσικής κατάστασης. 

Παρθένος
: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σημαίνει ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Ένα καθοριστικό δίμηνο όπου οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα αλλάξει το είναι σας και την προσωπικότητα σας. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσετε μια γνωριμία που θα σας αλλάξει από το πρώτο σας κιόλας κύτταρο. Πιθανά σενάρια η συμβίωση ή ένας γάμος. Πολλοί θα έχετε τα χαρμόσυνα μιας εγκυμοσύνης καθώς παίζει δυνατά στο σενάριο η απόκτηση απογόνων. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα στέφεται με επιτυχία και φέρνει οικονομική ενίσχυση και αλλαγή στους πόρους σας και στα εισοδήματα σας. Προσέχετε όμως την τάση σας για επιβολή και κυριαρχία στην αισθηματική ζωή, αποφύγετε εμμονές με την διαχείριση σε θέματα σχετικά με τα παιδιά και την ανατροφή τους. 

Ζυγός: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα φέρνει μεγάλες αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή, στις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις αλλά και σε σχέσεις με εκείνους που θεωρείτε εσείς οικογένεια σας. Πιθανώς να αποχωρίζεστε άτομα της οικογένειας σας για λόγους πρακτικούς ή απλής λογικής. Κάποιο παιδί σας μπορεί να εγκαταλείπει το σπίτι καθώς μετακομίζει για δουλειά ή σπουδές. Εποχή με μεγάλες αλλαγές σε θέματα ακίνητης περιουσίας και πλούτου. Πιθανώς να κερδίσετε ένα ακίνητο και να υπάρξει αλλαγή στα ακίνητα σας. Οι σχέσεις σας γίνονται πιο ουσιαστικές. Αποφύγετε τις εμμονές στις οικογενειακές σχέσεις αλλά και σε ζητήματα σχετικά με τα παιδιά σας. Ηθική επιβράβευση για τα όσα καταφέρατε στο σπίτι σας. 

Σκορπιός: Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας συναντάει τον Δία και φέρνει τεράστιες αλλαγές σε σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Εκεί θα νιώσετε ευεργετημένοι και θα λάβετε ένα δώρο. Αλλαγή τρόπου σκέψης, ιδεών, ιδεολογίας, αντιλήψεων και πεποιθήσεων. Ο λόγος σας έχει δύναμη και ισχύ και αυτό σας κάνει περισσότερο δημοφιλείς. Επωφεληθείτε της εύνοιας και εδραιώστε τα επαγγελματικά σας. Πιθανή μια μετακόμιση ή μια αλλαγή κατοικίας. 

Τοξότης: Ο κυβερνήτης σας Δίας συναντάει τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει μία μεγάλη αλλαγή στα οικονομικά σας και στο εισόδημα σας. Διαπραγματεύεστε με μεγαλύτερη επιτυχία τα επαγγελματικά σας και προωθείτε τα ταλέντα σας και τις ικανότητες σας με έναν τρόπο που αποδίδει και αυξάνει το κύρος σας. Επιτυχία και αναγνώριση. Ένα επαγγελματικό εγχείρημα στοιχίζει αλλά αποδίδει. Προσοχή χρειάζεται στην κακή διαχείριση του χρήματος, στην απληστία καθώς θα μείνετε άποροι και ζημιωμένοι. Βελτίωση της αυτοπεποίθησης και εύρεση ανθρώπων που έχετε κοινές αξίες. 

Αιγόκερως: Συνάντηση μεγατόνων στο ζώδιο σας. Πλούτωνας-Δίας σε σύνοδο μιλάνε για μεγάλες, βαθιές, τεράστιες αλλαγές στην προσωπική σας και επαγγελματική σας ζωή. Μία νέα σχέση, ένας νέος έρωτας που λειτουργεί σαν δώρο και σας βοηθάει να εξελιχθείτε. Πιθανή αλλαγή πορείας στα επαγγελματικά και στην καριέρα σας. Κάποιοι αποφασίζετε να αλλάξετε κατεύθυνση και να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία. Πιθανό ένα άνοιγμα στη ζωή σας, απόκτηση περιουσίας ή τεκμήριου στο όνομα σας που φέρνει υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις αλλά σας εξυπηρετεί. Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις, θέλετε την ουσία και την «πίστη». Ωστόσο, προσέχετε τις εμμονές, τις χειριστικές διαθέσεις και την διάθεση σας να επιβληθείτε. 

Υδροχόος: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω σημαίνει το κλείσιμο κάποιων υποθέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η όψη λειτουργεί εξιλεωτικά και σας ανακουφίζει από ένα βάρος ετών. Τι βάρος μπορεί να είναι αυτό; Ένα χρέος, κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αποφασίζετε να κλείσετε έναν κύκλο στη ζωή σας στα επαγγελματικά και να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά. Στην αισθηματική ζωή κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα και θέτετε νέες βάσεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Προστασία από κακοτοπιές, προφυλάσσεστε από τα δύσκολα και εκεί που πάνε όλα να στραβώσουν βρίσκεται η λύση. 

Ιχθείς: Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω σημαίνει την υλοποίηση ενός σχεδίου ή ενός στόχου που εποφθαλμιούσατε εδώ και χρόνια. Αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος και καλύτερες συνθήκες που μοιάζουν ιδανικές και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και να ξεδιπλώσετε ταλέντα και ικανότητες σας. Μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο επαφών και κοινωνικών σχέσεων όπου περιτριγυρίζεστε από άτομα εξουσίας που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Δυνατότητα να χτίσετε δυνατές, ουσιαστικές φιλίες που θα σας αλλάξουν ως προσωπικότητα. Προσοχή όμως μην εκθέσετε υπερβολικά τον εαυτό σας στον νέο αυτόν κύκλο. Έναρξη σπουδών απόκτηση ενός τίτλου που σας βοηθάει να αναγνωριστείτε και να καταξιωθείτε. Συμβουλή, μην γίνετε εμμονικοί με την εξουσία και την επιτυχία σας εις βάρος τρίτων.