You are currently viewing ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Κριό: Ένας ενθουσιώδης, παθιασμένος, παρορμητικός και πρακτικός συνδυασμός. Κρόνος και Άρης κυβερνούν αυτόν τον συνδυασμό, ο οποίος μπορεί να αναδειχτεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, σοφός, έμπειρος. Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούν τα υλικά αγαθά και την κοινωνική καταξίωση, διαθέτουν τεράστια ποσά ενέργειας, είναι δραστήριοι, παραγωγικοί και δημιουργικοί. Η πρακτικότητα, η οργάνωση και το προσεκτικό προφίλ του Αιγόκερω φουντώνουν με αυτόν τον ωροσκόπο έτσι μετασχηματίζονται σε ενεργητικότητα, ανησυχία και επιπολαιότητα κάποιες φορές. Πιο ορθή είναι η λέξη όχι επιπολαιότητα αλλά ενθουσιασμός, παρόρμηση. Η έντονα παρορμητική φύση αυτού του συνδυασμού τον καθιστά λίγο άτυχο ενώ πολλές φορές κάνει λάθος επιλογές σε ζητήματα καριέρας ή προσωπικά λόγω βιασύνης και παρορμητισμού. Θα συναντήσει αρκετές προκλήσεις στη ζωή του ωστόσο θα τις ξεπεράσει καθώς είναι φτιαγμένος από άτρωτα υλικά. Πολλές φορές θα καταποντιστεί αλλά η επιτυχία θα έρθει μετά τα 40 του, όσο μεγαλώνει και παρατηρεί πετυχαίνει. Η εμπειρία τον βοηθάει να εξελιχθεί στη ζωή του. Χρειάζεται αυτοέλεγχος και αυτοπειθαρχία ώστε να υλοποιήσει τα σχέδια του ενώ έχει μία ροπή στα ατυχήματα. Ο Κριός σαν ωροσκόπος παθιάζεται εύκολα αλλά εγκαταλείπει και γρήγορα. Αυτό πρέπει να δουλευτεί για να εξελιχθεί ο συνδυασμός αυτός. Χρειάζεται υπομονή, οργάνωση και πειθαρχία του ενθουσιασμού ώστε να μετουσιωθεί. Του ταιριάζουν επαγγέλματα αθλητισμού, στρατωτικού, αξιωματικών πολεμικού και οποιαδήποτε δραστηριότητα απαιτεί σωματική δύναμη. Επαγγελματικά μπορεί να διαπρέψει αρκεί να μην εγκαταλείπει τον στόχο του.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ταύρο: Ένας γήινος και γόνιμος συνδυασμός. Ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω, η Αφροδίτη στον Ταύρο. Η ακαμψία, η τραχύτητα και η σκληρότητα του Αιγόκερω καταπραύονται από την γονιμότητα του Ταύρου δίνοντας στο άτομο αυτό γλυκήτητα, τρυφερότητα. Είναι ένας τυχερός συνδυασμός καθώς ο παράγοντας τύχη φλερτάρει με αυτόν τον συνδυασμό. Ένας συνδυασμός που αναζητάει την υλική και συναισθηματική ασφάλεια και την εξασφαλίζει. Είναι ένας άνθρωπος πρακτικός, εργατικός, φιλόδοξος αλλά ακολουθεί τον δρόμο της ασφάλειας καθώς η ρευστότητα και η αβεβαιότητα τον κλονίζουν. Αρκετά εγωιστής, λιγότερο παρορμητικός σε σχέση με τον προηγούμενο συνδυασμό καταφέρνει να φέρει εις πέρας τις αποστολές του και όσα του ανατεθούν. Είναι αρκετά προστατευμένος από ατυχίες, δοκιμασίες και ατυχίες καθώς η Αφροδίτη είναι ο ένας εκ των δύο πλαητών της τύχης. Ένας άνθρωπος συναισθηματικά μη εκδηλωτικός, επιφυλακτικός που χρειάζεται να νιώσει ασφαλής ώστε να ξεδιπλώσει όσα νιώθει. Είναι εξαιρετικός σε ζητήματα διαχείρισης καριέρας, οικονομικών και συσσώρευσης πόρων. Φιλικός, ζεστός με μέτρο φυσικά αλλά και αρκετά ξεκάθαρος στις σχέσεις του και τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός σε ζητήματα οικογενειακά, αισθηματικά και οικονομικά. Αρκετά φιλοσοφημένος, αισιόδοξος, φέρει τις ιδέες της επικοινωνίας και του αρέσει να εξερευνά τη γνώση.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Διδύμους: Ο Ερμής και ο Κρόνος κυβερνάνε αυτόν τον συνδυασμό. Ένας επικοινωνιακός Αιγόκερως, ιδιαίτερα έξυπνος, εύστροφος, ορθολογικός, ρεαλιστής που φέρει μεγάλες ιδέες, τις οποίες μπορεί και να κάνει πράξη. Είναι ένας έντονα διερευνητικός χαρακτήρας, αγαπάει τη γνώση, τη μελέτη, τη διάδοση της πληροφορίας. Συγκροτημένος χαρακτήρας που διαθέτει θεωρητικές και πρακτικές ιδέες. Ο ωροσκόπος αυτός προσδίδει μία πνευματική διάσταση στον χαρακτήρα αυτόν, χαρίζει περισσότερη εξωστρέφεια και ανάγκη για χτύσιμο διαπροσωπικών σχέσεων. Αγαπάει τη εκπαίδευση, την παιδεία, τις γνώσεις και διευρύνει τις γνωστικές του δεξιότητε ςμέσα από τις εμπειρίες και την πληροφόρηση. Συνδυασμός προοδευτικού χαρακτήρα και άκρως εργατικού. Είναι λιγότερο ευαίσθητος και συναισθηματικός συγκριτικά με άλλους συνδυασμούς ενώ χαρακτηρίζεται ως αυτάρκης και ανεξάρτητος. Είναι αρκετά τυχερός, περισσότερο αυθόρμητος από τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Πέραν από την επαγγελματική επιτυχία, την αναγνώριση, την καταξίωση και τα υλικά αγαθά ενδιαφέρεται και για την καλλιέργεια του πνεύματος. Είναι οξύνους, εφευρετικός ενώ τα πηγαίνει εξαιρετικά με συνεργάτες του καθώς είναι ιδιαίτερα ευέλικτος. Είναι ένας συνδυασμός που αγαπάει το σεξ, έχει ανάγκη από ουσιαστικό δέσιμο αλλά και από επικοινωνιακή ταύτιση. Το σεξ δεν είναι αυτοσκοπός αλλά ψάχνει να ικανοποιήσει το μυαλό του μέσω της σεξουαλικής πράξης.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Καρκίνο: Κρόνος και Σελήνη κυβερνήτες αυτού του συνδυασμού. Έντονα παρορμητική προσωπικότητα, έχει ανάγκη για δράση και κίνηση ωστόσο αντιμετωπίζει μεγάλες αντιθέσεις στη ζωή καθώς το συναίσθημα κοντράρεται και κονταροχτυπιέται με την τεχνοκρατική φύση του ζωδίου. Έντονα συναισθηματικός χαρακτήρας, όσο σκληρός και ατσαλάκωτος και αν φαίνεται προς τα έξω επηρεάζεται από τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Ένας από τους σημαντικότερους τομείς στη ζωή αυτού του συνδυασμού είναι οι σχέσεις, οι συνεργασίες κάθε είδους αλλά και ο γάμος. Μπορεί να υπάρχει έντονη ανάγκη για επαγγελματικές διακρίσεις και άνοδο στην ιεραρχία αλλά επικρατεί και ένα αίτημα για δημιουργία οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις του συνδυασμού αυτού θα περάσουν μέσα από σκαμπανεβάσματα και έντονες διακυμάνσεις. Ο συναισθηματισμός μπορεί να μετατραπεί σε φρένο στις επαγγελματικές επιδιώσεις και φιλοδοξίες του ατόμου καθώς εγκλωβίζεται στα συναισθήματα του και υστερεί σε επίπεδο υλοποίησης. Ωστόσο, ο Ήλιος στον Αιγόκερω πάντα υπάρχει, είναι το συνειδητό κομμάτι έτσι το άτομο καταφέρνει να δαμάσει το συναίσθημα και πολλές φορές να του επιβληθεί έτσι ώστε να προοδεύσει. Επαγγελματικές επιτυχίες υπάρχουν, η οικογενειακή πρόδοος είναι δεδομένη. Αγαπάει το σεξ, έχει ανάγκη την τρυφερότητα αλλά κάποιες φορές αναπτύσεει ένα αίσθημα ενοχής απέναντι στον εαυτό του. Εάν ξεπεράσει τις ενοχές και τις φοβίες θα εξελιχθεί στη ζωή του.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Λέων: Όταν η παρόρμηση φρενάρεται από την σταθερότητα. Ο Ήλιος και ο Κρόνος παραδοσιακά κυβερνούν αυτόν τον συνδυασμό. Το άτομο διαθέτει υψηλό φρόνημα, μεγάλες φιλοδοξίες και έχει ανάγκη από εξουσία, διακρίσεις και έλεγχο. Λατρεύει να λατρεύεται και να τον θαυμάζουν. Είναι ένας χαρακτήρας οργανωτικός αλλά και υπολογιστικός. Μετράει τα πάντα, το χρήμα, ότι θα του δώσεις, ότι θα του προσφέρεις. Το άτομο ενδιαφέρεται να κατέχει θε΄ση ισχύος και να εξουσιάζει. Είναι ένας αρκετά δύσκολος χαρακτήρας και θα βγει από μικρός στη βιοπάλη καθώς θέλει να νιώθει αυτόνομος, αυτάρκης. Είναι ο συνδυασμός ενός ανθρώπου που ζει με αυτάρκεια. Πολλές φορές φαίνεται σνομπ και θα δημιουργήσει διττά σχόλια για το όνομα του, θα έχει ένθερμους υποστηρικτές αλλά και ισχυρούς αντιπάλους. Ωστόσο, μάχεται και αγωνίζεται να κυριεύσει τους εχθρούς του, αποδεικνύοντας τους ότι έχουν λάθος εικόνα για αυτόν, χωρίς να τον νοιάζει ο τελικός προορισμός, θα αρκεστεί να τους το αποδείξει ανεξάρτητα εάν τους θέλει δίπλα του. Στην περίπτωση που υπερισχύει ο ωροσκόπος στον Λέοντα ο άνθρωπος είναι αλαζόνας, εγωιστής, αδιάλλακτος, δυνατός, δυναμικός, φιλόδοξος και εργατικός, έχει ροπή να επιβάλλει τις απόψεις του και είναι αμετακίνητος σαν βράχος. Οι κόντρες αποτελούν τροφή για αυτόν. Εάν υπερισχύει το ζώδιο, έχουμε να κάνουμε με έναν πιο μετριοπαθή συνδυασμό, πιο εύθραυστο, καθώς έχει ανάγκη από ηρεμία, είναι περισσότερο ολιγαρκής. Ξέρει να εξυπηρετεί το συμφέρον του, να διευκολύνει τη ζωή του και να απολαμβάνει την τύχη και τις απολαύσεις. Το μόνο μειονέκτημα στην περίπτωση αυτή είναι το αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας που μπορεί να τον εξωθεί στο να θέλει τον έλεγχο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο στην Παρθένο: Κρόνος και Ερμής οι κυβερνήτες του συνδυασμού. Ένας χαρακτήρας οργανωτικός, μετριοπαθής, σχολαστικός και λεπτομερής. Καριερίστας, πιστός στους στόχους του και τις φιλοδοξίες του, προτάσσει το κοινωνικό συμφέρον και μπορεί να αναπτύξει μία ιδιαίτερα ανθρωπιστική εικόνα. Η παρορμητική φύση του Αιγόκερω δαμάζεται από τη μεταβλητή φύση του ωροσκόπου στην Παρθένο, ο οποίος προσδίδει τελειομανία στο άτομο. Εργατικό, φιλόδοξο με μέτρο, υπομονετικό μπορεί να ολοκληρώσει τους στόχους τους και τις φιλοδοξίες του. Πρακτικός, ικανός στη διαχείριση περιουσίας και την απόκτηση οικονομικών αγαθών. Είναι ένας πολύ προσεκτικός συνδυασμός ατόμου, δεν χάνει ευκαιρίες και ξέρει να επικεντρώνει στις σωστές πληροφορίες-λεπτομέρειες. Αφοσιωμένος στην εργασία του, στα καθήκοντα του, σπάνια αφήνει κάτι ημιτελές. Διαθέτει ηψηλή νοημοσύνη, είναι ιδιαίτερα σοφός και αξιόπιστος. Αρέσκεται στην διαπαιδαγώγηση και του αρέσει να μορφώνεται, να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες. Πολλές φορές βάζει σε δεύτερη μοίρα την αισθηματική του ζωή, δυσκολεύεται στις συναισθηματικές εκφράσεις καθώς θεωρεί αδυναμία να εκφραστεί. Σπάνια αφήνεται να εκδηλωθεί καθώς το θεωρεί αδυναμία. Έλκεται από συντρόφους που διεγείρουν το μυαλό του και έχουν να ανταλλάξουν επικοινωνίες μεταξύ τους.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Ζυγό: Έντονα παρορμητική αλλά και δίκαιη προσωπικότητα. Με κυβερνήτες τον Κρόνο και την Αφροδίτη είναι αξιοπρεπής, επικοινωνιακός και λογικός. Είναι ένας συνδυασμός που προσδίδει στα άτομα ιδιαίτερη άνεση στις κοινωνικές τους συναναστροφές. Έχει υψηλό αίσθημα αυτοελέγχου και αυτοπειθαρχίας. Ηθικολόγος, ακολουθεί τα πρέπει και τις επιταγές της κοινωνίας και δύσκολα ακολουθεί όσα προστάζει η καρδιά του. Περισσότερο τεχνοκράτης και λιγότερο δημιουργικός ο Ήλιος στον Αιγόκερω έχει ανάγκη από όρια και πειθαρχία. Έχει υψηλό φρόνημα και ισχυρές απόψεις όσον αφορά την εκπαίδευση, την πολιτική και είναι κοινωνικά ευσυνείδητος. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους Αιγόκερω και μπορεί να συνεργαστεί με σχετική ευκολία. Έχει ανάγκη από κοινωνική καταξίωση και άνοδο ωστόσο δεν αδιαφορεί για τους συνεργάτες του και το κοινό καλό. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην οικογένεια, την απόκτηση απογόνων και ενδιαφέρεται για τις απόψεις των άλλων. Έχει έντονη την ανάγκη να ανήκει κάπου και αντλεί ζεστασιά.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Σκορπιό: Ένας αρκετά δύσκολος συνδυασμός, ίσως ο πιο δύσκολος για τον Αιγόκερω. Ο ωροσκόπος Σκορπιός δίνει στο άτομο ικανότητες αποταμίευσης και αποθησαυρισμού. Είναι εξαιρετικά ικανός στην απόκτηση εισοδημάτων και την αύξηση της περιουσίας του, είναι αυτόνομος και αυτάρκης. Διαθέτει υψηλό αγωνιστικό φρόνημα, είναι έντονα ανταγωνιστικός και δεν του αρέσει να υποτάσσεται σε καλούπια και κοινωνικές επιταγές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κοντράρει το συνειδητό κομμάτι του ζωδίου του Ήλιου. Είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός όσον αφορά τα επαγγελματικά και καταφέρνει να ανέλθει κοινωνικά με πείσμα, σταθερότητα και αυτοπειθαρχία. Είναι έντονα ερωτικός χαρακτήρας, γεμάτος πάθος και μπορεί να λατρέψει το αντικείμενο του πόθου του. Η ζωή του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, περνάει μέσα από σαράντα κύμματα καθώς είναι έντονα συναισθηματικός και δεν μπορεί ή καλύτερα δυσκολεύεται να ελέγξει το συναίσθημα του. Θεωρεί αδυναμία την έκφραση συναισθήματος για αυτό επιλέγει να μην εξωτερικεύει όσα αισθάνεται. Χαρακτηρίζεται από ισχυρό επιχειρηματικό ένστοκτο και μπορεί να εξασφαλίσει τα κεκτημένα του. Είναι σοβαρός και μετρημένος. Συνήθως επιλέγει δύσκολα μονοπάτια, περνάει μέσα από κακουχίες αλλά τελικά καταφέρνει να κερδίσει τους άθλους του.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Τοξότη: Δίας και Κρόνος κυβερνήτες αυτού του συνδυασμού, πατέρας και γιος. Ένας άνθρωπος σοφός, γνώστης, που επικεντρώνει στην ηθική, την παιδαγωγική και την διαπαιδαγώγηση. Ένας «πνευματικός» Αιγόκερως που θέλει να εξελιχθεί πνευματικά και κοινωνικά. Είναι δίκαιος αλλά και πληθωρικός. Αν και ο Αιγόκερως είναι ολιγαρκής ο ωροσκόπος στον Τοξότη κάνει τον άνθρωπο ανήσυχο, να ανζητάει συνεχώς την εξέλιξη. Η τύχη είναι στο πλευρό του Αιγόκερω αυτού, αγαπάει τα ταξίδια, την περιπέτεια και είναι πιο αυθόρμητος. Είναι ο πλέον διαλλακτικός τύπος Αιγόκερου, αγαπάει την αλλαγή, αναζητάει την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τα ταξίδια. Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα ταλέντα του, είναι σοβαρός, μετρημένος και προσπαθεί να ανέλθει κοινωνικά ακόμα και εάν προέρχεται από ένα ένα φτωχό ή κατώτερο κοινωνικό υπόβαθρο. Έχει την στήριξη και την ενθάρρυνση των γύρω του, καταφέρνει να τους πείσει και να τους χειραγωγήσει. Δίνει σκληρές μάχες, ενδιαφέρεται για τα πνευματικά αγαθά αλλά θέλει να νιώθει και οικονομικά ασφαλής. Διαθέτει ένα δικό του και αξιόλογο κοινωνικό σύστημα αξιών, είναι μετρημένος και σοβαρός. Αγαπάει τις σπουδές, θέλει να μορφώνεται συνεχώς και διαπρέπει σε ακαδημαικά και πανεπιστημιακά περιβάλλοντα. Αρέσκεται να κατέχει τίτλους και τιμές. Καταφέρνει να αποκτήσει σημαντική περιουσία καθώς πουλάει τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του ακριβά.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Αιγόκερω: Ο σουπερ Κρόνιος χαρακτήρας. Αυστηρός, εργατικός, σκληρός, σοφός. Διαθέτει τεράστια ποσά αυτοπειθαρχίας και αυτοπεριορισμού, ξέρει τα όρια του και γνωρίζει τις ικανότητες του. Εντονα παρορμητικός, επιθυμεί να διακρίνεται και να ξεχωρίζει, δεν του αρέσει να μένει στάσιμος και επιθυμεί συνεχως να εξελίσσεται. Είναι πρακτικός, οργανωτικός, ρεαλιστής, τεχνοκράτης και αφοσιωμένος στην καριέρα του. Μπορεί να πετύχει επαγγελματικά, να αναρρηχηθεί και να εξασφαλίσει σημαντική περιουσία. Είναι αυτάρκης και αυτοδημιούργητος, πατάει στα δικά του πόδια. Οτιδήποτε και εάν κάνει έχει σκοπιμότητα και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ή τις ανάγκες του. Εκμεταλλεύεται τις δεξιότητες του και τις χρησιμοποιεί για να ανέλθει κοινωνικά και να εξασφαλιστεί οικονομικά. Επαγγελματικά φτάνει να κατέχει υψηλές θέσεις και να έχει εξουσία ενώ γίνεται δεσποτικός, αυταρχικός, αλαζόνας. Δεν τα πάει καλά με το συναίσθημα, δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά καθώς αδυνατεί να κατανοήσει και τις δικές του συναισθηματικές ανάγκες. Κυνηγάει τον χρόνο, βρίσκεται συνεχώς πίσω από το ρολόι και θέλει διαρκώς να κινείται, να δρα και να βρίσκεται σε εγρήγορση. Ανταγωνιστικός στην εργασία μπορεί να εκτοπίσει κάποιον καινούριο. Είναι εργασιομανής και καλύπτεται συναισθηματικά μέσω της εργασίας. Ένας άνθρωπος αυστηρός, ρεαλιστής που δεν δίνει συγχωροχάρτια.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο Υδροχόο: Κρόνος και Ουρανός κυβερνήτες αυτού του συνδυασμού. Ένας άνθρωπος ρεαλιστής, ψυχρός, απόμακρος, συντηρητικός αλλά και άκρως επαναστατικός. Διαθέτει υψηλό κοινωνικό και πολιτικό ένστικτο, θα πάρει θέση σε ζητήματα πολιτικής και κοινωνικά αλλά θα γίνει και πολύ αντιδραστικός. Είναι ένας ιδιαίτερα υπεύθυνος τύπος Αιγόκερου και αφοσιώνεται στις ικανότητες του, τις απόψεις του και προσπαθεί να τις εφαρμόσει-πραγματώσει. Σοβαρός καθώς είναι δεν αντέχει την επιπολαιότητα. Σημαντικό ρόλο στη ζωή του και την πνευματική του εξέλιξη θα παίξουν οι φίλοι του, οι σχέσεις του και οι συνεργάτες του. Μπορεί να φαίνεται σκληρός, απόμακρος ωστόσο πληγώνεται και πλήττεται όσον αφορά προβλήματα κοινωνικής ανισότητας και αδικίας. Ψυχρος καθώς είναι πολλές φορές μπορεί να νιώθει ότι είναι μόνος του, χωρίς να τον καταλαβαίνει κανείς. Ο έρωτας δεν αποτελεί κύριο μέλημα του όσο η φιλία. Δίνει έμφαση στην πνευματική και κοινωνική διάσταση της ζωής. Αυτός ο συνδυασμός περνάει εποχές απομόνωσης και θέλει να μείνει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Είναι ο συνδυασμός που θα καταφέρει να υλοποιήσει ή καλύτερα να εφαρμόσει τις θεωρίες του. Μάχεται για το κοινωνικό σύνολο και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων.

Αιγόκερως με ωροσκόπο Ιχθύες: Κρόνος και Ποσειδώνας. Εδώ με τον ωροσκόπο στους Ιχθείς σπάει το αυστηρό ταπεραμέντο του Αιγόκερω. Ευαίσθητος άνθρωπος, με καλλιτεχνικές τάσεις και ρομαντικός αγαπάει την τέχνη, το θέατρο, το σινεμά. Πολλές φορές είναι μελαγχωλικός, επιθυμεί να μείνει μόνος και να σκεφτεί τα πεπραγμένα του και τα συναισθήματα του. Ένας ευάλωτος, γεμάτος φοβίες, εμμονές και ανασφάλειες συνδυασμός που κλονίζεται πάρα πολύ εύκολα η αυτοπεποίθηση του. Διαθέτει τεράστια φαντασία, είναι έντονα διαισθητικός, και διακατέχεται από ένα ισχυρό ένστικτο που τον οδηγεί σε αποφάσεις ζωής. Η αισθηματική του ζωή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και πολλές φορές θα εμπλακεί σε ιστορίες αδιέξοδες. Συνήθως η επιτυχία έρχεται όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος ενώ κατά την παιδική ηλικία μπορεί να έχει πληγωθεί αρκετά. Η προσωπική του ζωή είναι γεμάτη από εντάσεις και βιώνει μια διαρκή πάλη αποδοχής και αυτοαποδοχής. Έχει ισχυρό αίσθημα Πίστης που του δίνει δύναμη και τον βοηθάει να αντισταθεί στις δυσκολίες της ζωής. Συγκερασμός ενός τεχνοκράτη με έντονες πινελιές αγάπης. Διαθέτει ισχυρή φαντασία, είναι διαισθητικός και θέτει σε εφαρμιγή τα σχέδια του και τις φαντασιώσεις του. Είναι φιλάνθρωπος, φιλεύσπαχνος. Έχει πολύ καλούς ςφίλους και πρώην συνεργάτες, είναι αρεστός και δημοφιλής-συμπαθητικός. Έχει ανάγκη να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής για αυτό εναποθέτει τις δυνάμεις του σε άλλους. Πρέπει να μάθει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και να μην έχει ανάγκη την αποδοχή από τρίτους. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει τις φοβίες του και τις ανασφάλειες του μπορεί να εξασφαλίσει χρήμα και πλούτο.