You are currently viewing ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ
Illustration of horoscope

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη, Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς! Ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι της Ελληνικής ShowBiz. Εκείνος γεννημένος στις 5/1/1972 ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω, εκείνη γεννημένη στις 3/7/1978 ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά και η γνωριμία τους ξεκίνησε στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Σάκης Ρουβάς: Γεννημένος στις 5/1/1972 ανήκει στον αστερισμό του Αιγόκερω. Το ζώδιο του Αιγόκερω είναι αφοσιωμένο στην καριέρα του και κυνηγάει την επιτυχία μέσα από την επαγγγελματική καταξίωση. Αδιαμφισβήτητα, όλοι γνωρίζουμε για την αγάπη του Σάκη Ρουβά για τη μουσική και το τραγούδι. Το ζώδιο του Αιγόκερω πολλές φορές έρχεται αντιμέτωπο με δυσκολίες στα νεότερα χρόνια. Σύμφωνα με το Wikipedia οι γονείς του χώρισαν το 1984, όατν αυτός ήταν σε ηλικία 12 ετών. Από μικρός αναγκάστηκε να κάνει αρκετές δουλειές και να στηρίξει την οικογένεια του. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Αιγόκερω είναι τα δύσκολα πρώιμα χρόνια της ζωής του, με αποτέλεσμα να ωριμάζουν απότομα. Η εικόνα του, το πρόσωπο του και η φυσιογνωμία του έδειχνα από μικρή ηλικία και στα πρώτα στάδια της καριέρας του έναν άνθρωπο «ψημένο» και έμπειρο στη ζωή. Η Αφροδίτη του στον Υδροχόο τον κάνει ιδιαίτερα επαναστάτη και πρωτοποριακό στον έρωτα και την αισθηματική ζωή. Όλοι γνωρίζουμε την αυθεντική και εκκεντρική εικόνα του Σάκη Ρουβά στον έρωτα. Απόδειξη; Το γεγονός ότι πρώτα έκανε παιδιά με τη σύζυγο του και μετά παντρεύτηκε. Παρόλο που ο Αιγόκερως δεν είναι από τα πολύ τυχερά ζώδια στο ωροσκόπιο του έχει Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Δίας αποτελεί τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και των ευκαιριών. Στον Τοξότη βρίσκεται στο σπίτι του κάνοντας τον αρκετά τυχερό. Η γενέθλια σύνοδος Ερμή-Δία στον Τοξότη του χαρίζει αυτό το συγκλονιστικό και καθηλωτικό χαμόγελο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Η όψη αυτή μπορεί να μας δώσει μία ερμηνεία της εμπλοκής του με τα ΜΜΕ όπως το «The Voice». Ο Άρης του στον Κριό του χαρίζει νεανική δράση και αυξημένη λίμπιντο. Τον έχουμε δει σε θαλάσσια σπορ αλλά και να αθλείται αρκετές φορές. Τέλος, το ζώδιο του Αιγόκερω, θεωρείται αρκετά τυπικό, πατροπαράδοτο και εθιμοτυπικό. Παρόλο το προοδευμένο και φιλελεύθερο του χαρακτήρα του τελικά κατέληξε παντρεμένος και με τέσσερα παιδιά. Ο Αιγόκερως είναι λάτρης της οικογένειας σαν ζώδιο. Ωστόσο, δεν αμελεί ποτέ την επαγγελματική του εικόνα.

Κάτια Ζυγούλη: Γεννημένη στις 3/7/1978 ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Καρκίνος σας ζώδιο είναι προορισμένος να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 30 ετών. Λάτρης της οικογενειακής ζωής και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Σάκη Ρουβά. Ωστόσο, είναι ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλόδοξο που αναζητάει την επαγγελματική άνοδο και καταξίωση. Διακεκριμένο μοντέλο και αρκετά επιτυχημένη στον χώρο του modeling. Την έχουμε δει πολλές φορές να δημοσιεύει στιγμές από την προσωπική της ζωή και από τον οικογενειακό της βίο. Κάθε γυναίκα Καρκίνος είναι και θέλει να νιώθει περήφανη για την οικογένεια της. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ζωδίου του Καρκίνου όσον αφορά τις γυναίκες εκπροσώπους είναι η ομορφιά και η περιποίηση. Πάντοτε είναι όμορφη, προσεγμένη, περιποιημένη! Ακόμα και άβαφη έχει μία γοητεία, μία κομψότητα και είναι εκλεπτυσμενη. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά ευαίσθητη, εύθραυστη και φαίνεται πολύ συναισθηματική και διαισθητική. Τα μάτια της έχουν έντονο υγρό στοιχείο (Ήλιος-Δίας στον Καρκίνο). Είναι αρκετά τυχερή σαν άνθρωπος, γενναιόδωρη και λάτρης της οικογενειακής ζωής. Η σύνοδος Δία-Ήλιου υπόσχεται μία μεγάλη και πετυχημένη οικογένεια, γεμάτη συναισθήματα. Ο συνδυασμός Αφροδίτης-Άρη στα ζώδια του Λέοντα και της Παρθένου, την κάνουν όμορφη, λαμπερή, φωτεινή, ζεστή αλλά παράλληλα και απλή, λιτή. Είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα χωρίς να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Σίγουρα, σε σχέση με τον Σάκη Ρουβά δεν εμφανίζεται τόσο συχνά στην τηλεόραση αλλά έχει μία έφεση και ικανότητα στον χώρο των ΜΜΕ, βλέπε Σελήνη στους Διδύμους.

Το Μεταξύ τους

Υπάρχουν πολλά σημεία άξια αναφοράς σε αυτήν τη συναστρία. Κατ αρχάς, πρώτα από όλα ανήκουν στον ίδιο άξονα! Τα ζώδια Καρκίνου-Αιγόκερω βρίσκονται στον ίδιο άξονα και μάλιστα το ένα απέναντι από το άλλο. Είναι πλέον σύνηθες το γεγονός τα απέναντι ζώδια να κάνουν είτε σχέση είτε να οδηγούνται στο γάμο. Ο συνδυασμός Καρκίνου-Αιγόκερω απαντάται πάρα πολύ συχνά σε παντρεμένα ζευγάρια. Ο ένας συμπληρώνει και επικαλύπτει τον άλλον εκεί όπου υστερεί. Ο Καρκίνος είναι πιο κοντά στο συναίσθημα και την οικογένεια και μπορεί να ξυπνήσει την πιο ευαίσθητη και ανθρώπινη πλευρά του τεχνοκράτη Αιγόκερω. Κάπως έτσι μοιάζει να λειτουργεί και η σχέση αυτή. Από την άλλη ο Αιγόκερως παρέχει ασφάλεια και σιγουριά στον εύθραυστο Καρκίνο με αποτέλεσμα να μπορεί να ξεδιπλώσει την προσωπικότητα της η Ζυγούλη. Πολλές φορές ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να λειτουργεί σαν μέντορας της Ζυγούλη.

Ο καίριος ρόλος του Δία! Όπως ελέχθη παραπάνω, ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αισιοδοξίας και της ευημερίας. Υπόσχεται επιτυχία, ζεστασιά, χιούμορ, ζωντάνια και πληθωρικότητα. Σχετίζεται με την πνευματικότητα επίσης και την διάνοιξη οριζόντων. Ο Δίας της Κάτιας Ζυγούλη στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Ήλιο του Σάκη Ρουβά αλλά και η Σελήνη της Κάτιας Ζυγούλη σε αντίθεση με τον Δία και τον Ερμή του Ρουβά είναι η όψη που τους κάνει ευτυχισμένους. Μαζί μοιάζουν σαν παιδιά και γίνονται ένα με τα παιδιά τους. Τους έχουμε δει ουκ ολίγες φορές σε ομαδικές και οικογενειακές στιγμές. Οι όψεις αυτές υπόσχονται έναν πετυχημένο και ευτυχισμένο οικογενειακό βίο. Οι όψεις του Δία μόνο καλό μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και στις δύσκολες γωνίες. Το μόνο που πρέπει να αποφευχθεί είναι η υπερβολή. Το χιούμορ, η ζωντάνια και η ζωτικότητα είναι κάτι που δεν θα στερέψει ποτέ.

Ο Ερμής της Ζυγούλη στον Λέοντα σε εξάγωνο με τον Κρόνο του Ρουβά στους Διδύμους. Μία όψη καρμική, που βοηθάει στην επικοινωνία. Η όψη μπορεί να στερεί κάπως τον εθουσιασμό και τον αυθορμητισμό, ωστόσο, λειτουργεί σαν αντίβαρο στις όψεις του Δία και βοηθάει να χτίσουν μια ειλικρινή και ρεαλιστική ζωή. Ο Ρουβάς μπορεί να λειτουργεί ως μέντορας της Ζυγούλη και να την κατευθύνει.

Οι Αφροδίτες σε αντίθεση! Πολλές φορές κοιτάνε τον έρωτα από διαφορετική οπτική γωνία ωστόσο είναι και οι δύο πιστοί. Η Ζυγούλη μπορεί να είναι περισσότερο ζηλιάρα, κτητική και ο Ρουβάς περισσότερο φιλελεύθερος. Σίγουρα ο σεβασμός και η φιλία παίζουν σημαντικό ρόλο στη μεταξλυ τους σχέση. Η Κάτια Ζυγούλη επιθυμεί να την θαυμάζει ο σύντροφος της και αυτό φαίνεται στα μάτια του Σάκη Ρουβά. Ωστόσο, η Κάτια Ζυγούλη μπορεί να είναι ευαίσθητη, συναισθηματική αλλά δεν είναι καθόλου αδύναμη. Είναι αρκετά φιλελεύθερη και ανεκτική εφόσον επιτευχθεί ο σεβασμός. Το εξάγωνο του Άρη της με τον Ουρανό της είναι μία όψη που την κάνει να κοιτάει πολύ πιο μπροστά από την εποχή της!

Ένα από τα αγκαθάκια στη σχέση τους αποτελεί η σύνοδος της Σελήνης του Ρουβά ως προς τον Άρη της Ζυγούλη, μια όψη που δημιουργεί εντάσεις και μικρά καυγαδάκια. Πολλές φορές υπάρχει έλλειψη ανεκτικότητας αλλά το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στην αυστηρή κριτική του ενός προς τον άλλον. Η όψη υπόσχεται παρόλα αυτά έντονη και ενδιαφέρουσα ερωτική ζωή. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες όψεις τις οποίες δεν είναι φρόνιμο να αναλύσουμε λόγω σεβασμού προς την ιδιωτική τους ζωή!  

Παιδιά πάντα ευτυχισμένοι, με μία όμορφη οικογένεια όπως εσείς την επιθυμείτε!!!