You are currently viewing ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ – ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ – ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εκείνη γεννημένη 26/3/1959 ανήκει στον αστερισμό του Κριού, εκείνος γεννημένος 26/7/1940 ανήκε στον αστερισμό του Λέοντα! Δύο ζώδια πύρινα, φλογερά, παθιασμένα, εξωστρεφή, λαμπερά. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την πορεία του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την λάμψη της Αγγελικής Γκερέκου. Νυμφέφθηκαν 2/8/1996 και μαζί απέκτησαν την Μαρία Βοσκοπούλου το 2001. Εκείνη Κριός, εκείνος Λέων! Οι Ήλιοι τους (ζώδια) σε ακριβείας τρίγωνο δείχνουν ταύτιση προσωπικοτήτων, κοινές αντιλήψεις, κοινό τρόπο ζωής και αντιμετώπισης καταστάσεων. Οι Ήλιοι (ζώδια) σε τρίγωνο είναι από τους πιο συνήθεις δείκτες συμβατότητας-έλξης σε μία συναστρία, αποτελεί δείκτη φιλίας, κοινής πορείας και μακροβιότητας σε μία σχέση και στην προκειμένη περίπτωση σε έναν γάμο. Έχουμε να κάνουμε με «κοινό όραμα», στήριξη και ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον. Συν τοις άλλοις, η Σελήνη του Βοσκόπουλου βρίσκεται στον Κριό, στο ζώδιο του Ήλιου της Γκερέκου. Το γεγονός αυτό, η αστρολογική αυτή επιρροή αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές για έναν γάμο. Τα συναισθήματα του τραγουδιστή άγγιξαν και άγγιζαν την Άντζελα Γκερέκου, ενώ εκείνος εισέπραττε αγάπη, θαυμασμό και ζεστασιά, έτσι μείωνε τις προσωπικές ανασφάλειες και γέμιζε πληρότητα συναισθηματική. Μία ακόμα ισχυρή όψη στην συναστρία είναι οι αντίθετες Σελήνες, οι οποίες αποτελούν ισχυρή ένδειξη δημιουργίας οικογένειας μέσα από ένα ισχυρό αλληλοσυμπλήρωμα. Φυσικά, οι συναισθηματικές διαφορές και εντάσεις δεν έλειπαν αλλά αυτό κρατούσε τη φλόγα αναμμένη.

Δίας-Κρόνος-Αφροδίτη! Ο Τόλης Βοσκόπουλος, γεννημένος με την σύνοδο Δία-Κρόνου στον Ταύρο αποτέλεσε σύμβολο στην καριέρα του. Η όψη εξασφαλίζει σε ένα ωροσκόπιο επαγγελματική επιτυχία. Η σύνοδος αυτή λαμβάνει χώρα στο ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη (έρωτας-αγάπη-συναισθήματα) της Άντζελας Γκερέκου. Δίας-Αφροδίτη στην συναστρία δείχνουν την μεγάλη, βαθειά αγάπη, τον έρωτα αλλά και την ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον. Επιπλέον, ο Κρόνος λειτουργεί σαν σφραγίδα, συμβολίζει τα δαχτυλίδια, τον γάμο, τον αρραβώνα. Ο ένας σημάδεψε τη ζωή του άλλου, είναι μία όψη έντονου κάρματος που δείχνει ότι ο ένας ήταν απαραίτητος στη ζωή του άλλου. Κρόνος-Αφροδίτη εξσαφάλισαν την μακροβιότητα, όπως εξασφαλίζουν την μακροβιότητα σε κάθε συναστρία. Επιπλέον, είναι μία από τις δύο όψεις που δείχνουν την ηλικιακή διαφορά μεταξύ τους.

Ο Δίας της Άντζελας Γκερέκου βρίσκεται σε πολύ ισχυρή θέση, στον Τοξότη και σε θετική όψη με τον Ήλιο της, της χαρίζουν λάμψη, πίστη, αισιοδοξία,α νοιχτούς ορίζοντες. Είναι μία όψη που μιλάει για έναν άνθρωπο φιλοσοφημένο, με «Πίστη» και παιδεία. Είδαμε στην συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη να αναφέρεται στον Θεό, στην Πίστη. Από τα λεγόμενα στην συνέντευξη της κατανοούμε ότι είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει μπροστά, είναι άκρως δημιουργική, εγκάρδια και φιλική. Εξάλλου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία δείχνει έναν άνθρωπο με ανοιχτούς ορίζοντες. Σε όλο αυτό το παιχνίδι, προστίθεται ο Ήλιος του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα του στον Λέοντα. Η όψη αυτή, σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα δείχνει έναν άνθρωπο με λάμψη, δόξα, λαμπερό, μεγαλόκαρδο, γενναιόδωρο. Η σύνοδος στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει έναν καρδιοκατακτητή, γενναιόδωρο, μεγαλόκαρδο, εξωστρεφή, «κανονικός βασιλιάς». Βλέπουμε το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς, δύο προσωπικότητες συνδέθηκαν, ένωσαν το πνεύμα τους. Η όψη αυτή του τριγώνου δείχνει ότι ο ένας λειτούργησε για τον άλλον «ως θησαυρός».

Ο Άρης της Γκερέκου σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη του Βοσκόπουλου, μία όψη που μιλάει για τον έρωτα τους αλλά και για μία άκρως επικοινωνιακή σχέση. Ο ένας ήταν ερωτευμένος με το μυαλό του άλλου, και ο έρωτας στηρίχθηκε στην εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ τους. Τέλος, άξια λόγου είναι η σύνοδος Άρη-ουρανού στη συναστρία. Ο Άρης του στον Λέοντα σε σύνοδο με τον Ουρανό της στον Λέοντα μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα, για το απρόβλεπτο. Μία έλξη ισχυρή, μία σχέση αντισυμβατική, έξω από τα καλούπια. Εκείνος ένιωσε μία ελευθερία μέσα από τα μάτια της Γκερέκου και εκείνη ένιωσε μια έντονη κινητοποίηση-δραστηριοποίηση.

Η Αφροδίτη της στον Ταύρο, την κάνει σταθερή, αξιοπρεπή, γοητευτική, αριστοκράτισσα. Ο Κρόνος της στον Αιγόκερω της χαρίζει πειθαρχία, όρια, πρέπει, την κάνει μετρημένη και μετριοπαθή. Τέλος, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μιλάει για έναν άνθρωπο με εγκράτεια, μέτρο, αξιοπρέπεια. Στο τελευταίο επεισόδιο στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς « Η Γη της Ελιάς» την είδαμε να τραγουδάει το τραγούδι του Βοσκόπουλου, «πριν χαθεί το όνειρο μας» και την βαθειά της αγάπη και εκτίμηση προς τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο! Πραγματικά, δύο πολύ ενδιαφέροντα ωροσκόπια, με ένα δικό τους άστρο, πραγματικά μία εξαιρετική συναστρία!