You are currently viewing ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ J2US – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ
Illustration of horoscope

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ J2US – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ J2US - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ

Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή, Δέσποινα Βανδή-Άννα Βίσση! Η Άννα Βίσση γεννημένη 20/12/1957 και η Δέσποινα Βανδή στις 22/07/1969.  Η  μεν πρώτη γεννημένη στο ζώδιο του Τοξότη, η δεύτερη γεννημένη στο ζώδιο του Καρκίνου. Παραδοσιακά Τοξότης και Καρκίνος είναι δύο ζώδια εντελώς ασυμβίβαστα, τελείως διαφορετικά, με εντελώς διαφορετική προσέγγιση και προοπτική στη ζωή. Μεταξύ τους σχηματίζουν γωνία 150ο, κάτι που δημιουργεί ασυμβατότητα και διαφορετικότητα. Μάλιστα, ο όψη είναι σχεδόν ακριβείας, με απόσταση 2ο. Η Άννα Βίσση περισσότερο μποέμ, φιλελεύθερη, ανεξάρτητη, προοδευτική και επαναστάτρια, λάτρης της rock η Δέσποινα Βανδή περισσότερο συντηρητική, ευαίσθητη και συναισθηματική αλλά καθόλου οπισθοδρομική λάτρης της pop ως επί των πλείστων. Ο συνδυασμός από άποψη ζωδίου είναι καρμικός, δεν έχει κανένα κοινό σημείο αλλά είναι άκρως διδακτικός και εάν πραγματοποιηθεί έχει να διδάξει πολλά και στις δύο.

Άννα Βίσση: Γεννημένη κοντά σε Νέα Σελήνη στον Τοξότη με την Σελήνη σε στενή σύνοδο με τον Κρόνο! Φιλοσοφημένη, αισιόδοξη, γενναιόδωρη και ευγνώμων απέναντι στη ζωή. Τα λόγια της για τον Νίκο Καρβέλα δείχνουν το μεγαλείο του χαρακτήρα της και την ευγνωμοσύνη. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε Νέα Σελήνη κατ’ εμέ έχουν ιδιαίτερο άστρο και λαμπερή ζωή. Ο Ερμής της Άννας στον Αιγόκερω την κάνει περισσότερη αποστασιοποιημένη από τον χώρο των media, αλλά όχι απούσα. Η Αφροδίτη της στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Λέοντα είναι αυτό που την κάνει ανεξάρτητη, προοδευτική, ανοιχτόμυαλη αλλά και μποέμ! Ο Άρης της στον Σκορπιό της χαρίζει μαχητικότητα, ανθεκτικότητα και δυναμική. Η εμφάνιση της περισσότερο εκκεντρική, με στυλ ανδρικό και άκρως θηλυκό παράλληλα. Να προσθέσουμε ότι ο Τοξότης σαν ζώδιο έχει ιδιαίτερη σχέση με το εξωτερικό και στον συνδυασμό αυτό προστίθεται η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού που μιλάει για την αγάπη της για το εξωτερικό. Η μητρότητα σίγουρα έπαιξε ρόλο στη ζωή της (Ήλιος & Σελήνη στο ίδιο ζώδιο) αλλά η καριέρα της κυριάρχησε (Σελήνη σύνοδος Κρόνος στον Τοξότη). Αυτό δεν αναιρεί ότι είναι «μητέρα», «γιαγιά». Πολυτάλαντη και να υποδύεται ποικίλους ρόλους την έχουμε δει σε μία τεράστια γκάμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Μόνο μία γυναίκα με αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στον Υδροχόο μπορεί να έχει αυτήν την ιδιαίτερη και καλή σχέση με τον πρώην σύντροφο της.

Δέσποινα Βανδή: Γεννημένη στο ζώδιο του Καρκίνου, με σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Καρκίνο έδωσε και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σπίτι, στην οικογένεια, την παράδοση, τα ήθη,  τα έθιμα και τις παραδόσεις. Έχουμε δει την ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της και τα παιδιά. Δεν δίστασε να ακολουθήσει τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαΐδη στη Μαδρίτη στην καριέρα του και να αφήσει σε δεύτερη φάση τη δική της καριέρα. Την είδαμε να θυσιάζει την καριέρα της για την οικογενειακή της ζωή και την μητρότητα. Επιπλέον, έχουμε δει να ασχολείται με την μαγειρική και να διαφημίζει τις μαγειρικές της ικανότητες. Λόγω έλλειψης ακριβούς ώρας γέννησης δεν γνωρίζουμε τον ωροσκόπο της και πιθανώς η Σελήνη της να βρίσκεται στον Σκορπιό. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη μας την μέση διάρκεια της ημέρας γεννήσεως της η Σελήνη της βγαίνει στο τέλος του Ζυγού. Δεν αποκλείεται να έχει γεννηθεί μέχρι το μεσημέρι καθώς η Σελήνη στον Ζυγό σχετίζεται με τη μόδα. Έχουμε δει την ενασχόληση της Δέσποινας Βανδή με τη μόδα. Επιπρόσθετα, το τετράγωνο των φώτων της (Ήλιου-Σελήνης) φανερώνει το δίλημμα μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Η Αφροδίτη της στους Διδύμους έχει εξελίξει την προσωπικότητα της και έχει καταφέρει στο χρόνο να αναδείξει το επικοινωνιακό της προφίλ. Η δυναμική της εμφάνιση στον χώρο των ΜΜΕ αποτελεί ακράδαντο τεκμήριο. Τέλος, ο Άρης της στον Τοξότη την κάνει αεικίνητη, νεανική και λάτρη της γυμναστικής. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύει στα social της στιγμές από την άθληση της. Τελος, η σύνοδος Δία-Ουρανού δείχνει τη δυναμική του χάρτη της και τις μεγάλες εκπλήξεις που επιφύλασσε η ζωή για εκείνη. Όψη μεγάλης ή καλύτερα απρόσμενης τύχης.

Το μεταξύ τους:

Τα κατά: Όπως είπαμε εκπροσωπούν εντελώς διαφορετικά ζώδια, με διαφορετικές ποιότητες και στόχους στη ζωή. Ο Ποσειδώνας της Δέσποινας Βανδή σε στενή σύνοδο με τον Άρη της Άννας Βίσση είναι η όψη κλειδί που άφησε 25 χρόνια μυστηρίου, ερωτηματικών και μιας θεωρητικής κόντρας τόσων ετών. Η όψη δημιουργεί ένα πέπλο μυστηρίου, πολλά ερωτηματικά και έντονο παρασκήνιο. Είναι η όψη που δημιούργησε τα δύο ρεύματα «Βισσικών» και «Βανδικών». Η αντίθεση της Αφροδίτης της Δέσποινας Βανδή στους Διδύμους σε αντίθεση με την σύνοδο Σελήνης-Κρόνου της Άννας Βίσση βοήθησε στο να μείνουν οι ίντριγκες και οι κόντρες στην διάρκεια του χρόνου. Αλήθειες ή ψέματα; Υπήρξε ποτέ πραγματική σύγκρουση των κυριών; Ο ορισμός της επιτυχίας του marketing και της διαφήμισης!

Τα υπέρ: Ο Άρης της Βανδή και ο Άρης της Βίσση σε κοντινή σύνοδο, φυσικά σε διαφορετικά ζώδια. Η όψη μπορεί να λειτουργήσει ισχυρά και καθοριστικά σε μία συνεργασία. Εξαιρετική υπόθεση σε μία συναστρία. Δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, δυνατές φιλοδοξίες, ανταγωνισμό και μοιραίες ενώσεις-συνεργασίες. Η Σελήνη της Δέσποινας Βανδή στο τέλος του Ζυγού και ο Δίας της Άννας Βίσση στο τέλος του ίδιου ζωδίου είναι μία όψη που χαρίζει επιτυχία, ευημερία και πρόοδο. Υπόσχεται διασκέδαση, θετική συνεργασία, αμοιβαία υποστήριξη και ενθάρρυνση. Η σύνοδος στον Ζυγό, στο ζώδιο των σχέσεων και συνεργασιών.

Σύνθετο Ωροσκόπιο

Εκτός από τα ατομικά ωροσκόπια των δύο καλλιτέχνιδων, μπορούμε να εξετάσουμε τις δύο ερμηνεύτριες σε έναν χάρτη, το σύνθετο ωροσκόπιο. Το σύνθετο ωροσκόπιο είναι οι μέσες αποστάσεις των σημείων των ατομικών τους ωροσκοπίων και το πώς αυτές φαίνονται σαν μία. Μία εμφάνιση που επιστεγάστηκε στις 27/12/2020 τηλεοπτικά. Ήλιος στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Δία στον Ζυγό και αντίθεση με την Αφροδίτη. Σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ζυγό, το ζώδιο που συμβολίζει τις συνεργασίες. Η όψη σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Κριό. Τα δύο μεγαλύτερα fun club ενώθηκαν αυτήν την βραδιά. Το αποκλίνον τετράγωνο Άρη-Κρόνου ήταν το εμπόδιο της κοινής εμφάνισης και των τόσων χρόνων που περιμέναμε.

Οι δύο πιο σύγχρονες, μεγάλες ερμηνεύτριες συναντήθηκαν κάτω από τον τηλεοπτικό φακό για πρώτη φορά 27/12/2020. Υπάρχει άραγε άνθρωπος που δεν απόλαυσε αυτήν την συνάντηση επί σκηνής; Τα μεγάλα fan page των δύο ερμηνευτριών ενώθηκαν κάτω από την σκηνή του Just The Two of Us λίγο πριν ρίξει αυλαία η πιο δύσκολη χρονιά της τελευταίας εκατονταετίας. Η μουσική σκηνή έλαμψε, ο καλλιτεχνικός κόσμος αναβίωσε σε μία χρονιά που η τέχνη επλήγη λόγω της πανδημίας του COVID-19! Ο κόσμος πέρασε καλύτερα από ότι περνάει και στα νυχτερινά κέντρα της περίοδο των γιορτών. Η τέχνη είναι που ενώνει ανθρώπους και επαγγελματίες. Όλοι θα έχετε ακούσει για την περιβόητη σύνοδο των Τιτάνων, Κρόνου και Δία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21/12/2020. Το φαινόμενο πήρε έκταση όχι μόνο από αστρολογικής άποψης αλλά και από αστρονομικής. Δύο Τιτάνες, Δίας-Κρόνος, Βίσση-Βανδή ενώθηκαν! Ευχές για μία νέα εποχή, ευχές για μια νέα πορεία ζωής και για ένα υπέροχο, ελπιδοφόρο 2021 όπου η υγειονομική βόμβα της πανδημίας θα ελεγχθεί και η ζωή μας θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Ευχές για κοινωνική ευημερία, πρόοδο, καλύτερες υγειονομικές και οικονομικές προδιαγραφές.

Ευχές για ένα υπέροχο 2021!!!