You are currently viewing Νέα Σελήνη στον Υδροχόο & Προβλέψεις
Illustration of horoscope

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο & Προβλέψεις

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο & Προβλέψεις

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο! Πάγιο αίτημα αυτής της νέας Σελήνης η ελευθερία, η αλλαγή, η ανανέωση! Ο Υδροχόος αντιπαθεί τις συμβατικότητες, τις τυπικότητες και λατρεύει την πρόοδο, την καιτοτομία, την επανάσταση, την αντισυμβατικότητα και την μη τυπικότητα. Είναι υπέρμαχος της φιλίας και μπορεί να διατηρήσει σχέσεις από απόσταση ή με διαφορά ηλικίας. Αγαπάει το διαφορετικό, το αλλότριο, το εκκεντρικο, το ξένο! Η νέα αυτή σελήνη σχηματίζεται την ημέρα που κορυφώνεται η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης-Δία στον Υδροχόο. Θέματα αισθηματικά και οικονομικά προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι σχέσεις χρειάζονται χώρο και χρόνο για να αναπνεύσουν και να εξελιχθούν. Ωστόσο, υπάρχουν δύο μικρά αγκαθάκια, τρία κατά τη γνώμη μου. Πρώτο; Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο, ο οποίος τετραγωνίζει με απόκλιση της νέας σελήνης. Υπάρχουν κόντρες, διαφωνίες, διαμάχες και έλλειψη ανοχής ή ανεκτικότητας πολλές φορές στην προσωπική μας ή επαγγελματική μας ζωή. Δεύτερο; Η πλειοψηφία των πλανητών στα σταθερά ζώδια! Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος και Ουρανός. Τι σημαίνει αυτό; Δυσκολία στις αλλαγές και στην αποδοχή-υιοθέτηση των αλλαγών. Τέλος, ο ανάδρομος Ερμής κόβει κάτι από την δυναμική και τα δυναμικά αυτά ξεκινήματα. Πολλές φορές υπάρχει πλάνο αναθεώρησης και αναπροσαρμογής σε καταστάσεις, δεδομένα και πληροφορίες. Συμβουλή μου; Εάν μπορείτε να αναβάλετε οριστικές αποφάσεις είναι το επιθυμητό. Δεν αρνούμαστε όμως προτάσεις! Και το κυριότερο; Πρέπει να φανούμε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι!

Κριός: Νέοι φίλοι, νέοι στόχοι, νέες και ευοίωνες θετικές προδιαγραφές για το μέλλον σας. Βελτίωση της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Αφύπνιση, δημιουργικότητα! Κέρδη μέσω της συλλογικής δράσης και της ομαδικής δραστηριότητας. Προσοχή στα έξοδα και στις οικονομικές υποχρεώσεις!
 
Ταύρος: Όλα μα όλα για την καριέρα! Πάρτε τα ηνία στην επαγγελματική σας ζωή. Χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες και να πατήσετε στα πόδια σας με τρόπο ώριμο και ως ενίληκες! Μόνο έτσι θα σας αναγνωρίσουν! Αποφύγετε την αδιαλλαξία, τον εγωισμό και διαχειριστείτε σωστά τις επιθέσεις που θα δεχτείτε!
 
Δίδυμοι: Αισιοδοξία, ανανέωση, απελευθέρωση, πρόοδος, επανάσταση με την καλή ένννοια! Επιτυχία σε θέματα επικοινωνίας, διαλόγου, επαφών, συζητήσεων και εμπορικών συνδιαλλαγών-διαπραγματεύσεων. Επιτυχία σε θέματα σπουδών, εύρεση εργασίας και εμπορικές διαπραγματεύσεις στο συν! Έρωτας, φλερτ και κοινωνική ζωή επίσης βαίνουν ομαλώς! Προσοχή σε υγεία και διατροφή!
 
Καρκίνος: Νέες καταστάσεις, κέρδη και θετικές προοπτικές γύρω από ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας, δανείων & διατροφής. Ο έρωτας και η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή στα καλύτερα τους. Η αισθηματική σας ζωή γίνεται ουσιαστική και αναζητάτε την ιδιωτικότητα και την βαθύτερη κατανόηση στη σχέση σας. Ιδανική περίοδος για ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία. Εσείς χρειάζεται να προσέχετε φιλικές σχέσεις και να μην εμπλέξετε χρήμα-φίλους!
 
Λέων: Σχέσεις, συνεργασίες, γάμος στο προσκήνιο! Λαμβάνετε τη θετικότητα και την στήριξη τρίτων. Άνθρωποι με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας, σας βοηθάνε να υλοποιησετε τους στόχους σας. Πιθανές επιστροφές από το παρελθόν αλλά και μνήμες που ξυπνάνε! Προσέχετε εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, με ανωτέρους ή συνεργάτες. Περιορίστε την αδιαλλαξία και το αίσθημα επιβολής και κυριαρχίας απέναντι στους άλλους!
 
Παρθένος: Νέα καθημερινότητα, νέες συνήθειες, νέες συνθήκες στην εργασία. Η πολύ δουλειά βλάπτει τον αφέντη. Έρχεστε αντιμέτωποι με μία γεμάτη και απαιτητική καθημερινότητα όπου πρέπει να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε και δουλεύετε. Διασφαλίστε ώρες και χρόπνο για προσωπική ξεκούραση και ανάπαυλα! Προσοχή στην οδήγηση, την επικοινωνία αλλά και τον τρόπο που εκφράζεστε και τοποθετείτσε πάνω σε ζητήματα!
 
Ζυγός: Έρωτας & πάλι έρωτας! Ένας πολύ ερωτικός μήνας εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο. Μία νέα γνωριμία στα σκαριά! Φλερτ, εξωστρέφεια και διάθεση να διασκεδάσετε! Επιχειρηματικό ένστικτο και τολμηρά εγχειρήματα! Πιθανή απόκτηση απογόνου ή ευχάριστα από τον τομέα παιδί. Επιστροφές από το παρελθόν! Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες! Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα χωρίς σύνεση και μέτρο!
 
Σκορπιός: Νέες καταστάσεις ξεκινούν από το σπίτι σας και τον ενδοοικογενειακό σας βίο. Ανακαίνιση, μετακόμιση ή μετακίνηση νούμερο δεν ξέρω στην καραντίνα! Περισσότερη πίστη στις δυνάμεις σας και τις ικανότητες σας. Προσοχή σε σχέσιες, συνεργασίες και στην αισθηματική ζωή. Αποφύγετε συγκρούσεις, διαφορές και διαφωνίες. Επαγγελματικά αναμένεται πρόοδος!
 
Τοξότης: Μοναδική νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Σας βάζει σε μία διαδικασία μετακινήσεων, επαφών, συζητήσεων και συνεχών διαπραγματεύσεων. Περίοδος αφύπνισης και “ξεσκονίσματος” των γνώσεων σας. Ο διάλογος, η επικοινωνία, τα μειλ, η πληροφορία θα παίξουν ρόλο καθοριστικό. Έμφαση και εύνοια στη σχέση σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς! Προσοχή σε υγεία και διατροφή. Εξασφαλίστε ώρες για προσωπική ξεκούραση! 
 
Αιγόκερως: Οικονομικά ζητήματα στο προσκήνιο! Έσοδα, έξοδα, πλεονάσματα και ελλείματα! Που θα κλείσει το προσωπικό σας ισοζύγιο; Αναζήτηση εναλλακτικών πηγών εισοδήματος και συμπληρωματικής πηγής πόρων! Σταθεροποίηση και ανάγκη για σταθερότητα! Διεκδικήστε οφειλόμενα και μην εμπλέκετε το χρήμα με τα ερωτικά σας! Αποφύγετε παράτολμα εγχειρήματα! Θέματα που αφορούν τα παιδιά σας απασχολούν!
 
Υδροχόος: Οι πρωταγωνιστές της περιόδου! Σίγουρα ανατέλλουν νέες σχέσεις και συνεργασίες αλλά οι ημέρες ενέχουν εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο και σε πολύ προσωπικές σχέσεις σας! Επιστροφές ερώτων από το παρελθόν και αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένα ζήτημα οικογενειακό μαίνεται σαν φλεγόμενος τροχός! Αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις!
 
Ιχθείς: Η διαίσθηση σας χτυπάει κόκκινο και σας προφυλάσσει από κακοτοπιές, ατυχίες ή δυσχέρειες. Στα δύσκολα έχετε έναν φύλακα άγγελο που σας προστατεύει. Περίοδος περισυλλογής και ενδοσκόπησης σαν ενδοσκόπιο! Μπορεί να χρειάζεται να αφιερώσετε προσωπικό χρόνο και να θυσιάσετε ελεύθερες στιγμές για να κατακτήσετε έναν στόχο. Μαθαίνετε να γίνεστε περισσότερο λεπτομερείς και ακριβείς. Στην επικοινωνία, στον διάλογο, στις επαφές και τις συζητήσεις πρέπει να φανείτε περισσότερο προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρξουν βραχυκυκλώματα και εμπόδια ή προστριβές. Αποφύγετε ρήξεις με αδέλφια και συγγενείς!