You are currently viewing ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κριός: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Άρη χαρακτηρίζεστε από ευθύτητα, ειλικρίνεια, δυνατές παρορμήσεις και επιπολαιότητα. Ως ενθουσιώδεις προσωπικότητες γρήγορα παθιάζεστε με οτιδήποτε υποκινεί ή εγείρει την φαντασία σας και την αδρεναλίνη σας. Η ανάγκη σας για δράση, πρωτοβουλία και διακρίσεις σας ωθεί στο να πράξετε πρωτού καν σκεφτείτε και δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που εγκαταλείπετε τον στόχο σας ημιτελή. Καρμικές σχέσεις για εσάς αποτελούν τα ζώδια της Παρθένου και του Σκορπιού. Η σχέση σας με έναν Παρθένο δεν έχει κανένα κοινό σημείο επαφής, ωστόσο, έχετε πολλά να διδαχτείτε από αυτόν το συνδυασμό. Η πρακτικότητα και η επιμέλεια είναι αρετές που δεν κατέχετε έτσι ο αναλυτικός και λεπτομερής Παρθένος θα λειτουργήσει σαν μέντορας σας ή σαν μάνατζερ σας. Η τάση σας να εγκαταλείπετε έναν στόχο έρχεται σε σύγκρουση με το προφίλ του Παρθένου, ο οποίος μπορεί να σας μεταπείσει και να κάνετε τις εμπνεύσεις σας πράξη. Εσείς από την μεριά σας μπορείτε να γεμίσετε με πάθος και ενθουσιασμό την πιο πεζή σκέψη του/της συντρόφου σας που υστερεί κάποιες φορές σε πάθος. Εσείς ως Κριός χρειάζεται να δείξετε ανοχή στην τάση του να ελέγχει τα πάντα στη ζωή του πόσο μάλλον στην σχέση σας ενώ εκείνος πρέπει να δείξει κατανόηση στην ανάγκη σας για δράση και γρήγορες αποφάσεις. Ωστόσο, ο Παρθένος ως γνήσιο παιδί του Ερμή, καθώς κυβερνάται από τον πλανήτη αυτόν αγαπά την ευφυΐα και την ταχύτητα έτσι δεν είναι αγεφύρωτο το χάσμα. Άλλη μια σχέση με ελάχιστα κοινά σημεία αναφοράς είναι αυτά της σχέσης σας με τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με συναισθηματικό πάθος αλλά σε βάθος. Παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Άρης, ο οποίος είναι και δικός σας κυβερνήτης. Εσείς σαν Κριός διακατέχεστε από ένα εξωτερικευμένο πάθος ενώ ο Σκορπιός κυβερνάται από ένα πάθος εσωτερικό και άκρως συναισθηματικό. Εάν κατανοήσετε την σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού, ο οποίος χρειάζεται το χώρο του πολλές φορές και εάν δείξετε ανοχή στην τάση του να ελέγχει τις καταστάσεις γύρω από την σχέση σας τότε είναι μία σχέση πολλά υποσχόμενη. Από την μεριά του ο Σκορπιός πρέπει να καταλάβει ότι δεν είστε κτήμα του, ότι δεν του ανήκετε. Εάν καταφέρει να ξεπεράσει τις ανασφάλειες που πηγάζουν από την ανάγκη του να σας ελέγχει είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός. Ο Σκορπιός θα σας διδάξει να εμβαθύνετε συναισθηματικά σε μία κατάσταση, κάτι που δεν είναι στα φόρτε σας καθώς διακρίνεστε από επιπολαιότητα. Η ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα φλογερή, ευχάριστη, απολαυστική αρκεί να αντέξετε την τάση του να κυριαρχεί και αρκεί να κατανοήσει και εκείνος με την σειρά του πως και εσείς θέλετε να νιώθετε ηγέτης ως Κριός. 
 
Ταύρος: Με κυβερνήτη σας την Αφροδίτη έχετε την ανάγκη για ισορροπία, αρμονία και καλαισθησία στη ζωή σας. Στις σχέσεις σας έχετε ανάγκη από ασφάλεια και σταθερότητα, αντιστέκεστε στις αλλαγές και πιστεύετε στις αξίες σας, σε έναν κόσμο με περισσότερη καλοσύνη. Στον έρωτα είστε κτητικοί, παθιασμένοι, ζηλιάρηδες και πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσετε εντάσεις εάν νιώσετε ότι σας αμελούν ή ότι η αισθηματική σας ζωή μπαίνει σε δεύτερη θέση. Καρμικές σχέσεις για εσάς είναι αυτές με τα ζώδια του Ζυγού και του Τοξότη. Τι κοινό μπορεί να έχετε εσείς με έναν Ζυγό; Φαινομενικά ουδεμιά! Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη κυβερνά και το ζώδιο του Ζυγού άρα υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, έτσι οι διαφορές δεν είναι αγεφύρωτες. Σίγουρα υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινή αντίληψη για την διασκέδαση και το «καλαίσθητο». Ωστόσο, όμως είναι δύσκολο στην άκαμπτη φύση σας να κατανοήσετε το επικοινωνιακό χάρισμα των Ζυγών αλλά και την ανάγκη τους για να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την ανάλαφρη διάθεση και αεράτη προσωπικότητα ενός Ζυγού ενώ η ανάγκη τους για δημόσιες σχέσεις μπορεί να σας κουράσει ή να σας κάνει παροδικά να πιστέψετε ότι σας έχει βαρεθεί. Σίγουρα έχετε να κερδίσετε πολλά σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς ένας Ζυγός θα σας βοηθήσει να ξεδιπλωθείτε επικοινωνιακά και να ανοιχτείτε, κάτι που θα διευρύνει και τον κοινωνικό σας κύκλο. Η σχέση σας με έναν Τοξότη είναι πιο σύνθετη καθώς δεν μπορείτε να δεχτείτε την επιπόλαιη φύση τους. Η αισιοδοξία του πολλές φορές μπορεί να σας φαίνεται μη ρεαλιστική ενώ η ανάγκη του για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι πράγματα που σας τρομάζουν και σας κάνουν αμυντικούς, χειριστικούς και πνικτικούς με έναν Τοξότη. Εάν καταφέρετε να δείξετε ανοχή ή ανεκτικότητα στις ελευθερίες του Τοξότη, εάν δεχτείτε την ανάγκη του για εναλλαγή παραστάσεων τότε έχετε να κερδίσετε πολλά σε επίπεδο πνευματικό και φιλοσοφικό καθώς ένας Τοξότης βρίσκεται πιο μπροστά σε θέματα έρευνας, μελέτης και πνευματικότητας έτσι θα νιώσετε ότι εξελίσσεστε πνευματικά. 

 
Δίδυμοι: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή ανήκετε στα επικοινωνιακά και εγκεφαλικά παιδιά του ζωδιακού, που φτιάχνετε μία σχέση μόνο εφόσον σας καλύπτει σε επικοινωνιακό επίπεδο και υπόσχεται ένα αξιόλογο επικοινωνιακό υπόβαθρο. Η λογική, η περιέργεια, η δίψα για πληροφόρηση και ενημέρωση αποτελούν χαρακτηριστικά του ζωδίου σας. Πολλές φορές χαρακτηρίζεστε επιπόλαιοι, δίχως τακτ και «κουτσομπόληδες». Ο χαρακτηρισμός «κουτσομπόλη» προσωπικά δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα, η ανάγκη σας να γνωρίζετε τι συμβαίνει γύρω σας δίνει αυτήν την εικόνα. Καρμικές σχέσεις; Η σχέση σας με τον Σκορπιό & τον Αιγόκερω. Ο Σκορπιός δυσκολεύεται να κατανοήσει την εξωστρεφή φύση σας και την ανάγκη σας για επικοινωνία, κάτι που πολλές φορές τον ενοχλεί ή τον τρομάζει. Ο Σκορπιός χρειάζεται τον χώρο του για αυτό θα μείνει σιωπηλός ενώ εσείς από ενδιαφέρον θα ρωτήσετε «τι συμβαίνει» κάτι που μπορεί να μην εκτιμήσει εκείνη την στιγμή. Σαφώς χρειάζεται να σεβαστείτε το δικαίωμα του για ιδιωτικότητα, όταν έρθει η ώρα θα σας μιλήσει. Επιπλέον, ο Σκορπιός πολλές φορές θέλει να ελέγχει την σχέση σας ή και εσάς τους ίδιους, κάτι που μπορεί να σας θυμώνει και να δημιουργεί εντάσεις. Με την σειρά του πρέπει να αντιληφθεί την ανεξαρτησία σας αλλά και την ανάγκη σας για επικοινωνία. Ωστόσο, με έναν Σκορπιό δίπλα σας μαθαίνετε να εμβαθύνετε σε καταστάσεις ενώ εκείνος κερδίζει δίπλα σας σε επίπεδο γνωριμιών και δικτύωσης. Ο Αιγόκερως πάλι μπορεί να βρίσκει ενοχλητική, επιπόλαιη και ανώριμη την διάθεση σας να εκφράζετε συνεχώς τη γνώμη σας και πολλές φορές όταν δεν έχετε τεκμήρια ή αποδείξεις να σας σνομπάρει. Είναι ένα ζώδιο που θέλει την ιδιωτικότητα του και τον χώρο του έτσι πολλές φορές θα δημιουργηθεί ένταση στην προσπάθεια σας να μάθετε τι έχει και δεν βρίσκεται σε καλή διάθεση. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας Αιγόκερως θα ενοχληθεί από την επιφανειακή σας προσέγγιση σε πράγματα και καταστάσεις ή και θα νιώσει και προσβεβλημένος εάν βρίσκεστε σε έναν κύκλο με ανθρώπους της δουλειάς του ή με ανθρώπους που έχει σε εκτίμηση. Αν και είναι ένας δύσκολος συνδυασμός εσείς θα κερδίσετε πολλά σε πρακτικό επίπεδο καθώς ο Αιγόκερως θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάθε σχέδιο σας ενώ και εκείνος θα έχει αμοιβαία υποστήριξη στο να βρείτε λύσεις αντί αυτού τις στιγμές που εσείς σκέφτεστε απαισιόδοξα. Χρειάζεται προσπάθεια από μεριάς του να καταλάβει την ανάγκη σας για επικοινωνία και πληροφόρηση ενώ και εσείς θα πρέπει να εξοικειωθείτε με το πιο άκαμπτο και ρεαλιστικό προφίλ του, μιας και διακατέχεται από ισχυρό αίσθημα ορθολογισμού. 
 
Καρκίνος: Με κυβερνήτη σας την Σελήνη είστε άνθρωποι χαρισματικοί, γεμάτοι ευαισθησίες και συναίσθημα ικανοί να υπερασπιστείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε και θεωρείτε οικογένεια σας. Δοτικοί, εύθραυστοι αλλά καθόλου αδύναμοι έχετε ανάγκη να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου έτσι χτίζετε πολύ δυνατές σχέσεις, οι οποίες στηρίζονται σε ειλικρινή συναισθήματα αλλά και στην εκτίμηση. Είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί  και ερωτικοί και αναζητάτε την απόλυτη πίστη στις σχέσεις σας. Καρμικές σχέσεις; Ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Ο Τοξότης σας μοιάζει πολύ φιλελεύθερος, ελεύθερος, ανεξάρτητος αλλά και ανήσυχο πνεύμα που αναζητάει την περιπέτεια. Χαρακτηρίζεται από την ανάγκη του να δραπετεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όταν νιώσει ότι του στερείτε τις ελευθερίες σίγουρα θα αντιδράσει και πολύ πιθανόν να απομακρυνθεί. Αγαπάει τους φίλους του, τα ταξίδια και την επαφή με τους άλλους πολιτισμούς, είναι πολυπράγμον και πολυταξιδευμένος. Αυτός πάλι σας βρίσκει πολύ ευαίσθητους, έντονα συναισθηματικούς και πολλές φορές νιώθει να πνίγεται από την αγάπη σας, όταν του φέρνετε αντιρρήσεις ή προσπαθείτε να τον κλείσετε στην οικογένεια. Χρειάζεται να κατανοήσετε την ανάγκη του να νιώθει ελεύθερος και να του επιτρέπεται να αλλάζει παραστάσεις, μην εγκλωβίζοντας τον σε κάτι που εκείνος θεωρεί φυλακή. Χρειάζεται να κατανοήσει την ανάγκη σας να δεθείτε συναισθηματικά. Η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα καθώς και οι δύο αγαπάτε τους πειραματισμούς και είστε αισθησιακοί. Η σχέση σας πάλι με έναν Υδροχόο είναι πιο σύνθετη καθώς βρίσκετε τον χαρακτήρα του ακραίο, επαναστάτη, ανένταχτο και εκκεντρικό. Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός του σας φαίνονται ξενικά και αυτό δημιουργεί ένα χάσμα καθώς εσείς χρειάζεστε τον χρόνο σας για να ενταχτείτε σε μια ομάδα ή σε μία σχέση. Ο απρόσωπος χαρακτήρας του Υδροχόου μπορεί να δημιουργήσει απόσταση καθώς είναι ένα στοιχείο που σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια και ότι δεν έχετε τον έλεγχο της σχέσης ή των καταστάσεων γύρω σας. Σας φαίνεται περίεργη η τόσο εξωστρεφής διάθεση του και δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Εκείνος με την σειρά του πρέπει να κατανοήσει την ανάγκη σας να δεθείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον από κοινού. Ο Καρκίνος θα διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο και θα κερδίσει σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά και σε διπλωματία ενώ ο Υδροχόος θα μάθει να αντιλαμβάνεται καλύτερα το συναίσθημα και τις προθέσεις των γύρω του. 
 
Λέων: Με κυβερνήτη σας τον Ήλιο διακατέχεστε από ζεστασιά, γενναιοδωρία, πληθωρικότητα, θάρρος και τόλμη. Είστε ένα μεγάλο παιδί, ένας αιώνιος έφηβος, με μεγάλη καρδιά, που αγαπάει με όλη την δύναμη της ψυχής του. Δεν αντέχετε την μιζέρια, την κακομοιριά και όταν αγαπάτε, αγαπάτε στο 100%. Το πείσμα σας, η επιμονή σας και η τάση σας να διακριθείτε σε ένα σύνολο σας κάνουν ιδιαίτερα φιλόδοξους, κάτι που σημαίνει ότι αναζητάτε τον θαυμασμό και την καταξίωση. Καρμικά ζώδια για εσάς αποτελούν ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς. Η σχέση με έναν Αιγόκερω είναι δύσκολη καθώς και οι δύο έχετε την τάση να ελέγχετε και να θέλετε να διαχειρίζεστε τα πάντα στη σχέση σας έτσι αυτό θα δημιουργήσει αναπόφευκτα συγκρούσεις επιβολής και κυριαρχίας. Ωστόσο, όμως μπορείτε να διαχειριστείτε σωστά τις φιλοδοξίες σας και να χρησιμοποιήσετε τις συμβουλές και την εμπειρία του Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως κερδίζει σε εμπειρία, εάν ακούσετε τι θα σας πει και εάν πάρετε κάτι από το πνεύμα πρακτικότητας του σίγουρα αυτό θα βοηθήσει στις εντάσεις. Ωστόσο και εκείνος με την σειρά του πρέπει να δείξει κατανόηση στον συνεχή ενθουσιασμό σας, στο πάθος σας και την γενναιοδωρία σας. Ο Αιγόκερως είναι ολιγαρκής, εξάλλου κυβερνάται από τον Κρόνο ενώ εσείς είστε πληθωρικότατη προσωπικότητα, γεμάτη γενναιοδωρία. Εάν καταφέρει ο Αιγόκερως να κατανοήσει το μεγαλείο της καρδιάς σας και την πληθωρικότητα σας και εάν εσείς κατανοήσετε ότι δεν είναι τσιγγούνης αλλά εγκρατής και ρεαλιστής τότε θα ανθοφορήσει η γνωριμία. Από την άλλη πλευρά ο Ιχθύς είναι τελείως ξενικός για εσάς και την ιδιοσυγκρασία σας. Η ευαίσθητη και εύθραυστη του φύση είναι κάτι που δυσκολεύεστε να καταλάβετε. Η τάση του Ιχθύ να αποδρά από την πραγματικότητα πολλές φορές σας ενοχλεί. Από την άλλη πλευρά για τον Ιχθύ φαίνεσθαι κάπως εγωιστής, αυταρχικός, πεισματάρης, σνομπ. Το παθιασμένο σας προφίλ, η τάση σας να δείχνεσθαι προς τα έξω και γενικότερα ο πομπώδης χαρακτήρας σας πληγώνουν πολλές φορές το τρυφερό ψάρι. Ωστόσο, η σχέση αυτή έχει να σας διδάξει πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς μαθαίνετε να εκφράζεστε συναισθηματικά, με περισσότερη τρυφερότητα. 
 
Παρθένος: Ως παιδιά του Ερμή, χαρακτηρίζεστε από λογική, σύνεση, μετριοπάθεια, ρεαλισμό και πρακτικότητα. Η οργάνωση σας και η πειθαρχία σας είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Στην αισθηματική ζωή έχετε ανάγκη από σωστή επικοινωνία και η σχέση σας πρέπει να βασίζεστε σε στέρεο έδαφος, με την επικοινωνία να είναι το Α και το Ω στη ζωή σας. Τι κοινό μπορεί να έχετε με έναν Υδροχόο ή με έναν Κριό; Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι δύσκολη αλλά όχι αναπόφευκτη και μοιραία έχετε να διδαχθείτε πολλά. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής έχει έξαρση στον Υδροχόο και έτσι μπορείτε να βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας αρκεί να καταφέρετε να καταλάβετε τον «περίεργο» και αντισυμβατικό τρόπο ιδεολογίας του. Εσείς είστε πιο πρακτικοί, πιο τεχνοκράτες, οι Υδροχόοι είναι πάρα πολύ επικοινωνιακοί αλλά φέρουν ιδέες, ιδεολογίες πολλές φορές ριζοσπαστικές κάτι που σαν αφήνει άναυδους και σοκάρει την πιο μαζεμένη προσωπικότητα σας. Ωστόσο, όμως ο συνδυασμός μπορεί να σας εξελίξει και να σας μεταφέρει ένα επίπεδο παραπέρα καθώς ένας Υδροχόος θα σας χαρίσει πρωτοπορία και η δράση σας, το έργο σας θα λάμψουν. Η σχέση με έναν Κριό είναι πιο δύσκολη. Πώς να μπορέσει ένας Παρθένος με πρόγραμμα, οργάνωση και πειθαρχία να κατανοήσει την επιπόλαιη, παρορμητική φύση ενός Κριού; Ο Κριός είναι σαρωτικός, δρα χωρίς να το καταλάβει ή καλύτερα δρα χωρίς να το σκεφτεί ενώ για τον Παρθένο η δράση είναι προιόν σωστής μελέτης και στρατηγικής. Αναπόφευκτα θα προκύψουν εντάσεις, συγκρούσεις καθώς διαφέρει πολύ η προσέγγιση στη ζωή σας. Ωστόσο, όμως έχετε να κερδίσετε από άποψη ενθουσιασμού, σε ένα επίπεδο κινητοποίησης, δράσης και λήψης αποφάσεων. Η σχέση μπορεί να μοιάζει δύσκολη αλλά σίγουρα θα εξελιχθεί εάν κατανοήσετε την ανάγκη του Κριού να δρα και να αποφασίζει άμεσα ενώ και εκείνος χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς ώστε να καταλάβει ότι και εσείς νιώθετε ασφαλείς και δυνατοί όταν έχετε ετοιμάσει κάτι στρατηγικά, με πλάνο και σωστές προοπτικές εξέλιξης. 
 
Ζυγός: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη εκφράζετε την ανάγκη σας για σχέσεις και επικοινωνία. Η ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στη ζωή σας είναι έντονη και αυτά τα συναισθήματα κατοχυρώνονται μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις, μέσα από τις γνωριμίες σας αλλά και μέσα από την αισθηματική σας ζωή. Είστε άνθρωποι που περνάτε καλύτερα όταν νιώθετε ότι ανήκετε κάπου, μέσα σε έναν φιλικό κύκλο, μέσα σε μία παρέα. Για εσάς τους Ζυγούς είναι σημαντικό να νιώθετε ότι μοιράζεστε πράγματα και στιγμές τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Καρμικές σχέσεις; Η σχέση σας με έναν Ταύρο και με έναν Ιχθύ. Η σχέση σας με έναν Ταύρο είναι αρκετά δύσκολη αλλά και διδακτική με δυνατότητες επιτυχίας σε περίπτωση που υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί, ας μην ξεχνάμε ότι έχετε κοινό κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη. Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε την τόσο άκαμπτη, αδιάλλακτη προσωπικότητα του, την έλλειψη ευελιξίας και το μονοκόμματο του χαρακτήρα του. Αυτή η άρνηση του Ταύρου στην αλλαγή, στο πείραμα και στο να ρισκάρει μπορεί να σας κουράσει ή να σας κάνει να νιώσετε ότι πλήττετε. Ωστόσο, θα βρείτε αρκετά κοινά στην διασκέδαση, στις απόψεις για το «τι είναι ωραία» και «καλαίσθητο». Η εμφάνιση του ενός προς τον άλλον παίζει καθοριστικό ρόλο στην έλξη και στο να νιώσει «ποθητός». Η αγάπη για την σχέση σας και το ότι ποντάρετε στην συντροφική ζωή αποτελεί δυνατό σημείο. Ωστόσο, χρειάζονται αμοιβαίοι συμβιβασμοί. Εσείς πρέπει να κατανοήσετε την ανάγκη του για σταθερότητα και ασφάλεια, κάτι που τον κάνει να μην ξεβολεύεται, ο δε Ταύρος πρέπει να αποδεχθεί την ανάγκη σας για δράση, περιπέτεια, επικοινωνία και αλλαγές παραστάσεων. Εάν βρεθεί η χρυσή τομή έχετε να διδαχθείτε πολλά σε πρακτικό επίπεδο ώστε να υλοποιείτε στόχους. Ο δε Ταύρος θα μάθει να γίνει ευέλικτος και πιο κοινωνικός. Η σχέση με έναν Ιχθύ μοιάζει δύσκολη αλλά εξίσου διδακτική. Εσείς δυσκολεύεστε να καταλάβετε το συναίσθημα ενός Ιχθύ, που μοιάζει με απέραντο ωκεανό. Ο τόσος έντονος συναισθηματισμός φαίνεται να σας ξενίζει. Ο ντροπαλός, ευαίσθητος και συνεσταλμένος χαρακτήρας του Ιχθύ έρχεται κόντρα με το δικό σας πιο επικοινωνιακό και εξωστρεφή χαρακτήρα. Χρειάζεται να καταβληθεί αρκετή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές ότι οι δύο αυτοί εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες έχουν ανάγκη την συντροφική ζωή. Μόνο που ο Ιχθύς πρέπει να συμβιβαστεί με το επικοινωνιακό σας προφίλ και εσείς με την εύθραυστη φύση του. Μην ξεχνάτε, πως σε τελικοί ανάλυση και οι δυο είστε άνθρωποι ελαφρά τη καρδία. Να ένα κοινό! Μπορείτε να συγχωρέσετε για να υπάρξει αρμονία και ισορροπία. 

Σκορπιός: Με κυβερνήτες σας τον Άρη και τον Πλούτωνα χαρακτηρίζεστε από πάθος, δυνατές επιθυμίες, έντονο ερωτισμό και στην αισθηματική ζωή έχετε υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας αποτελούν το μεγάλο μείον σας και σας κάνουν να αναζητάτε συνεχώς τον έλεγχο στην σχέση σας, μη αφήνοντας σας να χαλαρώσετε. Η σταθερότητα και το αδιάλλακτο του χαρακτήρα σας είναι δύο ακόμα σημαντικά χαρακτηριστικά για το δικό σας ζώδιο. Καρμικές σχέσεις; Η σχέση με τον Κριό και τον Δίδυμο. Η σχέση με τον Κριό μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Υπάρχουν πολλές αντιθέσεις στις μεταξύ σας προσωπικότητες αλλά και κοινά σημεία. Ο Κριός σας φαίνεται παρορμητικός ενώ δρα χωρίς στρατηγική, χωρίς να σκέφτεται. Εσείς πάλι δράτε έχοντας εξετάσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις που αυτές μπορεί να φέρουν. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώσετε δίπλα σε έναν Κριό αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της σχέσης. Ωστόσο, όμως και οι δύο έχετε δυνατές επιθυμίες, μπορείτε να βρείτε κοινούς στόχους και να χτίσετε κοινές φιλοδοξίες μαζί. Ένα άλλο κοινό σημείο είναι η ανάγκη σας να χτίσετε μια οικονομική αυτοκρατορία ή μια επιχείρηση. Μία σχέση που μπορεί να στηριχτεί στην από κοινού οικονομική και επαγγελματική πολιτική. Από την άλλη ο Κριός σας βρίσκει λίγο άτολμους, επιφυλακτικούς και αμετακίνητους. Μία σχέση με πολλά δυνατά σημεία, ο Κριός έχει να κερδίσει μέσα από την σταθερότητα του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός μπορεί να πάρει μία ώθηση ώστε να δράσει γρηγορότερα, με περισσότερο πάθος και αίσθημα κατάκτησης. Η ερωτική-σεξουαλική ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα, είναι απολαυστική αρκεί να μην έχετε και οι δυο ηγετικό προφίλ στην κρεβατοκάμαρα. Η σχέση με τον Δίδυμο έχει λιγότερες πιθανότητες σε σύγκριση με τον Κριό ώστε να πετύχει. Ο επικοινωνιακός Δίδυμος θα σας κουράσει με την τάση του να μιλάει, να προσπαθεί να μάθει τι έχετε όταν είστε πιο κλειστοί και εσωστρεφείς. Δυσκολεύεστε να καταλάβετε τον λόγο που διατηρεί τόσες πολλές επαφές και είναι τόσο δημοφιλής. Θεωρείτε ότι είναι ρηχός, επιφανειακός και ίσως και άπιστος. Στην αντίπερα όχθη, ο Δίδυμος σας βρίσκει απόλυτο, δογματικό, αμετακίνητο στις απόψεις σας και σταθερό στη ζωή σας. Η λύση είναι μία; Αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. Μία σχέση με άκρως διδακτικό χαρακτήρα καθώς ο Σκορπιός θα διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο και θα μάθει να επικοινωνεί τα συναισθήματα του. Ο δε Δίδυμος θα γίνει πιο προσεκτικός, πιο ουσιαστικός και θα έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει στις σχέσεις του και στην προσωπική του ζωή. 

Τοξότης: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Δία χαρακτηρίζεστε από πληθωρικότητα, γενναιοδωρία, επιπολαιότητα και έναν πομπώδη χαρακτήρα. Η τάση σας για γνώση, μόρφωση, ταξίδια και περιπέτειες αποτελούν δύναμη σας. Το φιλελεύθερο και ανεξάρτητο προφίλ σας είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδίου σας. Δεν αντέχετε και δεν ανέχεστε τους περιορισμούς και όταν νιώθετε ότι οι «ελευθερίες» σας περιορίζονται ή ελέγχονται αντιδράτε, εξαγριώνεστε ή την κάνετε αλλά «Γαλλικά». Το πάθος σας, ο ερωτισμός σας και ο δυναμισμός σας αποτελούν χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Καρμικά ζώδια για εσάς αποτελούν ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Η σχέση σας με έναν Ταύρο είναι ιδιαίτερα δύσκολη γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε την τάση του να σας ελέγχει ή να σας περιορίζει. Η ανάγκη του Ταύρου να ελέγχει την σχέση αλλά και εσάς τους ίδιους σας κάνει να αντιδράτε και να θυμώνετε μαζί του. Η ανασφάλεια που νιώθει ο Ταύρος μπροστά στο πάγιο αίτημα του Τοξότη για ελευθερία είναι αυτό που στέκεται εμπόδιο. Από την άλλη εάν και εσείς καταλάβετε ότι και ο Ταύρος έχει ανάγκη από ασφάλεια θα τον κάνετε λιγότερο ζηλιάρη και κτητικό. Ένας Τοξότης έχει να κερδίσει πολλά από το πρακτικό πνεύμα του Ταύρου, αρκεί ο μεν Τοξότης να μην πλήξει στους αργούς ρυθμούς του δε, και ο δε να δώσει χώρο στον Τοξότη να αναπτύξει το πάθος του. Ποιο το κοινό ενός Τοξότη με έναν Καρκίνο; Ο Καρκίνος έχει ανάγκη να νιώσει ότι ανήκει κάπου, ότι είναι οικογένεια και όλο αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τον φιλελεύθερο χαρακτήρα σας γιατί σας βλέπει πολύ επιπόλαιους και συνέχεια να σχεδιάζετε χωρίς πολλές φορές να τον συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια σας. Η ευαίσθητη και συναισθηματική φύση του Καρκίνου συγκρούεται ξεκάθαρα με την πιο ελεύθερη φύση του Τοξότη, ο οποίος αγαπάει με έναν δικό του τρόπο. Εάν ο Τοξότης δώσει λίγη περισσότερη προσοχή στον Καρκίνο και εάν ο Καρκίνος εμπιστευτεί τον/την σύντροφο του τότε η σχέση θα πάει πολύ καλύτερα. Εσείς, ως Τοξότης έχετε να διδαχθείτε πολλά σε συναισθηματικό επίπεδο καθώς είστε πιο επιφανειακοί, όχι ότι είστε ρηχοί. Επίσης, ο Καρκίνος πρέπει να δεχτεί την επιπολαιότητα του Τοξότη, ο οποίος κάνει συνεχώς γκάφες, κάτι που μπορεί να τον ωθήσει στα άκρα. Η ερωτική-σεξουαλική τους ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα καθώς αγαπάνε τους πειραματισμούς, με τον μεν Τοξότη να δοκιμάζει πράγματα και να είναι γεμάτος πάθος ενώ ο Καρκίνος κερδίζει σε αισθησιασμό. 

Αιγόκερως: Με κυβερνήτη σας τον Κρόνο είστε άνθρωποι μετρημένοι, οργανωμένοι, συνετοί, ρεαλιστές, πρακτικοί αλλά και μοναχικοί πολλές φορές. Σίγουρα χρειάζεστε τον χρόνο σας και τον χώρο σας ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές εκείνες που σας λείπει ο ενθουσιασμός και το πάθος από τη ζωή. Ένα πράγμα με το οποίο παθιάζεστε είναι η δουλειά σας αλλά η δουλειά είναι ένα κομμάτι της ζωής σας. Καρμικές σχέσεις για τον Αιγόκερω η σχέση με τους Διδύμους αλλά και με τον Λέοντα. Δύσκολη η θέση σχέση με έναν Δίδυμο καθώς δεν μπορείτε να καταλάβετε την επιφανειακή του προσωπικότητα, τον επιπόλαιο τρόπο σκέψης του. Η ανάγκη ενός Διδύμου για γνώση, μάθηση και πληροφορία μπορεί να ερμηνευτεί από εσάς σαν κουτσομπολιό, σαν περιέργεια ή αδιακρισία. Δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που θα πιστέψετε ότι ο Δίδυμος είναι αδιάκριτος μαζί σας ή ότι δεν σας σέβεται. Εάν καταφέρετε να κατανοήσετε την ανάγκη του Διδύμου για γνώση, μάθηση και επικοινωνία τότε έχετε πολλά να κερδίσετε. Σίγουρα σαν άνθρωποι είστε μαζεμένοι με μικρότερο κοινωνικό κύκλο αλλά μέσα από την σχέση σας με έναν Δίδυμο θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας ιστό. Φυσικά οι υποχωρήσεις πρέπει να είναι αμοιβαίες και να καταλάβει και εκείνος από την πλευρά του ότι έχετε ανάγκη από σταθερότητα και σοβαρότητα. Εάν είναι δεκτικός ο Δίδυμος τότε μπορείτε να γίνετε ο καλύτερος δάσκαλος του, που θα τον βοηθήσει να υλοποιήσει τα σχέδια του. Εσάς σας λείπουν οι εμπνεύσεις και οι ιδέες ενώ σε εκείνον η πρακτικότητα. Η σχέση σας με έναν Λέοντα είναι ζόρικη καθώς παίζονται παιχνίδια εξουσίας μεταξύ σας. Και οι δυο είστε ισχυροί, δυνατοί, με διάθεση για έλεγχο και επιβολή στην σχέση. Ωστόσο, όμως σε εσάς λείπουν ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αισιοδοξία. Έτσι από τον Λέοντα μπορείτε να αντλήσετε αισιοδοξία, Πίστη, ελπίδα, κάτι που θα φωτίσει τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης σας. Ο Λέοντας μπορεί να λειτουργήσει σαν έμπνευση για εσάς ενώ και εσείς με την σειρά σας μπορείτε να οργανώσετε την ζωή του. Εάν αντιληφθείτε το πάθος του για ζωή και το γενναιόδωρο προφίλ του τότε έχετε να περιμένετε πολλά στην μετέπειτα πορεία. Φυσικά, αρκεί να κατανοήσει και εκείνος την ανάγκη σας να ελέγχετε την σχέση σας. 

Υδροχόος: Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ουρανό είστε οι επαναστάτες, οι καινοτόμοι, οι εφευρέτες του ζωδιακού κύκλου. Η ανάγκη σας για γνώση, επαφή με τις εξελίξεις, την τεχνολογία, την ανώτερη επιστήμη αλλά και την διανόηση σας κάνουν σοκαριστικά εξωστρεφείς, απρόσωπους πολλές φορές αλλά και αλτρουιστές, οραματιστές. Είστε εξαιρετικοί φίλοι και αγωνίζεστε για τους φίλους σας. Δεν μπαίνετε εύκολα σε καλούπια και δεν συμβιβάζεστε, είστε φιλελεύθεροι, ανεξάρτητοι και εκκεντρικοί. Τώρα πες μου που να βρεις την χρυσή τομή με έναν Καρκίνο ή με έναν Παρθένο; Η βαθιά συναισθηματική και κυκλοθυμική φύση του Καρκίνου σας φαίνεται εντελώς ξένη και πολλές φορές νιώθετε ότι σας πνίγει από την ανάγκη του να νιώθει ότι ανήκει κάπου. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας Καρκίνος θα νιώσει παραμελημένος ή ότι αδιαφορείτε για την οικογενειακή σας ζωή. Ο Καρκίνος πάλι σας βρίσκει εντελώς παράλογους, απρόσωπους, εκκεντρικούς και φυσικά τρομάζει στον εξωστρεφή χαρακτήρα σας και στην ανάγκη σας να πληροφορείστε για τα πάντα. Εσείς πάλι από την πλευρά σας μπορεί να βρίσκετε τον Καρκίνο έντονα συναισθηματικό και εσωστρεφή. Βρείτε το κοινό όμως! Θέλετε να ανήκετε κάπου και να προσφέρετε, εσείς στο κοινωνικό σύνολο, να ανήκετε στην κοινωνία και εκείνος να ανήκει στην οικογένεια, στο σπίτι του, στους πολύ οικείους του. Μπορείτε να μάθετε να ανήκετε πιο στενά σε κάποιους ανθρώπους και εκείνος να επεκτείνει τον κοινωνικό του κύκλο. Στον Παρθένο βρίσκετε έναν ψυχαναγκασμό, μία τελειομανία και αυτό έρχεται σε κόντρα με τις θεωρίες σας που είναι πιο αφηρημένες. Βρίσκετε τον Παρθένο πραγματιστή, ρεαλιστή, ορθολογικό και κάπως πεζό για την φιλοσοφία ζωής σας. Εκείνος πάλι μπορεί να βρίσκει τις ιδέες σας μη εφαρμόσιμες σε πραγματικό χρόνο, κάτι που του δημιουργεί ανασφάλεια και έντονους προβληματισμούς. Μην ξεχνάτε όμως, ότι η επικοινωνία είναι το δυνατό σας σημείο. Ο Ερμής κυβερνήτης της Παρθένου, σε έξαρση στο ζώδιο σας, μιλάει για πολύ εγκεφαλικούς ανθρώπους. Εσείς μπορείτε με την βοήθεια του τελειομανή Παρθένου να υλοποιήσετε σκέψεις σας ενώ εκείνος μπορεί να βρει έναν ισχυρό σύμμαχο ιδεών ή μια αστείρευτη πηγή ιδεών. Ο Παρθένος μπορεί να γοητεύεται από τις δικές σας ιδέες και εσείς να λατρεύετε την ικανότητα του να τις εφαρμόζει. 

Ιχθείς: Με κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα χαρακτηρίζεστε ονειροπόλοι, έντονα συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και εύθραυστοι. Ωστόσο, όταν πληγωθείτε φοράτε ένα σκληρό προσωπείο ώστε να φυλαχθείτε. Ευέλικτοι, εύκαμπτοι σαν από πηλό αναζητάτε μία σχέση που θα σας καλύπτει συναισθηματικά και θα νιώθετε πάντα ερωτευμένοι, με την αγάπη να μην στερεύει ποτέ. Η ανάγκη σας να πιστεύετε στην αγάπη και στον έρωτα σας ωθούν να αναζητάτε την ιδανική σχέση για αυτό είναι δύσκολο να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Καρμικές σχέσεις για εσάς; Τα ζώδια του Λέοντα και του Ζυγού. Βρίσκετε τον Λέοντα αλαζονικό, επαρμένο, εγωκεντρικό, φλογερό, παθιασμένο και τρομάζετε μπροστά στην δυναμική που μπορεί να εμφανίσει. Ωστόσο, όμως είστε και οι δύο παθιασμένοι. Ο Λέοντας παθιάζεται με περισσότερη ορμή, τόλμη, θάρρος ενώ εσείς στοχεύετε στο συναίσθημα. Σε έναν Ιχθύ θα φανεί κάπως άκαμπτος ο Λέοντας και θα δυσκολευτεί να εκφράσει αυτό που θέλει. Ο Λέων πάλι δεν είναι ότι υστερεί σε συναισθηματικό επίπεδο και συναισθήματα απλά διαφέρει ο τρόπος που εκφράζει το συναίσθημα του μανιωδώς και μεγαλοπρεπώς.  Η ανάγκη του για εξόδους και να βρίσκεται στο επίκεντρο μπορεί να σας δημιουργήσει το συναίσθημα ότι σας παραμελεί αλλά θέλει να φροντίσει με αυτόν τον τρόπο. Ποιο είναι το κοινό σημείο στη σχέση σας με έναν Ζυγό; Το επικοινωνιακό και εξωστρεφές προφίλ του έρχεται σε σύγκρουση με την μαζεμένη ιδιοσυγκρασία σας. Κοινό σημείο αναφοράς; Η ανάγκη για συντροφική ζωή. Ο Ζυγός αναζητάει μια ισόρροπη & επικοινωνιακή σχέση, η οποία θα στηρίζεται στην ειλικρίνεια, ο Ιχθύς αναζητάει μια γεμάτη συναίσθημα σχέση, που θα του καλύπτει την ανάγκη του να αγαπάει και να αγαπιέται. Στην σχέση αυτή ο Ζυγός θα μάθει να εμβαθύνει στο συναίσθημα και να καταλαβαίνει τις συναισθηματικές ανάγκες του/της συντρόφου του ενώ παράλληλα θα γνωρίσει καλύτερα και τον συναισθηματικό του κόσμο. Ο δε Ιχθύς θα μάθει να εκφράζει, να επικοινωνεί τα συναισθήματα του και αυτό θα τον βοηθήσει πολύ περισσότερο σε εκφραστικό επίπεδο. Μία σχέση που μοιάζει δύσκολη αλλά έχει προορισμό την ειρήνη, την γαλήνη και την ασφάλεια.