You are currently viewing ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

Καρκίνος με Ωροσκόπο Κριό: Δύναμη ψυχής & ποικίλα ενδιαφέροντα. Ένα κράμα εύθραυστων συναισθημάτων και δυναμισμού. Από την φύση σας είστε ευαίσθητοι, συναισθηματικοί ωστόσο με κυβερνήτη τον Άρη φημίζεστε για την μαχητικότητα και τον δυναμισμό. Ευαίσθητοι αλλά και συναισθηματικά δυνατοί, θαρραλέοι, ειλικρινείς και αρκετά εξωστρεφείς. Στη διάρκεια της ζωής σας συναντάτε αρκετά προβλήματα που οφείλονται σε ετερογενείς και εξωγενείς παράγοντες κάτι που σας καθιστά μαχητές ώστε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Ένας συνδυασμός αρκετά παρορμητικός, που υστερεί σε λογική και αποφασίζει βάση συναισθήματος ή ενθουσιασμού. Μεγάλο κομμάτι της ζωής του απορροφούν οι προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις ενώ στον επαγγελματικό χώρο είναι αρκετά μαχητικός αρκεί να επιστρατεύει την πρακτικότητα του. Η αισθηματική του ζωή είναι περίπλοκη και πολλές φορές αντιμετωπίζει δυσκολίες καθώς έχει υψηλές απαιτήσεις. Παρόλο που επιθυμεί μία στενή ερωτική σχέση χρειάζεται απόσταση ή να ηγείται κάτι που κάνει τον συνδυασμό αυτόν να τον φοβούνται. Διαθέτει τεράστια ποσά ενεργητικότητας και ενέργειας αλλά συνήθως αναλώνεται σε πολλές δραστηριότητες και δεν εμβαθύνει. Η φωτιά του Κριού τον κάνει ανήσυχο, ενθουσιώδη, παρορμητικό και πολλές φορές εγκαταλείπει ή «ξε-ενθουσιάζεται» εύκολα. Πολύ ισχυρό στοιχείο της προσωπικότητας με αυτόν τον συνδυασμό είναι η ειλικρίνεια. Το πάθος κυριεύει αυτόν τον συνδυασμό και θα τον οδηγήσει σε αποφάσεις και επιλογές που μιλούν στην καρδιά του. Αν και θέλει ασφάλεια στη ζωή του, δεν μπορεί να προσφέρει εύκολα στους τρίτους.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ταύρο: Η μεθοδικότητα και η αστείρευτη υπομονή χαρακτηρίζουν αυτόν τον συνδυασμό, ο οποίος είναι ένας από τους πλέον «παραδοσιακούς». Εδώ ο ωροσκόπος βοηθάει το άτομο να υλοποιήσει τις ιδέες και τη φαντασία του. Τυχερός συνδυασμός, ευγενικός, ευγενής, παραγωγικός, δημιουργικός και με μεγάλη «υλοποιήσιμη» φαντασία. Ο Καρκίνος είναι αρκετά φιλόδοξος ενώ ο ωροσκόπος Ταύρος χαρίζει αντοχή, υπομονή και πείσμα στο άτομο ώστε να επιτύχει επαγγελματικά με πυγμή και αποφασιστικότητα. Μπορεί να είναι ευαίσθητος αλλά ποτέ δεν θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του και ότι επηρεάζεται από τις γνώμες τρίτων. Έχει τα μυστικά του από τους γύρω του πολλές φορές και από την οικογένεια του, είναι αυτόχθων, αυτάρκης και διαθέτει επιχειρηματικό ένστικτο. Είναι δημοφιλής, ευγενικός και κερδίζει σε συμμαχίες καθώς γίνεται συμπαθητικός. Συμπάσχει, συμπονεί, έχει μεγάλη ενσυναίσθηση και μπορεί να επηρεάσει τον όχλο. Η ερωτική του ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον του, αγαπάει να αγαπιέται, θέλει τον έρωτα, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Σε νεαρή ηλικία έχει πολλούς ενθουσιασμούς ωστόσο μεγαλώνοντας σταθεροποιείται. Επιδιώκει την δημιουργία οικογένειας αλλά είναι και τυχερός σε υποθέσεις απόκτησης-δημιουργίας ακινήτων-υλικών αγαθών. Διαθέτει ένα σύστημα αντοχής, υπομονής και υψηλής ανθεκτικότητας σε δυσκολίες και κακοτοπιές. Στην επαγγελματική ζωή επιτυγχάνει ακολουθώντας το ένστικτο του αλλά και σωστές τακτικές-μεθόδους.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Δίδυμο: Μεγάλες εναλλαγές στη διάθεση, επικοινωνιακό ταπεραμέντο. Εξαιρετικός σαν σύμβουλος ψυχολογίας, ψυχοθεραπείας μπορεί να ενδιαφερθεί για τα προβλήματα των άλλων αλλά και να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίας. Μπορεί να ακούσει, είναι εξαιρετικός ομιλητής και ακροατής, ομιλητής λόγω ωροσκόπου, ακροατής λόγω ζωδίου. Διαθέτει τεράστια ενσυναίσθηση, μπορεί να μπει στην θέση των άλλων και να τους κατανοήσει αλλά εξίσου μπορεί να συβουλεύσει κατάλληλα και να βρει λύσεις. Συναισθηματικός, ευαίσθητος, δεκτικός αλλά και άκρως επικοινωνιακός συνδυασμός, δεν ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την ανταλλαγή απόψεων, μπορεί να χτίσει επικοινωνίες σε πιο προσωπικό επίπεδο. Φαίνεται εξωστρεφής, επικοινωνιακός αλλά πάντα κρατά καλά κρυμμέτα τα εσώψυχα του. Πολλές φορές οι ευαισθησίες του Καρκίνου παρασύρουν τον ωροσκόπο Δίδυμο και υστερεί σε ρεαλισμό και «ορθολογισμό». Μπορεί εύκολα να προσποιηθεί, είναι εξαιρετικός στην υποκριτική και τη διαχείριση του λόγου ενώ διαθέτει πολύ καλή μνήμη. Πάγιο αίτημα αυτού του συνδυασμού είναι η γνώση, η επικοινωνία, η έκφραση, ο διάλογος ενώ πάντα φαίνεται να ανησυχεί για τα κοινωνικά δρώμενα, το περιβάλλονΤο άτομο αμφιταλαντεύεται μεταξύ λογικής και συναισθήματος, βιώνει έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις και πολλές φορές υστερεί σε αντικειμενικότητα και ρεαλισμό όταν είναι συναισθηματικά φορτισμένος. Καλό είναι να δίνει χρόνο στον εαυτό του ώστε να αποστασιοποιείται από τα συναισθήματα του και να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά-ορθολογικά ώστε να μην παίρνει λάθος αποφάσεις στη ζωή του. Φημίζεται για τις μεγάλες εναλλαγές στη διάθεση του και τα ψυχολογικά του σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται να στοχεύει κάπου συγκεκριμένα ώστε να μπορεί να εξελίσσει μία προσπάθεια του.   

Καρκίνος με Ωροσκόπο Καρκίνο: Γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου, με τεράστιες ευαισθησίες, έντονα συναισθηματική διάθεση, καλή μνήμη, δεν ξεχνάει ούτε το καλό ούτε το κακό. Συναισθηματικός αλλά όχι αδύναμος, λάτρης της οικογενειακής ζωής αλλά και εξαιρετικά αφοσιωμένος στην καριέρα του. Ο βασικός άξονας που απασχολεί αυτόν τον συνδυασμό είναι σπίτι-καριέρα. Είναι αρκετά αναλυτικός, διεισδυτικός και ενδιαφέρεται για το τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Μπορεί να πετύχει στην καριέρα του καθώς είναι φιλόδοξος και ξέρει τι του ταιριάζει, οια είναι τα δυνατά του σημεία ώστε να τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Αγαπά εκτός από την οικογένεια του και το σπίτι του, τον ίδιο του τον εαυτό, τον προστατεύει και δεν θέλει να εκτίθεται είτε κοινωνικά είτε σε τρίτους. Έχει τρομερή άνεση στην επικοινωνία με τον κόσμο, μπορεί να κατανοεί τους ομιλητές του αλλά ποτέ δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Επιδιώκει στην αναγνώριση και θέλει να διακριθεί κοινωνικά ακολουθώντας σωστές στρατηγικές. Έχει εξαιρετικές διοικητικές ικανότητες, διακατέχεται από έντονο «επιχειρείν» και μπορεί να διακριθεί στον τομέα του εμπορίου και των επιχειρήσεων διαμορφώνοντας όπως αυτός θέλει την επιχείρηση του. Είναι ευέλικτος, προσαρμοστικός και εμπιστεύεται την διαίσθηση του έτσι δύσκολα παίρνει λάθος αποφάσεις. Είναι φιλόδοξος και μπορεί να διαπρέψει στο επάγγελμα με το οποίο θα καταπιαστεί. Αγαπά την παράδοση, τα ήθη, τα έθιμα, το σπίτι, την οικογένεια έτσι μπορεί να γίνει πολύ προστατευτικός αλλά αν νιώσει ότι απειλείται είτε ο ίδιος είτε η οικογένεια του μπορεί να γίνει ψυχρός, απόμακρος, ξένος, εσωστρεφής και σίγουρα θα σε βάλει στο περιθώριο ώστε να μην βλάψεις τον ίδιο ή κάποιον άνθρωπο που αγαπά.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Λέοντα: Εξαιρετικός συνδυασμός! Σελήνη & Ήλιος σε εναλλαγή! Εύστοχες προσπάθειες, δυνατές παρορμήσεις, πάθος, ερωτισμός, ευαισθησίες. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα εγκάρδιο, ζεστό, φιλικό, ευαίσθητο, θετικό και συγκροτημένα αισιόδοξο. Ωστόσο, αν νιώσει ότι απειλείται είτε ο ίδιος είτε οι οικείοι του μπορεί να γίνει σκληρός, απόμακρος, αλαζονικός, απότομος, απόλυτος. Ένας συνδυασμός μεγαλειώδης, μελοδραματικός, με μεγάλες εμπειρίες ζωής, θέλει να κατακτήσει τον κόσμο και είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος. Εδώ ο Ήλιος στον Καρκίνο μπορεί να είναι άτολμος, συνεσταλμένος και ανασφαλής αλλά η πύρινη φύση του ωροσκόπου Λέοντα κάνει τον άνθρωπο εντελώς διαφορετικό, πομπώδη, τολμηρό, γενναιόδωρο, δυναμικό, χωρίς ανασφάλειες και ανδρειωμένο. Είναι φιλάρεσκος, νάρκισσος, θέλει να αρέσει στους τρίτους ενώ έχει και πολύ καλή εικόνα για τον εαυτό του. Ένα ςσυνδυασμός περήφανος για την καταγωγή του, τις ρίζες του (Καρκίνος) αλλά και για τα επιτεύγματα του (Λέων). Κοινωνικά καταφέρνει να ανέλθει πολύ υψηλά ενώ η ερωτική του ζωή είναι πλούσια, θυελλώδης. Είναι γενναιόδωρος, θέλει να τον θαυμάζουν αλλά δεν συγχωρεί την αχαριστία. Μπορεί να γίνει θυσία στον βωμό όσων αγαπά αλλά και σκληρός εάν τον πληγώσεις. Δυσκολεύεται να συγχωρέσει, είναι αξιοπρεπής και δεν αντέχει τους «ανους». Είναι ένα τυχερό άτομα, μπορεί να επιτύχει πολλά πράγματα στη ζωή του ενώ στα αισθηματικά ζει με πάθος στο 100% και δεν θα μπλέξει ποτέ σε μία μέτρια ή χλιαρή ερωτική ιστορία.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Παρθένο: Ανάλωση στην λεπτομέρεια. Με κυβερνήτες τη Σελήνη και τον Ερμή βιώνετε μία διάσταση μεταξύ συναισθήματος και λογικής. Ο ευαίσθητος και συναισθηματικός Καρκίνος μπορεί να εξασφαλίσει μία πετυχημένη επαγγελματική πορεία που θα τον εξασφαλίσει οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Το ζώδιο (Καρκίνος) κάνει εδώ ιδιαίτερα παραγωγικό και γόνιμο τον ωροσκόπο (Παρθένος). Η ζωή σας στηρίζεται σε γερά θεμέλια, διαθέτετε πολλές ιδέες, φαντασία και μπορείτε να τα υλοποιήσετε βελτιώνοντας το βιοτικό σας επίπεδο. Πολλές φορές μπερδεύεται στα συναισθήματα του και αποπροσανατολίζεται από τον στόχο του ωστόσο όταν ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα των προσπαθειών του απλώς είναι εντυπωσιακό. Διαθέτετε τεράστια επίπεδα οργάνωσης, είστε τελειομανείς, λεπτολόγοι και με οτιδήποτε καταπιάνεστε θα το φέρετε εις πέρας για αυτό ποτέ δεν αναλαμβάνετε κάτι που πιστεύετε ότι δεν θα ολοκληρώσετε καθώς δεν θέλετε να εκτεθείτε. Στην αισθηματική ζωή νιώθετε ιδιαίτερη ανασφάλεια, είστε αυστηροί με τους άλλους και τον εαυτό σας για αυτό προτιμάτε να αγνοείτε τα συναισθήματα σας, μη δίνοντας τους σημασία και επιδίδεστε στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και στην εκπλήρωση τους. Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης για αυτό καλείστε και «ουμανιστής» καθώς προτάσσετε το γενικό καλό. Είναι ο συνδυασμός που υπόσχεται επαγγελματική επιτυχία, καταξίωση και υψηλή παραγωγικότητα αλλά σε επίπεδο ερωτικό βιώνει μία έλλειψη καθώς νιώθει το να «αφεθεί» συναισθηματικά αδυναμία. Διαθέτει υψηλή ενσυναίσθηση, μπορεί να κατανοήσει τους άλλους και τα προβλήματα τους αλλά δυσκολεύεται να αφεθεί στην ερωτική του ζωή και τις σχέσεις καθώς αναζητάει το τέλειο.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό: Υψηλό αίσθημα ματαιότητας, γοητεία και φιλαρέσκεια. Ιδιαίτερα όμορφος, γοητευτικός συνδυασμός που χαρίζει γοητεία, κομψότητα. Ο πολύ κομψός άντρας, η κομψή-φινετσάτη κυρία. Ιδιαίτερα καλλιτεχνικός συνδυασμός, ευαίσθητος, ρομαντικός, με έντονη την ανάγκη για διαπροσωπικές και προσωπικές σχέσεις. Δεν αρκείται μόνο στην καλή, επιφανειακή επικοινωνία αλλά νιώθει ολοκλήρωση μέσα από την απόλυτη ταύτιση. Κοινωνικός, ζεστός, φιλικός, δημοφιλής έχει την δυνατότητα να γίνεταια ξιαγάπητος και απαραίτητος μέσα στις παρέες του ή τον επαγγελματικό χώρο. Λόγω της έντονα παρορμητικής φύσης μπορεί να πάρει βιαστικά αποφάσεις, οι οποίες θα είναι λανθασμένες έτσι μπορεί να εκθέσει κάποιον άθελα του. Ωστόσο, είναι ειρηνοποιός και μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των τρίτων. Ενδιαφέρεται για την αισθηματική του ζωή, επιθυμεί μία γεμάτη συναισθήματα και επικοινωνία σχέση αλλά μπορεί να θυσιάσει τον έρωτα στον βωμό της αγάπης του κοινού. Εξαιρετικός στις οικογενειακές υποχρεώσεις, άξιος γονιός, ιδανικός σύντροφος. Πολλές φορές νιώθει αυτοεκτίμηση μέσω του να αναπολεί στο παρελθόν για αυτό χρειάζεται ένα αρμονικό και υποστηρικτικό εφηβικό – παιδικό οικογενειακό περιβάλλον. Οικονομικά και κοινωνικά καταφέρνει να ανέλθει και να χτίσει μία σημαντική περιουσία. Επαγγέλματα που του ταιριάζουν είναι των δημοσίων σχέσεων, διοικητικά, της τέχνης, της μόδας, της διακόσμησης. Πολλές φορές, ενώ είναι συναισθηματικά μπλεγμένος και υποκειμενικός καταφέρνει να επιστρατεύσει τη λογική του και να δει ρεαλιστικά.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Σκορπιό: Αγωνιστικό ταπεραμέντο, έντονα πάθη. Νέρο με νερό, νερό παρορμητικό, νερό σταθερό. Σίγουρα μιλάμε για μία προσωπικότητα γεμάτη ευαισθησίες, συναισθήματα, αλλαγές διάθεσης αλλά και πείσμα, ισχυρή θέληση. Είναι ο αμεκατείκητος Καρκίνος, αυτός που δύσκολα αλλάζει τα συναισθήματα του. Έντονα διαισθητικός, μπορεί να συναισθανθεί τους γύρω του, να τους κατανοήσει και να τους βοηθήσει να επουλώσουν πληγές. Έχει πάντοτε ένα όραμα, έναν σταθερό σκοπό, στόχο και προορισμό για τον οποίο αγωνίζεται. Ο ωροσκόπος Σκορπιός είναι προορισμένος να ζήσει μοιραίες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή ωστόσο έχει μία μοναδική ικανότητα να αναγεννιέται μέσα από τον πόνο και τις στάχτες του (Καρκίνος). Είναι ο άνθρωπος που συμπονά και πονά τους άλλους αλλά και εκείνος που θα μείνει παγερά αδιάφορος και αποστασιοποιημένος. Κτητικός, ζηλιάρης, παθιασμένος, θέλει να έχει τον έλεγχο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Έχει μια μοναδική ικανότητα να του εμπιστεύονται προβλήματα γιατί καταπραύνει τις κακουχίες των άλλων. Χαρακτηρίζεστε από μαχητικότητα, ανθεκτικότητα και ισχυρό επιχειρείν. Έχει μοναδική ικανότητα να παράγει χρήμα και να εξασφαλίσει ένα εύπορο βιοτικό επίπεδο ζωής, μπορεί να ξοδεύει πολύ ενέργεια αλλά γρήγορα την αναπληρώνει.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Τοξότη: Αισιόδοξος & καλοπροαίρετος χαρακτήρας. Ένας αντισυμβατικός συνδυασμός. Ο Καρκίνος έχει ανάγκη από στενές, προσωπικές σχέσεις ενώ ο ωροσκόπος Τοξότης επιζητάει την ελευθερία, την ανεξαρτησία. Από την μία υπάρχει έντονη η ανάγκη να ανήκει κάπου, σε μία οικογένεια, από την άλλη πλευρά τρομάζει στη δέσμευση. Έντονα συναισθηματικός, δοτικός, συναισθηματικά δεμένος, εμπλέκεται στα συναισθήματα του και πολλές φορές μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον αναλώνουν συναισθηματικά. Τυχερός, ευγενής, γενναιόδωρος, χαμογελαστός άνθρωπος. Αγαπάει τη γνώση, τη μάθηση, δείχνει πάντοτε νέος και παραμένει. Είναι προστατευμένος από δυσκολίες, κακοτοπιές και πάντα έχει έναν φύλακα άγγελος δίπλα του. Γεμάτος ενέργεια, ενεργητικότητα αναλώνεται σε γνώσεις, συζητήσεις, επιμορφώσεις και εξαντλεί το μυαλό και την ψυχή του. Βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής, ελπίζει και πιστεύει ότι τα προβλήματα θα επιλυθούν την επόμενη ημέρα κιόλας, και όταν τα βλέπει μπροστά του αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να γίνει πιο πρακτικός. Υστερεί σε πρακτικότητα αλλά είναι εν μέρει ειλικρινής. Δείχνει κατανόηση στα σφάλματα των άλλων, συγχωρεί και έχει ένα μεγαλείο καρδιάς. Είναι ευαίσθητος, τρυφερός ο χαρακτήρας του και πολύ υποστηρικτικός σαν σύντροφος, σαν γονέας. Στην καριέρα συναντάει εμπόδια αλλά τα ξεπερνάει καθώς διαθέτει δυνάμεις που και ο ίδιος δεν γνώριζε. Πνευματώδης χαρακτήρας, νεανικός τρόπος σκέψης. Εισπράττει πολύ αγάπη στην οικογένεια και δημιουργεί μια ζεστή και πετυχημένη οικογένεια, αρκεί να μην μείνει εργένης λόγω του φόβου της δέσμευσης.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Αιγόκερω: Σελήνη και Κρόνος, παρορμητικός συνδυασμός. Από την μία το άτομο είναι έντονα συναισθηματικό και ευαίσθητο, δένεται με τους γύρω του από την άλλη επιστρατεύει άμεσα τη λογική για να μην εμπλακεί συναισθηματικά ή για να μην πληγωθεί. Ένα νόμισμα με δύο όψεις, δυναμικός, μαχητικός, διεκδικητικός χαρακτήρας που αγωνίζεται να κατακτήσει τους στόχους του και την κοινωνική πρόοδο-καταξίωση ή συγκαταβατικός και συμβιβαστικός. Ο ωροσκόπος αυτός κάνει τον Καρκίνο λιγότερο ευαίσθητο, συναισθηματικό και περισσότερο ρεαλιστή, τον αναγκάζει να αγωνιστεί, να ανέλθει ιεραρχικά, να κατακτήσει τους εργασιακούς και προσωπικούς στόχους, να αποκτήσει κύρος και δύναμη. Είναι φιλόδοξος και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη περιουσία, ζώντας ευπρεπώς. Στην παιδική και νεαρή ηλικία, μέχρι να φύγει από το «πατρικό σπίτι» είναι καταπιεσμένος. Μέσα από την εργασία του καταξιώνεται και γίνεται αυτάρκης. Καθώς έχει δεχτεί την καταπίεση γίνεται και ο ίδιος ελεγκτικός στις επαγγελματικές και οικογενειακές του σχέσεις χωρίς να το καταλάβει. Είναι μία προσωπικότητα προς μίμηση, λαμπερή αλλά και αξιέπαινη. Μπορεί να έχει περάσει δύσκολα νεαρά χρόνια, αλλά έχει καταφέρει να εξελιχθεί, να πατήσει στα πόδια του, να πετύχει τους στόχους του καθώς είναι εργατικός και συγκεκριμένος. Καταφέρνει να ζήσει με ευπρέπεια και εύπορα, εξασφαλίζει αρκετά μεγάλη περιουσία και είναι αυτάρκης. Αποφασιστικός, οργανωτικός στην καριέρα του, ηγείται μιας ομάδας και μπορεί να διαπρέψει σε θέσεις διευθυντικές. Τίθεται το δίλημμα, οικογένεια ή καριέρα. Δεν πρέπει να ατροφήσει κάποιος από τους δύο τομείς για να βρίσκεται σε ισορροπία.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Υδροχόο: Ένας καρμικός συνδυασμός καθώς ο Καρκίνος δεν έχει κοινά σημεία με τον Υδροχόο στον ωροσκόπο. Ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, θέλει την προσωπική επαφή και οικειότητα αλλά την ίδια στιγμή γίνεται ρεαλιστής, απρόσιτος, απρόσωπος, αποστασιοποιημένος. Αγωνίζεται για τη γνώση, τη μάθηση, είναι ελεύθερος και προοδευτικός. Αν και επιθυμεί τη δέσμευση, δύσκολα μπαίνει σε καλούπια και δύσκολα παντρεύεται καθώς φοβάται μην χάσει την ελευθερία του. Ακόμα και όταν διατηρεί μία σχέση χρειάζεται χώρο και χρόνο για να αναπνέει. Είναι ένας ωροσκόπος που βοηθάει τον Καρκίνο να μην εμπλακεί στο συναίσθημα του και να εκλογικεύσει τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του. Χαρακτηρίζεται από έναν πνευματώδη χαρακτήρα, με συνεχή ανανέωση ιδεών. Χρειάζεται να γίνει πρακτικός, να δουλέψει σκληρά και να στοχεύσει κάπου συγκεκριμένα για να μπορέσει να πετύχει στην καριέρα του. Είναι ένας συνδυασμός που κάνει το άτομο να ακροβατεί μεταξύ έντονων συναισθηματικών εκφράσεων, τρυφερότητας και ψυχρότητας ή αυστηρότητας. Μία ζωή με απότομες εναλλαγές. Πολλές φορές η τύχη είναι με το μέρος του, άλλοτε πάλι τον εγκαταλείπει και πρέπει να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να βγει νικητής. Ως Καρκίνος έχει μία πλούσια ερωτική ζωή, είναι έντονα συναισθηματικός αλλά με τον καιρό μπορεί να αποστασιοποιηθεί, να γίνει ψυχρός ή να παθιαστεί με μία ιδέα, κάτι που θα του τραβήξει την προσοχή. Επαγγελματικά και εργασιακά διαπρέπει, επίσης έχει συμμαχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, είναι εξαίρετος φίλος. Στα αισθηματικά πολλές φορές δεν ξέρουν πως να του συμπεριφερθούν έτσι χρειάζεται να δαμάσει λίγο την στάση του, να γίνει πιο προσωπικός, λιγότερο απόμακρος καθώς ο/η σύντροφος του μπορεί να νιώθει αμήχανα ή ότι δεν τον γνωρίζει. Η βασική αιτία της δυσκολίας στις ερωτικές σχέσεις αυτού του συνδυασμού είναι ότι δυσκολεύονται να καταλάβουν το χαρακτήρα του καθώς εκπέμπει αμφιθυμικά μηνύματα.

Καρκίνος με Ωροσκόπο Ιχθύ: Θεία τύχη, ιδεαλισμός πέρα από τα όρια. Ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, δεκτικός στο να δώσει και να πάρει αγάπη είναι ο απόλυτα ευτυχισμένος συνδυασμός στα ερωτικά του και τις προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να υστερεί σε πρακτικότητα και να αντιμετωπίζει δυσκολίες από εξωτερικούς παράγοντες και εξωτερικότητες ωστόσο διαθέτει μεγάλη ψυχική δύναμη και ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες. Μπορεί να έχει πολλές φοβίες, έρχεται αντιμέτωπος με ανασφάλειες, κάτι που τον τρομάζει. Είναι ένας καλλιτεχνικός συνδυασμός και διαπρέπει σε επαγγέλματα της τέχνης, του θεάτρου ή της ίασης-παροχής υπηρεσίας. Είναι ο άνθρωπος που εξελίσσεται μέσα από τα συναισθήματα του και παίρνει μαθήματα μέσα από τις ερωτικές, φιλικές και διαπροσωπικές σχέσεις που στιγματίζουν ή καλύτερα διαμορφώνουν την προσωπικότητα του. Στις προσωπικές του σχέσεις δεν είναι ιδιαίτερα σταθερός με την έννοια του ότι δεν διστάζει να αλλάξει παρέες, να αποκτήσει εμπειρίες μέσω της επαφής με διαφορετικούς ανθρώπους καθώς η ανταλλαγή σε επίπεδο σχέσεων τον κρατάει σε ζωή. Είναι ένας άνθρωπος φιλεύσπλαχνος, συμπάσχει, συμπονεί, κατανοεί. Περνάει δια πυρός και σιδήροου μέσα στις σχέσεις του καθώς αυτές είναι ο λόγος που εξελίσσεται και αλλάζει ως προσωπικότητα. Είναι ταγμένος μετανάστης, αλλάζει γεωγραφικές κατοικίες και ανταλλάσει εξωτερικότητες και επιδράσεις με πολλούς πολιτισμούς. Πλούσια η αισθηματική και επαγγελματική του ζωή αλλά με δυσκολίες που ξεπερνάει καθώς έχει τεράστια αποθέματα αντοχής που πηγάζουν από την αγάπη. Ιδιαίτερα δημοφιλής και με καλή σχέση με τα συναισθήματα του. Υστερεί σε πρακτικότητα, πρέπει να βρει κάτι που θα τον εκφράζει και θα τον καλύπτει συναισθηματικά.