You are currently viewing ΛΕΩΝ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

ΛΕΩΝ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

Λέων με Ωροσκόπο Κριό: Ένας πύρινος συνδυασμός που χαρίζει φλογερό ταπεραμέντο, ενθουσιασμό και έντονη δημιουργικότητα. Οι ιδέες και οι εμπνεύσεις αυτού του συνδυασμού είναι ιδιαίτερα τολμηρές και εύκολα θα βρει το ερέθισμα να ξεκινήσει κάτι καινούριο στη ζωή του. Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση του ωροσκόπου στον Κριό ελέγχονται και δαμάζονται από την σταθερότητα του Ήλιου στον Λέοντα, ο οποίος δίνει πείσμα, σταθερότητα και αντοχή στην υλοποίηση των δυνατών επιθυμιών αυτού του ανθρώπου. Ιδιαίτερα εγωκεντρικός συνδυασμός, που αρέσκεται στην επιδειξιμανία και την προβολή. Πλούσιες ερωτικές ιστορίες, πληθώρα κατακτήσεων, ιδιαίτερα ζηλευτή αισθηματική ζωή και πάθος χαρακτηρίζουν αυτόν τον συνδυασμό. Άκρως δημιουργικός αγαπάει να φτιάξει τη δική του οικογένεια γιατί βλέπει κάτι που έχει φτιάξει ο ίδιος. Αιώνια δραστήριος και τολμηρός ρισκάρει εύκολα αλλά έχει τα εχέγγυα να υλοποιήσει τα σχέδια του. Στην καριέρα αρέσκεται σε θέσεις απαιτητικές, που τον βοηθάνε να ηγηθεί και να διακριθεί. Επιθυμεί να είναι το κέντρο του κόσμου και πολλές φορές χάνει την έννοια της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο αν και είναι ιδιαίτερα φιλικός και υπέρμαχος της ελευθερίας. Εξαιρετικός σε αθλητικές επιδόσεις και αντοχές.

Λέων με Ωροσκόπο Ταύρο: Συνδυασμός δύο σταθερών ζωδίων, φωτιάς και γης. Ένα κράμα ενθουσιασμού που μπορεί να υλοποιήσει και να στέψει με επιτυχία τις δραστηριότητες του. Ο εγωισμός και το πάθος του Λέοντα προσκρούουν στην υπομονή, το πείσμα και την πρακτικότητα του ωροσκόπου Ταύρου. Με κυβερνήτες την Αφροδίτη και τον Ήλιο έχουμε να κάνουμε με μία προσωπικότητα ζεστή, φιλική, εγκάρδια και δοτική. Οι άνθρωποι με αυτόν τον συνδυασμό είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αναζητάνε θέσεις διάκρισης όπου θα αποτελέσουν αντικείμενο θαυμασμού. Ωραιοπαθείς, νάρκισσοι και γεμάτοι φιλαυτία ξεχωρίζουν μέσα σε ένα σύνολο. Δεν φημίζονται για την ταχύτητα τους αλλά για την στρατηγική τους, το πείσμα τους και την υπομονή τους. Είναι άνθρωποι που είτε θα αφοσιωθούν στην καριέρα τους, ακολουθώντας ένα καριερίστικο μονοπάτι ή θα αρκεστούν στην φροντίδα και την προσοχή των άλλων γινόμενοι ράθυμοι. Ο έρωτας αν μη τι άλλο μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους και αποτελεί πηγή ενέργειας και κινητοποίησης. Ζώδια αφοσιωμένα στον έρωτα και τις σχέσεις. Ένας συνδυασμός πιστός, που δεν αρέσκεται στην εργένικη ζωή και απαιτεί τον θαυμασμό από το ταίρι του. Έχουμε να κάνουμε με έναν κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο αλλά και πιστό σύμμαχο. Δυνατός και πολλά υποσχόμενος συνδυασμός για την δημιουργία ακίνητης περιουσίας.

Λέων με Ωροσκόπο Δίδυμο: Επικοινωνιακά χαρίσματα και διακρίσεις στο κοινωνικό σύνολο. Η σταθερή και άκαμπτη προσωπικότητα ενός Λέοντα φιλτράρεται μέσα από την ευελιξία και τον αέρα κινήσεων του ωροσκόπου στους Διδύμους. Έχουμε να κάνουμε με έναν λιγότερο ξεροκέφαλο συνδυασμό, που πειραματίζεται με τις ιδέες και τις απόψεις των άλλων. Είναι συλλέκτης πληροφοριών και αρέσκεται σε συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων μη χάνοντας τη δική του ταυτότητα και τα δικά του πιστεύω. Ο συνδυασμός αυτός βοηθάει τον εν λόγω Λέοντα να πάρει ευκολότερα αποφάσεις καθώς ο ωροσκόπος χαρίζει ταχύτητα, ευελιξία και ευπροσάρμοστο προφίλ. Είναι ένας συνδυασμός που ποντάρει στη δημιουργία ποικίλων σχέσεων, δεν αποτελεί αυτοσκοπό η σταθερότητα στις σχέσεις και μπορεί εύκολα να προχωρήσει σε ανακατατάξεις στον κοινωνικό του κύκλο. Διακατέχεται από ισχυρή πειθώ και αυτοπεποίθηση στο λόγο κάτι που τον κάνει κυρίαρχο και να ασκεί επιρροή στις μάζες. Αγαπάει τα ταξίδια, τη γνώση, τη μόρφωση, τις πληροφορίες και διαπρέπει σε επαγγέλματα στον χώρο των ΜΜΕ και ΜΜΜ, την εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία ή τον ξεναγό σε ταξιδιωτικά πρακτορεία. Δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός αλλά δεν είναι άπιστος. Εκτιμάει την υψηλή νοημοσύνη και αρέσκεται να τον θαυμάζουν για τις γνώσεις του. Είναι ευτυχισμένος εφόσον πετύχει τη σωστή επικοινωνία στις σχέσεις του και τον σεβασμό των άλλων.

Λέων με Ωροσκόπο Καρκίνο: Καταρράκτης φλόγας συναισθημάτων, επιτυχίες και ευθραυστότητα. Φλογερό ταπεραμέντο, εξωστρέφεια εν μέρει και πληθώρα συναισθημάτων. Ένας μοναδικός συνδυασμός που χαρίζει έντονα συναισθηματικούς, συγκινησιακούς και γενναιόδωρους τύπους ανθρώπου. Η συναισθηματική του φύση δεν τον κάνει αδύναμο αλλά λειτουργεί σαν τροφή στα όνειρα, τις φιλοδοξίες και τους ενθουσιασμούς του. Αγαπάει σφοδρά και δίνεται στο  100% σε αυτούς που αγαπάει αλλά όταν πληγωθεί γίνεται σκληρός, απόμακρος αφού δημιουργήσει μεγάλη ένταση. Συστολή-διαστολή, δίνω-παίρνω. Η ενέργεια που καταναλώνει και ξοδεύει ο Ήλιος στον Λέοντα αναπληρώνεται από τον ωροσκόπο Καρκίνο. Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με την διαίσθηση και το ισχυρό ένστικτο αυτού του συνδυασμού οδηγούν τον άνθρωπο σε σωστές αποφάσεις στα πιο κομβικά σημεία της ζωής του. Είναι ένας φιλόδοξος συνδυασμός, που πετυχαίνει στην καριέρα του και ξεχωρίζει για τις ικανότητες του. Υλοποιεί τους στόχους του με πείσμα και τους κατακτά έμμεσα. Είναι υπέρμαχος των αρχών, των εθίμων, των παραδόσεων, αρκετά παραδοσιακός και επιθυμεί τον θαυμασμό. Η αξιοπρέπεια είναι ζωτικής σημασίας για αυτό το Λιοντάρι και όποιος προσπαθήσει να την χτυπήσει θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα μαινόμενο ατσάλι που αφήνει εγκαύματα. Στον έρωτα λειτουργεί παθιασμένα, είναι δοτικός, αγαπάει, φροντίζει αλλά επιθυμεί και την προσοχή του άλλου. Σίγουρα δεν μπορεί να δημιουργήσει ερωτικές σχέσεις εφόσον δεν υπάρχουν κοινές αντιλήψεις για την οικογένεια και έλλειψη σεβασμού.

Λέων με Ωροσκόπο Λέων: Βασιλικό στάτους. Είναι το γνήσιο Λιοντάρι, το καθαρόαιμο Λιοντάρι. Άνθρωποι σταθεροί, αισιόδοξοι, με τεράστια αποθέματα ψυχικής ενέργειας και δύναμης ώστε να λυγίζουν ακόμα και ένα σίδερο με τα χέρια. Ο συνδυασμός αυτός δίνει προσωπικότητες εγωκεντρικές, όπου στο κέντρο του κόσμου τους βρίσκεται ο εαυτός τους και οι επιδιώξεις τους. Υπερήφανοι, γενναιόδωροι υλικά και συναισθηματικά αγαπούν μέχρι τέλους αυτούς που θεωρούν ότι αξίζουν την αγάπη τους. Στην κρίση τους είναι υποκειμενικοί και η αγάπη για αυτούς είναι ένα συναίσθημα υποκειμενικό. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και πολύ φωτεινές προσωπικότητες. Θέλει να ηγείται και να κρατάει τα ηνία στη ζωή του, την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Είναι άνθρωποι ιδιαίτερα φιλελεύθεροι, που δύσκολα θα υποταχθούν σε προσωπικές και κοινωνικές υποταγές ή υποδουλώσεις. Είναι σταθεροί, προσεκτικοί, κάποιες φορές αργοί αλλά έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν τις αλλαγές που αυτοί θέλουν και όταν το θελήσουν. Διακατέχονται από ισχυρό αίσθημα ειλικρίνειας και αγαπάνε την αλήθεια, με αποτέλεσμα να λένε τις αλήθειες κατάμουτρα και πολλές φορές να πληγώνουν. Έχουν μοναδική δεξιότητα στην παραγωγή χρήματος και ακίνητης περιουσίας και λατρεύουν τις πολυτέλειες ή μια άνετη ζωή. Στον έρωτα είναι παθιασμένοι εραστές και αρέσκονται να τους κολακεύεις και να ανεμίζουν ανέμελα την χαίτη τους. Λατρεύουν να τους θαυμάζουν και εκτιμούν όσους τους σέβονται. Αρνητικό χαρακτηριστικό τους η αδιαλλαξία, η ισχυρογνωμοσύνη και η ξεροκεφαλιά τους. Είναι αμετακίνητοι στις απόψεις τους και πολλές φορές παρακάμπτουν τη γνώμη των άλλων. Είναι πιστοί στις σχέσεις τους και στον έρωτα αλλά όταν πληγωθούν θα σε σνομπάρουν και θα σε μειώσουν ωστόσο όταν πρυτανεύσει η λογική ξανά θα δείξουν ένα αίσθημα υποχωρητικότητας χωρίς να πουν φυσικά συγγνώμη.

Λέων με Ωροσκόπο Παρθένο: Αυτοπεποίθηση στο λόγο, δυνατό μυαλό, αφοσιωμένο στην διατήρηση των κεκτημένων. Είναι ένα πιο ταπεινό Λιοντάρι που θα αφοσιωθεί στην παροχή υπηρεσίας και στην εργασιακή του εξέλιξη. Το πάθος του βρίσκει πρόσφορο έδαφος στον εργασιακό τομέα όπου θα διαπρέψει και θα ξεχωρίσει. Ο ενθουσιασμός και το πάθος του Λέοντα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στον γήινο αυτό ωροσκόπο που θα βοηθήσει τον άνθρωπο με αυτόν το συνδυασμό να εκπληρώσει την αποστολή του. Ο ρεαλισμός, η πρακτικότητα, η οξυδέρκεια, η χρησιμότητα και η παραγωγικότητα αποτελούν αρετές αυτού του συνδυασμού. Ο εγωισμός και η αλαζονεία του Λέοντα εδώ περιορίζονται και ελέγχονται έτσι έχουμε να κάνουμε με έναν Λέοντα που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και θα γίνει χαλί για να υποστηρίξει αυτούς που τον έχουν ανάγκη. Φαντάσου να σε αγαπήσει ένα τέτοιο Λιοντάρι. Ο ενθουσιασμός, το πάθος και ο δυναμισμός του Λέοντα βρίσκουν γόνιμο έδαφος στο γήινο περιβάλλον της Παρθένου με αποτέλεσμα ένα έξτρα Λιοντάρι παροχής υπηρεσίας. Ο ωροσκόπος αυτός μετριάζει το «ΕΓΩ» αυτού του Λιονταριού, το κάνει πιο ανθρώπινο και προσιτό. Αντιλαμβάνεται την αγάπη μέσα από πράξεις και θα σου την αποδείξει με πράξεις, όχι με λόγια. Ο έρωτας δεν λείπει από τη ζωή αυτού του συνδυασμού, σίγουρα θα αρκεστεί σε ένα ταίρι που θα έχει εξαιρετική επικοινωνία και θα τον σέβεται ωστόσο ο επαγγελματικός τομέας αλλά και η παροχή υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο αποτελούν προτεραιότητα αυτού του τύπου Λέοντα.

Λέων με Ωροσκόπο Ζυγό: Επιδέξιοι χειρισμοί στις σχέσεις! Ο ωροσκόπος Ζυγός έρχεται να περιορίσει τον εγωισμό και την αυταρέσκεια του Λέοντα παραγκωνίζοντας το ατομικό συμφέρον και ενισχύοντας το κοινωνικό. Παρόλη την αυτοπεποίθηση που έχει αυτό το Λιοντάρι λαμβάνει υπόψη του τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων. Οι σχέσεις αποτελούν πεδίο μελέτης και έρευνας με αποτέλεσμα να απορροφούν μεγάλο κομμάτι της ενέργειας του. Είναι ένας άκρως επικοινωνιακός συνδυασμός που εκλογικεύει το συναίσθημα και τις καταστάσεις. Αγαπάει την πληροφορία, τη γνώση και θέλει να την επικοινωνεί με τους άλλους. Διαθέτει μία ισχυρή προσωπικότητα στο να γεφυρώνει τις αντιπαραθέσεις και λειτουργεί εξαιρετικά σαν ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής ή σύμβουλος σχέσεων και γάμου. Έχουμε να κάνουμε με έναν επικοινωνιακό άνθρωπο, που αναζητάει τις αλήθειες και δίνε έμφαση στην πνευματικότητα και τη διανοητική λειτουργία. Είναι άνθρωποι που ψάχνουν να βρουν τεκμήρια και εμπεριστατωμένες απαντήσεις, στέκονται στην πληροφόρηση και δίνουν υπόσταση μέσω της τεκμηρίωσης. Ο εγωισμός του Λέοντα γειώνεται και γίνεται ενδιαφέρον για την κοινωνική αρμονία και ισορροπία. Είναι ένας τύπος εφευρετικός και κερδίζει σε εμπορικές διαπραγματεύσεις μέσω της πειθούς και της αυτοπεποίθησης στο λόγο του. Η αισθηματική ζωή μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τύπου αυτού αλλά πολλές φορές επηρεάζεται από τις απόψεις των άλλων και χάνει την προσωπική του ταυτότητα.

Λέων με Ωροσκόπο Σκορπιό: Αγωνιστικό ταπεραμέντο και θυελλώδης ερωτική ζωή. Ένας μοιραίος συνδυασμός γεμάτος πάθος, αγωνιστικό πνεύμα, ισχυρά ένστικτα και έντονο ένστικτο επιβίωσης. Μία πλούσια και γεμάτη πάθη ερωτική ζωή, κτητικότητα και απολυτότητα στον έρωτα και τις σχέσεις. Ο συνδυασμός αυτός κάνει τον άνθρωπο κτητικό, ζηλιάρη, καχύποπτο και θέλει να έχει τα ηνία στην αισθηματική του ζωή. Συνήθως φτιάχνει σχέση με ανθρώπους της ισορροπίας και της αρμονίας, που τον ακολουθούν πιστά στις επιδιώξεις του. Διαθέτει τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, είναι ανθεκτικός και προσπαθεί να αποδείξει την αξία του συνεχώς. Η προσωπική και επαγγελματική του ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και αγώνες ενώ παράλληλα μοιραία γεγονότα λαμβάνουν χώρα στη ζωή των ανθρώπων που φέρουν αυτόν τον συνδυασμό. Σταθερός, αμετακίνητος στις απόψεις του και στις επιδιώξεις του θέτει υψηλούς στόχους και τους κατακτάει χωρίς να παρεκκλίνει. Διαθέτει ισχυρό αίσθημα στρατηγικής και ξεχωρίζει για την επιχειρηματική του ικανότητα. Η οικογενειακή του ζωή πολλές φορές είναι σκληρή και καλείται να κλείσει πληγές ή τραυματικές καταστάσεις και εμπειρίες που τον έχουν σημαδέψει. Είναι η του ύψους ή του βάθους με την έννοια των απόλυτων συναισθημάτων που βιώνει. Αγαπάει θυελλωδώς, μέσα από το DNA του και όταν πληγωθεί δεν συγχωράει ενώ μπορεί να σε εκδικηθεί κιόλας. Είναι ένας συνδυασμός πολύ προοδευτικός, πρωτοποριακός και επαναστάτης που ωστόσο αντιστέκεται στην αλλαγή και την υιοθετεί μόνο προς όφελος του. Είναι εξαιρετικά επιδέξιος στην διατήρηση των κεκτημένων του και στην μέγιστη δυνατή εξασφάλιση των πόρων προς όφελος του.

Λέων με Ωροσκόπο Τοξότη: Λαμπερή προσωπικότητα σε μια τυχερή ενσάρκωση. Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο αισιόδοξο, ειλικρινή, αυθόρμητο, ζεστό, φιλικό που αναζητάει την περιπέτεια και τις πνευματικές προκλήσεις. Ο ενθουσιασμός και η επιμονή του Λέοντα ανακατεύονται με τον επεκτατικό αυτόν ωροσκόπο και οδηγούν σε διαρκείς πνευματικές αναζητήσεις και αποκαλύψεις ή ανακαλύψεις. Χαίρει μεγάλης τύχης και σίγουρα βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Είναι άνθρωπος ευρηματικός, φιλικός, εγκάρδιος, ζεστός, λατρεύει τους φίλους του και την ελευθερία του. Σίγουρα ο συνδυασμός αυτός μιλάει για άτομα ευέλικτα που δεν θα διστάσουν να ταξιδέψουν ή να μετακομίσουν σε μία ξένη χώρα. Ο εξωστρεφής και γενναιόδωρος χαρακτήρας αυτού του συνδυασμού κάνει τους ανθρώπους δημοφιλείς και αρεστούς στο κοινωνικό σύνολο. Ο εγωισμός και η ανάγκη για προσωπική διάκριση στον Λέοντα εξανεμίζεται προς όφελος της δικής του πνευματικότητας και της διεύρυνσης νεών πνευματικών καναλιών που θα τον βοηθήσουν να ανοίξει το μυαλό του και να ξεπεράσει ταμπού και προσκολλήσεις. Χαρίζει έντονα δυναμικό προφίλ και οδηγεί τα άτομα στην επαγγελματική επιτυχία και στην κοινωνική αποδοχή. Αρνητικά χαρακτηριστικά αυτού του συνδυασμού είναι η έλλειψη τακτ, η επιπολαιότητα και ο αδάμαστος αυθορμητισμός που οδηγεί σε γκάφες. Η έπαρση, η αλαζονεία και η ματαιοδοξία οδηγούν σε λάθος επιλογές ή σε σπατάλη ενέργειας. Επαγγέλλεται διεθνείς εμπορικές σχέσεις και συναλλαγές, μπορεί να αναλάβει πολιτιστική δράση και να ασχοληθεί με τον τουρισμό ή τα ταξίδια. Δεν έχει κακές προθέσεις αλλά σε φέρει σε δύσκολη θέση λόγω έλλειψης τακτ.

Λέων με Ωροσκόπο Αιγόκερω: Όταν το «ΕΓΩ» δημιουργεί παρακαταθήκη. Ένας ιδιαίτερος, καρμικός και δύσκολος συνδυασμούς για δυνατούς λύτες. Ο εξωστρεφής, δυναμικός, ενθουσιώδης Λέοντας προσκρούει στο γήινο, πρακτικό, εργατικό ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι αυτό που λέμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να επιτύχουν τους στόχους τους. Τόσο από άποψη Ήλιου όσο και ωροσκόπου η ανάγκη για διάκριση, κοινωνική καταξίωση, προαγωγή και αναγνώριση αποτελεί μείζον ζήτημα. Αυτός ο Λέοντας μπορεί να έχει μεγαλώσει σε ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και να νιώθει μειονεξία λόγω φτώχειας ή ανεπαρκούς οικογενειακού περιβάλλοντος. Καλείται να βρει τις ισορροπίες με τον ίδιο του τον εαυτό, να πιστέψει στις ικανότητες του και να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του πατώντας στα πόδια του. Είναι ένας άξιος και αξιόλογος άνθρωπος που μπορεί να δώσει δομή και κατεύθυνση από τα παιδικά του χρόνια. Συνήθως υστερεί σε ενθουσιασμό αλλά διαθέτει την πνευματικότητα και βρίσκει την σπίθα που θα του δώσει το έναυσμα για μία λαμπρή πορεία. Στα πρώιμα χρόνια και μέχρι τα 35 θα συναντήσει εμπόδια, δυσκολίες και αντιξοότητες αλλά μετά θα αναγνωριστεί και θα απολαύσει μια άνετη και πετυχημένη ζωή. Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής αναδεικνύονται οι δυνάμεις μας και οι ικανότητες μας. Είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος και άξιος θαυμασμού. Έχει έντονη την ανάγκη να αναρριχηθεί κοινωνικά και επαγγελματικά και να κατακτήσει ένα σημαντικό στάτους. Κινδυνεύει από αίσθημα μοναξιάς και από την αυστηρή κριτική προς τον εαυτό του και τους γύρω του.

Λέων με Ωροσκόπο Υδροχόο: Επίδραση στο κοινωνικό σύνολο και πρωτοποριακή φιγούρα. Ο τύπος του Λέοντα αυτού είναι ο αυθεντικός, ο ειλικρινής, ο εξωστρεφής, ο εκκεντρικός, ο κοινωνικά δραστήριος. Το πείσμα και η σταθερότητα στις ιδέες του τον κάνουν πολλές φορές επιθετικό ή απρόσωπο. Είναι ο άνθρωπος που φέρει πολλές, πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες και θα καταφέρει να επιβληθεί και να κυριαρχήσει σε μία ομάδα. Είναι πνεύμα ανεξάρτητο, προτιμάει μια εργένικη ζωή, δεν είναι οπαδός του γάμου αλλά μιας φιλικής συμπόρευσης που όμως δεν στερείται της «πίστης» και της εμπιστοσύνης. Ο ωροσκόπος στον Υδροχόο ενισχύει την λάμψη που Λέοντα και την κάνει έντονα ορατή και αποδεκτή από τον κοινωνικό του περίγυρο. Έχει υψηλό αίσθημα κοινωνικής συνείδησης και αναμειγνύεται σε ζητήματα κοινωνικού γίγνεσθαι και ομάδων. Είναι εξαιρετικός φίλος και πάντα έχει να προσφέρει μία ιδέα για να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από μία δύσκολη κατάσταση ή συγκυρία. Είναι άνθρωποι ανήσυχοι, δεν βρίσκουν εύκολα ησυχία κα θα δυσκολευτούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει 100% σε επίπεδο επαγγελματικό ή στον έρωτα. Δεν είναι άπιστοι, είναι πιστοί εραστές και φίλοι απλά πρέπει να τους διεγείρεις εγκεφαλικά. Πολλές φορές είναι αντιρρησίες συνείδησης κάτι που τους κάνει παράξενους και δύσκολα κατανοητούς από τους άλλους. Δεν δίνουν τόση έμφαση στην ύλη όσο ενδιαφέρον για τα πνευματικά αγαθά και τις ανθρώπινες σχέσεις που είναι ύψιστης σημασίας για αυτούς και την εξελικτική τους πορεία.

Λέων με Ωροσκόπο Ιχθύ: Αγάπη για καθετί δημιουργικό! Ένας εξαιρετικά σύνθετος, πολύπλοκος και καρμικός συνδυασμός. Η ορμητικότητα, το πάθος και ο δυναμισμός του Λέοντα χάνονται στην έντονα συναισθηματική φύση του ωροσκόπου Ιχθύ. Η ανάγκη για αγάπη, έρωτα και απόλυτη ένωση ψυχών δεσπόζει σε αυτόν τον συνδυασμό με αποτέλεσμα η ερωτική ζωή να είναι αρκετά περιπετειώδης ώσπου να καταλήξει το άτομο που φέρει αυτόν τον συνδυασμό. Η αγάπη για δημιουργία, για ζωή αποτελεί βασική κινητήριο δύναμη του συνδυασμού αυτού. Ένα πολύ δημιουργικό και καλλιτεχνικό προφίλ Λέοντα, που αρέσκεται να δημιουργεί και να εντυπωσιάζει αλλά να ενώνεται ψυχικά με αυτό που κάνει. Πολλές φορές παραδίδεται σε όνειρα που δυσκολεύεται να φέρει εις πέρας με αποτέλεσμα να καταλήγει αιθεροβάμον. Ωστόσο, εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και επιδείξει πρακτικότητα μπορεί να θαυματουργήσει. Ο συνδυασμός αυτός χρειάζεται αυτογνωσία ώστε να γαλουχηθεί. Ο Λέων αυτός πολλές φορές παρασύρεται από το συναίσθημα του και καταλήγει να πάρει λάθος επιλογές για την επαγγελματική του ζωή αφιερώνοντας χρόνο σε πράγματα περιττά. Καθώς έχει ανάγκη από αγάπη και συναίσθημα πολλές φορές εμπλέκεται σε συναισθηματικές σχέσεις που τον εκμεταλλεύονται ή δυσκολεύεται να βάλει τέλος σε μία αδιέξοδη σχέση. Χαρακτηριστικό αυτού του συνδυασμού τα συναισθηματικά αδιέξοδα και οι πιθανές απογοητεύσεις. Άλλος ένας συνδυασμός που θα πειραματιστεί με την επαγγελματική του ταυτότητα και θα δυσκολευτεί να καταλήξει στο τι του ταιριάζει. Οι γυναίκες ρέπουν μεταξύ δυναμικής, ανεξαρτησίας και ευθραυστότητας και ρομάντζου κάτι που τις κάνει να παίρνουν λάθος αποφάσεις για την αισθηματική τους ζωή. Μια μοιραία φιγούρα, με διαρκείς απογοητεύσεις αλλά και τεράστια δυναμική επιτυχίας εφόσον διατηρεί την επαφή με την πραγματικότητα. Συνήθως υστερεί σε ρεαλισμό και αντικειμενικότητα αλλά εάν την εξασφαλίσει κερδίζει τις εντυπώσεις.