You are currently viewing ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ & ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ & ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Κριός: Η νέα σελήνη στην Παρθένο είναι βοηθητική για νέα ξεκινήματα και δυναμικές εκκινήσεις στον εργασιακό τομέα. Εάν αναζητάτε νέα εργασία το διάστημα μέχρι τις 9/9 είναι εκείνο που πρέπει να κυνηγήσετε καθώς από τις 10/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και θα θέσει επί τάπητος προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Εάν πάλι εργάζεστε ήδη καλό είναι να κάνετε τις όποιες αλλαγές επιθυμείτε μέχρι τις 9/9 καθώς αργότερα θα υπάρχουν διλήμματα και ασάφειες που θα σας προβληματίσουν. Ιδανική εποχή για να αρχίσετε πρόγραμμα εκγύμνασης ή διατροφή. Προσοχή χρειάζεται στη διαχείριση του λόγου και σε θέματα επικοινωνίας καθώς μπορεί να υπάρξουν καυγάδες και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια ενδέχεται να είναι τεταμένες. Αποφύγετε την αγοραπωλησία ενός οχήματος από τις 27/8 έως τις 2/10. Δώστε προσοχή στις λεπτομέριες, φανείτε συγκεντρωμένοι και μην αμελείτε τα ψιλά γράμματα στη δουλειά σας ή όσον αφορά υπογραφές συμβολαίων. Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, της μόρφωσης και της εκπαίδευσης έτσι πολλοί από εσάς θα ξανακαθίσετε στα θρανία ή θα αποφασίσετε να ενισχύσετε τις δεξιότητες σας με σκοπό την αύξηση των αποδοχών σας. Ο τρόπος που εκφράζεστε και επικοινωνείτε αλλάζει ενώ θα αναθεωρήσετε αντιλήψεις σας το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση προωθήστε τις αλλαγές το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ή τον μήνα Οκτώβριο.

Ταύρος: Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 είναι άκρως βοηθητική σε θέματα δημιουργικότητας και επιχειρείν με αποτέλεσμα να μπαίνετε δυναμικά στη νέα εργασιακή σεζόν. Ιδανικό το διάστημα έως τις 9/9 για να διαπραγματευτείτε θέματα εργασιακά ή ένα πρότζεκτ που θα αναλάβετε. Εάν αναζητάτε εργασία ποντάρετε στο διάστημα έως τις 9/9 καθώς μετά φαίνεται να έχετε διλήμματα ή να μην βαίνουν όπως θέλετε οι πολυπόθητες αλλαγές που κυνηγούσατε. Προσοχή σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, αποφύγετε να αλλάξετε εργασία εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας. Μπαίνετε σε μία περίοδο με έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις και αλλαγές που θα χρειαστούν χρήμα και δαπάνη. Η αναδρομή του Άρη στους Διδύμους το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου σας καλεί να αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις, δάνεια, ανοίγματα οικονομικά ή διαπραγματεύσεις επί των μισθολογικών σας. Μπορεί να μπείτε στην διαδικασία αναζήτησης επιπρόσθετων πηγών εισοδήματος ή να καλλιεργήσετε ένα ταλέντο σας με απώτερο σκοπό το κέρδος. Αναθεωρήσεις στο σύστημα αξιών και σταθερών σας, μοιάζουν να αλλάζουν οι σταθερές με τις οποίες δημιουργείτε σχέσεις. Πιθανή η τεκνοποίηση με την νέα σελήνη μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Δαμάστε την καταναλωτική σας μανία και τις περιττές δαπάνες, που δεν χρειάζονται.

Δίδυμοι: Η νέα σελήνη στην παρθένο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Πιθανώς να έρχεται η είδηση ενός απογόνου και αυτό να σας στρεσάρει καθώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας όσο και οι οικονομικές συνθήκες. Μία προαγωγή στον επαγγελματικό τομέα προ των πυλών. Αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες, υποχρεώσεις και μία πιο περίοπτη θέση κάτι που σας ωθεί να δώσετε αγώνες και μάχες. Οι νέες καταστασεις στην οικογενειακή ζωή αλλάζουν τη σχέση σας με τους οικείους. Τα οικονομικά σας αγχώνουν ιδιαίτερα καθώς οι ανάγκες που πρέπει να καλύψετε αυξάνονται. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας, θωρακίστε τον οργανισμό και τις άμυνες σας. Ο Άρης σε τετράγωνο με την νέα σελήνη φέρνει άγχος, ένταση και ψυχοσωματικά προβλήματα για αυτό πρέπει να ξεκουράζεστε και να εκτονώνετε το στρες με γυμναστική ή ομαδικές δραστηριότητες. Κρυμμένα μυστικά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σας ξαφνιάσουν. Ασχοληθείτε με τα ακίνητα, το σπίτι και την αναδιακόσμηση του χώρου και σε καμιά περίπτωση μην προβείτε σε αγοραπωλησίες ακινήτων το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Καρκίνος: Η νέα σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σας βάζει σε έναν νέο κύκλο επικοινωνιών, συμφωνιών και διαπραγματεύσεων, είναι ιδανική για να περάσετε συνεντεύξεις, να στείλετε βιογραφικά και να βρείτε εργασία ή να προωθήσετε τις ιδέες σας στον εργασιακό σας χώρο. Ο λόγος σας γοητεύει, η πειθώ σας κερδίζει εντυπώσεις. Ωστόσο, πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στο ποιους εμπιστεύεστε και με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας ή τα σχέδια σας καθώς ο ζήλιος και ο φθόνος τρίτων μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες και να πληγεί το γόητρο σας. Μπαίνετε σε μία διαρκή και παρατεταμένη περίοδο μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2023 όπου προετοιμάζετε ένα πρότζεκτ, κάτι που θα εφαρμόσετε από την άνοιξη του 2023. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας με αυτό το φεγγάρι. Καλό είναι να προωθήσετε ζητήματα επικοινωνίας, υπογραφών συμβολαίων μέχρι τις 9/9 που ο Ερμής κινείται ορθόδρομος. Ιδανική εποχή για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας με επιμορφωτικά σεμιναρια, να αρχίσετε νέες εκπαιδεύσεις αλλά και να ενισχύσετε τις δεξιότητες σας ώστε να αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα.

Λέων: Η νέα σελήνη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια τον τομέα των οικονομικών, μιλάει για έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Μπορεί αυτήν την περίοδο οι ανάγκες που θα προκύψουν να είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να πρέπει να προσέξετε την διαχείριση των οικονομικών σας. Σε κάθε περίπτωση προωθήστε οικονομικές υποθέσεις έως τις 9/9 καθώς μετά γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα καθώς τα ποσά δύσκολα θα σας επιστραφούν. Σε πιθανή ανάμειξη σας σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο φανείτε μετρημένοι και μην εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας σε τρίτους. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στους Διδύμους αυξάνει την εξωστρέφεια σας και σας βοηθάει να αναμειχθείτε στα κοινά ή να γίνετε πλέον δημοφιλείς και επικρατέστεροι σε παρέες ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επανασυνδέσεις με φιλικά πρόσωπα ή με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν αναμένονται στο δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Παρθένος: Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας αποτελεί βατήρα εκκίνησης τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Νέες σχέσειςς, νέες συνεργασίες και μία δυναμική πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου αναμένονται να φέρουν ανανέωση και φρεσκάδα. Ωστοσο, οι κινήσεις πρέπει να είναι ταχείς και να στηρίζονται στη δέουσα και πλήρη πληροφόρηση. Αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο την επαγγελματική σας πρόοδο και σταθερότητα. Ο Άρης στους Διδύμους για 7 μήνες και μέχρι τον Μάρτιο του 2023 εντείνει πιέσεις και αγωνίες για ζητήματα καριέρας. Σε καμιά περίπτωση δεν συνίστανται οι επαγγελματικές εκκινήσεις το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και προισταμένους και βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ προσωπικής-επαγγελματικής ζωής, μην αμελείτε τον/τη σύντροφο σας. Σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, σε μία νέα πρόταση εργασίας φανείτε συγκρατημένοι και πείτε ναι μόνο εφόσον είστε σίγουροι ότι αυτά που σας τάζουν είναι ρεαλιστικά και αληθή.

Ζυγός: Η νέα σελήνη στην Παρθένο σας βάζει σε μία διαδικασία προετοιμασίας για τη νέα σεζόν που αρχίζει από τις 9/9 χοντρικά. Σε κάθε περίπτωση προωθήστε τα εργασιακά σας μέχρι τότε και τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες που θα ανακύψουν αυτές τις ημέρες ώστε να ελαχιστοπιήσετε τα απρόοπτα που θα προκύψουν αλλά και τις ματαιώσεις, αναβολλές ή καθυστερήσεις που θα δημιουργηθούν. Προσοχή τι και σε ποιους εμπιστεύεστε πράγματα στον εργασιακό χώρο, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά. Ο Άρης στους Διδύμους αυξάνει την εξωστρέφεια σας για το επόμενο επτάμηνο κάτι που σας κάνει περισσότερο δημοφιλείς και σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής. Επαγγελματικά μπορείτε να προωθήσετε αλλαγές έως τις 9/9 ή τον μήνα Οκτώβριο (όσο πιο νωρίς, τόσο καλύτερα). Όσοι ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να μετακομήσετε εκεί θα βρείτε εμπόδια, δυσκολίες ή καθυστερήσεις, κάτι που ίσως σας τρομάξει παροδικά. Επιστρατεύοντας τη λογική σας και ακολουθώντας ένα πρόγραμμα μπορείτε να μειώσετε τις αντιξοότητες που θα προκύψουν. Πιθανές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες φέρει ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας μέσα στον Σεπτέμβριο. Εάν έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση και ξεκάθαρη εικόνα για μία επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει απαντήστε καταφατικά, αρκεί να μην σας εξαπατήσουν. Ιδανική εποχή για να αρχίσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης ή για να φροντίσετε το σώμα σας και την υγεία σας. Νομικά θέματα πρέπει να τα προωθήσετε μέχρι τον Οκτώβριο αλλιώς καλύτερα να τα αναβάλλετε. Η ερωτική σας ζωή κρύβει αρκετές εκπλήξεις στο διάστημα μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2023, ενώ στο διάστημα Νοεμβρίου 2022-Ιανουαρίου 2023 ίσως υπάρξουν επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν.

Σκορπιός: Η νέα σελήνη στις 27/8 είναι θετική για το δικό σας ζώδιο, σας βάζει σε μία διαδικασία συνεχών διαπραγματεύσεων και συζητήσεων ενώ μπορεί να αποφασίσετε να θέσετε σε εφαρμογή ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα. Ωστόσο, πρέπει να προσέξετε τη βιασύνη και την επιπολαιότητα, πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν αναλώνετε την ενέργεια σας σε πολλές δραστηριότητες. Αποφύγετε επικίνδυνα οικονομικά ανοίγματα που θα θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σας δυναμικότητα και ασφάλεια. Ξυπνάει το ένστικτο του επιχειρείν μέσα σας και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα. Καλό είναι όμως πρωτού πάρετε τα ρίσκα να είστε σίγουροι για τις συνέπειες τους ή ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές υποχρεώσεις που θα ανακύψουν. Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις, ανοίγματα και δάνεια στο διάστημα Νοεμβρίου 2022-Ιανουαρίου 2023 και τολμήστε το μόνο εφόσον είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις έναντι τρίτων. Ο Σεπτέμβριος κρύβει αναθεωρήσεις σε απόψεις και επανασυνδέσεις με φιλικά πρόσωπα.

Τοξότης: Νέα σελήνη στην Παρθένο, στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, κάτι που σχετίζεται με δυναμικές εκκινήσεις σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας. Μία νέα εργασιακή ευκαιρία έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της πορείας σας. Πολύ πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα στην καριέρα σας, κάτι που ενδεχόμενα να ταράξει και τις συνεργασίες σας αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις επιθέσεις που μπορεί να δεχτείτε, καθώς οι άλλοι ενδέχεται να είναι περισσότερο προκλητικοί μαζί σας. Καλό είναι να πάρετε αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον έως τις 9/9. Πολλοί ίσως βρεθείτε σε νέο πόστο ή με νέα καθήκοντα. Η πολύμηνη παρουσία του Άρη απέναντι σας φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες, μιλάει για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις. Πιθανές επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν, αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνες και μάχες αλλά μπαίνετε και σε μία περίοδο έντονης κοινωνικότητας και εξωστρέφειας.

Αιγόκερως: Η νέα σελήνη είναι φιλική προς το δικό σας ζώδιο και υπόσχεται ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Το κλίμα είναι αρκετά θετικό και υπόσχεται επιτυχία έως τις 9/9 για αυτό εάν αναζητάτε εργασία ποντάρετε σε αυτό το διάστημα καθώς μετά θα είστε περισσότερο αβέβαιοι για το εάν στεφεί με επιτυχία το εγχείρημα σας ή η απόφαση σας. Σε κάθε περίπτωση φροντίστε να συλλέξετε τις κατάλληλες πληροφορίες προκειμένου να αποφασίσετε πως θα δράσετε. Ο Άρης στους Διδύμους για 7 μήνες μέχρι τα τέλη Μάρτη σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας, διατροφής και άμυνας. Θωρακίστε τον οργανισμό σας, προσθέστε στη ζωή σας την άθληση ή κάποιο χόμπι-δραστηριότητα. Εργασιακά αναμένονται αλλαγές και ανακατατάξεις, ένα απαιτητικό δίμηνο-τρίμηνο (Νοέμβριος-Ιανουάριος) όπου θα αναθεωρήσετε πολλά ως προς την εργασία σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Αποφύγετε εκκινήσεις επαγγελματικές και αναθεωρήστε τον τρόπο που εργάζεστε. Ακολουθεί ένα επτάμηνο σκληρής δουλειάς, με αρκετές ευθύνες, υποχρεώσεις και εκρεμμότητες που πρέπει να διευθετηθούν.

Υδροχόος: Νέα σελήνη στην Παρθένο σημαίνει για εσάς νέα δεδομένα στην οικονομική σας ζωή. Μπαίνετε σε μία διαδικασία αναζήτησης εναλλακτικών πηγών εισοδήματος και πόρων, ενώ διαπραγματεύεστε τα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους, εφορία, δάνεια, διατροφές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέξετε επαγγελματικά εγχειρήματα που στοιχίζουν σε χρήμα και βάζουν σε κίνδυνο την οικονομική σας ακεραιότητα. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε φιλικά πρόσωπα και μην επενδύετε σε αμφίβολα εγχειρήματα που μόνο ζημειογόνα θα φανούν. Δεν αποκλείεται να έχετε τα ευχάριστα της έλευσης ενός απογόνου ενώ ανακτάτε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η ερωτική σας ζωή στα καλύτερα της για ένα επτάμηνο και μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2023. Στο διάστημα Νοεμβρίου 2022 – Ιανουαρίου 2023 αναμένονται επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και έξτρα εξωστρέφεια. Αυτήν την περίοδο αποφύγετε επαγγελματικές εκκινήσεις και επιδιώξτε τες το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη.

Ιχθύες: Η νέα σελήνη απέναντι σας ανοίγει έναν νέο κύκλο εξελίξεων στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην ερωτική-συντροφική σας ζωή αλλά και οι ισορροπίες μέσα στον γάμο. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία που γρήγορα θα εξελιχθεί. Προσοχή σε εντάσεις, διαφωνίες και πιέσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια. Εγκαινιάζεται μία περίοδος με αρκετό άγχος και έντονες ανησυχίες για θέματα σπιτιού και οικογενειακά. Μπορεί να υπάρξει άγχος για το βιοποριστικό κομμάτι αλλά και τις ανάγκες στο σπίτι που αυξάνονται. Δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων στο διάστημα Νοεμβρίου 2022 – Ιανουαρίου 2023 και μην προβείτε σε ανακαινίσεις και αναδιακοσμήσεις. Μία νέα συνεργασία μπορεί να σας προταθεί, καλό είναι να αποφασίσετε πριν τις 9/9 για το εάν θα αποδεχτείτε την νέα αυτήν συνεργασία καθώς αργότερα θα υπάρξουν πιθανές απογοητεύσεις. Περίοδος έντονης κινητικότητας, δραστηριοποίησης, όπου θα τρέξουν προσωπικές σας υποθέσεις και επαγγελματικές ενώ θα καταλάβετε ότι τα πάντα ρει στη ζωή.