You are currently viewing ΤΟΞΟΤΗΣ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

ΤΟΞΟΤΗΣ & ΩΡΟΣΚΟΠΟΙ

Τοξότης με Ωροσκόπο Κριό: Αντιμέτωπος με προκλήσεις αλλά και επιτυχίες στη ζωή. Έχουμε να κάνουμε με μία αισιόδοξη, δυναμική, πρωτοποριακή και ριψοκίνδυνη προσωπικότητα. Δυαδικότητα της φωτιάς ο συνδυασμός αυτός κάνει τον άνθρωπο γενναιόδωρο, τολμηρό και θαρραλέο. Ο ωροσκόπος στον Κριό ταιριάζει της φύσης του Τοξότη και τον βοηθάει να διακριθεί χωρίς πολλές αντιθέσεις. Αναζητάει τη γνώση, την πνευματική εξέλιξη και μπορεί να σταθεί με επιτυχία στο κοινωνικό σύνολο. Είναι ιδιαίτερα ειλικρινής, ευθύς και δεν κρύβεται πίσω από λέξεις και πράξεις. Πολλές φορές η ειλικρίνεια του μπορεί να σε προσβάλλει ή να μην σου αρέσει κάτι που τον κάνει να μειονεκτεί από άποψη διπλωματίας. Αγαπάει τον αθλητισμό, τη γυμναστική και επιδίδεται σε αθλητικές δραστηριότητες όπου και ξεχωρίζει. Περιχαρής, αισιόδοξος, πληθωρικός έλκει πάντοτε την τύχη, η οποία δεν τον εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ. Υπάρχουν περιπτώσεις που αυτός ο συνδυασμός θα βιώσει δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, θα πληγωθεί, να νιώσει το πλήγμα αλλά καταφέρνει να κλείσει τις πληγές του και να ανακάμψει. Στερείται πρακτικότητας και χρειάζεται να καταβάλλει προσπάθεια πειθαρχώντας ώστε να ολοκληρώσει τις επιδιώξεις του. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του συνδυασμού είναι η ταχύτητα και η οξυδέρκεια του. Ρίχνεται στο επαγγελματικό κομμάτι σε νεαρή ηλικία καθώς διαθέτει επιχειρηματικό ένστικτο και νιώθει ατρόμητος. Γνωρίζει επιτυχία, φήμη και δημοτικότητα. Στην αισθηματική ζωή έχει αρκετές κατακτήσεις και βρίσκει το φλερτ σαν σπορ που τον κρατάει σε ζωή και εγρήγορση. Οικονομικά δεν του λείπει το χρήμα αλλά δεν φημίζεται για επιδέξια οικονομική διαχείριση καθώς δεν δίνει τόση σημασία στην ύλη όσο στο πνεύμα.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ταύρο: Επιθυμία για ανέσεις και ισχυρές επιθυμίες. Ένας ιδιαίτερα τυχερός και δημοφιλής συνδυασμός ανθρώπου. Παραδοσιακά κυβερνάται από τους δύο ευεργέτες πλανήτες, τον Δία και την Αφροδίτη. Είναι ένας συνδυασμός που έχει με το μέρος του την τύχη, είναι δημοφιλής, ζεστός, κοινωνικός, φιλικός και επιθυμεί μια άνετη και πολυτελή ζωή. Είναι ένας ωροσκόπος που κάνει τον αισιόδοξο και ενθουσιώδη Τοξότη περισσότερο πρακτικό και τεχνοκράτη. Χρησιμοποιεί τις γνώσεις του και το μυαλό του για να εξασφαλίσει τα κεκτημένα του. Ο ωροσκόπος Ταύρος εξασφαλίζει σταθερότητα, αξιοπιστία και δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο να δημιουργήσει καλές οικονομικές προδιαγραφές στη ζωή του. Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει ευπορία, οικονομική δύναμη και εμπορικές ικανότητες. Δεν φημίζεται για την ταχύτητα του ωστόσο εντυπωσιάζει για την υπομονή, την επιμονή και το πείσμα του. Διαθέτει υψηλό αίσθημα αυτοσυντήρησης και πατάει γερά σα πόδια του. Έχουμε να κάνουμε με έναν χειρώναξ Τοξότη που καταπιάνεται με τεχνικά κομμάτια και εργασίες που απαιτούν δεξιότητες στα χέρια. Ωστόσο, ο ωροσκόπος στον Ταύρο πολλές φορές αποτελεί εμπόδιο στην εξέλιξη του Τοξότη καθώς τον γειώνει και τον κάνει να αντιπαθεί το ρίσκο και τις αλλαγές. Του αρέσουν τα ταξίδια αλλά πρέπει να τον μετακινήσεις με λιμουζίνα. Λατρεύει τις περιπέτειες, την ελευθερία αλλά γίνεται δέσμιος των αρχών του και της ανάγκης του για σταθερότητα και εξασφάλιση.  Στην αισθηματική ζωή έχει πολλές κατακτήσεις, είναι κομψός, προσεγμένος και είναι αδύνατον να μην κερδίσει τις εντυπώσεις. Είναι έντονα ερωτικός, τρυφερός, αγαπάει με όλη του τη δύναμη αλλά ένα πληγωθεί χάνει την εμπιστοσύνη του Είναι κτητικός, ζηλιάρης, διεκδικεί και θέλει αποκλειστικότητα. Παρόλα αυτά αγαπάει το φλερτ καθώς βρίσκει ευχαρίστηση και τονώνεται η φιλαρέσκεια του. Διαθέτει έντονη αυτοπεποίθηση και αρέσει στον εαυτό του με αποτέλεσμα να αρέσει και στους γύρω του. Θέλει τη βολή του, την ησυχία του, έχει ανάγκη από σταθερότητα και κάποιες φορές γίνεται λίγο άκαμπτος ή τραχύς.

Τοξότης με Ωροσκόπο Δίδυμο: Άνεση στην επικοινωνία και ισχυροί ακόλουθοι! Ένας χαρισματικός επικοινωνιολόγος Τοξότης. Ικανός στις δημόσιες σχέσεις, στην δικτύωση, με μεγάλο κοινωνικό κύκλο, αρκετά φιλικός και ευπροσήγορος. Φημίζεται για την οξεία αντίληψη, είναι αεικίνητος και αρκετά εξωστρεφής. Κερδίζει εύκολα τις συμπάθειες και δύσκολα τον αντιπαθούν. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα πνευματικά χαρακτηριστικά, στη γνώση και αρέσκεται στο να μαθαίνει συνεχώς νέες πληροφορίες, τις οποίες διαδίδει. Η αναμετάδοση της γνώσης είναι για αυτόν η μεγαλύτερη πρόκληση. Έχουμε να κάνουμε με έναν αρκετά εύγλωττο και ετοιμόλογο Τοξότη που ευημερεί στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Πολυτάλαντος, με πολλές κλίσεις και ταλέντα ασχολείται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα έτσι πολλές φορές φαίνεται ότι δεν ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του. Η ανάγκη του για ποικιλία και εναλλαγές τον κάνουν να φαίνεται αναξιόπιστος. Διαθέτει τρομερή εμπορευματική ικανότητα και μπορεί να προωθήσει ή να διαφημίσει τα χαρίσματα του κερδίζοντας την αποδοχή και την χρησιμότητα του. Οι γνωριμίες του και οι ισχυρές φιλίες που δημιουργεί στέκονται ασπίδα προστασίας στις δυσκολίες της ζωής του με αποτέλεσμα να στρέφεται στα δύσκολα στους φίλους του. Είναι ένας πιο εργένης και φιλελεύθερος Τοξότης, που δεν είναι οπαδός της δέσμευσης. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνει σε μία σχέση, ωστόσο επιθυμεί η σχέση του να προάγει την ελευθερία. Αγαπάει τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και αποτελεί έναν πλανόδιο εξερευνητή. Του ταιριάζουν επαγγέλματα με την εκπαίδευση, την πολιτική, τη νομική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και της διαφήμισης. Είναι ικανός στη χρήση της τεχνολογίας και ιδιαίτερα εύστροφος. Η ερωτική του ζωή είναι πλούσια σε εμπειρίες και μπορεί να κάνει περισσότερους από δύο γάμους.

Τοξότης με Ωροσκόπο Καρκίνο: Συναισθηματική παλίρροια και αγάπη για την οικογένεια! Ένας καρμικός ωροσκόπος για τον Τοξότη που το κάνει πολυδιάστατο και ποικιλόμορφο. Το φιλελεύθερο πνεύμα του και η τάση του για ανεξαρτησία έρχονται σε αντίθεση με την έντονα συναισθηματική του φύση με αποτέλεσμα να βιώνει συναισθηματικές αντιθέσεις. Από την μία έχει ανάγκη για δημιουργία πολύ προσωπικών και στενών δεσμών, από την άλλη πνίγεται μέσα σε αυτές και ψάχνει την ελευθερία του. Έντονα συναισθηματικός, λάτρης της οικογένειας και των πολύ προσωπικών του σχέσεων έχει την ανάγκη να νιώθει ότι ανήκει κάπου Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αποφασίσει με μεγαλύτερη ευκολία την δημιουργία της δικής του οικογένειας. Η αγάπη του για την ίδια τη ζωή αλλά και τους συνανθρώπους του είναι έντονη και φημίζεται για την συμπόνια του και την προσφορά τους στους αδυνάμους. Είναι έντονα διαισθητικός, διαθέτει ισχυρό ένστικτο και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο με αποτέλεσμα να χαίρει άκρας τύχης από κακοτοπιές και ατυχίες. Η φωτιά του Τοξότη σε συνδυασμό με το νερό του Καρκίνου κάνουν αυτόν τον Τοξότη έντονα δημιουργικό, με ισχυρή φαντασία και ικανότητα να θεραπεύει τους άλλους. Πολλές φορές έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματα των άλλων και μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους κάτι που τον βοηθάει να ξεπεράσει τα δικά του τραύματα. Είναι κάπως ράθυμος, βολεύεται εύκολα και θέλει να νιώθει άνεση και ασφάλεια με αποτέλεσμα να αφήνει κάποιες ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες στο βωμό της ασφάλειας του. Ο συνδυασμός αυτός μιλάει για όμορφα παιδικά χρόνια αλλά και για χαρούμενα γεράματα. Θα δημιουργήσει σίγουρα την δική του οικογένεια και θα αποκτήσει δικούς του απογόνους. Αγαπάει τα παιδιά και μεγαλώνει για δεύτερη φορά μαζί τους. Στους οικονομικούς χειρισμούς είναι αρκετά επιδέξιος και ο συνδυασμός αυτός υπόσχεται πλούτη, επιτυχία και απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Ο παράγοντας της τύχης τον συντροφεύει και είναι αρκετά δημοφιλής. Στον επαγγελματικό τομέα ακολουθεί πολλές φορές την καρδιά του και αφοσιώνεται στην καριέρα του. Η αναγνώριση και η επιτυχία τον συντροφεύουν και εκεί. Διαθέτει υψηλό φρόνημα και σέβεται τις αρχές, τις αξίες και τις κοινωνικές επιταγές. Ο οργανισμός του έχει την ικανότητα να αναρρώνει ταχέως.

Τοξότης με Ωροσκόπο Λέων: Αυτοκρατορία αγάπης! Πύρινο ζώδιο, πύρινος ωροσκόπος, σταθερότητα και μεταβλητότητα. Έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερα λαμπερή, γενναία, δημιουργική και αισιόδοξη προσωπικότητα που γίνεται δημοφιλής και εισπράττει την αποδοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Η εξωστρέφεια και η τύχη συντροφεύουν αυτόν τον συνδυασμό του Τοξότη, ο οποίος επιδίδεται σε ανακαλύψεις, εξερευνήσεις και ισχυρά πνευματικά μονοπάτια. Διαθέτει τεράστια ποσά ενέργειας στο ενεργητικό του και είναι ιδιαίτερα δημιουργικός. Αγαπάει τα παιδιά και την δημιουργία οικογένειας. Η απόκτηση απογόνων για αυτόν είναι δημιουργία ώστε να αφήσει την παρακαταθήκη του και να συνδέσει το παρελθόν, το παρόν με το μέλλον. Έχουμε να κάνουμε με έναν ιδιαίτερα γενναιόδωρο και πληθωρικό άνθρωπο που δεν θα διστάσει να σου δώσει κάτι από την καρδιά του και την ψυχή του. Αντιπαθεί τη μιζέρια και τη γκρίνια καθώς μαραζώνει. Ο ωροσκόπος Λέοντας δίνει την σταθερότητα και την υπομονή σε αυτόν τον άνθρωπο να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες του και να ολοκληρώσει τις επιδιώξεις του αφήνοντας το έργο του στην ιστορία. Είναι άνθρωπος εγκάρδιος, φιλικός, ζεστός, πρόσχαρος, καλοπροαίρετος και σίγουρα έχει κάτι θετικό να σου πει. Επιδιώκει τον θαυμασμό και αρέσκεται να τον θαυμάζουν με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στην κολακεία και να πέφτει θύμα των κολάκων. Έχει έντονα αρχηγικές και ηγετικές ικανότητες, ισχυρό αίσθημα επιδειξιμανίας και καταντάει ματαιόδοξος. Εάν ελέγξει τον εγωισμό του και δημιουργήσει για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τον εαυτό του θα γευτεί μια ζωή με τιμές και διθυραμβικά σχόλια.

Τοξότης με Ωροσκόπο Παρθένο: Εγγύηση επαγγελματικής επιτυχίας! Ένας Τοξότης αφιερωμένος στην καριέρα του και στα επαγγελματικά του. Είναι ο καριερίστας που υπηρετεί τις δικές του προσωπικές επιθυμίες για διάκριση. Επιδίδεται και στην προσφορά σε κοινωνικό επίπεδο. Ευμετάβλητος, προσαρμοστικός, θετικός και αισιόδοξος επικεντρώνει στην λεπτομέρεια και βρίσκει τις καλύτερες λύσεις και διεξόδους με αποτέλεσμα να είναι υπολογίσιμη δύναμη στον επαγγελματικό χώρο. Είναι ιδιαίτερα παραγωγικός, αποτελεσματικός, μεθοδικός, συνεπής και επιτυγχάνει να ολοκληρώσει όλα του τα σχέδια με σωστό προγραμματισμό και τακτική. Μειώνει την επιδειξιμανία του Τοξότη ο ωροσκόπος Παρθένος, τον κάνει πιο χαμηλών τόνων και διακριτικό. Οι ιδέες, ο ενθουσιασμός και η φαντασία του Τοξότη υλοποιούνται μέσα από αυτόν τον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να καταφέρνει σχεδόν πάντοτε να πάρει αυτό που θέλει ή να φτάσει εκεί που θέλει. Πετυχαίνει σε επαγγέλματα της νομικής, της εκπαίδευσης και της υψηλής επιστήμης. Είναι ένας άνθρωπος επικοινωνιακός, ικανός στις εμπορικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες και μπορεί να συνεργαστεί άψογα σε ομαδικό κλίμα καθώς γίνεται χρήσιμος και απαραίτητος. Πετυχαίνει σε θέσεις που απαιτούν λεπτομέρεια, σε οικονομικές αναλύσεις και σε περιττές θέσεις μέσα σε δημόσιους φορείς ή κρατικούς. Αντλεί ικανοποίηση και αυτοαποδοχή μέσα από την εργασία του και την επαγγελματική του δυναμική με αποτέλεσμα να επικεντρώνεται στην καριέρα του. Η επιτυχία στην καριέρα συνδέεται με την αυτοεκτίμηση του. Εάν βιώνει εργασιακές αλλαγές και αποτυχίες κλονίζεται η αυτοπεποίθηση του. Η εμπειρία είναι η λύση στις ανασφάλειες και τους δισταγμούς που αντιμετωπίζει στη ζωή του. Στο κομμάτι της διατροφής είναι από τους πιο προσεκτικούς Τοξότες και προσέχει την διατροφή και την υγεία του σε αντίθεση με τον Τοξότης-Ταύρο που έχει περιττά κιλά και είναι τροφαντός.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ζυγό: Επίκεντρο στις σχέσεις! Ο συνδυασμός αυτός μειώνει τον εγωισμό του Τοξότη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τις κοινωνικές, επαγγελματικές και προσωπικές του σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος κοινωνικός, εξωστρεφής, αισιόδοξος, ευγενής, αντιπαθεί τις ανοιχτές αντιπαραθέσεις και θα προσπαθήσει με την λογική και την διπλωματία του να λύσει τις διαφορές του. Ο ρόλος των άλλων είναι σημαντικός στη ζωή του και καταβάλλει αρκετή προσπάθεια ώστε να είναι αρεστός από τους άλλους κάτι που πολλές φορές τον κάνει να χάνει την ταυτότητα του. Είναι κομψός, καλαίσθητος, αγαπάει την τέχνη και επικεντρώνει στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επαγγελματικά του ταιριάζουν επαγγέλματα επικοινωνιακά, συμβουλευτικής, συμβούλου γάμου ή εργασιακού, δημοσίων σχέσεων και διεθνούς διπλωματίας. Είναι ο άνθρωπος που έχει ανάγκη από έναν ή μία σύντροφο για αυτό δεν θα τον δεις συχνά εργένη καθώς έχει έντονη ανάγκη να μοιράζεται. Θα προσπαθήσει να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και εκεί που θέλει στις συνεργασίες του. Οι άλλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Επιπλέον, είναι ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος στις νέες σχέσεις και συνεργασίες του. Είναι ιδιαίτερα ζεστός, τυχερός και ευνοημένος στον κοινωνικό του κύκλο και χαίρει αποδοχής και υποστήριξης. Κύριο κριτήριο στις επαγγελματικές του επιλογές είναι να του αρέσει αυτό που κάνει και να το βρίσκει σικάτο ή να τον χαρακτηρίζει. Μπορεί να διαπρέψει στον χώρο της μόδας, της υψηλής ραπτικής ή σαν φωτομοντέλο.

Τοξότης με Ωροσκόπο Σκορπιό: Ισχυρό ένστικτο επιβίωσης και επιδέξιοι καπετάνιοι της ζωής! Ένας πολύ πετυχημένος συνδυασμός που οδηγεί τον άνθρωπο σε επιτυχία, αναγνώριση και υστεροφημία. Ο ωροσκόπος στον Σκορπιό είναι ικανός ώστε να αναχαιτίσει την ορμητικότητα, τον ενθουσιασμό και τις παρορμήσεις του Τοξότη. Περιορίζει την επιπολαιότητα και μειώνει τον αυθορμητισμό του ζωδίου. Διαθέτει σταθερότητα, υπομονή, επιμονή και ισχυρό πείσμα ώστε να πετύχει τις επιδιώξεις του. Είναι ανθεκτικός στις δυσκολίες και στις δύσκολες συγκυρίες της ζωής του κάτι που τον κάνει να παίρνει πρωτοβουλίες και να δρα έγκαιρα στον κίνδυνο. Διαθέτει ισχυρό αίσθημα αγωνιστικότητας και γίνεται πολλές φορές ανταγωνιστικός. Επιζητεί τον έλεγχο στην προσωπική, επαγγελματική και οικονομική του ζωή. Είναι έντονα συναισθηματικός και ευαίσθητος αλλά καθόλου αδύναμος. Το ισχυρό δέσιμο του με την οικογένεια του και με εκείνους που αγαπά είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του που τον κάνει να ξεχωρίσει. Δεν θα διστάσει να υπερασπιστεί την οικογένεια του και εκείνους που αγαπάει σε περίπτωση που νιώσει ότι απειλούνται. Θα βγει μπροστά και θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο προστατεύοντας τους. Ένας Τοξότης με ωροσκόπο Σκορπιό δεν ξεχνάει ποτέ! Θυμάται το καλό και το κακό που του έχεις κάνει! Στο καλό απαντάει με αίσθημα υπηρεσίας απέναντι στους άλλους και γίνεται ιδιαίτερα προστατευτικός. Στο κακό δεν θα εκδικηθεί αλλά θα στο δείξει και θα αποτραβηχτεί αφήνοντας σε σε μία δύσκολη στιγμή. Στα αισθηματικά πολλές φορές βιώνει απόλυτα συναισθήματα, είναι έντονα ερωτικός, παθιασμένος και μπλέκει τη λογική με το συναίσθημα. Αγαπάει με πάθος και ορμή, είναι ιδιαίτερα κτητικός, θέλει πίστη αλλά ο ίδιος μπορεί να νιώθει ελεύθερος. Στον οικονομικό τομέα έχει εξαιρετικές ικανότητες απόκτησης περιουσίας και ενίσχυσης των πόρων του και της εισοδηματικής του δυναμικότητας. Σαν προσωπικότητα είναι αινιγματικός, πάντα κρύβει πράγματα για τον εαυτό του και κρατάει μυστικά για αυτόν. Είναι από τους πιο εσωστρεφείς συνδυασμούς για το ζώδιο και τον κάνει πολύ προσεκτικό στις επιλογές του και στον πιο θα εμπιστευτεί.

Τοξότης με Ωροσκόπο Τοξότη: Περιπλανώμενος αιώνιος εξερευνητής! Αισιόδοξος, θετικός, φιλικός, ζεστός χαρακτήρας με μεγάλη τύχη στην προσωπική του ζωή. Πνευματώδης, με αίσθηση του χιούμορ και αιώνια έφηβος. Η ανέμελη στάση του απέναντι στις δυσκολίες της ζωής τον κάνει να βρίσκει διεξόδους από τα δύσκολα. Απτόητος, γενναίος και τολμηρός ξεπερνά τις δυσκολίες της ζωής καθώς θέλει να εξελιχθεί πνευματικά και να φτάσει στην υψηλή διανόηση. Μπορεί να ασχοληθεί με την διαπαιδαγώγηση, την πολιτική, την εκπαίδευση. Συνήθως απαντά θετικά σε ακαδημαϊκές καριέρες και σε γλωσσολόγους. Είναι ένα ανήσυχο πνεύμα με αποτέλεσμα να θέλει την ποικιλία που του εξασφαλίζει την διανοητική πρόοδο. Μπορεί να ταξιδέψει αρκετά στη ζωή του, να γνωρίσει καινούριους πολιτισμούς και κουλτούρες. Ακολουθεί τις ιδέες του και ενδιαφέρεται να μεταδώσει τη γνώση του και την ιδεολογία του. Παθιασμένος με τον λόγο και τα πιστεύω του καταλήγει δογματικός στις σχέσεις του όταν οι άλλοι δεν αποδέχονται τις ιδέες του. Στην ερωτική του ζωή δεν δεσμεύεται, προτιμάει την εργένικη ζωή και είναι έτοιμος να εξερευνήσει ανθρώπινες προσωπικότητες που τον βοηθάνε να αναπτυχθεί διανοητικά και συναισθηματικά. Κίνητρο του να μπει σε μία σχέση είναι η αγάπη στα ταξίδια και στις πνευματικές του διαδρομές. Αγαπάει, είναι εξαιρετικός φίλος και πιστός συνεργάτης όταν βρίσκει την αποδοχή στις ιδέες του. Υστερεί σε πρακτικότητα και δεν μπορεί να εκπληρώσει έναν στόχο του γιατί μένει στο θεωρητικό υπόβαθρο και χάνεται στις ιδεολογικές του αναζητήσεις. Σίγουρα πρέπει να αναπτύξει ένα πρακτικό και ρεαλιστικό προφίλ που θα τον βοηθήσει να προχωρήσει στη ζωή του και να μην μένει στην σφαίρα της θεωρίας. Ωστόσο, ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος του, μην ξεχνάμε ότι διπλοκυβερνάται από τον Δία έτσι θα βρει τους συμμάχους και τους ανθρώπους που θα στηρίξουν το έργο του και τη δράση του. Είναι εξαιρετικός φίλος, η ψυχή της παρέας.

Τοξότης με Ωροσκόπο Αιγόκερω: Μεγάλες φιλοδοξίες και αυστηρό ταπεραμέντο! Ένας εξαιρετικός συνδυασμός. Ο Τοξότης εδώ διακατέχεται από μεγάλες ιδέες, είναι έντονα φιλοσοφημένος και έλκεται από πνευματικές αναζητήσεις. Όλα αυτά έρχονται να πάρουν δομή, υπόσταση μέσω του ωροσκόπου στον Αιγόκερω. Οι αφηρημένες ιδέες του Τοξότη βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να υλοποιηθούν και να γίνουν αριστουργήματα που θα τον βοηθήσουν να διακριθεί επαγγελματικά και να χτίσει ένα ισχυρό προφίλ. Είναι πρακτικός, οργανωμένος, πειθαρχημένος και χρησιμοποιεί τα ταλέντα του και τις ικανότητες του προς όφελος του. Είναι κοινωνικά ευσυνείδητος και ώριμος στις επιλογές του. Ο συνδυασμός χαρίζει αυτοπεποίθηση, ωριμότητα και δυνατότητα για έγκαιρες αποφάσεις. Η εμπειρία και η πείρα είναι τα όπλα αυτού του ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει την επιτυχία όσο μεγαλώνει. Στα επαγγελματικά από μικρός θα καταλάβει τι του ταιριάζει και θα αφιερωθεί στον στόχο του ώστε να τον κατακτήσει και να κερδίσει την αποδοχή και την αναγνώριση. Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω κάνει τον Τοξότη ώριμο, ρεαλιστή ή μπορεί να σημαίνει δύσκολα παιδικά χρόνια, ένα αυστηρό ή περιοριστικό περιβάλλον που τον έχει τραυματίσει. Μέσω της υπεραναπλήρωσης και του μοτίβου της επαγγελματικής αναρρίχησης προσπαθεί να ξεπεράσει το αίσθημα της μειονεξίας και της αποδοχής ώστε να εκτιμήσει τον εαυτό του και να καταφέρει να γίνει χρήσιμος και άξιος θαυμασμού από την κοινωνία. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις που μπορεί να προέρχεται από εύπορη οικογένεια και έχει στήριξη από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση θα χρησιμοποιήσει την οικογένεια του για να ανέβει κοινωνικά και να διακριθεί επαγγελματικά πατώντας στα πόδια του και τις δικές του δυνάμεις. Με κυβερνήτες τον Δία και τον Κρόνο είναι άνθρωπος που επικεντρώνει στα πνευματικά αγαθά και στην κοινωνική διάκριση. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αξιοπρέπεια, στα πρέπει, στις αρχές, στην αξία και την ηθική. Ενδιαφέρεται για το όνομα, την υπόληψη και την κοινωνική του θέση. Η αισθηματική ζωή δεν είναι προτεραιότητα του αλλά θα κάνει μια επιλογή που δεν θα τον εκθέσει κοινωνικά. Διατηρεί χαμηλό προφίλ και δεν εκθέτει την προσωπική του ζωή. Γίνεται μαινόμενος εάν τον προδώσουν ή τον εκθέσουν.

Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόο: Υψηλή αντίληψη και αποδράσεις! Δίας και Ουρανός πλαισιώνουν έναν ιδιαίτερα πνευματώδη, φιλελεύθερο, ανεξάρτητο και πρωτοποριακό χαρακτήρα. Οι ιδιότητες του Υδροχόου εδώ, της προόδου, της υψηλής διανόησης και των επιστημών δημιουργούν έναν εξαιρετικό επιστήμονα. Επαγγέλματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την έρευνα και τον επιστημονικό κλάδο ταιριάζουν σε αυτόν τον συνδυασμό. Ο συνδυασμός αυτός πάει κόντρα στο κατεστημένο και έρχεται να δώσει χώρο στο καινούριο, το έτη φωτός μπροστά. Η ιδιαίτερα έξυπνη φύση του ανθρώπου τον κάνει να αγωνίζεται για τα ανθρώπινα ιδεώδη και ιδανικά. Μάχεται για τις ηθικές αρχές και αξίες. Έχουμε να κάνουμε με έναν εξαιρετικό συνδυασμό που μπορεί να επικοινωνήσει τις ιδέες του και να εκφραστεί με χειμαρρώδη ευκολία. Εφευρετικός χαρακτήρας, κοφτερό μυαλό, μεγαλόπνοες ιδέες, όλα συνηγορούν υπέρ της προόδου, της τεχνολογικής και ιδεολογικής εξέλιξης. Υπέρμαχος των θεωριών και της εξέλιξης υπηρετεί την τεχνολογία, τις επιστήμες και διαπρέπει σε ρόλους ακαδημαϊκού και πολιτικής. Είναι ο τύπος ανθρώπου που θα αναμειχθεί στα κόμματα και τις πολιτικές παρατάξεις. Αγωνίζεται για τον άνθρωπο, τα ανθρώπινα ιδανικά. Είναι εξαιρετικός φίλος, αγαπάει τους φίλους του σαν οικογένεια του και αφιερώνει ένα μέρος της καθημερινότητας του. Πολλές φορές όμως γίνεται ακραία ιδεολόγος και καταλήγει επαναστάτης με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται σαν πνεύμα αντιλογίας. Η ερωτική του ζωή είναι ενδιαφέρουσα και μπορεί να κάνει γνωριμίες στα ταξίδια ή μέσα σε συλλόγους και ομαδικές δραστηριότητες.

Τοξότης με Ωροσκόπο Ιχθύ: Ταλέντα σε μία εύθραυστη προσωπικότητα! Ο ενθουσιασμός και το πάθος του Τοξότη γίνονται συναισθηματικός μοχλός δημιουργίας για τον ωροσκόπο στους Ιχθείς. Επαγγελματικά σίγουρα θα ακολουθήσει αυτό που προστάζει η καρδιά του και το όνειρο του. Θα αμφιταλαντευτεί αρκετά επαγγελματικά, θα συναντήσει δυσκολίες, πολλές φορές θα ανακόψουν τα εμπόδια την ορμητικότητα του αλλά στο τέλος θα βρει μέσω της ισχυρής «Πίστης» να εκπληρώσει το όνειρο του. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και γενναιόδωροι τύποι, αγαπάνε τα ταξίδια, το εξωτερικό αλλά και την απόδραση από την σκληρή, πεζή πραγματικότητα. Είναι ένας συνδυασμός της προσφοράς, της παροχής συμβουλευτικής και του να απαλύνει τον πόνο των άλλων. Οι ιδέες του μοιάζουν ένθερμες και πολλές φορές παθιάζεται συναισθηματικά με αποτέλεσμα να τον βρίσκουν απόλυτο ή δογματικό. Παθιάζεται με ανώτερες ιδέες, με την πολιτική αλλά επικεντρώνει στα ανθρώπινα ιδεώδη και στην θεραπεία του ανθρώπινου πόνου. Μπορεί να διαπρέψει στην ιατρική, την ψυχολογία και την θεραπεία του ανθρώπου για αυτό επιλέγει επαγγέλματα που φέρουν στο κέντρο τον άνθρωπο και όχι την ύλη. Εξαιρετικός φυσικοθεραπευτής ή βελονιστής. Στην ερωτική ζωή έρχεται αντιμέτωπος με έντονες ερωτικές σκηνές και ιστορίες, είναι τόσο συναισθηματικός που μπορεί να γίνει έρμαιο του έρωτα και των δονήσεων του. Ο ευέλικτος και ευμετάβλητος χαρακτήρας του τον κάνουν προσαρμοστικό και εύπλαστο. Είναι εξαιρετικός φίλος και σύντροφος αλλά πολλές φορές δεν περιτριγυρίζεται από σταθερές σχέσεις. Το ιδεολογικό του σύστημα αλλάζει εύκολα και τον κάνει να αναζητάει νέους κύκλους, νέους ανθρώπους και εμπειρίες. Πολλές φορές νιώθει ότι βρίσκει τις ιδανικές σχέσεις και στην συνέχεια απογοητεύεται. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν στον Θεό ή σε υψηλά ιδανικά. Είναι έντονα συναισθηματικές προσωπικότητες και δεν μένουν σε μία σχέση εάν νιώθουν ότι καλύπτονται συναισθηματικά. Θέλουν την αγάπη, την αποδοχή και το ενδιαφέρον των άλλων καθώς διακατέχονται και πλήττονται από ανασφάλειες. Μπορούν να γίνουν θυσία εάν πιστέψουν ότι αξίζει το όνειρο τους και ότι θα αποδώσει κοινωνικά.