You are currently viewing ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ 2024

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΤΟ 2024

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

7/1: Η Σελήνη αν και πτωτική (Σκορπιός) σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (διακυβέρνηση). Είναι μία όψη βοηθητική για τα συναισθήματα, την αμοιβαία κατανόηση του ενός προς τον άλλον. Στον γάμο επικρατεί η ενσυναίσθηση και ο ένας μπορεί να μπει στη θέση του άλλου. Ευνοείται η οικογενειακή ζωή! Επιπλέον, ο Άρης από τον Αιγόκερω (έξαρση) σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Μία όψη που υπόσχεται μακροβιότητα, ανθεκτικότητα και αμοιβαία υποστήριξη του ενός προς τον άλλον. Οι δύο στηρίζουν αμοιβαία τις φιλοδοξίες και επιδιώξεις του άλλου ενώ μπορούν να λειτουργήσουν σαν μέντορες και καθοδηγητές. Ο ρομαντισμός και το πάθος εναλλάσονται έτσι δημιουργούν έναν όμορφο δεσμό, μία όμορφη σχέση όπου τα μέλη είναι δεμένα με κατανόηση αμοιβαίως.

12/1: Ο Άρης από τον Αιγόκερω (έξαρση) σε τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο και σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Οι όψεις είναι υποστηρικτικές, ενθαρρυντικές έτσι ο γάμος έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, μακροημέρευσης. Ο ένας στηρίζει τη δράση, τα κίνητρα, τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες του άλλου. Ο ενθουσιασμός, το πάθος και η αμοιβαία ενθάρρυνση μπορούν να δώσουν ώθηση στον γάμο αυτόν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτό αποτελεί μία εξαιρετική ένδειξη ότι ο γάμος, η σχέση λειτουργεί ως φιλία. Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στα ζώδια του Κρόνου, ο μεν πρώτος στον Αιγόκερω, η δε δεύτερη στον Υδροχόο. Οι αρχές, οι αξίες, το ήθος, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός του ενός προς τον άλλον δεν θα στερέψουν ποτέ. Υπάρχει χώρος και χρόνος για τον καθένα χωριστά και μαζί.

20/1: Μία ημέρα ιδιαίτερη καθώς τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους από τα ζώδια του Αιγόκερω και του Ταύρου και του Υδροχόου με τον Δίδυμο. Αυτό συμβαίνει διότι τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στο τέλος και την αρχή των ζωδίων. Μέχρι το μεσημέρι και τις πρώτες ώρες ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σε τρίγωνο με την Σελήνη από τον Ταύρο υπόσχονται σταθερότητα, μακροβιότητα και επιτυχία. Από τις απογευματινές και βραδινές ώρες περνάνε αντίστοιχα στα ζώδια του Υδροχόου και των Διδύμων, κάτι που ενισχύει την επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, τα μέλη του γάμου δεν θα σταματήσουν να συνεργάζονται και να βλέπουν τα πράγματα από παρόμοια οπτική γωνία.

28/1: Ημέρα ωδή στον έρωτα, ωδή στις σχέσεις, ωδή στον γάμο. Ένα υπέροχο τρίγωνο μεταξύ Διός-Σελήνης-Αφροδίτης από τα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Στην όψη συμμετέχει ο Κρόνος από τους Ιχθύες σχηματίζοντας μία αντίθεση με την Σελήνη και ένα εξάγωνο έκαστως με την Αφροδίτη και τον Δία. Ο σχηματισμός αυτός είναι ιδιαίτερα σπάνιος και αποκαλείται χαρταετός ή αλλιώς «Kite». Η τύχη, η χαρά, η αισιοδοξία, η πληθωρικότητα, η επιτυχία, η συναισθηματική αρμονία, όλα εμπεριέχουν την έννοια του μέτρου και των ορίων. Ο γάμος λειτουργεί εξαιρετικά και ο ένας μπορεί να λειτουργήσει σαν μέντορας του άλλου σε ζητήματα οικονομικά, επαγγελματικά, εργασιακά, υγείας και αύξησης της περιουσίας. Φυσικά από τον γάμο δεν λείπουν η ηθική, το μέτρο, η αξιοπρέπεια! Εξαιρετική ημέρα!

30/1: Η ημέρα εξαίρει τον γάμο που στηρίζεται στην φιλία, την κατανόηση, τον συμβιβασμό και την διαλλακτικότητα. Η Σελήνη από τον Ζυγό εξυψώνει την συμβίωση και τον γάμο ενώ ο Ήλιος στον Υδροχόο εξυμνεί τη φιλία. Η ημέρα δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για μία άψογη και ισχυρά θεμελιωμένη επικοινωνία μέσα στον γάμο. Η αυθεντικότητα και ο αλτρουισμός είναι διάχυτα στον γάμο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

2/2: Η Σελήνη από τον Σκορπιό αν και πτωτική σε αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο, μία όψη που μιλάει για συναισθηματικές υπερβολές αλλά και υπέρμετρη έκφραση συναισθήματος. Η όψη δεν είναι κακή, συμβολίζει έναν όμορφο οικογενειακό βίο και μία έντονη ζωή για την απόκτηση αγαθών, υλικών και περιουσίας. Το ζευγάρι μέσα στον γάμο αυτόν προσπαθεί να απολαύσει τις ανέσεις, τις πολυτέλειες της ζωής, το χρήμα. Μέσα σε αυτόν τον γάμο μπορεί να αποκτήσουν τα μέλη από κοινού σηαμντική περιουσία. Η συμμετοχή του Κρόνου από τους Ιχθύες με όψη εξαγώνου-τριγώνου αντίστοιχα μιλάει για σταθεροποίηση, σταθερότητα και μακροβιότητα. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού μιλάει για έντονη διάθεση ανεξαρτησίας μέσα στον γάμο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα έναν χωρισμό ή ότι στον γάμο το ζευγάρι δρα ατομικά αλλά ότι σέβεται ο ένας τα όρια και τις ελευθερίες του άλλου.

5/2: Μία ημέρα θετική για την τέλεση του μυστηρίου του γάμου καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Σελήνη στον Τοξότη. Ένας γάμος όπου η εξωστρέφεια, η αισιοδοξία, η παιδιότητα και η αθωότητα κατέχουν περίοπτη θέση. Η σχέση λειτουργεί εξαιρετικά σαν φιλία ενώ τα μέλη του γάμου απολαμβάνουν ο ένας την παρέα, την συντροφικότητα του άλλου. Τα ταξίδια, η γνώση και η ανακάλυψη νέων πολιτισμών μπορούν να ενισχύσουν αυτόν τον γάμο.

19/2: Ευνοούνται η οικογενειακή ζωή, ο γάμος και η συμβίωση. Μέσα στον γάμο επικρατεί το συναίσθημα, η δοτικότητα και η ανάγκη για την δημιουργία μιας οικογένειας με παιδιά αποτελεί μέγα προορισμό. Η Σελήνη από τον Καρκίνο (κυριαρχία) σε τρίγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες μιλάει για έντονο συναίσθημα, ρομαντισμό και αγάπη μέσα στον γάμο. Το ζευγάρι μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή μέσα στο σπίτι ή να κάνει ταξίδια σε υδάτινους, παραθαλάσσιους προορισμούς. Επιπλέον, τις ημέρες αυτές οι πλανήτες του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη συντρέχουν (σύνοδος) στον Υδροχόο. Η όψη εξαίρει τη φιλία, την αυθεντικότητα και τον αλτρουισμό. Ο ένας μπορεί να σέβεται τα όρια, τις επιθυμίες και τα θέλω του άλλου. Ο ερωτισμός, το πάθος και η σεξουαλικότητα επισφραγίζουν αυτόν τον γάμο.

29/2: Μία ημέρα που πολλοί θα απέρριπταν λόγω του ότι γιορτάζεται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη σε τρίγωνο μιλάνε για έναν γάμο όπου το ζευγάρι μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ του. Ήλιος, Ερμής και Κρόνος σε σύνοδο στους Ιχθύες μιλάνε για έναν γάμο έντονα συναισθηματικό και συγκινησιακά φορτισμένο όπου το μέτρο και ο ρεαλισμός δεν εκλείπουν (Κρόνος). Το στέλιουμ ή αλλιώς η πολυαστρία αυτή στους Ιχθύες (Ήλιος-Ερμής-Κρόνος) σε εξάγωνο με τον Δία υπόσχεται σταθερότητα, μακροβιότητα, επιτυχία. Ο γάμος μπορεί να στηριχθεί και στην εξαιρετική επικοινωνία. Υπάρχουν πολλά θετικά, πολλές θετικές εκφάνσεις. Το συναίσθημα δεν λείπει αλλά και η πρακτικότητα στον γάμο επίσης μπορεί να αναπτυχθεί ιδιαίτερα. Η αισιοδοξία, η τύχη, η αμοιβαία ενθάρρυνση του ενός προς τον άλλον αποτελούν μερικά από τα δυνατά σημεία αυτού του γάμου.

ΜΑΡΤΙΟΣ

5-6/3: Δύο ημέρες παρόμοιας ενέργειας και χροιάς καθώς τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) σχηματίζουν μεταξύ τους θετική όψη εξαγώνου. Ο Ήλιος στους Ιχθύες σε εξάγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω υπόσχονται μία μείξη συναισθήματος και πρακτικότητας. Το συναίσθημα δεν απουσιάζει διόλου σε αυτόν τον γάμο, όπου και η πράξη μπορεί να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ο ένας μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σαν σύμβουλος ή μέντορας του άλλου.

10/3: Μοναδική νέα σελήνη στους Ιχθύες σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό. Ένας γάμος με έντονα συναισθήματα, έντονα ρομαντική διάθεση όπου δεν εκλείπουν ο ενθουσιασμός και η ανανέωση μεταξύ του ζευγαριού. Χρειάζεται προσοχή στην ευμετάβλητη φύση του γάμου και στις ταχύτατες αλλαγές στην διάθεση του ζεγαριού. Υπάρχει μία διάθεση για σεβασμό στην διαφορετικότητα και τον χαρακτήρα του άλλου. Ωστόσο, παρόλα αυτά πέρα από το άπλετο συναίσθημα που μπορεί να παρασέρνει το ζευγάρι, υπάρχει και η δυναμική να παραμείνουν τα μέλη της σχέσης προσγειωμένα στην πραγματικότητα, απλά χρειάζεται μία περισσότερη προσπάθεια.

14/3: Μία ημέρα ιδιαίτερα τυχερή και θετική για γάμους και για την δημιουργία μιας σταθερής, μακρόχρονης και πολλά υποσχόμενης σχέσης. Η Σελήνη από το ζώδιο της έξαρσης της (Ταύρος) σε εξάγωνο με τον Ήλιο στους Ιχθύες υπόσχεται έντονο συναίσθημα, πάθος, ρομαντισμό, αισθησιασμό αλλά και μία πρακτική διάσταση στον γάμο. Η τριπλότητα Σελήνης-Δία-Ουρανού στον Ταύρο υπόσχεται επιτυχία και ευτυχία στον οικογενειακό βίο, μία πολύ όμορφη και χαρούμενη οικογένεια, πολλούς απογόνους. Μέσα στον γάμο δεν θα λείψουν οι αρχές, οι σταθερές και το ήθος αλλά όλα αυτά πλαισιώνονται σε ένα πολύ φιλελεύθερο, ανεξάρτητο και προοδευτικό μοτίβο. Το ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει μεγάλη περιουσία από κοινού ενώ και η Πίστη στον Θεό ή σε μία ανώτερη δύναμη θα είναι ισχυρή.

19/3: Μία άλλη εξαιρετική ημερομηνία μέσα στον Μάρτιο με την Σελήνη στο σπίτι της (Καρκίνος) να υπόσχεται έναν ευτυχισμένο γάμο και μία αρμονική οικογενειακή ζωή. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα υπόσχονται χαρά, αισιοδοξία, έντονο συναίσθημα αλλά και κατανόηση αμοιβαία. Μέσα στον γάμο ο ένας μπορεί να μπει στην θέση και την συναισθηματική κατάσταση του άλλου με αποτέλεσμα να υπάρχει σύμπνοια και συναισθηματική ταύτιση. Επίσης, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στους Ιχθύες μιλάει για την επισφράγιση αυτού του γάμου, την μακροβιότητα και την επιτυχία. Τα ήθη, τα έθιμα, τα όρια, τα πρέπει και οι αξίες είναι ιδιαίτερα ισχυρά σε αυτόν τον γάμο. Η όψη αυτή σχετίζεται με τα δαχτυλίδια, με γάμους, αρραβώνες, επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ένας μήνας προς αποφυγήν γάμων, επισημοποιήσεων και δεσμεύσεων καθώς έχουμε την έκλειψη ηλίου στις 8/4 και τον ανάδρομο Ερμή επομένως υπάρχει έντονη ρευστότητα, αστάθεια και αποσταθεροποίηση. Εκλείψεις και ανάδρομος Ερμής είναι δύο αποτρεπτικοί παράγοντες ως προς την επιλογή ημερομηνιών. Η μόνη εξαίρεση και μάλιστα με σύμφωνη γνώμη με επιφύλαξη αφορά την ημερομηνία 28/4/2024 και μάλιστα ώρες βραδινές.

28/4: Ο Ήλιος από τον Ταύρο σε τρίγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω υπόσχονται μία σχετική σταθερότητα μέσα σε μία εποχή έντονων αλλαγών. Το ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει από κοινού σημαντική περιουσία ενώ ο ένας μπορεί να στηρίξει τον άλλον σε επαγγελματικά του βήματα.

ΜΑΙΟΣ

3/5: Ήλιος στον Ταύρο σε εξάγωνο με την Σελήνη στους Ιχθύες. Ένας γάμος που προάγει την σταθερότητα, την μακροβιότητα και υπόσχεται και έντονο συναίσθημα. Ο ρεαλισμός και η πρακτικότητα εναλλάσονται με το συναίσθημα και τον αισθησιασμό. Το ζευγάρι μπορεί να συνεργαστεί αρκετά καλά μεταξύ του. Ο Άρης από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο χαρίζει μία σπιρτάδα, ένα πάθος, έναν έντονο ερωτισμό. Η σεξουαλικότητα είναι διάχυτη σε αυτόν τον γάμο και συνδέει το ζευγάρι. Ωστόσο, το μεγάλο ατού είναι η αμοιβαία ενθάρρυνση του ενός προς τα κίνητρα, τις προθέσεις και τις επιδιώσεις του άλλου. Η ορμητικότητα, η λήψη πρωτοβουλιών και η εξαιρετική επικοινωνία κοσμούν αυτόν τον γάμο.

12/5: Μία εξαιρετική ημερομηνία καθώς τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) σχηματίζουν εξάγωνο μεταξύ τους. Το συναίσθημα, η ανάγκη για την δημιουργία μιας πετυχημένης οικογένειας και ο ρομαντισμός αναμειγνύονται με την πρακτικότητα και την ανάγκη για σταθερότητα. Οι τυχερές όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Ήλιο, τον Ουρανό υπόσχονται συναισθηματική αρμονία, γαλήνη, ειρήνη, συναισθηματική ανανέωση. Το τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου μιλάει για την σταθεροποίηση στον γάμο και τις σχέσεις.

17-18/5: Δύο ημέρες με παρόμοια ενέργεια και δυναμική. Η Σελήνη από την Παρθένο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον Ταύρο υπόσχεται συναισθηματική αρμονία και γαλήνη. Ήλιος και Δίας βαδίζουν μαζί, σαν σε σύνοδο και αυτό υπόσχεται αγάπη, επιτυχία, αισιοδοξία. Στον γάμο υπάρχει μια φιλοσοφημένη στάση και άποψη ζωής. Το ζευγάρι μπορεί να αποκτήσει από κοινού μία ιδιαίτερα μεγάλη περιουσία. Το ίδιο μότο ισχύει και την επομένη, στις 18/5 με την Σελήνη στον Ζυγό (ζώδιο του γάμου) να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Το πάθος και το έντονο συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι λειτουργεί σαν κόλλα. Αφροδίτη και Ουρανός σε σύνοδο στον Ταύρο μιλάνε για έναν γάμο αντισυμβατικό, εξτρεμιστικό, χωρίς κόμπλεξ και ταμπού. Το ζευγάρι μπορεί να έχει ηλιακιακή διαφορά, να είναι εξωτερικά και φαινομενικά διαφορετικό ωστόσο έχουν μία αυθεντική έλξη μεταξύ τους, υπάρχει μία βαθειά φιλία και εκτίμηση μεταξύ τους. Ιδαίτερη τύχη στην απόκτηση οικονομικών αγαθών.

28/5: Ωδή στον έρωτα, ωδή στον γάμο, ωδή στην επικοινωνία! Ένα μεγάλο, έντονο, διαρκές και παρατεταμένο τρίγωνο μεταξύ Υδροχόου-Διδύμων! Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με τον Ήλιο στους Διδύμους μιλάνε για έναν γάμο που στηρίζεται στην εξαιρετική επικοινωνία και λειτουργεί εξαιρετικά και ως φιλία. Η Σελήνη σε διαδοχικά τρίγωνα με Δία, Αφροδίτη και Ήλιο υπόσχεται πάθος, συναισθηματική αρμονία, ισορροπία και εξαίρετη επικοινωνία. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι μία όψη συλλογική και δείχνει έναν γάμο που μπορεί να γίνει θησαυρός γνώσεων. Ο πλούτος, υλικός και γνωστικός μπορεί να κάνει αυτόν τον γάμο να στεριώσει. Εκτός αυτού, ο Ερμής στον Ταυρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες υπόσχεται σταθερότητα και εξαιρετικές προοπτικές στην επικοινωνία. Μέσα από τον σωστό διάλογο και την ξεκάθαρη έκφραση ο γάμος αυτός μπορεί να προοδεύσει.

ΙΟΥΝΙΟΣ

1-2/6: Η Σελήνη από τους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή εξαίρει την επικοινωνία και το συναίσθημα. Μέσα σε αυτόν τον γάμο υπάρχει αμοιβαία αγάπη, κατανόηση ενώ και η επικονωνία είναι αρκετά ισχυρή. Η συναισθηματική ανανέωση αποτελεί κινητήριο δύναμη του γάμου αυτού. Μυαλό και λογική πολλές φορές συντρέχουν, συμβαδίζουν έτσι δεν λείπει ούτε το συναίσθημα ούτε η λογική. Επιπλέον, αυτές τις ημέρες Ήλιος, Αφροδίτη και Δίας σε στενή προσέγγιση μιλάνε για μία μεγάλη, βαθειά, ειλικρινή αγάπη. Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, η οικειότητα μεταξύ των ατόμων αλλά και το πάθος αποτελούν ισχυρά όπλα για έναν βίο γεμάτο εκπλήξεις. Η επικοινωνία αποτελεί σημαντικό θεμέλιο του γάμου. Ο γάμος δείχνει μία σχέση που στηρίζεται στη φιλία. Η ανοχή του ενός απέναντι στον άλλον αποτελεί ένα άλλο δυνατό στοιχείο του γάμου αυτού.

11/6: Ποικιλία επιρροών αυτήν την ημέρα. Στα πολύ θετικά της ημέρας η «υπερλαμπρη» Σελήνη στον Λέοντα σε εξάγωνο με την πολυαστρία (Ερμής, Αφροδίτη, Ήλιος) στους Διδύμους. Ένας γάμος ιδιαίτερα κοσμικός, μεγαλειώδης, όπου τα συναισθήματα θαυμασμού του ενός προς τον άλλον είναι έκδηλα και διάχυτα. Η καλή επικοινωνία, η καλή διάθεση, το κέφι, το χιούμορ, όλα αποτελούν ζωτικά σημεία για αυτόν τον γάμο. Στα αρνητικά, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που μπορεί να δείχνει πείσμα, αμετακίνητες απόψεις στον γάμο. Χρειάζεται προσπάθεια και διάθεση συμβιβασμού και από τις δύο πλευρές ώστε να αποφευχθούν οι προστριβές, οι ίντριγκες και τα παιχνίδια εξουσίας του ενός απέναντι στον άλλον. Ο γάμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά η κατανόηση, η μεγαλοκαρδοσύνη και η εξαιρετική διάθεση-επικοινωνία μπορούν να σώσουν αυτόν τον κοινό βίο.

26/6: Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο με την Σελήνη στους Ιχθείς υπόσχεται έναν τυχερό, γεμάτο συναίσθημα γάμο. Η δημιουργία μίας ευτυχισμένης οικογένειας αποτελεί μέγιστη ανάγκη και βασική προτεραιότητα σε αυτόν τον γάμο. Τα μέλη της σχέσης είναι ιδιαίτερα δεμένα και σε θέση να κατανοούν ο ένας τις διαθέσεις και τα συναισθήματα του άλλου. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου εδραιώνει την επικοινωνία μέσα σε αυτόν τον γάμο ενώ και το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη δείχνει ένα άσβεστο πάθος, υπόσχεται έντονο ερωτισμό και αισθησιασμό. Το συναίσθημα βρίσκει πρόσφορο έδαφος, γονιμοποιείται και ανθίζει. Η πρακτική διάσταση δεν λείπει σε αυτόν τον γάμο.

ΙΟΥΛΙΟΣ

1/7: Ναι στον γάμο, ναις την συμβίωση, ναι στην επισημοποίηση! Η Σελήνη στον Ταύρο υπόσχεται σταθερότητα, ασφάλεια και μακροβιότητα ενώ το εξάγωνο της προς τον Ήλιο στον Καρκίνο μιλάει για έντονο συναίσθημα και ρομαντζάδα. Υπάρχει κατανόηση του ενός στις ανάγκες και τα συναισθήματα του άλλου ενώ η απόκτηση οικογένειας, απογόνων και περιουσίας αποτελούν προτεραιότητες μέσα σε αυτόν τον γάμο. Αφροδίτη-Κρόνος σε συγκλίνον τρίγωνο υπόσχονται ανταλλαγή αιώνιων όρκων πίστης, αγάπης και αφοσίωσης. Μακροβιότητα, ανθεκτικότητα, αξίες, αξιοπρέπεια, ηθική. Το πάθος και ο έντονος ερωτισμός δεν λείπουν (εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη). Η αγάπη είναι βαθιά, ουσιαστική και το δέσιμο πάρα πολύ ισχυρό.

6/7: Νέα σελήνη στον Καρκίνο! Ο γάμος αυτός είναι του ονείρου! Αποτελεί το ύψιστο αγαθό και δείχνει έναν ευτυχισμένο οικογενειακό βίο. Η δημιουργία ενός ευτυχισμένου δεσμού και μιας μεγάλης οικογένειας αποτελούν προορισμό σε αυτόν τον γάμο. Σελήνη και Αφροδίτη σε σύνοδο στον καρκίνο δείχνουν την ισχύ της γυναίκας και την περίοπτη θέση στην οποία αυτή βρίσκεται. Άφθονο συναίσθημα, έντονος ρομαντισμός αλλά και συναισθηματική ανανέωση. Τα άτομα μπορούν να σέβονται ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Μεταξύ τους υπάρχει χώρος, ανεξαρτησία και ελευθερία. Η καταπίεση δεν έχει θέση σε αυτόν τον γάμο. Το ζεύγος μπορεί να αποκτήσει πολλά ακίνητα ή μία μεγάλη περιουσία ενώ έχουν ισχυρούς δεσμούς με τις οικογένειες τους και θα εμφυσήσουν τις αρχές που έχουν διδαχτεί. Η παράδοση και η πίστη στις αξίες αποτελούν αφροδισιακό σε αυτόν τον γάμο.

11/7: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ένα ερωτικό τανγκό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς εξυμνούν τον έρωτα, το συναίσθημα, την ανιδιοτελή αγάπη. Ο ρομαντισμός και τα έκδηλα συναισθήματα υπόσχονται έναν γάμο που δεν θα στερέψει σε συναίσθημα. Τα μέλη της σχέσης δεν διστάζουν να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και να εκδηλώσουν μύχιες πτυχές της καρδιάς τους. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στην Παρθένο χαρίζει πρακτικότητα και γειώνει κάπως τον ρομαντισμό. Η καλή διάθεση, η αρμονία και η ισορροπία αποτελούν δυνατά σημεία του γάμου.

25/7: Ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με την Σελήνη στον Κριό υπόσχονται έναν χαρούμενο, εξωστρεφή γάμο, όπου το «glamorous» δεσπόζει. Ο αυθορμητισμός, το θάρρος, η δύναμη του λόγου και του συναισθηματος σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια αποτελούν δυνατά στοιχεία του γάμου αυτού. Ο ενθουσιασμός, ο ερωτισμός και η δυναμική λήψη πρωτοβουλιών υπόσχονται μία λαμπρή πορεία. Ο ένας δίνει κίνητρα στον άλλο, λειτουργούν αφυπνιστικά και μπορούν να στηρίξουν τη δράση του άλλου. Αμοιβαία ενθάρρυνση, τόλμη, ρίσκο! Όλα αυτά οδηγούν σε έναν αξιοζήλευτο γάμο. Ο Άρης στηριζει τα φώτα! Καίριος ο ρόλος του άνδρα στον γάμο, που στηρίζει την σχέση.

30-31/7: Δύο ημέρες παρόμοιας χροιάς και ενέργειας με την Σελήνη να διασχίζει το αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων. Μάλιστα, Σελήνη και Ήλιος σχηματίζουν εξάγωνο, ενώ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο και με την Αφροδίτη. Η καλή επικοινωνία, η αθωότητα, η ανεμελιά αναμειγνύονται μαζί και δημιουργούν ένα απολαυστικό κοκτέιλ μηδέν αστέρων. Τα ταξίδια, οι μετακινήσεις και θέματα γνώσης-μόρφωσης μπορούν να ενισχύσουν τον γάμο και να διατηρήσουν την φλόγα του ενθουσιασμού.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ένας μήνας με ανάδρομο Ερμή αλλά και με το τετράγωνο Δία-Κρόνου να φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις, ματαιώσεις. Δεν συνίσταται για γάμους, επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ένας μήνας μέσα στις εκλείψεις, αλλά και σε έντονα, παρατεταμένα τετράγωνα των πλανητών από την Παρθένο με τους Ιχθείς και τον Δίδυμο. Υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Μία ημερομηνία με επιφύλαξη αφορά στις 13/9 λίγο προ έκλειψης. Τα φώτα (Ήλιος και Σελήνη) σε τρίγωνο υπόσχονται μία σχετική σταθερότητα. Το ζευγάρι μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά σαν μέντορας και σύμβουλος στα επαγγελματικά.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Ένας μήνας με εκλείψεις, που δεν προσφέρεται για επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις! Εάν θέλεις να χωρίσεις ή να βγεις από μία σχέση που παραπαίει ναι, τόλμησε το!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

1/11: Μοναδική Νέα σελήνη στον Σκορπιό υπόσχεται σταθερότητα και μακροβιότητα αρκεί να προσέξετε την εμμονή, το πείσμα και την αδιαλλαξία. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο υπόσχεται σταθερότητα και μακροβιότητα. Ο Ερμής (επικοινωνία) σε περίοπτη θέση από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και Άρη υπόσχεται οξυδέρκεια και εξαιρετικές συζητήσεις μέσα στον γάμο. Φυσικά, στο μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού εμπλέκεται και ο Πλούτωνας, κάτι που μιλάει για έναν γάμο όπου τα μέλη του έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Ο ένας μπορεί να παρέχει εξαιρετικές λύσεις στον άλλον σε θέματα ακίνητης περιουσίας και οικονομικά.

6/11: Ήλιος και Σελήνη σε εξάγωνο (Σκορπιός-Αιγόκερως) υπόσχονται ευτυχία, χαρά, αισιοδοξία ενώ δείχνουν ότι ο ένας μπορεί να στηρίξει τον άλλον σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Το ζεύγος μπορεί να αποκτήσει σημαντική περιουσία.

11/11: Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με την Σελήνη στους Ιχθείς υπόσχεται μεγάλη ευτυχία και έναν πετυχημένο γάμο που δεν θα βαρεθεί ποτέ κανένα μέλος της σχέσης. Η ανάγκη για συναίσθημα και επαφή με τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου υπόσχεται μία μοναδικότητα.

25/11: Ήλιος στον Τοξότη, Σελήνη στον Ζυγό! Τα φώτα, άντρας-γυναίκα σε συνεργασία! Η χαρά, η παιδικότητα, ο ενθουσιασμός και η αφέλεια υπόσχονται έναν χαρούμενο και πολλά υποσχόμενο γάμο. Η ανάγκη για «μοίρασμα» είναι έκδηλη και διάχυτη. Ο συμβιβασμός και η διάθεση να υποχωρούν στα προβλήματα μπορεί να σώσει τον γάμο από πολλά προβλήματα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ένας μήνας με ανάδρομο Ερμή και ανάδρομο Άρη. Δεν είναι μόνο ο ανάδρομος Ερμής που δημιουργεί θέματα στην επικοινωνία είναι και ο Άρης που ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα μας αποτρέπει να συστήσουμε αυτές τις ημερομηνίες για έναν γάμο. Μην ξεχνάτε το τετράγωνο Δία-Κρόνου, μία όψη που φέρει εμπόδια, προκλήσεις, διαφωνίες και ματαιώσεις!