You are currently viewing ΑΝΟΙΞΗ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΑΝΟΙΞΗ 2023 – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Στην επιστήμη της αστρολογίας υπάρχουν κάποιοι νόμοι, κάποιοι κανόνες που αποτελούν ενδείξεις τύχης στο χρήμα και τα οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη αποτελεί τον πλανήτη «κλειδί» σε ζητήματα οικονομικά ενώ από κοντά ο Δίας και ο Πλούτωνας αποτελούν σημαντική ένδειξη επιτυχίας γύρω από οικονομικά ζητήματα. Θετικές όψεις και σχηματισμοί μεταξύ των εν λόγω πλανητών φανερώνουν οικονομική ευρωστία και επιτυχία. Θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Δία δείχνουν ότι το χρήμα ρέει ενώ θετικές όψεις μεταξύ Πλούτωνα-Δία και Πλούτωνα-Αφροδίτη είναι ενδείξεις πλουτισμού. Επιπλέον, κάποιοι οίκοι σχετίζονται με το χρήμα και την ύλη. Ο δεύτερος οίκος που παραδοσιακά αντιστοιχεί στον Ταύρο και ο όγδοος οίκος που μαθηματικά αντιστοιχεί στον Σκορπιό. Ένας Δίας στον Καρκίνο και τον Σκορπιό δείχνει την ικανότητα να παράγεται χρήμα ενώ μία Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Ζυγό φανερώνει ότι το χρήμα μπορεί να έρθει ακόμα και μέσα από την επικοινωνία. Πιο αναλυτικά, τα πλέον τυχερά και ευνοημένα ζώδια στο χρήμα για την άνοιξη του 2023 είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Καρκίννοι, οι Αιγόεκροιοι και οι Κριοί-Ζυγοί.

Οι κερδισμένοι

#1 Ιχθύες: Η άνοιξη του 2023 είναι ιδιαίτερα τυχερή-θετική για τα οικονομικά σας. Η παρουσία του Δία στον Κριό αποτελεί δείκτη καλοτυχίας και εύνοιας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν αποκλείεται να έχετε αύξηση στο πελατολόγιο σας ενώ πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε ένα αξιοσέβαστο ποσό. Μάλιστα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου με την τυχερή σύνοδο Αφροδίτης-Δία στον τομέα των οικονομικών σας μπορείτε να διεκδικήσετε αύξηση στον μισθό σας και να διαπραγματευτείτε το μισθολογικό σας κομμάτι. Ο Μάρτιος κρύβει κάποια έξοδα γύρω από το σπίτι. Πιθανώς να χρειαστεί να δαπανήσετε ένα ποσό για το σπίττι ή για την ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Ο Απρίλιος και το πρώτο μισό του Μαίου ενισχύουν το εισόδημα σας.

#2 Παρθένος: Την άνοιξη του 2023 το πορτοφόλι σας φαίνεται να ενισχύεται. Με την παρουσία του Δία στον Κριό έως τις 15/5 μπορείτε να δεχτείτε εύνοια από οικονομικά τρίτων. Μπορείτε να πετύχετε θετικές οικονομικές διαπραγματεύσεις που αφορούν στην αποπληρωμή των δόσεων ενός δανείου ή να εξασφαλίσετε θετικές ρυθμίσεις για οικονομικές οφειλές και εκκρεμότητες. Τον Μάρτιο με την διπλή και τυχερή σύνοδο Δία-Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σας δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποιο μπόνους ή χορηγία.

#3 Αιγόκερως: Τα πολύ καλά νέα είναι η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα των οικονομικών σας στις 7/3/2023. Τα τελευταία χρόνια δεν αποκλείεται να βιώσατε οικονομική λιτότητα-στενότητα ή δυσπραγία. Τώρα πλέον, οι οικονομικές σας ανάγκες σταδιακά μεινόνονται σε ένταση και μπορείτε να αποταμιεύσετε. Εσείς οι Αιγόκεροι μέσα στην άνοιξη του 2023 μπορειτε να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο και να αποκτήσετε πρόσθετο εισόδημα. Επιπρόσθετα, για τους γεννημένος στο πρώτο δεκαήμερο η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει σημαντικές-σαρωτικές αλλαγές για ζητήματα οικονομικά. Είστε ένα από τα πλέον οφελημένα ζώδια αυτήν την χρονιά.

#4 Καρκίνος: Όπως και οι Αιγόκεροι, έτσι και εσείς απαλλάσεστε από οικονομικές πιέσεις μέσα στην άνοιξη του 2023. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο για εσάς σημαίνει οικονομική ανάκαμψη, πρόοδο και περισσότερη ευημερία. Μέσα στην άνοιξη και δει τον μήνα Μάρτιο μπορείτε να διαπραγματευτείτε το μισθολογικό σας κομμάτι και να αναγνωριστείτε στον χώρο της καριέρας.

#5 Τοξότης: Σαφώς είστε από τα ζώδια που ευνοούνται οικονομικά μέσα στην άνοιξη καθώς ο Πλούτωνας αποχωρεί από τον Αιγόκερω στις 23/3. Είναι γεγονός ότι είστε ένα από τα ζώδια που περάσανε σαρωτικές αλλαγές όσον αφορά τα οικονομικά σας από το 2008 και πολλές φορές πιεστήκατε βιώνοντας λιτότητα. Τώρα, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο το δίμηνο Απριλίου-Μαίου τα οικονομικά σας φτιάχνουν ενώ πολλοί θα κερδίσετε μέσα από την συγγραφή, τον διάλογο και την επικοινωνία.

#6 Δίδυμοι: Ένα ζώδιο που σαφώς ευνοείστε μέσα στην άνοιξη καθώς ο Πλούτωνας αποχωρεί από τον Αιγόκερω στις 23/3. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αποπληρώνετε ένα δάνειο ή βιώνετε περισσότερες ευκολίες και διευκολύνσεις επί των οικονομικών σας. Είναι η εποχή όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον λόγο σας, τις σκέψεις σας, τις απόψεις σας. Πολλοί από εσάς θα πλουτίσετε και θα κερδίσετε σημαντική περιουσία εάν στραφείτε στο εξωτεριικό.

#7 Κριοί: Οι Κριοί ευνοείστε σε οικονομικό επίπεδο από τις 15/5 και έπειτα καθώς ο Δίας εισέρχεται στον τομέα των οικονομικών σας, φέρνοντας αύξηση στις αποδοχές σας, συμπληρωματικές πηγές εισοδήματος και κέρδη. Ο μήνας Μάρτιος είναι εξαιρετικός για το πορτοφόλι σας, φέρνει θετικές διαπραγματεύσεις γύρω από το οφειλές και δάνεια. Περισσότερη προσοχή μέσα στην άνοιξη χρειάζεται να επιδείξετε κοντά στην σεληνιακή έκλειψη και πανσέληνο στις 5/5 καθώς θα προκύψει ένα αναπάντεχο έξοδο.

#8 Ζυγοί: Ένα από τα ζώδια που ευνοείστε σε επίπεδο οικονομικό μέτά τις 15/5 καθώς ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο. Για εσάς ο Ταύρος σχετίζεται με θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων και διατροφής. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαίου σας αβαντάρει και έρχεται να μειώσει τα έξοδα και τις δαπάνες που συνέβησαν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου. Εξαιρετικά θετικό για το πορτοφόλι σας ή για κάποιο έκτακτο bonus αυτό που εκτείνεται από τις 15/3 έως τις 10/4. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε κοντά στην έκλειψη σελήνης στον Σκορπιό στις 5/5.       

Οι χαμένοι    

#1 Υδροχόος: Ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύες στις 7/3 κάτι που σας καλεί να είστε περισσότερο συνετοί και σόφρωνες γύρω από ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά αλλά και σε ότι σχετίζεται με την διαχείριση των πόρων. Οι οικονομικές σας ανάγκες αυξάνονται ενώ δεν αποκλείεται να μπείτε σε μία διαδικασία που το χρήμα θα εκλείψει κατά περιόδους. Σε κάθε περίπτωση αυτό που πρέπει να διδαχτείτε είναι η σωστή διαχείριση των οικονομικών σας. Αποφύγετε αλόγιστες δαπάνες ή δαπάνες που είναι περιττές.

#2 Λέων: Με τον Κρόνο στους Ιχθύες από τις 7/3 καλείστε να είστε περισσότερο μετρημένοι και συνετοί σε θέματα διαχείρισης των πόρων και των οικονομικών σας. Αποφύγετε επενδυτικά σχέδια και επιχειρηματικά πλάνα που είναι αβέβαια. Μέσα στην άνοιξη μπορεί να δείτε τα έσοδα σας να μειώνονται ή τις ανάγκες σας να αυξάνονται κάτι που θα απορροφήσει οποιαδήποτε αύξηση στον μισθό σας. Η καριέρα σας αποτελεί τον πόρο άντλησης χρήματος και κέρδους.        

Απρόσμενα γυρίσματα στην τύχη-Προσοχή στις οικονομικές σπατάλες         

Τέλος, για τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού η άνοιξη του 2023 είναι ουδέτερη, σταθερή, μεταβατική. Ο μήνας Μάρτιος φέρνει περισσότερα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν ενώ ο μήνας Μάιος φέρνει φρέσκο χρήμα στην τσέπη σας και το πορτοφόλι σας. Αυτό που χρειάζεται να προσέχετε είναι οι οικονομικές υπερβολές από τις 15/5 και έπειτα. Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και για τα δύο αυτά ζώδια είναι τα απρόσμενα γυρίσματα στην τύχη σας όσον αφορά ζητήματα οικονομικά.